Zamaraš se s glupostima. Jel te diraju? Ne! I kaj te to onda muči?ivanpetka je napisao/la:Često vidim pod reganim korisnicima neke botove

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Zamaraš se s glupostima. Jel te diraju? Ne! I kaj te to onda muči?ivanpetka je napisao/la:Često vidim pod reganim korisnicima neke botove
http://forum.f1-hr.com/viewtopic.php?f= ... &start=475" onclick="window.open(this.href);return false;ivanpetka je napisao/la:Često vidim pod reganim korisnicima neke botove
Muči me znatiželjaZweki je napisao/la:Zamaraš se s glupostima. Jel te diraju? Ne! I kaj te to onda muči?ivanpetka je napisao/la:Često vidim pod reganim korisnicima neke botove
Nitko ovdije nije general i pravi se da zna, već ti kažem da ako je izbrisana nema više povratka. A ne mora biti da je izbrisana od strane nekoga, nego da je izbrisana iz razloga što godinu dana nije bila aktivna tj. nije bilo ništa postano u njoj (sad iz razloga što je bila zaključana ili ne, ne ulazi mi se u to).-Briatore- je napisao/la:Lako je biti general poslije bitke i znati. Tada sam vjerovao i znao samo ja.
Zweki je napisao/la:Nitko ovdije nije general i pravi se da zna, već ti kažem da ako je izbrisana nema više povratka. A ne mora biti da je izbrisana od strane nekoga, nego da je izbrisana iz razloga što godinu dana nije bila aktivna tj. nije bilo ništa postano u njoj (sad iz razloga što je bila zaključana ili ne, ne ulazi mi se u to).-Briatore- je napisao/la:Lako je biti general poslije bitke i znati. Tada sam vjerovao i znao samo ja.
Pokušaj sada dodati avatar.Chuck Norris je napisao/la:zašto mi ne prikazuje avatar?
Sređeno,hvalasale je napisao/la:Pokušaj sada dodati avatar.Chuck Norris je napisao/la:zašto mi ne prikazuje avatar?
Ako budeš ponovno imao problema, javi mi se (s linkom na sliku), pa ću ti pomoći oko dodavanja
Kada nađeš sliku koja ti se sviđa, odeš OVDJE.Raikkonen_Sarajevo je napisao/la:Pozdrav!! Imam jedno pitanje,zelim da dodam jedan avatar na svoj profil,medjutim koji god avatar izaberem kaze mi da prelazi dozvoljene pixele,isprobao sam i one najmanje slike i opet mi javlja isto;sta je problem i gdje da nadjem sliku koja zadovoljava zadate vrijednosti??
Procedura je da ga se kicka trajno vanka.Scuderia je napisao/la:Evo, imam jedno pitanje, postavit cu ga ovdje....
Kada clan dobije trajni ban i napravi opet profil ( drugi nadimak) i nakon nekog vremena se otkrije/skuzi da je to ta ista osoba, koja je procedura ?
na pogreškama se učiluka_kimi je napisao/la:Procedura je da ga se kicka trajno vanka.Scuderia je napisao/la:Evo, imam jedno pitanje, postavit cu ga ovdje....
Kada clan dobije trajni ban i napravi opet profil ( drugi nadimak) i nakon nekog vremena se otkrije/skuzi da je to ta ista osoba, koja je procedura ?Iako, mislim da si ti to znao, i da ovo pitanje nije postavljeno bez razloga.
![]()
Onaj BigBoss je isti lik koji je bio ovdje prijavljen pod nickovima Robert Kubica i Joker. Stvarno ne odustaje.![]()
Na žalost nisi ništa naučio na pogreškamaBigBoss je napisao/la:
na pogreškama se uči..a ja iskreno obožavam ovaj forum
kako molim?Chuck Norris je napisao/la:Na žalost nisi ništa naučio na pogreškamaBigBoss je napisao/la:
na pogreškama se uči..a ja iskreno obožavam ovaj forum
Felipe Massa je napisao/la:Problem je u tome sto ti nikad neces shvatiti gdje grijesis ,ako ti neko ne kaze.Pogledaj malo svoje postove... Na svaciji post ti imas odgovor.To bi bilo uredu da je tvoj odogovor fino smisljen i argumentovan,ali to kod tebe nije slucaj.Tebi se vecina postova sastoji od jedne recenice najvise.
Ajde ne pisemo ni mi ostali sad bajke ,ali bar se potrudi biti malo objektivan kad pises.
Duzina posta nije toliko bitna,koliko sadrzaj posta.
I ja kad sam dosao na ovaj forum(bas kao i vecina) nisam pisao nekakve sjajne postove,ali vremenom vidis kako ostali pisu i shvatis neke stvari.Ponekad je bolje ne napisati nista,nego neku glupost napisati.
luka_kimi je napisao/la:Kolega, samo da ti velim, mislim da je član Big Boss novi account onoga lika Roberta Kubice.
Ne samo da se vidi po načinu pisanja i po broju postova (5 dnevno), nego lik navija za Roberta Kubicu i Hulkenberga, i piše lokacija "Split", kao i kod njega.
Moje mišljenje, odmah sam ga prepoznao po tih par stvari, pa velim tebi kao globalnom moderatoru.
Možda sam u krivu, ali teško da se poklapa toliko stvari.
Taj misterij smo mi provalili puno prije, tako da bi bilo dobro da navratiš kod vidovitog milana da te to malo bolje poduči.luka_kimi je napisao/la:Evo PP-a kojeg sam poslao Gringu prije 4 dana.
Još sam tada sumnjao... Kakva intuicija...
Ček ček, pa tko je vama onda pomogao da shvatite? Vidoviti Milan? Ili Krafnoviti Zweki?Zweki je napisao/la:Taj misterij smo mi provalili puno prije, tako da bi bilo dobro da navratiš kod vidovitog milana da te to malo bolje poduči.luka_kimi je napisao/la:Evo PP-a kojeg sam poslao Gringu prije 4 dana.
Još sam tada sumnjao... Kakva intuicija...
Bome krasno. Ovaj put ću ti zažmiriti, ali idući put pazi da ne budeš navučen na šupalj most.luka_kimi je napisao/la: Ček ček, pa tko je vama onda pomogao da shvatite? Vidoviti Milan? Ili Krafnoviti Zweki?
šala