A kad se on usrao?T0MI5L4V je napisao/la:valjda ce mihajlo nece opet usrat
Formula 1 team - Mercedes-AMG Petronas Formula One Team [F1 W13]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
Felipe Massa
- Svjetski prvak

- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Re: Formula 1 team-Mercedes Grand Prix

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- Scuderia
- Moderator

- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Opet ja s losim vijestima.
Kako pisu njemacki mediji Mercedesu prijeti gubitak od 90 milijuna eura.
O cemu se radi?
U sedmom mjesecu Brawn se dogovorio s Henkel-Konzern o sponzorstvu (3 godine bi bio taj deal). Sada taj glavonja koji je glavni u toj kompaniji, ne zeli platiti.
Taj problem ce se rijesavati na sudu. MGP se nada da ce dobiti barem dio od toga.
I odmah su njemacki mediji poceli pisati o tome kako je povratak MS-a ugrozen....
O cemu se radi?
U sedmom mjesecu Brawn se dogovorio s Henkel-Konzern o sponzorstvu (3 godine bi bio taj deal). Sada taj glavonja koji je glavni u toj kompaniji, ne zeli platiti.
Taj problem ce se rijesavati na sudu. MGP se nada da ce dobiti barem dio od toga.
I odmah su njemacki mediji poceli pisati o tome kako je povratak MS-a ugrozen....

- T0MI5L4V
- Navijam za: Fernando Alonso
pa ove sezone kad je trebao voziti umjesto masse pa je izmislio problem s vratomFelipe Massa je napisao/la:A kad se on usrao?T0MI5L4V je napisao/la:valjda ce mihajlo nece opet usrat
-
bmw_sauber_f1
- Profesionalni vozač

- Navijam za: BMW - Heidfeld
Uh onda ce im trebati jeftiniji covjekScuderia je napisao/la:Opet ja s losim vijestima.
O cemu se radi?
- schuey
- Počasni član

- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
bmw_sauber_f1 je napisao/la:Uh onda ce im trebati jeftiniji covjekScuderia je napisao/la:Opet ja s losim vijestima.
O cemu se radi?
kaj jeftiniji,ugovor je manji od Rosbergovog i od većine vozača na gridu
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- Butt-kicker
- Navijam za: JB
Ako Šumaher potpiše vrlo lako će nać i skupljeg sponzora !
Greatest shits !
Zagor je napisala :
Kaj se tice Buttona, on po meni nema sanse protiv Lewisa
Zagor je napisala :
Kaj se tice Buttona, on po meni nema sanse protiv Lewisa
- Scuderia
- Moderator

- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
- Dodi_napalm
- Rezervni vozač

- Navijam za: Schumachera
prestrašno.. sad visim na svim stranicama u iščekivanju objave povratka.
Ko bude čekal do 2010.. Nadam se ipak da bude prije.
Ko bude čekal do 2010.. Nadam se ipak da bude prije.
jedan je gazda F1 - Schumy
NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!

- Buba
- Rezervni vozač

- Navijam za: Mclaren i Mercedes
- T0MI5L4V
- Navijam za: Fernando Alonso
nece biti nis od njega,heidfeld ce biti 2. vozac
- King iCool
- Veteran

- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Bolje da se Mika vrati umjesto Miške.Buba je napisao/la:Hakkinen misli da bi Schumaherov povratak bio pravi bozicni poklon
-
spacedoc
- Test vozač

- Navijam za: Za kog ove godine navijat
bolje oba + vilnev (tako se čita a kad se piše neznam) + hillKing iCool je napisao/la:Bolje da se Mika vrati umjesto Miške.Buba je napisao/la:Hakkinen misli da bi Schumaherov povratak bio pravi bozicni poklon

- Dodi_napalm
- Rezervni vozač

Sve smo bliže..
22.12. Willi Webber sastanči sa Brownom, Haugom i ostalim glavonjama iz Mercedesa..
O čemu bi mogli pričat?
22.12. Willi Webber sastanči sa Brownom, Haugom i ostalim glavonjama iz Mercedesa..
O čemu bi mogli pričat?

- schuey
- Počasni član

- Kontakt:
Dodi_napalm je napisao/la:Sve smo bliže..
O čemu bi mogli pričat?
o globalnoj krizi
ne znam al nije on samo schumijev tako da ne znači da će samo o njemu pričati
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- Dodi_napalm
- Rezervni vozač

- Willi kriza je.. daćemo vam samo 7 milja po sezoni.. još ovo s Henkelom.. nemamo para hebaj ga.. uff
- Samo 7 milja, pfff sirotinjo i bogu si teška. Ayd samo da odštampam još ove nove majce i kape pa se vidimo u Abu Dhabiu na testiranju..
pozz

- Samo 7 milja, pfff sirotinjo i bogu si teška. Ayd samo da odštampam još ove nove majce i kape pa se vidimo u Abu Dhabiu na testiranju..
pozz

- Buba
- Rezervni vozač

- Navijam za: Mclaren i Mercedes
ja mislim da Mercedes nece stediti para za Michaela,bez obzira na Henkel,Henkel je po meni ispao glupan ne vidjeni...Schumacher & Mercedes,gdje mozes naci bolju reklamu od toga,lako ce oni naci zamjenu Henkelu....nego Schumacher ima sada probleme sa nekim od svojih licnih sponzora koji ce se morati mjenjati ako predje u Mercedes... naprimer Shell ce morati napustiti ako bude vozio za Mercedes,jer ce automatski preci na Mobil1 ...i jos je takvih slicnih ugovora,koje je sad problem raskinuti u tako kratkom vremenu,neka su nagadjanja da ce objava ako je bude biti 3.1.10 na Schumacherov rodjendan...
"Jebes pijanstvo ako te sutra nije sramota"
- pospani gad
- Veteran

- Navijam za: Fernanda Alonsa
- Kontakt:
Eto, jeste sada sretni Schumaherovci!!!??? Nijemac se vraća....
http://www.autosport.com/news/report.php/id/80623" onclick="window.open(this.href);return false;

P.S. Ova vijest mi nije pokvarila dan. Dan mi je i prije te vijesti pokvaren bio....
http://www.autosport.com/news/report.php/id/80623" onclick="window.open(this.href);return false;
P.S. Ova vijest mi nije pokvarila dan. Dan mi je i prije te vijesti pokvaren bio....
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. 
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.
- Dodi_napalm
- Rezervni vozač

Naravno.
Samo čekam službenu potvrdu pa kreće fešta, još je tu zdrastveni faktor koji može biti prepreka.
Vjerujem da svaki fan F1 na svijetu pozdravlja njegov povratak, volio ga ili ne..
Samo čekam službenu potvrdu pa kreće fešta, još je tu zdrastveni faktor koji može biti prepreka.
Vjerujem da svaki fan F1 na svijetu pozdravlja njegov povratak, volio ga ili ne..

- HOS
- Navijam za: M Schumachera
A jesan al nekako će mi falit crvena boja pa ta kaciga pa Todtovi nokti pa talijanska himta itd 
- schuey
- Počasni član

- Kontakt:
Buba je napisao/la:ja mislim da Mercedes nece stediti para za Michaela,bez obzira na Henkel,Henkel je po meni ispao glupan ne vidjeni...Schumacher & Mercedes,gdje mozes naci bolju reklamu od toga,lako ce oni naci zamjenu Henkelu....nego Schumacher ima sada probleme sa nekim od svojih licnih sponzora koji ce se morati mjenjati ako predje u Mercedes... naprimer Shell ce morati napustiti ako bude vozio za Mercedes,jer ce automatski preci na Mobil1 ...i jos je takvih slicnih ugovora,koje je sad problem raskinuti u tako kratkom vremenu,neka su nagadjanja da ce objava ako je bude biti 3.1.10 na Schumacherov rodjendan...
svi ti sponzori su Ferrarijevi,schumi nema nijednog od njih na svoje ime,naravno dobiva pare ali preko momčadi. Dapače samo 2 puta je imao sponzora koji nije bio i momčadski a to su Garnier i Nike i to jako kratko vrijeme
- Walter
- Svjetski prvak

- Navijam za: Ferrari
- Kontakt:
Do sad nisam vjerovao da će se vratiti ali izgleda da je to samo pitanje vremena.
Biće zanimljivo da ga ponovo vidimo na trkama, ali što se tiče navijanja ja ostajem za Ferrari.
Biće zanimljivo da ga ponovo vidimo na trkama, ali što se tiče navijanja ja ostajem za Ferrari.
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak

- Navijam za: Mercedes
F1 Mercedes GP će mi uz McL biti najdraža momčad ali nebi volio vidjeti schumachera sljedeće sezone baš u toj momčadi iako ga ne volim želim da se vrati utrkivanju ali kud baš u Mercedes. Oduvjek sam sanjao da će se Mercedes odvojit i osamostalit ...pa eto to mi se i ostvarilo, samo da se Schumy vratio u Ferr veselju nebi bilo kraja

- Ferrari-BiH
- Veteran

- Navijam za: Ferrari
Onda promijeni te podatke ispod slikeĆale od Lewisa je napisao/la:F1 Mercedes GP će mi uz McL biti najdraža momčad ali nebi volio vidjeti schumachera sljedeće sezone baš u toj momčadi iako ga ne volim želim da se vrati utrkivanju ali kud baš u Mercedes. Oduvjek sam sanjao da će se Mercedes odvojit i osamostalit ...pa eto to mi se i ostvarilo, samo da se Schumy vratio u Ferr veselju nebi bilo kraja
A ovo se ne svidja mnogim navijacima Ferrarija, a isto tako ni mnogim navijacima Mercedesa (uopce).
Iskreno navijam za Ferrari, ali isto tako navijat cu i za MS-a
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak

- Navijam za: Mercedes
podatke slike i potpise ću promijeniti samo čekam konačan i služben izgled Mercedesovog bolidaFerrari-BiH je napisao/la:
Onda promijeni te podatke ispod slike![]()
A ovo se ne svidja mnogim navijacima Ferrarija, a isto tako ni mnogim navijacima Mercedesa (uopce).
Iskreno navijam za Ferrari, ali isto tako navijat cu i za MS-a
a što se tiče navijača pomalo su svi razočarani jer ljudi poput Schumya (Ferr) i Hakkinena (McL) su bili vozači koji su bili spremni dat i krv za svoju momčad i bilo bi ih čudno gledati u nekim drugim bojama, al eto čuda se događaju....život ide dalje. Samo neka bude napetosti preticanja i uzbuđenja i biće sve okej!

-
Felipe Massa
- Svjetski prvak

- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Nece to biti vise onaj stari Schumi .... U drugom bolidu to jednostavno nije to...

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.