Ali nema veze, ja sam zadovoljan svojim pogotcima.

Čestitke pobjedniku.
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Nisi, i ja sam pogodio Istru...To je bio zicer.Schumy.d je napisao/la:Mislim da sam jedini "skinuo" Istru i Intera, ali nije mi pomoglo baš...
Čestitke pobjedniku.
Nisi, nisi... kao što zmago kaže to je bio zicer! Inter si "skinuo" jedini ak te to tješi.Schumy.d je napisao/la:Mislim da sam jedini "skinuo" Istru i Intera, ali nije mi pomoglo baš...
Čestitke pobjedniku.
Onda samo InterToon Army je napisao/la: Nisi, nisi... kao što zmago kaže to je bio zicer! Inter si "skinuo" jedini ak te to tješi.
Prestrašno, jel tako?Schumy.d je napisao/la:Hebote hnl... Pa stvarno nemam sreće.![]()
Umjesto 9 bodova dobijem 0 zahvaljući golovima u 90+...
Nije za vjerovati... to mi se već događa 3. ili 4. put.
Ma ja ne bih ništa rekao da je ovo prvi put, ali ovo mi se već puno puta dogodilo.luka_kimi je napisao/la: Prestrašno, jel tako?![]()
Meni ista situacija prošlo kolo, u 85.minuti svih tekmi sam imao sve parove(ako se računa Dinamo dan poslije), da bi na kraju završio u sredini...To ti je nogomet...
Upravo to sam ja tvrdio prije pocetka sezone pa su me napadali schuey i ekipa...luka_kimi je napisao/la:Mislim da je ovo moja druga pobjeda...
I to čini mi se dosta uvjerljivo...
Nego, malo sam pregledavao prijašnje stranice, i moram reći, da je za mene veći rizik odigrati sa 4 dvoznaka, nego normalno. Za dvoznak se dobiva samo 1 bod, što znači, ukoliko se promaši samo 1 par, cijelo kolo mogu otpisat, jer sam defacto u minusu za 4 para, jer od svakog dobivam po bod, zar ne?
Imaš 4 para:luka_kimi je napisao/la: Nego, malo sam pregledavao prijašnje stranice, i moram reći, da je za mene veći rizik odigrati sa 4 dvoznaka, nego normalno. Za dvoznak se dobiva samo 1 bod, što znači, ukoliko se promaši samo 1 par, cijelo kolo mogu otpisat, jer sam defacto u minusu za 4 para, jer od svakog dobivam po bod, zar ne?
Nisam ja govorio o tome, što bih ja stavljao ili ne... Vidio sam na prijašnjim stranicama da je bilo svađe oko toga, a kako tada nisam bio član ove veeeelike zajednica, u kojoj svi vole sve (Schumy.d je napisao/la:Imaš 4 para:luka_kimi je napisao/la: Nego, malo sam pregledavao prijašnje stranice, i moram reći, da je za mene veći rizik odigrati sa 4 dvoznaka, nego normalno. Za dvoznak se dobiva samo 1 bod, što znači, ukoliko se promaši samo 1 par, cijelo kolo mogu otpisat, jer sam defacto u minusu za 4 para, jer od svakog dobivam po bod, zar ne?
Na sva 4 staviš dvoznak i imaš šanse 66% da sve pogodiš.
Na sva 4 staviš jedan znak i imaš šanse 33% da sve pogodiš.
Eto, pa sad vidi šta je rizičnije.
A to, ako tebe taj 1 bod sa dvoznakom veseli, onda stavi.
Tvoja stvar.
luka_kimi je napisao/la: nisam iznio svoje mišljenje. Nije stvar u tome kolika je šansa da pogodiš, već u sljedećem:
Ali ja sam napisao gore, zašto je sa 4 dvoznaka glupo igrat. Čak i ako ti se potrefi da pogodiš sve parove i dobiješ 8 bodova, imat ćeš jednak broj bodova, kao netko tko je igrao bez dvoznakaSchumy.d je napisao/la:luka_kimi je napisao/la: nisam iznio svoje mišljenje. Nije stvar u tome kolika je šansa da pogodiš, već u sljedećem:![]()
E jbg sada... o čemu mi onda pričamo!?![]()
Ovo tvoje je sve "ako", a onda uzmeš u obzir da AKO ovaj koji je stavio 4 znaka ne pogodi niti jedan par, a drugi koji je stavio 4 dvoznaka i ako pogodi sve, onda je on u ogromnoj prednosti (s tim da ima duplo veće šanse da pogodi sva 4).
Ma kakva svađa, između mene i Schumy.d?Scuderia je napisao/la:Da ne bi doslo do nekakve svadje, pogotovo na ovom djelu foruma....
SVATKO SE IMA PRAVO KLADITI KAKO ON ZELI, bilo s DVOZNACIMA ILI BEZ ISTIH !!!
-Kraj price-
-ako koga zanima zasto se drugi clan kladi s dvoznacima, neka mu se obrati na pp.
Scuderia
WTF!?luka_kimi je napisao/la: Ma kakva svađa, između mene i Schumy.d?
Pa kaj je tebi, pa mi zamalo da se ne grlimo![]()
Gay mode onSchumy.d je napisao/la:WTF!?luka_kimi je napisao/la: Ma kakva svađa, između mene i Schumy.d?
Pa kaj je tebi, pa mi zamalo da se ne grlimo![]()
![]()
Maaaarš...![]()
Ovo bi ljudi mogli krivo protumačiti!!
luka_kimi je napisao/la:Šta je Scud, počeo si zabušavat?
Čuj njega, pa daj zafrkavam sealmeida je napisao/la:luka_kimi je napisao/la:Šta je Scud, počeo si zabušavat?
luka nemoj poćimati,sada ti,čovik ima obaveza,siti se ti svoje kladare kad su rezultati kasnili po 3 tjedna