Pravi igraci ovdje ce te razumjeti, i svi smo uz tebe

A sto se tice faxa, samo polako i zelim ti srecu.
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Slažem se sa kolegom Ferrari-BiH, sve najbolje, opusti se i bit će sve OK... Ništa važno to nije, samo ti život ovisi o raspletu cijele situacije...Ferrari-BiH je napisao/la:Covjece nemoj se toliko forsirati, cuj izguio 3-4 kg....previse se brines za neke stvari, daj si malo oduska, nije ti to zdravo.
Pravi igraci ovdje ce te razumjeti, i svi smo uz tebe![]()
A sto se tice faxa, samo polako i zelim ti srecu.
Nema grešakaalmeida je napisao/la:evo neslužbeni rezultata,pogledajte jel ima koja greška,što me nebi ćudilo,jer su zbrajani u iznimno teškim uvjetim!!
Ferrari-BiH ima 177, a ne 175 bodova.almeida je napisao/la:evo ažuriran poredak,pogledajte jel ima grešaka!
Hvala...nisam primjetio.luka_kimi je napisao/la:Ferrari-BiH ima 177, a ne 175 bodova.almeida je napisao/la:evo ažuriran poredak,pogledajte jel ima grešaka!
Fair play na orvom mjestu. On je najvažniji.Ferrari-BiH je napisao/la:Hvala...nisam primjetio.luka_kimi je napisao/la:Ferrari-BiH ima 177, a ne 175 bodova.almeida je napisao/la:evo ažuriran poredak,pogledajte jel ima grešaka!
Cijenim to sto si rekao...mogao si presutjeti posto sam prvi iza tebe.
luka
Nema vama povratkaScuderia je napisao/la: Trece, moze se vidjeti, da su glavni kanditati za naslov malo zaspali, kada prodje zimska stanka, eto nas opet na prvim pozicijama.![]()
![]()
Imam i ja jednako kao i ti!!Ferrari-BiH je napisao/la:Mislim da nema niko vise pobijeda od mene![]()
Onda oprosti sto sam previdio to.Schumy.d je napisao/la:Imam i ja jednako kao i ti!!Ferrari-BiH je napisao/la:Mislim da nema niko vise pobijeda od mene![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Uglavnom, čestitam ti na podijeljenom prvom mjestu bar šta se pobjeda tiče!![]()
Poruka za voditelje:
HOĆEMO UVOĐENJE MEDALJA!!![]()
Schumy.d je napisao/la:Mislim da imam 10 bodova, a ne 8.
Ferrari-BiH je napisao/la:
Onda oprosti sto sam previdio to.
Hocemo i mi zivot kao rudari!!![/b]![]()
luka_kimi je napisao/la:Hvala na čestitkama svima koji su čestitali. Nadam se da će ovako u završiti.
Hvala ,ne varaš se,ne da je prva pobjeda nego nikad nisam bio ni blizu pobjedeScuderia je napisao/la:Ja bih na pocetku cestitao Chucku Norris-u na prvoj pobjedi ovdje ( ako se ne varam)
![]()
Scuderia je napisao/la:Trenutno nema nikakvih prijedloga, ali ima jedna mala novost, a to je, mala promjena bodovnog sistema. Ona ovako od sada glasi, pa bih molio da je pogledate, i da zapamtite, da ne bi bilo kasnije, pun inbox zalbi....(salim se)
To od sada ovako izgleda:
1-2->2 boda
2.1-2.5->3 boda
2.6-3.5->4 boda
više od 3.5->5 bodova...
Ima jos vremena, mozda ce tko nesto smisliti nesto zanimljivo. Ili cekaju predzadnji dan, pa da onda iznesu svoj prijedlog. Tko ce ga znati sada.almeida je napisao/la:
istna,kad nikog nije briga mi moramo kemijati![]()