Čestitke!
Jenson Button
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Schumy.d
- Legenda

- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Jenson Button
Danas jako dobro odvožena utrka i zaslužen naslov!!
Čestitke!
Čestitke!
-
domenico
- Navijam za: Alonso
Čestitke na hrabroj vožnji. Zaslužena titula.

Ovo sam ja i Jenson slikani ove godine u Monzi u četvrtak 10.09.

Ovo sam ja i Jenson slikani ove godine u Monzi u četvrtak 10.09.
Nediljko Matijaš
- fenomeno
- Početnik

- Navijam za: Kimi Raikkonen
Čestitke na nalovu,iako slab 2.dio sezone
-
Felipe Massa
- Svjetski prvak

- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
sve cestitke za naslov.

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- K1M1
- HNL kladionica majstor

- Navijam za: Kimi i Frijns
čestitke buttonu na osvojenom naslovu. iako se očekivalo da će danas odvozit na sigurno, dogodlio se sasvim suprotno: odvozio je fantastično, s puno rizika, pretjecanja...stvarno odlična vožnja dostojna svjetskog prvaka 

- Arai
- Profesionalni vozač

- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Puno ga se kritiziralo, a i ja sam ga kritizirao... Ali, danas je odvozio odličnu utrku. Preticao je i trudio se i svaka mu čast
na tome, i na naslovu. Usudio bih se reći da mu je ovo najbolja utrka u sezoni, a da nije bilo tužakanja Kobayashija preko
radia bilo bi još bolje.
na tome, i na naslovu. Usudio bih se reći da mu je ovo najbolja utrka u sezoni, a da nije bilo tužakanja Kobayashija preko
radia bilo bi još bolje.

- Mansell
- Test vozač

- Navijam za: Mercedes
WE ARE THE CHAMPIONS MY FRIEND... wuuuhuuuu!!

F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
- sunseeker
- Profesionalni vozač

- Navijam za: F1
e ovako se vozi za naslov! lewis vidiš?
-
Raikkonengirl
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Kimi Raikkonena
Čestitam..ovo je bilo sigurno od pocetka!!!!!!!!!
- Igor18
- Veteran

- Navijam za: Schumachera
čestitke na naslovu! odvozio je utrku dostojnu za naslov svjetskog prvaka. napadački i pomalo riskantno,baš kako treba. tako se vozi kad se osvaja naslov bez kalkuliranja (kao neki u prošlosti)
Michael is faster than you!!
- nikolaa
- Profesionalni vozač

- Navijam za: FERRARI
Cestitam Button-u na naslovu prvaka!!!
Cestitam takodjer na odlicnoj i agresivnoj voznji koja me je odusevila i zaista skidam kapu na danasnju ediciju..
Cestitam takodjer na odlicnoj i agresivnoj voznji koja me je odusevila i zaista skidam kapu na danasnju ediciju..
FORZA FERRARI!!!
- tvojnov2
- Početnik

- Navijam za: Ferrari i Gazdu
- mmilo42
- Početnik

- Navijam za: Kimi Raikkonen
Bravo danas je vozio sa puno rizika zaslužen naslov. 
- ivanpetka
- Početnik

- Navijam za: Massu
- Dani
- Legenda

- Navijam za: Hamiltona
Misliš kao Alonso 2006?sunseeker je napisao/la:e ovako se vozi za naslov! lewis vidiš?
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- XTRage
- Početnik

- Navijam za: Ferrari - Massa
Prestigao tri rookie-a i 150 bolida se skrsilo ispred njega, Kobayashi ga drzao iza sebe citav stint i neko prica o odlicnoj voznjisunseeker je napisao/la:e ovako se vozi za naslov! lewis vidiš?
- kimi#1
- Početnik

- Navijam za: Kimi MS
ajde da je i on dočekao svoj naslov nakon svih tih godina,žao mi je radi Barrichella ali što je tu je,Buttone uživaj u ovome!
Hvala Lewis Hamilton! Dao si mi najveći dar za rođendan te užitak da doživim što znači biti ispod podija Monze kad je Kimi gore!!!

- LEWIS HAMILTON McM
- Početnik

- Navijam za: Lewis Hamilton McLaren
čestitam na naslovu,nadam se da če sljedeču sezonu završit na 3 mjestu ukupnog poretka iza dvojca iz mclarena
,a za ovu sezonu mislim da je kad se pogleda sve skupa (forma vozača.kvaliteta bolida,i sreča bio najbolji),sve ćestitke
- sunseeker
- Profesionalni vozač

- Navijam za: F1
prijatelju, alonso je 2006. u brazilu završio drugi..........o čemu ti pričaš?Dani je napisao/la:Misliš kao Alonso 2006?sunseeker je napisao/la:e ovako se vozi za naslov! lewis vidiš?
ja znam da je tebi teško prihvatiti činjenicu da je lewis sada i službeno bivši i da mu je sunarodnjak pokazao kako se to radi, ali imati će lewis još svojih prilika, bez brige
- raikkonenica
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Kimija Raikkonena
Čestitam Buttonu na osvajanju naslova!!! Poštujem to, ali on za mene nije vozač extra klase...On je samo dobar vozač koji je u ovoj sezoni dobio izvrstan bolid i to je biitan čimbenik za osvajanje njegova naslova.... Kad su se ostali bolidu približili stupnju razvijenosti Brawnovog bolida, Button je prestao osvajati pobjede i to je činjenica! Ali svjetski je prvak...Još jednom čestitam!
KImI RAIKKONEN _ THE KING OF SPA !!!
-
prekro
čestitke buttonu...možda (ili vrlo vjerojatno) nije najbolji vozač današnjice, ali je iskoristio super brzi bolid i više-manje uvjerljivo uzeo titulu! svaka čast...
- GT-R
- Početnik

- Navijam za: Schumacher i Massa
Potpisujem!raikkonenica je napisao/la:Čestitam Buttonu na osvajanju naslova!!! Poštujem to, ali on za mene nije vozač extra klase...On je samo dobar vozač koji je u ovoj sezoni dobio izvrstan bolid i to je biitan čimbenik za osvajanje njegova naslova.... Kad su se ostali bolidu približili stupnju razvijenosti Brawnovog bolida, Button je prestao osvajati pobjede i to je činjenica! Ali svjetski je prvak...Još jednom čestitam!
I mislim da je imao malo više sreće od Barichella u utrkama te je osvojio više bodova i pobjeda od njega..
Taj Barichello stvarno nema sreće...
- Igor18
- Veteran

- Navijam za: Schumachera
istina, nije ekstra vozač ali je znao iskoristit dobar bolid koji je imao u rukama za razliku od recimo vettela koji je isto imao ekstra brz bolid ali ga nije znao iskoristiti, vjerovatno zbog manjka iskustva.GT-R je napisao/la:Potpisujem!raikkonenica je napisao/la:Čestitam Buttonu na osvajanju naslova!!! Poštujem to, ali on za mene nije vozač extra klase...On je samo dobar vozač koji je u ovoj sezoni dobio izvrstan bolid i to je biitan čimbenik za osvajanje njegova naslova.... Kad su se ostali bolidu približili stupnju razvijenosti Brawnovog bolida, Button je prestao osvajati pobjede i to je činjenica! Ali svjetski je prvak...Još jednom čestitam!
I mislim da je imao malo više sreće od Barichella u utrkama te je osvojio više bodova i pobjeda od njega..
Taj Barichello stvarno nema sreće...
ali koliko god mi je drago zbog gumbića tolko ili još više mi je žao rubinha, taj čovjek stvarno nema sreće (ak se to tak može reć makar bi se odmah mijenjao s njim i ja bio tolko bogat i bez sreće
Michael is faster than you!!
- GT-R
- Početnik

- Navijam za: Schumacher i Massa
Nije mi sljedeće jasno:
Button ako nedobije plaće kolko on zahtijeva, odlazi iz Brawna.
Pa koji glupan, šta mu nije bolje ostat u Brawnu i bit u ovako dobroj momčadi dok još ima ovakav dobar bolid i da osvaja dobre bodove i pobjede, a ne, on bi otišo u neki tim koji bi mu platio više al bi bio slabiji i bio bi kao prošle godine u Hondi-nebi se primjetio u utrci. I ovako i onako ima puno para. Da se mene pita, nebi otišo iz Brawna svejedno da mi neka druga momčad nudi više.
Pa koji glupan, šta mu nije bolje ostat u Brawnu i bit u ovako dobroj momčadi dok još ima ovakav dobar bolid i da osvaja dobre bodove i pobjede, a ne, on bi otišo u neki tim koji bi mu platio više al bi bio slabiji i bio bi kao prošle godine u Hondi-nebi se primjetio u utrci. I ovako i onako ima puno para. Da se mene pita, nebi otišo iz Brawna svejedno da mi neka druga momčad nudi više.
- Arai
- Profesionalni vozač

- Kontakt:
Ma dogovorti će se Button i Brawn... Mislim da je Button sigurno sljedeće sezone u Brawnu. Možda mu Ross ponudi par milijuna višeGT-R je napisao/la:Nije mi sljedeće jasno:
i to bi trebalo zadovoljiti Jensona.