Sad smo ja i mansell malo vozili panoz mod. Predobro.SFM je napisao/la:e ajde da danas netko otvori server,bilo koji mod samo da

Večeras će netko (mansell ili ja) otvorit server pa cemo vozikat. Oko 20:00.
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Sad smo ja i mansell malo vozili panoz mod. Predobro.SFM je napisao/la:e ajde da danas netko otvori server,bilo koji mod samo da
Ej oće bit večeras u 19h kako je po dogovoru? koji mod?Mansell je napisao/la:IP adresa je sljedeca: 93.136.100.3 PASS: forumasi
Start your engines!!
Ma znam treba to lijepse organizirat da nas bude cim vise... na prethodnoj stranici sam stavio cini mi se linkove za f1rft, f1rft update i rft trackpack47 je napisao/la:e, trebali bi se mi malo jednostavnije dogovoriti, to i to vrijeme, taj i taj mod, dati linkove ako nekom treba (a treba, meni primjerice)
i objaviti ip ili ime servera i pass. Ili to preko PP-a, ja sam za, možda dođem malo kasnije, a možda ne dođem uopće!
Mansell, javim ti se na msn
To se skida preko rfactor centrale, napiši to u Googlu. Da bi mogao skidati staze, modove, aute, moraš se registrirati. Registracija je naravno besplatna. Nakon toga skidaj što god hoćeš i samo ubacuj u igrucross_that_line je napisao/la:Kad se skidaju staze i vozila di se ubacuju? Tamo di je instalirana igra ili?
evo ti link ovdje: http://rs36.rapidshare.com/files/305599 ... e_0.91.rarvegi696 je napisao/la:mozi li mi neko rec gdje skinut za f1 kilometer sat.... itd sve onako kako je zapravo hvala unaprijed
da tamo zalijepis ako se staza ili mod ne instaliranu u rfactor instalacijski folder i stisnes extrackt... yes to allcross_that_line je napisao/la:Kad se skidaju staze i vozila di se ubacuju? Tamo di je instalirana igra ili?