Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Armanini
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Formula 1 team - Ferrari
mislim ipak da takve stvari nisu moguce u ferrariju..
-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Pa tako je bilo u zadnjih 3 godine.Dok god oba vozaca imaju sansu za titulu nece biti timskih naredbi.Ali ako jedan nema sanse ,e onda naravno da ce pomoci ovom drugom.Npr Massa je 2007 pomogao Kimiju ,a 2008 je Kimi pomogao MassiArmanini je napisao/la:mislim ipak da takve stvari nisu moguce u ferrariju..

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- sunseeker
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1
čitam malo po stranim forumima, mišljenja su više manje kao i ovdje kod nas.......oprečna.....ali predvladava odobravanje i podrška pravih tifosa
- garx
- Početnik
stvarno ne razumijem navijace ferrarija koji su nezadovoljni Alonsovim dolaskom...
smatram, a topic o 10 najboljih vozaca na ovome forumu pokazuje da moje misljenje dijeli i vecina drugih, da je Alonso najkompletniji vozac na gridu u ovome trenutku...jednako brz kao Kimi, jednako agresivan kao Lewis, a uz to veliki faktor kod razvijanju bolida, sto je pokazao 2007 s Mclrenom.
navijace Kimija razumijem, i mene je malo strah da Kimi ne ode iz F1 nakon ovoga.
smatram, a topic o 10 najboljih vozaca na ovome forumu pokazuje da moje misljenje dijeli i vecina drugih, da je Alonso najkompletniji vozac na gridu u ovome trenutku...jednako brz kao Kimi, jednako agresivan kao Lewis, a uz to veliki faktor kod razvijanju bolida, sto je pokazao 2007 s Mclrenom.
navijace Kimija razumijem, i mene je malo strah da Kimi ne ode iz F1 nakon ovoga.
- sunseeker
- Profesionalni vozač
garx je napisao/la:stvarno ne razumijem navijace ferrarija koji su nezadovoljni Alonsovim dolaskom...
sve ovisi o lewisu....
- Armanini
- Svjetski prvak
Felipe Massa je napisao/la:Pa tako je bilo u zadnjih 3 godine.Dok god oba vozaca imaju sansu za titulu nece biti timskih naredbi.Ali ako jedan nema sanse ,e onda naravno da ce pomoci ovom drugom.Npr Massa je 2007 pomogao Kimiju ,a 2008 je Kimi pomogao MassiArmanini je napisao/la:mislim ipak da takve stvari nisu moguce u ferrariju..
ma da, jasno.. to je sasvim normalna stvar.. ovisno o situaciji..
kazem da tesko da ce alonso moc trazit posebno specijalan tretman koji je kontra politici samoh ferrarija..
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Mislim da niko ne osporava Alonsove vozačke kvalitete, ja se bojim njegovog odnosa prema ekipi ako sve ne krene kako je Alonso zamislio.garx je napisao/la:stvarno ne razumijem navijace ferrarija koji su nezadovoljni Alonsovim dolaskom...
Šta ako Ferrari bude opet nekonkutentan? Šta ako ga Masa pobjedi? Šta ako bude imao dosta pehova sa pouzdanošću bolida? Moje pitanje je kakva će biti reakcija Alonsa prema Ferrariju. Bojim se da će Alonso se okrenut protiv Ferrarija i počet pljuvat po timu, kao što je pred kraj sezone 2006 počeo da priča protiv Renoa (McLaren ovog puta neću da spominjem). Složit će te se da je mnogo veća vjerovatnoća da se to desi u Alonsovom slučaju nego u Kimijevom.
Vrijeme je pred nama pa vidjet ćemo da li su moja strahovanja opravdana ili ne.
- ice_man
- Početnik
@F2004_the_best_ever
A šta bi ti uradio na njegovom mjestu??, u nijednu vrhunsku ekipu više ne može, možda da "trune" još koju sezonu u Renaultu ili da ode u Mclaren
Nije ni meni Alonso nikad bio drag ali objektivno bilo je samo pitanje vremena kada će on kao jedan od najboljih vozača današnjice doći u Ferrari. Šta je tu je, on je potpisao ugovor i vozi za crvene iduće sezone zato ne vidim čemu ove rasprave izgubit će navijače, je-nije zaslužio blabla
A šta bi ti uradio na njegovom mjestu??, u nijednu vrhunsku ekipu više ne može, možda da "trune" još koju sezonu u Renaultu ili da ode u Mclaren

Nije ni meni Alonso nikad bio drag ali objektivno bilo je samo pitanje vremena kada će on kao jedan od najboljih vozača današnjice doći u Ferrari. Šta je tu je, on je potpisao ugovor i vozi za crvene iduće sezone zato ne vidim čemu ove rasprave izgubit će navijače, je-nije zaslužio blabla
- darky
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
pa ferari ima metodu kako može motivirati alonsa.
samo moraju reći:
"alonso ako ne osvojiš 1 mjesto u svakoj utrci , sljedeće sezone ti kao kolegu dovodimo hamiltona da te malo bolje motivira"

samo moraju reći:
"alonso ako ne osvojiš 1 mjesto u svakoj utrci , sljedeće sezone ti kao kolegu dovodimo hamiltona da te malo bolje motivira"

- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Mene ne ineresuje Alonso i šta bi on uradio i gdje bi išao, o tome nek se brinu Alonsovi navijačiice_man je napisao/la:@F2004_the_best_ever
A šta bi ti uradio na njegovom mjestu??, u nijednu vrhunsku ekipu više ne može, možda da "trune" još koju sezonu u Renaultu ili da ode u Mclaren![]()
![]()

Da li su donijeli ispravnu odluku kao što sam rekao vrijeme će pokazati, iako sam navijač Ferrarija i samo Ferrarija a ne vozača, ipak mogu napisati svoje mišljenje, a ono je da sam malo skeptičan što se tiče Alonsovog dolaska u Ferrari.
- racer@work
- Navijam za: Kubica
He, he. Još ja donesem pola pa ima svaki cijelu gajbu!p@rtibrejker je napisao/la: Svaka čast kolega, r.e.s.p.e.c.t
Na otoku Rabu te čeka pola gajbe piva.

All warfare is based on deception - Sun Tzu "The art of war"
- almeida
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Za ulizivanje..
- Kontakt:
-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
hahah prestrasno

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
-
- Mlada nada
Ja ne znam da li je ovo trebalo biti smiješno ili? Meni se baš ovo kao šala i nije svidjelo, ali preživjet ću 

- luka_kimi
- Moderator
- Navijam za: Kimi
Rekao sam tada to što sam rekao...I nisi ispao glup.Ja sam ispao glup.Ali činjenica je da je tada Kimi bio vozač Ferrarija i da je nisam zapravo tada još shvaćao koliko meni Kimi u Ferrariju znači.Sada kada gledam ove neke njegove izjave, kada vidim na koji su ga način potjerali(ne kažem da Alonso nije zaslužio dolazakSchumy.d je napisao/la:Što je bio slučaj lani u Ferrariju.kimi#1 je napisao/la: Sad još samo čekam da Massa opere Alonsa pa da vidimo ko je preplaćen,a ko ne.
Drago mi je vidjeti jednog takvog vozača u Ferrariju. Samo želim da iduće sezone bolid bude kako treba pa da vratimo obje titule u Ferrari.
Nadam se da će se i Massa do kraja oporaviti i da će on i Alonso bit dobar tandem za Ferrari.
Kimiju sretno u Mclarenu, volio bih da bude bolji od Lewisa!
Isto tako će dobiti puno navijača zbog Alonsa jer znamo koliko Alonso ima fanova.luka_kimi je napisao/la: Ferrari će izgubit jako puno navijača nakon ovoga.
E sad kolega te uopće ne razumijem. Prije par dana si se kleo da si Ferrarijevac pravi i da ne možeš ne navijati za njih, a sad - NAVIJA ZA GLAVNOG KONKURENTA!?luka_kimi je napisao/la:I ja za tu ekipu navijam (čitaj Mclaren).![]()
WTF? Brzo se mišljenja mijenjaju šta se tiče timova...
Bitno da sam ja ispadao glup kad sam se prepirao s vama oko toga prije tjedan dana...![]()
![]()
Na kraju ispada da sam imao pravo.

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari Marlboro
- Kontakt:

Kod: Označi sve
http://rapidshare.com/files/286689495/Ferrari_F1_Team_Hi-Res_Pictures_Germany2009_upload_by_FICHO.rar

F1-HR.FICHO

>>>>>>>>>>> Forza Ferrari! ~ Sempre Ferrari! <<<<<<<<<<
-
- Navijam za: Msc
Jel ovo sad prelazi iz Ferrarija u Lamborghini. hehehe
- sunseeker
- Profesionalni vozač
dakle,
Schumacher welcomes Alonso's move
By Pablo Elizalde Friday, October 2nd 2009, 05:09 GMT
Seven-time world champion Michael Schumacher has welcomed Ferrari's decision to hire Fernando Alonso from the 2010 season.
The Spanish driver will replace Kimi Raikkonen from next season after signing a three-year deal with an option for two more.
Alonso admitted he is hoping he can emulate Schumacher at the Italian squad, the German having won five consecutive titles.
Schumacher, who now works as an advisor for the team, said he was involved in the decision from the beginning and was delighted with Alonso's move."Fernando with Ferrari, that's something I like a lot," Schumacher said on his website. "I was involved from the very beginning in this decision, and I always liked the idea. "I am sure Fernando will feel well with us, and I can only say: Welcome, Fernando!"
treba li još što reći....
Schumacher welcomes Alonso's move
By Pablo Elizalde Friday, October 2nd 2009, 05:09 GMT
Seven-time world champion Michael Schumacher has welcomed Ferrari's decision to hire Fernando Alonso from the 2010 season.
The Spanish driver will replace Kimi Raikkonen from next season after signing a three-year deal with an option for two more.
Alonso admitted he is hoping he can emulate Schumacher at the Italian squad, the German having won five consecutive titles.
Schumacher, who now works as an advisor for the team, said he was involved in the decision from the beginning and was delighted with Alonso's move."Fernando with Ferrari, that's something I like a lot," Schumacher said on his website. "I was involved from the very beginning in this decision, and I always liked the idea. "I am sure Fernando will feel well with us, and I can only say: Welcome, Fernando!"
treba li još što reći....
- p@rtibrejker
- Veteran
- Navijam za: Hrvatsku Kunu
Nekako mi nakon svih ovih peripetija oko Alonsa, Ferrarija, Kimija, Renaulta,.... dolazi da kazem jednu stvar.
"Pas laje, karavana prolazi"
"Pas laje, karavana prolazi"
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
- racer@work
- Navijam za: Kubica
evo što Schumacher kaže o ovome. Primjetite "I was involved..." dio:
http://www.michael-schumacher.de/?page= ... 57&lang=uk
http://www.michael-schumacher.de/?page= ... 57&lang=uk
All warfare is based on deception - Sun Tzu "The art of war"
-
- Profesionalni vozač
- Kontakt:

http://rapidshare.com/files/286692623/Ferrari_F1_Team_Hi-Res_Pictures_Hungary2009_upload_by_FICHO.rar

F1-HR.FICHO

- Schumy.d
- Legenda
Zašto ne?Armanini je napisao/la:mislim ipak da takve stvari nisu moguce u ferrariju..
Pa ni Kimi ni Massa nisu bili privilegirani i obojica su imala istu šansu za borbu za naslov. Kasnije kad se pokazalo tko je bolji u sezoni i tko je bliže naslovu, onda je taj vozač bio "broj 1".

Massa i Alonso će imati jednake statuse, ali ako jedan od njih 2 bude u borbi za naslov, onda će on biti prvi vozač, a ako budu slučajno obojica u borbi za nsalov, onda ne znam kako će to izvest....

-
- Profesionalni vozač
- Kontakt:

http://rapidshare.com/files/286684741/Ferrari_F1_Team_Hi-Res_Pictures_Europe2009_upload_by_FICHO.rar

F1-HR.FICHO

- Nives_esdm
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Fernando Alonso
nikad nisam pretjerano navijala za Ferrari (osim prošle sezone, kad Alonsu nije imal dobar bolid, molila sam da Massa osvoji naslov al valjda premalo), al drago mi je što će Alonso biti tamo i nadam se što više osvojiti, iako bih više voljela da je Kimi tamo (istina je da se još uvijek i nadam bez obzira na sve da će t amo i biti), ali i Massa je super, pošten je vozač, iskren, vozi sa srcem...
-
- Profesionalni vozač
- Kontakt:

http://rapidshare.com/files/286675150/Ferrari_F1_Team_Hi-Res_Pictures_Belgium2009_upload_by_FICHO.rar

F1-HR.FICHO