Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Da, nalazi su bili uredni i u 8.mjesecu ali negdje sam pročito da je i on sam izjavio da ne bi osvojio bodove za Ferrari baš kao i fisichella šta znači da je gap pauze od 3 godine ipak prevelik i za njega. Sad ima od 8.mjeseca + još 3 da se potpuno spremi i bude konkurentan za sezonu ako merc sredi auto kako treba... + naravno treba pričekat i njegovu odluku da li će vozit uopće ali ja sam siguran da hoće!Ne zelim kvariti atmosferu, ali tako je bilo isto, kada je trebalo zamjeniti Felipea. Nalazi uredu, a kad je sjeo u bolid, osjetio je bolove.
Ferrari je bio prije Schumachera,Ferrari ce biti poslije SchumacheraIgor18 je napisao/la:Schumacher je Ferrari! Od kad nema Schumachera nema ni Ferrarija!
Istina, nalazi su bili uredni, ali kada je sjeo u bolid osjetio je bolove. Toga me je najvsie strah. Neka dopuste da gazda sjedne u bolid, pa neka onda vide kako stvari izgledaju.dribler je napisao/la:
Da, nalazi su bili uredni i u 8.mjesecu ali negdje sam pročito da je i on sam izjavio da ne bi osvojio bodove za Ferrari baš kao i fisichella šta znači da je gap pauze od 3 godine ipak prevelik i za njega. Sad ima od 8.mjeseca + još 3 da se potpuno spremi i bude konkurentan za sezonu ako merc sredi auto kako treba... + naravno treba pričekat i njegovu odluku da li će vozit uopće ali ja sam siguran da hoće!
ako ne bu onaj stari ali ce bit od velike pomoći pri razvoju bolida i pri izradi set-up-a što nije malo pa ako se desi da je rosberg brz to bi moglo biti i djelomice zbog dobrog set-up-a koji bi schumi mogao napravitiScuderia je napisao/la:Istina, nalazi su bili uredni, ali kada je sjeo u bolid osjetio je bolove. Toga me je najvsie strah. Neka dopuste da gazda sjedne u bolid, pa neka onda vide kako stvari izgledaju.dribler je napisao/la:
Da, nalazi su bili uredni i u 8.mjesecu ali negdje sam pročito da je i on sam izjavio da ne bi osvojio bodove za Ferrari baš kao i fisichella šta znači da je gap pauze od 3 godine ipak prevelik i za njega. Sad ima od 8.mjeseca + još 3 da se potpuno spremi i bude konkurentan za sezonu ako merc sredi auto kako treba... + naravno treba pričekat i njegovu odluku da li će vozit uopće ali ja sam siguran da hoće!
Zar i karavan nije meckaArmanini je napisao/la:vidis da on sjeda u karavan desno
Sad samo treba otici u Abu Dhabi na testiranje, da se vidi da vrat moze izdrzati, i to je to onda. Cini se vrlo jednstavnim.Dodi_napalm je napisao/la:Blizu smo, jako smo blizu..
ima prvo na službena testiranja koja ulaze u ukupnu kilometražu,dakle sve što odveze u bolidu ulazi u zbroj ukupnih kilometara koje taj tim ima pravo godišnje istestiratispacedoc je napisao/la:ovako imam pitanje za one koji se u to razumiju.da kad bi se scumi vratio imao pravo na sluzbeno testiranje