Formula 1 team - Mercedes-AMG Petronas Formula One Team [F1 W13]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Dodi_napalm
- Rezervni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Schumachera
Re: Formula 1 team-Mercedes Grand Prix
Može vozit bilo kaj.. schumy je uvjek schumy... pokazal je to na raznoraznim natjecanjima van F1.. a sad kaj više nije u crvenom nego u srebrnom bolidu.. meni nema veze.. samo nek vozi 

jedan je gazda F1 - Schumy
NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!

- sunseeker
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1
kak brijete........to nije normalno
schumacher - mercedes je sasvim prirodna kombinacija koja se trebala dogoditi prije 10-ak godina, ali je ferrari znao što ima u rukama i dao nemoralnu ponudu, mercedes je tada procijenio da schumacher ipak toliko ne vrijedi (na vama je da prosudite jesu li bili u pravu) i schumi je ostao ferrarijev
sada će se konačno dogoditi ono što se već trebalo, jeli mercedes zakasnio? dali je ovaj otkup brawna i osamostaljenje loš potez? ja mislim da nije...
alonso u ferrariju, schumacher u mercedesu......... neki sad režu žile......
schumacher - mercedes je sasvim prirodna kombinacija koja se trebala dogoditi prije 10-ak godina, ali je ferrari znao što ima u rukama i dao nemoralnu ponudu, mercedes je tada procijenio da schumacher ipak toliko ne vrijedi (na vama je da prosudite jesu li bili u pravu) i schumi je ostao ferrarijev
sada će se konačno dogoditi ono što se već trebalo, jeli mercedes zakasnio? dali je ovaj otkup brawna i osamostaljenje loš potez? ja mislim da nije...
alonso u ferrariju, schumacher u mercedesu......... neki sad režu žile......
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Jel to režu žile kao radi Beattlesa , ili iz depresije? A Nijemcima se ostvario san. Njihov najdraži vozač u njima najdražoj momčadi. Savim prirodno.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- fankiđoe
- Početnik
- Navijam za: KR SV
Di Montezemolo kaže da je Schumacherov povratak gotovo siguran - Link
A evo što Villeneuve kaže o tome:
A evo što Villeneuve kaže o tome:
"Everything depends on the person. If you've never been good, then to be experienced is worthless. But he isn't just anyone, he's Michael Schumacher, and he's always done incredible things on the track.
That's why I'm convinced he can do those things again. In fact I'm convinced that, for him, it will be easy."
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
Petronas je potpisao dugoročni sponzorski ugovor s Mercedes GP-om. Službeni naziv momčadi, tako postaje, Mercedes Petronas F1 Team.
Momčad je izbacila konceptualnu sliku bolida, iako će završni izgled biti poznat javnosti tek na prezentaciji bolida za 2010.
Momčad je izbacila konceptualnu sliku bolida, iako će završni izgled biti poznat javnosti tek na prezentaciji bolida za 2010.

- Dodi_napalm
- Rezervni vozač
- Navijam za: Schumachera
dobre vijesti...
jedan je gazda F1 - Schumy

- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
joooj ne sviđa mi se,al dobro,bit će puno ljepši bolid ako će jedna crvena kaciga biti unutra 

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- pospani gad
- Veteran
- Navijam za: Fernanda Alonsa
- Kontakt:
Zanimljivo, s obzirom da je Petronas do neki dan tvrdio da napušta do daljnjega sponzoriranje F1 momčadi:gringo73 je napisao/la:Petronas je potpisao dugoročni sponzorski ugovor s Mercedes GP-om. Službeni naziv momčadi, tako postaje, Mercedes Petronas F1 Team.
Momčad je izbacila konceptualnu sliku bolida, iako će završni izgled biti poznat javnosti tek na prezentaciji bolida za 2010. [ http://cdn.images.autosport.com/editori ... 388704.jpg ]
http://paddocktalk.com/news/html/module ... sid=125499" onclick="window.open(this.href);return false;
A evo, kako bi mečka mogla izgledati za 2010. ( Brunina prepostavka - naravno, on je pri tom mislio samo na livreje karoserije/poklopac motora i ostalo....

http://mantovani.zip.net/arch2009-12-01 ... 00063171-0" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: pospani gad, dana/u 21 pro 2009, 14:25, ukupno mijenjano 1 put.
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. 
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.

- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
tek sad sam vidio da bi schumi ako dođe bio broj 3,broj koji sam najviše volio dok je vozio,nekako je najsrčanije vozio s tim brojem,ma predivno 

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- pospani gad
- Veteran
- Kontakt:
Evo i jedan komentar na "licemjerje" Petronasa:
http://f1.gpupdate.net/en/formula-1-new ... -decision/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://f1.gpupdate.net/en/formula-1-new ... -decision/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. 

- Ferrari-BiH
- Veteran
- Navijam za: Ferrari
Zar si zaboravio da ti ne gledas vise F1schuey je napisao/la:tek sad sam vidio da bi schumi ako dođe bio broj 3,broj koji sam najviše volio dok je vozio,nekako je najsrčanije vozio s tim brojem,ma predivno

Slazem se sa tim da je pruzao najbolje voznje u bolidu sa broje 3.
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
hahah sad ćeš me vjećno proganjat za to jel?Ferrari-BiH je napisao/la:Zar si zaboravio da ti ne gledas vise F1schuey je napisao/la:tek sad sam vidio da bi schumi ako dođe bio broj 3,broj koji sam najviše volio dok je vozio,nekako je najsrčanije vozio s tim brojem,ma predivno![]()

al ajde još dogodine ak se kralj vrati
- Ferrari-BiH
- Veteran
Ako se gazda vrati progledat cemo kroz prsteschuey je napisao/la:hahah sad ćeš me vjećno proganjat za to jel?Ferrari-BiH je napisao/la:Zar si zaboravio da ti ne gledas vise F1schuey je napisao/la:tek sad sam vidio da bi schumi ako dođe bio broj 3,broj koji sam najviše volio dok je vozio,nekako je najsrčanije vozio s tim brojem,ma predivno![]()
al ajde još dogodine ak se kralj vrati

Samo ce mi biti gorko u ustima kada bude obilazio Alonsa
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- pospani gad
- Veteran
- Kontakt:
Ha-ha..... kada bude zaobilazio Alonsa.... dobra...Ferrari-BiH je napisao/la:
Samo ce mi biti gorko u ustima kada bude obilazio Alonsa

Zbilja smo napaljeni na tu 2010.-u.......... bude to bila prava šora.... ne znam zbog čega bi se mogli razočarati..... jedino ako previše očekujemo...
Bit' će svašta.... a dotle uživajmo na forumu i našim umotvorinama....

- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
nakon ovakve sezone nema razočaranja više,il prošle recimo,kak tak je bila ona 2007 zbog mclarena al ovo mi je sve bezveze,a i dugo nije bilo 3 iznimno kvalitetna vozača u 3 kvalitetne momčadi,naravno ako koji ne podbaci od njihpospani gad je napisao/la:Ha-ha..... kada bude zaobilazio Alonsa.... dobra...Ferrari-BiH je napisao/la:
Samo ce mi biti gorko u ustima kada bude obilazio Alonsa![]()
Zbilja smo napaljeni na tu 2010.-u.......... bude to bila prava šora.... ne znam zbog čega bi se mogli razočarati..... jedino ako previše očekujemo...
Bit' će svašta.... a dotle uživajmo na forumu i našim umotvorinama....
- Friga
- Navijam za: Kimi Raikkonen
Samo bih dodao i bočni pic...
Opče nije loše..

I još ak MS odabere baš crnu kacigu(a mogao bi)..
Opče nije loše..

I još ak MS odabere baš crnu kacigu(a mogao bi)..
TF110 - Toyota F1 '10
"

- Schumy.d
- Legenda
Premoćan mi je izgled 

- T0MI5L4V
- Navijam za: Fernando Alonso
ova zelena kvari izgled
- Schumy.d
- Legenda
Meni je baš hebena takva zelena trakica.T0MI5L4V je napisao/la:ova zelena kvari izgled
-
- Navijam za: sebe
Prilično licemjerno od Petronasa učiniti ovakvu stvar.Nakon dugog sponzoriranja Saubera i opcije sponozoriranja svoje domaće momčadi oni su odabrali pobjednika.Nadam se da im se takvo razmisljanje obije o glavu te da MGP nece iduce godine biti pobjednicki bolid.
Pitanje je što će sad učiniti Mobil 1?
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
A mozda su se odlucili da sponzoriraju MGP jer dolazi MS? Zamisli reklame...Lotus je napisao/la:Prilično licemjerno od Petronasa učiniti ovakvu stvar.Nakon dugog sponzoriranja Saubera i opcije sponozoriranja svoje domaće momčadi oni su odabrali pobjednika.Nadam se da im se takvo razmisljanje obije o glavu te da MGP nece iduce godine biti pobjednicki bolid.

-
- Navijam za: sebe
Ma shvaćam ja zašto...svako želi biti što više minuta u prijenosu,bolje se reklamirati,prodati,ko ce sve staviti ulje u svoj auto jel ga koristi i Mercedes i Schumacher no stvar je licemjerna i slažem se s onim što je rekao Yoong.Mada nije mi toliko žao zbog Lotusa koliko zbog Saubera jel su izgubili vrlo važnog sponzora.Scuderia je napisao/la: A mozda su se odlucili da sponzoriraju MGP jer dolazi MS? Zamisli reklame...
- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
Scuderia je napisao/la:A mozda su se odlucili da sponzoriraju MGP jer dolazi MS? Zamisli reklame...Lotus je napisao/la:Prilično licemjerno od Petronasa učiniti ovakvu stvar.Nakon dugog sponzoriranja Saubera i opcije sponozoriranja svoje domaće momčadi oni su odabrali pobjednika.Nadam se da im se takvo razmisljanje obije o glavu te da MGP nece iduce godine biti pobjednicki bolid.
alažem se i s jednim i drugim,zaista čudno al razumljivo s druge strane,to je ogromna firma koja godišnje okrene 111 milijardi dolara i to ne samo u Maleziji,a zasigurno da je puno veća reklama ovaj potez

a Yoong malo izmišlja,da je švabo znači on bi vozio samo za njihove sponzore? zašto onda ne diže frku što Marlboro i PM nisu sponzori USF1

- Buba
- Rezervni vozač
- Navijam za: Mclaren i Mercedes
ne svidja mi se ovaj Petronas na bolidu....imam osjecaj kao da gledam Sauber....totalno bezveze....ali eto para vrti gdje burgija nece....
ova zelena na bolidu mi je odvratna....najbolja je crno srebrena kombinacija ...
cisto nesto sumnjam da ce Mercedes u 2010. imati pobjednicki bolid....mislim da ce se glavna voditi izmedju Mclaren Mercedesa i Ferrarija
ova zelena na bolidu mi je odvratna....najbolja je crno srebrena kombinacija ...
cisto nesto sumnjam da ce Mercedes u 2010. imati pobjednicki bolid....mislim da ce se glavna voditi izmedju Mclaren Mercedesa i Ferrarija
"Jebes pijanstvo ako te sutra nije sramota"