Formula 1 team - Mercedes-AMG Petronas Formula One Team [F1 W13]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
zagor
Početnik
Početnik
Ja sam: Vozač
Navijam za: Iceman

Re: Formula 1 team-Mercedes Grand Prix

Post Postao/la zagor »

T0MI5L4V je napisao/la:nek se vrati,uzivat cu kad ce ga alonso derat ko beba zvečku,ljepse je osvojit naslov kad šumac vozi
#-o U svakom slucaju Schumacher nema kaj izgubiti, ako nebude brz ko prije ima razlog za to, dok Alonso ako bi eventualno izgubil od Schumachera bas i nebi imal neku izliku... a i nebi me uopce cudilo da se to i desi, uz Brawna, osiguranje uz Mercedes i Schumachera mislim da je to realno...
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Dodi_napalm
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Dodi_napalm »

čekam sljedeći tjedan i stvarno se nadam da je to to.. uopće nije bitno dal bude pobjeđival ili ne... znam da bude dal sve od sebe a ako bude i bolid na nivou sve je moguće.. FORZA SCHUMY!!!
jedan je gazda F1 - Schumy
NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!
slika
IH!
Navijam za: McLaren

Post Postao/la IH! »

Znaci ona prica i spekulacija da je Shumi bio dionicar u Brawn GP bi se mogla ispostaviti istinitim. Jer ovaj dolazak u Mercedes bi moglo biti to,kontinuitet zapravo svega toga.
slika
slika
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Mada mi to još uvijek zvuči nemoguće, ne bi me začudilo da se Schumi vrati, ipak su on i Ross Brawn odličan tandem i u Mercedesu bi funkcionisali kao u vrijeme zlatnih dana Ferrarija.
slika
pospani gad
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernanda Alonsa
Kontakt:

Post Postao/la pospani gad »

http://f1.gpupdate.net/en/formula-1-new ... edes-deal/" onclick="window.open(this.href);return false;

Ako se uistinu vrati..... to me zanima samo zbog jedne još neviđene činjenice..... dvoboja sa Lewisom..... nemam niti jedan drugi motiv da se vrati.... nek' se ne vraća....
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. :biggrin:
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem. :biggrin:
7Times
Navijam za: MSC

Post Postao/la 7Times »

pospani gad je napisao/la:http://f1.gpupdate.net/en/formula-1-new ... edes-deal/

Ako se uistinu vrati..... to me zanima samo zbog jedne još neviđene činjenice..... dvoboja sa Lewisom..... nemam niti jedan drugi motiv da se vrati.... nek' se ne vraća....

Sa Lewisom, sa Massom, sa Lojzekom......sa Vettelom...sa Buttonom....da vidimo ko je pravi sampion.
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

zagor je napisao/la:
#-o U svakom slucaju Schumacher nema kaj izgubiti, ako nebude brz ko prije ima razlog za to, dok Alonso ako bi eventualno izgubil od Schumachera bas i nebi imal neku izliku... a i nebi me uopce cudilo da se to i desi, uz Brawna, osiguranje uz Mercedes i Schumachera mislim da je to realno...
Da ali zaboravljaš još jednog malog koji vreba iz mraka sa brojem 2 na nosu bolida. ;)
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Butt-kicker
Navijam za: JB

Post Postao/la Butt-kicker »

Malo mi žao Masse , opet ništa i ko zna kaće do naslova ..ako će :lol:
Greatest shits !
Zagor je napisala :
Kaj se tice Buttona, on po meni nema sanse protiv Lewisa
pospani gad
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernanda Alonsa
Kontakt:

Post Postao/la pospani gad »

Dani je napisao/la:
zagor je napisao/la:
Da ali zaboravljaš još jednog malog koji vreba iz mraka sa brojem 2 na nosu bolida. ;)
Ja to stalno ponavljam... ( nisam njegov fan ), ali pazite na "malog koji vreba iz mraka sa brojem 2 na nosu bolida."
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. :biggrin:
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem. :biggrin:
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Samo polako...još ništa nije potvrđeno,sad je to postalo malo konkretnije ali ja sam još uvijek skeptičan.
sajmon
Navijam za: zanimljive utrke

Post Postao/la sajmon »

easy....

govorkalo se tamo negdje 2006/07 da ce MS otici u McLaren za neku suludu svotu... (tipa par desetaka mil. necega...) pa, eto... premotajte film unazad i nist od toga ;)

kad potvrde svi, sigurno je, ne vjerujte svim trač novinama ... hehe
zagor
Početnik
Početnik
Navijam za: Iceman

Post Postao/la zagor »

pospani gad je napisao/la:
Dani je napisao/la:
zagor je napisao/la:
Ja to stalno ponavljam... ( nisam njegov fan ), ali pazite na "malog koji vreba iz mraka sa brojem 2 na nosu bolida."
haha, oke, nisam ga spomenul posto je bila rasprava vise Alonso-Michael, al on je danas vjerojatno najbolji, a uz njega mislim da bi cak stavil Vettela... Samo kaj je pitanje kakav bude Red-bull... Ovisi puno o bolidima, ima dosta vozaca koji su jako blizu... Al opet, u F1 je ono - jako blizu, ali predaleko...
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

ajmo lagano povratak na temu Formula 1 team-Mercedes Grand Prix
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Izgleda da je dogovoreno.
http://uk.eurosport.yahoo.com/13122009/ ... ement.html" onclick="window.open(this.href);return false;

slika
HOS
Navijam za: M Schumachera

Post Postao/la HOS »

Dani je napisao/la:Izgleda da je dogovoreno.
http://uk.eurosport.yahoo.com/13122009/ ... ement.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Aj da me i ti razveseliš u ovaj tmurni i kišni dan :biggrin:
slika
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

riječi im se pozlatile
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
ice_man
Početnik
Početnik

Post Postao/la ice_man »

Ajmo još malo pričekat dok ne objave najrelevantniji portali.
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Na stazi ćemo opet gledati dvoboje Schumacher-Senna, nakon punih 16 godina. :sad:

Inače, presretan sam trenutno! :thumbup:
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Ne zelim kvariti dobro raspolozenje, ali jos nije nista gotovo. Jos se neke stvari moraju srediti. ;)
slika
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Da mislim da ugovor Šumi-Ferrari koči stvari, ispravite me ako griješim.

slika
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Dani je napisao/la:Da mislim da ugovor Šumi-Ferrari koči stvari, ispravite me ako griješim.

mislim da ti je scud u temi ms u povijesti napisao da je luca dao zeleno svijetlo da se schumi utrkuje za koga hoće jer oni mu nemaju slobodno mjesto za ponuditi al nemaju ništa protiv da vozi ;)
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

luka_kimi je napisao/la:Na stazi ćemo opet gledati dvoboje Schumacher-Senna, nakon punih 16 godina. :sad:

Mislim vrlo rijetko, a i ako ih bude to nece biti to.... ovaj Senna nije ni do koljena "pravom" Senni...mada ni MS nije kao sto je bio, ali je sigurno brzi od Bruna
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Ferrari-BiH je napisao/la:
luka_kimi je napisao/la:Na stazi ćemo opet gledati dvoboje Schumacher-Senna, nakon punih 16 godina. :sad:

Mislim vrlo rijetko, a i ako ih bude to nece biti to.... ovaj Senna nije ni do koljena "pravom" Senni...mada ni MS nije kao sto je bio, ali je sigurno brzi od Bruna
Mislio sam prvenstveno na prezimena vozača. ;) Takozvana prezimenostalgija. :biggrin:

Otpočetka sam se zagrijao za ovo, znao sam da će Michael pokušati povratak, i izgleda da sam bio u pravu. Prvi vozač za kojega sam navijao, prvi vozač s kojim sam "vozio" svaku utrku, prvi vozač zbog kojeg sam doživio "infarkt" (Mađarska 2006.) Nevjerojatna je njegova hrabrost, ja bih napravio istu stvar, ali bih sada vozio jednostavno kao idiot. Zašto? On nema što izgubiti, ukoliko bude loše vozio, opravdanje ima, ukoliko bude preticao, svi će mu se klanjati (ja prvi). Ne mora se bojati za vozačko mjesto, jer ga ljudi u Mercedesu ne bi maknuli niti da im život ovisi o ovome, stoga se može opustiti i pružiti užitak i sebi i svojim navijačima.

Ljudi u Mercedesu su ti koji riskiraju. Ukoliko Schumacher zaista bude loš kako neki prizivaju i tvrde da će biti, tada se nalaze u vrlo nezgodnom položaju. Smjeniti ga neće (ili neće smjeti), jer je respect koji oni gaje prema njemu jednostavno prevelik, da bi si dopustili nešto takvo i ugrozili svoje odnose sa njim. Haug će, ukoliko Michael bude pobjeđivao, biti heroj, dok će, s druge strane, ukoliko Michael podbaci, biti stari, eksentrični sanjar, Schumonostalgičar i fan koji je pokušao nemoguće, i naravno podbacio. Novinari će ga razapeti.

Ovo je jedna jako zanimljiva situacija i za mene, nakon Kimija, nekako mi se Schumacher udaljio, nekako i nisam reagirao na vijest o povratku onako kako bih reagirao da se vratio prije 3 godine. Iako mi je naravno, laknulo i jako sam sretan. Ali bojim se da to neće biti to. Samo da ne završi onako kako predviđaju. Neka budu dvije pobjede, neka Mercedesu pomogne u osvajanju konstruktorskog prvenstva, i bit će odlično. :)
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
ice_man
Početnik
Početnik

Post Postao/la ice_man »

Dajte ljudi, šta je ovo. Čitam na teletextu da je većina njemačkih medija plasirala vijest o povratku i da je skoro sve dogovoreno a da bi službeno trebalo biti potvrđeno krajem tjedna.
Tko će dočekat taj kraj tjedna 8) :badgrin:
T0MI5L4V
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la T0MI5L4V »

valjda ce mihajlo nece opet usrat
Odgovori