dobra stvarka..zaista kad se pogleda koliko su drasticne promjene bolidi dozivjeli kroz posljednje 2 sezone,sve u svrsi "boljih pretjecanja".Prelijep mi je F2008 (meni najljepsi od '96 godine),dok su F60 i F10 zaista kao igracke naspram svojih prethodnika.Ali je takodjer ogromna razlika izmedju F60 i F10.Tu se tocno vidi koliko je uistinu Ferrari promijenio i doradio stvari na samom predstavljanju bolida.gringo73 je napisao/la:http://www.marca.com/2010/03/09/multime ... 50701.html
Pomičite zeleno "dugme" po traci i gledajte transformaciju Ferrarijevog bolida od 2001. do 2010.
Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- nikolaa
- Profesionalni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: FERRARI
Re: Formula 1 team - Ferrari
FORZA FERRARI!!!
- bugatti1001
- Test vozač
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Safety Car
Ova sezona je prava za osvojit naslov! Uz ovu postavu sigurno glavni favorit!
alonso je reko da je dobio pravu zvjer od bolida! Pa nek onda iskoristi tu zvjer!
alonso je reko da je dobio pravu zvjer od bolida! Pa nek onda iskoristi tu zvjer!

- gogx
- Navijam za: Alonso-Montoya-Senna
Jao, tuga s juga....nadam se da nece bit samo borba mercedesa sezona 2010

-
- Navijam za: Ferrari
Nekužim po čemu si to zaključio? Po rezultatu drugog sl.treninga?! Pogledaj prvi kako je završio,makni Silu Indije i evo možda dobiješ realniji poredak. Ovi treninzi su kao zimska testiranja,svi imaju svoje programe,a kolko goriva tko ima nitko nezna. Zato i jesu takvi rezultati.gogx je napisao/la:Jao, tuga s juga....nadam se da nece bit samo borba mercedesa sezona 2010
Mislim da treba pričekat kvale sutra ,to će otkrit karte,ali opet treba odvezs utkru u nedjelju,nakon toga stvari bi trebale biti puno jasnije.
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
kakva tuga s juga sigurno su bili dosta natankani... alonso je u 1. treningu isao brze neg u drugom...gogx je napisao/la:Jao, tuga s juga....nadam se da nece bit samo borba mercedesa sezona 2010
McLaren u <3
-
- Početnik
ove godine je specifična situacija pa čak ni nakon kvalifikacija nećemo imati potpunu sliku, već skupa nakon utrkeće bi mogli bit pametniji
- Barry
- Test vozač
ma ovi treninzi nisu uopce mjerilo ... sam rosberg danas na drugom nakon najbrzeg vremena kasnio je 5,6 sekundi.. to je sve samo hajd.. da se naddu najbolje putanje za utrku nissta drugo... mislim da bi mogla mala mala prednost nekom od timova mogla biti manja potrosnja goriva pa da se doslovno igraju sa proracunima i procentima.. al u principu to je mislim zanemarivo...
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
- gogx
- Navijam za: Alonso-Montoya-Senna
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
Alonso je izjavio za As da Ferrari već počeo razvijati zadnje krilo slično McLarenovom. Vjerojatno nisu jedini...

-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
- Kontakt:
- Schumy.d
- Legenda
Imam osjećaj da je i Alonso sretan zbog Michaelovog povratka jer je ono pravo rivalstvo opet prisutno između njih dvojice. A pošto mislim da obje ekipe imaju dobre bolide, moglo bi biti vatre opet!! 

- kimi#1
- Početnik
- Navijam za: Kimi MS
Ako smatraš Michelinovu dominaciju pravim rivalstvom....jadni Schumi ako mu je pravi rival taj plačljivko...Schumy.d je napisao/la:Imam osjećaj da je i Alonso sretan zbog Michaelovog povratka jer je ono pravo rivalstvo opet prisutno između njih dvojice. A pošto mislim da obje ekipe imaju dobre bolide, moglo bi biti vatre opet!!
Hvala Lewis Hamilton! Dao si mi najveći dar za rođendan te užitak da doživim što znači biti ispod podija Monze kad je Kimi gore!!!

- Schumy.d
- Legenda
Uz Hakinena, po meni, jedini pravi konkurent Michaelu!kimi#1 je napisao/la: Ako smatraš Michelinovu dominaciju pravim rivalstvom....jadni Schumi ako mu je pravi rival taj plačljivko...

- kimi#1
- Početnik
- Navijam za: Kimi MS
Pošto ne mislim zalaziti baš na ovu temu da bi pisao hvalospjeve o Ferrariju,da se prebacimo na temu MS?Schumy.d je napisao/la:Uz Hakinena, po meni, jedini pravi konkurent Michaelu!kimi#1 je napisao/la: Ako smatraš Michelinovu dominaciju pravim rivalstvom....jadni Schumi ako mu je pravi rival taj plačljivko...
Problem je u tome što su Hakkinen i Alonso isti,bljesak u dvi godine jer su imali dobro znamo kakve bolide,u trećoj su se još borili ali od tada,ništa više.....nisu oni nikakvi rivali MS-a,on nikad nije imao rivale......od prve trke na koju je startao!
Hvala Lewis Hamilton! Dao si mi najveći dar za rođendan te užitak da doživim što znači biti ispod podija Monze kad je Kimi gore!!!

-
- Rezervni vozač
- Navijam za: Alonso
Sam kaj se Alonso nije povuko nakon ta dva naslova!
A i ove godine bi mogo bit jak u Shumijevom bivšem bolidu!
A i ove godine bi mogo bit jak u Shumijevom bivšem bolidu!
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Pa i Schumacher je osvojio prva 2 naslova pa onda dugo vremena ništakimi#1 je napisao/la:Pošto ne mislim zalaziti baš na ovu temu da bi pisao hvalospjeve o Ferrariju,da se prebacimo na temu MS?Schumy.d je napisao/la:Uz Hakinena, po meni, jedini pravi konkurent Michaelu!kimi#1 je napisao/la: Ako smatraš Michelinovu dominaciju pravim rivalstvom....jadni Schumi ako mu je pravi rival taj plačljivko...
Problem je u tome što su Hakkinen i Alonso isti,bljesak u dvi godine jer su imali dobro znamo kakve bolide,u trećoj su se još borili ali od tada,ništa više.....nisu oni nikakvi rivali MS-a,on nikad nije imao rivale......od prve trke na koju je startao!

A to da su Alonso i Hakinen osvojili naslove sa kako ti kažeš "znamo kakvim bolidima",onda reci kad Schumacher nije imao nadmoćan bolid od svojih 7 naslova i plus su mu se timske kolege izmicale

A ja sam uvjeren da Alonso neće ostati na samo 2 naslova,pa živi bili pa vidjeli
...put u raj nije posut ružama...
- The Greatest
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Alonsa
To je on samo ljut što više nema KR pa iskaljuje bijes na njegovog zamjenika.
Avanti FER, Avanti!!!
- Ricxpa
- Test vozač
- Navijam za: [Alonso] [Ferrari]
Oh gle, pa to je troll.kimi#1 je napisao/la:Ako smatraš Michelinovu dominaciju pravim rivalstvom....jadni Schumi ako mu je pravi rival taj plačljivko...Schumy.d je napisao/la:Imam osjećaj da je i Alonso sretan zbog Michaelovog povratka jer je ono pravo rivalstvo opet prisutno između njih dvojice. A pošto mislim da obje ekipe imaju dobre bolide, moglo bi biti vatre opet!!

Moderatori bi trebali sankcionirati ovakve provokacijske postove ASAP. Nije stvar subjektivnosti, ali nitko nema pravo zapoceti provokativnu raspravu. HINT - recimo ja sam ustao danas na lijevu nogu i odem u temu Kimi Raikkonen i napisem post tipa - ''joj kako je onaj finski alkoholicar isuxao na danasnjem rallyu''. Ima li to smisla? Mislim da ne, stoga moderatori i admini pocnite malo brigu voditi o ovim padobrancima koji postaju na odredjene ontopic teme s ciljem provociranja.
Hvala!
Ontopic - mislim da i Alonso i Scuderia i Michael su jako uzbudjeni radi nadolazece sezone i zajednickog utrkivanja, svatko od troje spomenutih ima ekstra jak motiv da se dokaze, Schumacher ce sigurno zeljeti dokazati svom bivsem timu da nije za ''zeljezo'' i da su ga se mozda prerano odrekli. Alonso ce zeljeti dokazati se svojoj novoj momcadi i obitelji - Ferrariju i svakako ce imati motiv da pobjedi dvojicu najvecih rivala - Schumachera i Hamiltona. Ferrari opet ce zeljeti ovu sezonu ispraviti proslogodisnje promasaje i pokusati osvojiti oba naslova. Ne zaboravimo tu i odlicnog Massu koji ce sigurno Alonsu biti velika konkurencija i koji ce do kraja prvenstva (nadam se) ravnopravno boriti za naslov prvaka!
U svakom slucaju, sretno svima, pogotovo mom pulenu - Nandu

- bugatti1001
- Test vozač
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Safety Car
Ma bit će sigurno! Još se sjećam one VN Turske u zadnjoj Michaelovoj sezoni. 10 zadnjih krugova krvave borbe.Schumy.d je napisao/la:Imam osjećaj da je i Alonso sretan zbog Michaelovog povratka jer je ono pravo rivalstvo opet prisutno između njih dvojice. A pošto mislim da obje ekipe imaju dobre bolide, moglo bi biti vatre opet!!

-
- Legenda
slaže se potpuno da su provokacije besmislene na forumu.treba ih maknuti.
Ali, to s rivalstvom mi nikada nije bilo previše jasno. "ima veliki motiv da ga pobijedi" _ ? pa ne znam koji vozač nema motiv. Bruno Senna ima veliki motiv da porazi Alonsa, vjerojatno, ali kaska nekih 10, 11 sec za njim. Mislim da stvarno motiv (nažalost) sam po sebi gotovo ništa ne znači i sve u bolidu, pripremi i koincidencijama, te u samoj brzini vozača (koja nema direktne veze s motivom...)
Ali, to s rivalstvom mi nikada nije bilo previše jasno. "ima veliki motiv da ga pobijedi" _ ? pa ne znam koji vozač nema motiv. Bruno Senna ima veliki motiv da porazi Alonsa, vjerojatno, ali kaska nekih 10, 11 sec za njim. Mislim da stvarno motiv (nažalost) sam po sebi gotovo ništa ne znači i sve u bolidu, pripremi i koincidencijama, te u samoj brzini vozača (koja nema direktne veze s motivom...)
Samo neka se trkaju.
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Ja sam zadovoljan što se tiče Ferrarijeve forme koju su pokazali na kvalifikacijama
, ja sam očekivao da budu oko 5-6 mjesta.
Što se tiče utrke, mislim da Ferrari ima najjači race pace
, i da će Massa i Alonso (ako se ne sudari sa Hamiltonom u prvom zavoju
) biti velika prijetnja Vetelu, a ako budu imali mnogo jači race pace očekujem da preteknu Vetela. Vršiće vjerovatno velliki pritisak na Vetela a kad je pod pritiskom Vetel zna da progrijaši prošle godine VN Turske i VN Monaca.
Čini se da trenutno McLaren i Mercedes malo zaostaju ali vidjet ćemo njihov race pace sutra. U Australiji 2007 Kimi je skoro 1 sekundu bio brži od McLarena u kvalifikacijama i čitavu 1 sekundu u utrci a već na VN Malezije 1-2 za McLaren, tako da možda već u Australiji McLaren i Mercedes budu naprijed.

Što se tiče utrke, mislim da Ferrari ima najjači race pace

Čini se da trenutno McLaren i Mercedes malo zaostaju ali vidjet ćemo njihov race pace sutra. U Australiji 2007 Kimi je skoro 1 sekundu bio brži od McLarena u kvalifikacijama i čitavu 1 sekundu u utrci a već na VN Malezije 1-2 za McLaren, tako da možda već u Australiji McLaren i Mercedes budu naprijed.
- majstor iz maranella
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Schumachera
sutra nije nemoguća čak i dvostruka pobjeda 

- The Greatest
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Alonsa
Nije da nije nemoguća, nego čak i vrlo realna.majstor iz maranella je napisao/la:sutra nije nemoguća čak i dvostruka pobjeda
Avanti FER, Avanti!!!
- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Što se kvala tiče za mene je ovo poredak iz snova. Nakon prošle godine Ferrari je napokon onakav kakav treba da bude. Vettel ispred me ne brine, jer svi ionako tvrde da je Ferrari najjači kad je race pace u pitanju. Ako su u jednom krugu ovako brzi (a već godinama im je to problem) mogli bi sutra da pometu konkurenciju.

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- nikolaa
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FERRARI
Ja sam jako,jako zadovoljan kvalama.Napokon sam docekao mjesta u poredku za Ferrari,mjesta gdje i pripadaju.Trenutno su Red Bull i Ferrari u ocitoj prednosti nad McLarenom i Mercedesom.Izgleda da se Ferrariju isplatila strategija zamrzavanja razvoja F60.Cini mi se da su svaku stvar detaljno popravili i sada imaju jak i kompletan bolid.Jako sam srecan ishodom kvala i navijam za pobjedu..
FORZA FERRARI!!!
FORZA FERRARI!!!
FORZA FERRARI!!!