Da ne bi bilo da spamišem, eto slikica.

Zaprav sviđa mi se fotka i uopće mi nije bilo u planu pljuvat i da je najveći šrot.schuey je napisao/la:a evo ti jedna s monze,da se ne plačešsad slobodno moš popljuvat po njoj,imaš po čem,jel to si čekao jel?jel? c-c-c
ma daaaj,pa očekivao sam više od tebe,znaš ono 2/3,pa zum ovaj,pa onaj pa neke skraćenice koje ni vi sami ne kužite kaj znače al kao to ti je za ono i ono u slici,popuštate dečki u zadnje vrijemeZweki je napisao/la:Zaprav sviđa mi se fotka i uopće mi nije bilo u planu pljuvat i da je najveći šrot.schuey je napisao/la:a evo ti jedna s monze,da se ne plačešsad slobodno moš popljuvat po njoj,imaš po čem,jel to si čekao jel?jel? c-c-c
Osim da je najveći šrot, a ti se pušeš kao da je najmanji šrot.
Jel ti to opet dudaš ili nikad nisi ni prestao?schuey je napisao/la:ma daaaj,pa očekivao sam više od tebe,znaš ono 2/3,pa zum ovaj,pa onaj pa neke skraćenice koje ni vi sami ne kužite kaj znače al kao to ti je za ono i ono u slici,popuštate dečki u zadnje vrijemeal eto,ja sam posto,sad su ostali na redu
![]()
![]()
Zweki je napisao/la:Jel ti to opet dudaš ili nikad nisi ni prestao?schuey je napisao/la:ma daaaj,pa očekivao sam više od tebe,znaš ono 2/3,pa zum ovaj,pa onaj pa neke skraćenice koje ni vi sami ne kužite kaj znače al kao to ti je za ono i ono u slici,popuštate dečki u zadnje vrijemeal eto,ja sam posto,sad su ostali na redu
![]()
![]()
Ko ga j*be! Nek čisti malo!schuey je napisao/la:hehehe nemoj spamat po temi ubit će te četrestsedam
Pih! Od tebe sam naviknuo na bolje od ovoga što nudiš.47 je napisao/la:malo meda od mene
ček,ček, to si TI slikao?!Dodi_napalm je napisao/la: Eo prigodna
Safetycar na Spa
ma nemoj se zabrinjavat,to je pravilo ovaj dvojac donio zbog ogromnog interesa za slikanje pa je previše slika dnevno i jednostavno ne možemo popratiti sveDodi_napalm je napisao/la:ufff.... prokleta FIA i njezina pravila..
živjela revolucija!!!!
dole banda
![]()
neću više..