Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Kako misliš career, da kreneš s minardijem pa dođeš do Ferraria ili? Svaka F1 igra i F1 mod imaju Championship, di odvoziš sezonu s bolidom koji želiš i to je to.Felipe Massa je napisao/la:Jel ima neka F1 igra za PC sa career modom???
Neshto sam čitao da bi ova nova F1 igra šta treba izać trebala imat nekakav career.....Felipe Massa je napisao/la:Jel ima neka F1 igra za PC sa career modom???
u GTR Evo je ta staza default s igrom i GT4, za NFS Shift neznam jer nisam probo igrat (niti hoću) a u ovim ostalim se mora dodat ta staza. Od svih tih kojih sam probo ima jedna sad sam zaboravio puni naziv i verziju ali ima više varijacija. Tourist, GP, wet, snow, i ima visoke pasice za razliku od one default u GTR Evo pa mi je zanimljivija pošto je i teža za igrat. Ima i sve natpise po cesti od početka do kraja i ta mi je najsličnija pravoj. Pogledat ću koja je točno verzija pa stavim. Ista je konvertirana za GTR2, rF, GT LegendsVuksa_KC je napisao/la:U kojoj simulaciji vam Nordschleife najrealnije izgleda, pošto je benchmark za današnje sportske automobile i tak općenito poznat i slavan?
Do sad sam ga sretal u Gran Turismu 4, GTR 2, GTR EVo, rFactor, NFS Shift...
Da,to sam mislio.Da se probijas od slabijih timova do najjacih.Ćale od Lewisa je napisao/la:Kako misliš career, da kreneš s minardijem pa dođeš do Ferraria ili? Svaka F1 igra i F1 mod imaju Championship, di odvoziš sezonu s bolidom koji želiš i to je to.Felipe Massa je napisao/la:Jel ima neka F1 igra za PC sa career modom???
nisam baš skužio šta želiš, ako misliš na ono da se moraš probijat pa da dolaziš do boljih momčadi odnosno neki rang da si podižeš tog ja mislim nema do sada ni u jednoj F1 igri.
Ocito si ti igrao na lakoj razini pa si lako osvojio prvenstvo sa takvim autom.Caldor je napisao/la:Zapravo i ima, samo niti jedna za PC. F1 2006 i F1 championship edition za ps2 i ps3 imaju ovu opciju. Ali je malo nerealno jer su svi timovi isti pa onda s Toro Rossom odma osvojis naslov.
Ma vraga - AI Hard, crash damage on, penalties on. I svejedno... Pobijedio 14 utrka u prvoj sezoni s Toro RossomMansell je napisao/la:Ocito si ti igrao na lakoj razini pa si lako osvojio prvenstvo sa takvim autom.Caldor je napisao/la:Zapravo i ima, samo niti jedna za PC. F1 2006 i F1 championship edition za ps2 i ps3 imaju ovu opciju. Ali je malo nerealno jer su svi timovi isti pa onda s Toro Rossom odma osvojis naslov.Stavi si na najteze ili srednje pa ce doc do izrazaja razlika u bolidima
Onda cestitamCaldor je napisao/la:Ma vraga - AI Hard, crash damage on, penalties on. I svejedno... Pobijedio 14 utrka u prvoj sezoni s Toro RossomMansell je napisao/la:Ocito si ti igrao na lakoj razini pa si lako osvojio prvenstvo sa takvim autom.Caldor je napisao/la:Zapravo i ima, samo niti jedna za PC. F1 2006 i F1 championship edition za ps2 i ps3 imaju ovu opciju. Ali je malo nerealno jer su svi timovi isti pa onda s Toro Rossom odma osvojis naslov.Stavi si na najteze ili srednje pa ce doc do izrazaja razlika u bolidima
ima u rfactoru nešto slično,mod ctdp 2005 ili 2006 ,mislim da oba mogu.instaliraš ga i na početku imaš para za kupit samo minardija (midland u 2006) osim ako ukucaš šifru za dobit puno para...i onda kreneš s tim lošim,voziš sezonu,skupljaš pare dok ne skupiš da možeš kupiš najjači bolid nakon par sezona...ali to je onako,malo vještački,nije pravi career modFelipe Massa je napisao/la:Jel ima neka F1 igra za PC sa career modom???
Da znam za to .... igrao sam to ,ali u pravu si vjestacki je nije to to .U svakom slucaju hvalavidc je napisao/la:ima u rfactoru nešto slično,mod ctdp 2005 ili 2006 ,mislim da oba mogu.instaliraš ga i na početku imaš para za kupit samo minardija (midland u 2006) osim ako ukucaš šifru za dobit puno para...i onda kreneš s tim lošim,voziš sezonu,skupljaš pare dok ne skupiš da možeš kupiš najjači bolid nakon par sezona...ali to je onako,malo vještački,nije pravi career modFelipe Massa je napisao/la:Jel ima neka F1 igra za PC sa career modom???
dal u tim modovima je razlika u bolidimaFelipe Massa je napisao/la:Da znam za to .... igrao sam to ,ali u pravu si vjestacki je nije to to .U svakom slucaju hvalavidc je napisao/la:ima u rfactoru nešto slično,mod ctdp 2005 ili 2006 ,mislim da oba mogu.instaliraš ga i na početku imaš para za kupit samo minardija (midland u 2006) osim ako ukucaš šifru za dobit puno para...i onda kreneš s tim lošim,voziš sezonu,skupljaš pare dok ne skupiš da možeš kupiš najjači bolid nakon par sezona...ali to je onako,malo vještački,nije pravi career modFelipe Massa je napisao/la:Jel ima neka F1 igra za PC sa career modom???
Zavisi.Imas Realistic mod da namjestis i onda je razlika,a kad stavis league mod onda nema razlike.vegi696 je napisao/la: dal u tim modovima je razlika u bolidima
hvalaFelipe Massa je napisao/la:Zavisi.Imas Realistic mod da namjestis i onda je razlika,a kad stavis league mod onda nema razlike.vegi696 je napisao/la: dal u tim modovima je razlika u bolidima