Kao prvo... fer i korektno je od Ferrarija da Massi dadne manji broj jer je Massa stari član Ferrarija i doživio je nesreću prošle sezone pa nije imao mogućnost osvojiti više bodova iako to osvajanje bodova nema neki "veći" značaj kad dolazi novi vozač u momčad.Kimi-ZD je napisao/la:Vidio sam danas da će u ovoj sezoni Massa imati broj 7, a Alonso 8!
Nisam uspio shvatiti zašto!
Znam da su oni bili 4.momčad prošle sezone, i time su za ovu sezonu dobili brojeve 7 i 8.
Ali, zar se brojevi vozača ne određuju po prošlogodišnjem broju bodova?!
Jer, Alonso je imao više bodova od Masse prošlu sezonu (26 = 22), pa bi samim time on trebao biti 7, a Massa 8!
Jedino ako su u Ferrariju procjenili da bi Massa skupio više bodova od Alonsa da prošle godine, zbog nesreće, nije propustio nastavak sezone!
Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Profesionalni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Re: Jedno pitanje u vezi brojeva Ferrarijevih vozača?!
kakav potpis staviti???
- gogx
- Navijam za: Alonso-Montoya-Senna
Re: Formula 1 team - Ferrari
Mislim da je to ovonikolaa je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Carevi..nastavlja se ta ljubav izmedju Ferrarijevih i McLarenovih mehanicara.Ako se sjecate,kada je na VN Belgije,nzm tocno koje godine,Nikolas Tombazis gledao McLarenov bolid u boksu,a ispred njega stajali kao blokada dvojica McLarenovih mehanicara..i to se moze pronaci na youtube-u..
A ovo je isto pravo smijesno..Samo fazon je sto se on uhvatio podvirivati iza bolida ( ostali su samo stajali mirno u prostoru van one ograde ) tako da je Mike Ansley-Cowlinshav naredio da se stave one ploce kako bi ga se onemogucilo.
Zanimljivo je koliko je ljudi oko Ferrari-jevog bolida.Cini mi se da je tamo ispred Sauber radio isto vjezbu pit stopa,ali tamo su samo mehanicari,dok se ovdje uopste "ne vidi" bolid od ljudi sa strane.Tu su Renaultovci,McLarenovci,Mercedesovci...Izgleda da je F10 enigma koju svi pokusavaju otkriti,sto je naravno dobar pokazatelj za Ferrari-jeve navijace.
A tek ova slika ispod,gdje Massa odradjuje pit-stop.Pa ima 100 ljudi,a samo je slobodan krug gdje je bolid i mehanicar.Najsmjesniji mi je onaj iz McLarena sto se sageo i gleda u straznji kraj bolida ( vjerojatno difuzor ).Mislim na veliku sliku ispod clipa..

- Barry
- Test vozač
- Navijam za: Ferrari
jako je bilo ssto jest jest xDgogx je napisao/la:Mislim da je to ovonikolaa je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Carevi..nastavlja se ta ljubav izmedju Ferrarijevih i McLarenovih mehanicara.Ako se sjecate,kada je na VN Belgije,nzm tocno koje godine,Nikolas Tombazis gledao McLarenov bolid u boksu,a ispred njega stajali kao blokada dvojica McLarenovih mehanicara..i to se moze pronaci na youtube-u..
A ovo je isto pravo smijesno..Samo fazon je sto se on uhvatio podvirivati iza bolida ( ostali su samo stajali mirno u prostoru van one ograde ) tako da je Mike Ansley-Cowlinshav naredio da se stave one ploce kako bi ga se onemogucilo.
Zanimljivo je koliko je ljudi oko Ferrari-jevog bolida.Cini mi se da je tamo ispred Sauber radio isto vjezbu pit stopa,ali tamo su samo mehanicari,dok se ovdje uopste "ne vidi" bolid od ljudi sa strane.Tu su Renaultovci,McLarenovci,Mercedesovci...Izgleda da je F10 enigma koju svi pokusavaju otkriti,sto je naravno dobar pokazatelj za Ferrari-jeve navijace.
A tek ova slika ispod,gdje Massa odradjuje pit-stop.Pa ima 100 ljudi,a samo je slobodan krug gdje je bolid i mehanicar.Najsmjesniji mi je onaj iz McLarena sto se sageo i gleda u straznji kraj bolida ( vjerojatno difuzor ).Mislim na veliku sliku ispod clipa..
http://www.youtube.com/watch?v=rHVv8uz_n78" onclick="window.open(this.href);return false;
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
-
- Navijam za: ferrari
Ferrari će u Bahreinu koristiti sve novotarije koje su testirali
- nakovanjsko krilo sa inkorporiranom Mclarenovom rupom
- škrge koje poboljšavaju hlađenje - prije samog izduva
- nova prednja i stražnja krila
- nove felge koji imitiraju poklopce koji su ove godine zabranjeni
Forza FERRARI
- nikolaa
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FERRARI
Potvrda onoga sto sam predvidjao.Samo na slikama sa formula1.com sam primjetio i promijenjene bocne stranice (sad su jos podrezanije),a takodjer su se vidjele skrge,kod ispuha.drsrle je napisao/la:Ferrari će u Bahreinu koristiti sve novotarije koje su testirali
Ocigledno je da dolaze sa kompletiranim aero paketom,kojeg su testirali parcijalno,dio po dio..
FORZA FERRARI!!!
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Samo da taj kompletirani aero paket dobro bude funkcionirao
odnosno da da željene rezultate. Jer u tom slučaju Ferrari će se moći boriti za pobjede zajedno sa Red Bullom, McLarenom i Mercedesom. 

- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Izvor ako može?drsrle je napisao/la:Ferrari će u Bahreinu koristiti sve novotarije koje su testirali

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

-
izvor :
autosport.com - slike
ferrari.com - njihov f1 klub za premium korisnike
f1racing.net - slike
autosport.com - slike
ferrari.com - njihov f1 klub za premium korisnike
f1racing.net - slike
Forza FERRARI
- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Hvala.

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- p@rtibrejker
- Veteran
- Navijam za: Hrvatsku Kunu
BTW, meni se učinilo i da su u igri 2 poprilično različita poklopca motora, što se tiče gornje strane.

Čni mi se da prednji poklopac ima u sredini mnogo višu peraju (da se tako izrazim) od onog u pozadini.
Ili potonji nije sklopljen koliko i ovaj?

Čni mi se da prednji poklopac ima u sredini mnogo višu peraju (da se tako izrazim) od onog u pozadini.
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
- Barry
- Test vozač
mislim da ne grijessiss... to bi moglo biti upravo ovo gore ssto je drsrle rekao .. ovaj F10 je totalna enigma ... huuhhhp@rtibrejker je napisao/la:BTW, meni se učinilo i da su u igri 2 poprilično različita poklopca motora, što se tiče gornje strane.
[ http://images.gpupdate.net/large/147307.jpg ]

Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
- nikolaa
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FERRARI
Ipak mislim da grijesi.Ako mislimo na isto,a to su ova dva bodywork-a jedan do drugog,onda je to u pitanju komplet cijelog bodywork-a od kokpita do straznjeg ovjesa.Radi se o tome sto je prvi dio sa bocnim stranicama,koje zajedno pokrivaju jedan dio motora.Drugi dio tog bodywork-a je odmah pored i to je onaj gornji dio od usisnika iznad vozaceve glave,sa dijelom sharkfin-a ( kod Ferrari-ja je fazon sto se onaj dio nakovanj pokrova moze skinuti,tako da ne bude pricvrscen za straznje krilo,tako da on jos nije nakacen ).E taj dio nakovanj pokrova se nalazi lijevo od bodywork-a na asfaltu kao cijeli element uz koji se on implementira.Dakle,radi se o jednom kompletu,odnosno vjerojatno je da Ferrari nastupa u Bahreinu za sharkfin-om.Barry je napisao/la:mislim da ne grijessiss... to bi moglo biti upravo ovo gore ssto je drsrle rekao .. ovaj F10 je totalna enigma ... huuhhhp@rtibrejker je napisao/la:BTW, meni se učinilo i da su u igri 2 poprilično različita poklopca motora, što se tiče gornje strane.
[ http://images.gpupdate.net/large/147307.jpg ]
Onaj bodywork dalje u pozadini je isto F10 (samo druga sasija) i tu se samo vidi prvi dio koji sam vec pojasnio..
FORZA FERRARI!!!
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
http://www.marca.com/2010/03/09/multime ... 50701.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Pomičite zeleno "dugme" po traci i gledajte transformaciju Ferrarijevog bolida od 2001. do 2010.
Pomičite zeleno "dugme" po traci i gledajte transformaciju Ferrarijevog bolida od 2001. do 2010.

- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
ne mogu vjerovat da od onako ljepih bolida može ispast nešto ovako ružno kao današnji. Jaoooo, pa ovaj iz 2007. i '08. godine izgleda 10puta efikasniji od zadnja dva.gringo73 je napisao/la:http://www.marca.com/2010/03/09/multime ... 50701.html

- Barry
- Test vozač
totalo kuL stvargringo73 je napisao/la:http://www.marca.com/2010/03/09/multime ... 50701.html

- Schumy.d
- Legenda
Ovo je odlično!! 
Koliko su kraći bili bolidi...

Koliko su kraći bili bolidi...

-
- Navijam za: Nikoga
ovaj iz 2007 je zadnji koji liči na nešto...
-
vidjet ćete sutra na slobodnim treninzima
shark fin, nova bočna stranica sa škrgama kod izduva idu sigurno
Ferrari je sigurno pripremio još nešto novo kad je u pitanju aero paket
mislim da Ferrari drzi asa u rukavu - mislim da bi nas mogao iznenaditi novim DDD difuzorom
shark fin, nova bočna stranica sa škrgama kod izduva idu sigurno
Ferrari je sigurno pripremio još nešto novo kad je u pitanju aero paket
mislim da Ferrari drzi asa u rukavu - mislim da bi nas mogao iznenaditi novim DDD difuzorom
Forza FERRARI
- Dr. DJ
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari-Massa
Nadam se da ima nekog asa u rukavu jer bi bilo krajnje vrijeme da se trgne i napravi nešto u prvenstvu...Forza Ferrari...
1982 UCV 1919
- Barry
- Test vozač
bile su muccne prossle godine... vrijeme je da se probude ha ja xD
-
- Legenda
a super. pa kakva su bila pravila o izgledu prije 2, 3 godine, a kakva danasSida79 je napisao/la:ovaj iz 2007 je zadnji koji liči na nešto...
Samo neka se trkaju.
- Barry
- Test vozač
pazi brzina .. 450 km/h xD
- Nitrous Oxide Systems
- Profesionalni vozač
- GT-R
- Početnik
- Navijam za: Schumacher i Massa
gringo73 je napisao/la:http://www.marca.com/2010/03/09/multime ... 50701.html

Najljepši F2008 od svih, čak mi je i F60 ljepši od F10
-
- Navijam za: Msc
f2007 ima veci medjuosovinski razmak u odnosu na 2006 kimi je 2007 god osvojio titulu, f10 ima veci medju osovinski razmak u odnosu na f60 da li ce opet ferrari osvojiti tituli vidjet cemoGT-R je napisao/la:gringo73 je napisao/la:http://www.marca.com/2010/03/09/multime ... 50701.html
Pomičite zeleno "dugme" po traci i gledajte transformaciju Ferrarijevog bolida od 2001. do 2010.Predobro, svaka čast što si ovo pronašao
Najljepši F2008 od svih, čak mi je i F60 ljepši od F10