Formula 1 team - Alfa Romeo F1 Team ORLEN [C42]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Profesionalni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: BMW - Heidfeld
Re: Formula 1 team - BMW
očekivano, bas me zanima kakvi ce biti u utrkama 

- Walter
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
- Kontakt:
Dobro je što je Sauber ostao u F1.
A i to je još jedan dokaz da se vraćaju privatnici namjesto velikih timova.
- T0MI5L4V
- Navijam za: Fernando Alonso
sauber je veca momcad od mnogih koje su bile u f1(toyota,honda)Walter je napisao/la:Dobro je što je Sauber ostao u F1.
- fankiđoe
- Početnik
- Navijam za: KR SV
Drago mi je što Sauber ostaje.
Što je s vozačima?
Oni će sigurno htjeti Heidfelda, a vjerojatno i on njih iako je nedavno izjavio da bi vožnja za Mercedes bilo ispunjenje sna.
EDIT:
Baš pročitao jednu vijest od prije dva dana - radi se o tome da bi Fisichella trebao voziti za Sauber, naravno zbog Ferrarijevih motora.
Ja predviđam ovakav rasplet za 2010:
Fisico vozi za Sauber, nisu baš najbolji, ali se u pola sezone bude i odlični su na kvalifikacijama. Kvalificira se prvi u Spa-u i završava na postolju, a na toj istoj utrci se posvađaju Hamilton i Button i jedan od njih odlazi iz McLarena - uopće nije bitno koji jer u zamjenu dolazi Fisico i rastura do...
I onda sam se probudio!
EDIT 2:
Odgovaram si na pitanje o vozačima:
Nick Heidfeld - najjači kandidat ako ne ide u Mercedes
Giancarlo Fisichella - već spomenuto u prvom editu
Jarno Trulli - khm,khm
Heikki Kovalainen - čitao na f1racingu da on navodno ima mjesto za dogodine (možda u Sauberu, a možda drugdje)
Pedro de la Rosa - ne bi baš rekao, prije će biti Fisichella ili netko pogodan Ferrariju
Vitaly Petrov - on sa sobom vuče dosta love, a nisam odavno čuo nikakve vijesti o njemu.
Što je s vozačima?
Oni će sigurno htjeti Heidfelda, a vjerojatno i on njih iako je nedavno izjavio da bi vožnja za Mercedes bilo ispunjenje sna.
EDIT:
Baš pročitao jednu vijest od prije dva dana - radi se o tome da bi Fisichella trebao voziti za Sauber, naravno zbog Ferrarijevih motora.
Ja predviđam ovakav rasplet za 2010:
Fisico vozi za Sauber, nisu baš najbolji, ali se u pola sezone bude i odlični su na kvalifikacijama. Kvalificira se prvi u Spa-u i završava na postolju, a na toj istoj utrci se posvađaju Hamilton i Button i jedan od njih odlazi iz McLarena - uopće nije bitno koji jer u zamjenu dolazi Fisico i rastura do...
I onda sam se probudio!
EDIT 2:
Odgovaram si na pitanje o vozačima:
Nick Heidfeld - najjači kandidat ako ne ide u Mercedes
Giancarlo Fisichella - već spomenuto u prvom editu
Jarno Trulli - khm,khm
Heikki Kovalainen - čitao na f1racingu da on navodno ima mjesto za dogodine (možda u Sauberu, a možda drugdje)
Pedro de la Rosa - ne bi baš rekao, prije će biti Fisichella ili netko pogodan Ferrariju
Vitaly Petrov - on sa sobom vuče dosta love, a nisam odavno čuo nikakve vijesti o njemu.
- fankiđoe
- Početnik
- Navijam za: KR SV
Evo najnoviji update o Sauberovoj vozačkoj postavi:
1. vijest: Fisichella priznaje da postoji mogućnost vožnje za Sauber
2. vijest: Za Sauber će najvjerojatnije voziti jedan iskusni i jedan mladi vozač
Osim Fisichelle, spominju se i Nick Heidfeld, Jarno Trulli, Heikki Kovalainen, Pedro de la Rosa, Christian Klien, Anthony Davidson i Kamui Kobayashi.
1. vijest: Fisichella priznaje da postoji mogućnost vožnje za Sauber
2. vijest: Za Sauber će najvjerojatnije voziti jedan iskusni i jedan mladi vozač
Osim Fisichelle, spominju se i Nick Heidfeld, Jarno Trulli, Heikki Kovalainen, Pedro de la Rosa, Christian Klien, Anthony Davidson i Kamui Kobayashi.
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Re: Formula 1 team - BMW Sauber
a i zaslužio je još jednu priliku kao vozač utrka... puno godina je proveo kao test vozač i evo sada na zalasku karijere ima priliku voziti utrke i drago mi je zbog toga.
A i puno ce pridonjeti u razvoju bolida.
Michael is faster than you!!
- pospani gad
- Veteran
- Navijam za: Fernanda Alonsa
- Kontakt:
Paaa......... ovo je i dobro i nije dobro. Bit' će dosadno gledati Pedra ( nemam ništa protiv njega ), kao da je došao Fisico ili Ralf..... nisam zadovoljan gdin. Sauberovim izborom.Igor18 je napisao/la:a i zaslužio je još jednu priliku kao vozač utrka... puno godina je proveo kao test vozač i evo sada na zalasku karijere ima priliku voziti utrke i drago mi je zbog toga.
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. 
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.

- 130R
- Svjetski prvak
- Navijam za: sve i nikog
Sauber je napravio dobru stvar, pokupio jednog od najboljih testnih vozača i možda najperspektivnijeg mladog vozača. Kobayashija još treba vidjet na djelu, ali de la Rosa će im sigurno puno pomoći u razvoju.

"U moje vrijeme gume su bile tanke, a vozači debeli." J.M.Fangio
- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
Bome nisam ni ja. Mislim da ima puno slobodnih vozača koji su bolji od njega, a isto su iskusni i bili bi korisni u razvoju bolida. Bourdais, Pantano, Fisichella, Heidfeld, Ralf...pospani gad je napisao/la: ..nisam zadovoljan gdin. Sauberovim izborom.
Svi oni bi po meni bili puno bolji izbor od 39-godišnjaka koji je svoju zadnju punu sezonu u f1 vozio 2002. i btw. redovito bio lošiji od svojih timskih kolega. Ima sve preduvjete da prođe kao Badoer.

- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
jedna velika prednost de la rose je to što je dugo bio test vozač u mclarenu,i vjerojatno je dosta radio na ovogodišnjem bolidu,mogao bi donijeti dosta korisnih informacija
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Ma da, istina.pospani gad je napisao/la:Paaa......... ovo je i dobro i nije dobro. Bit' će dosadno gledati Pedra ( nemam ništa protiv njega ), kao da je došao Fisico ili Ralf..... nisam zadovoljan gdin. Sauberovim izborom.Igor18 je napisao/la:a i zaslužio je još jednu priliku kao vozač utrka... puno godina je proveo kao test vozač i evo sada na zalasku karijere ima priliku voziti utrke i drago mi je zbog toga.
Drago mi je zbog njega da je dobio priliku, vjerovatno zadnju u F1 ali možda je bilo i boljih rješenja ali kojih...
Ali ko zna. Ono kad je dobio priliku u Mclarenu da vozi bio je odličan. Jedno je sigurno, motivacije i želje za utrkivanjem mu neće nedostajati.
Michael is faster than you!!
- pospani gad
- Veteran
- Navijam za: Fernanda Alonsa
- Kontakt:
Vidiš. Sebastiena Bourdaisa sam potpuno zaboravio. Čini mi se idealnim za drugu priliku u F1.K1M1 je napisao/la: Bome nisam ni ja. Mislim da ima puno slobodnih vozača koji su bolji od njega, a isto su iskusni i bili bi korisni u razvoju bolida. Bourdais, Pantano, Fisichella, Heidfeld, Ralf...
Svi oni bi po meni bili puno bolji izbor od 39-godišnjaka koji je svoju zadnju punu sezonu u f1 vozio 2002. i btw. redovito bio lošiji od svojih timskih kolega. Ima sve preduvjete da prođe kao Badoer.Nadam se da se varam.
Pedro je ipak nešto ranije odvozio svoje zadnje F1 utrke. 2006., kada je mijenao izbjeglog Juana Pabla Montoyu. Sauberu bi Pedro trebao biti vrijedan zbog povijesti testiranja u McLarenu. Za navijače - mlaka predstava. Ja ga se sjećam kao početnika u Arrowsu, 1999. kada je na vrlo prvoj utrci osvojio 6. mjesto i jedan bod. Još više mi je u dobrom sjećanju njegova slijedeća sezona u Arrows-Supertec, kada su on i Jos Verstappen palili i žarili 2000.-om. Nije to bila super plodonosna sezona, ali su Tom Walkinshaw i ekipa složili brz i zanimljiv Arrows.
Odonda je Pedro izgubio moje simpatije, provlačiće se iduće dvije sezone u Jaguaru.
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. 

-
- Navijam za: Mercedes GP
Meni je jako drago radi De la Rose... Iskusan momak na pravom mjestu. Go Pedro!!!! Go Sauber!!!
- gringo73
-
- Profesionalni vozač
jel ima gdje neki live stream?
- gringo73
Ja ga ne mogu naći, a ovo izgleda baš kao da je skinuto sa streama...bmw_sauber_f1 je napisao/la:jel ima gdje neki live stream?

- brg
- Navijam za: JB
Sauber bi mogao biti dobar ove godine ,imaju dobru bazu iz 2009.
ali mislim da im je vozačka postava znatno slabija.
-
- Profesionalni vozač
bez theissena, heidfelda i kubice mi sauber i nije toliko zanimljiv ali eto pratiti cu ih.
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
- gringo73
I oni imaju shark fin,.brg je napisao/la:Sauber bi mogao biti dobar ove godine ,imaju dobru bazu iz 2009.

- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
samo je zalosno sto je bolid ovako "prazan" bez sponzoragringo73 je napisao/la:I oni imaju shark fin,.brg je napisao/la:Sauber bi mogao biti dobar ove godine ,imaju dobru bazu iz 2009.

McLaren u <3
- gringo73
-
- Profesionalni vozač
lijep je sauber, jako.
- gringo73
Nos jako visok...ispusi kao i kod McLarena, negdje iza...bmw_sauber_f1 je napisao/la:lijep je sauber, jako.