Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Schumy.d
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Formula 1 team - Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

GT-R je napisao/la: Zaključili su da je ova sezona za njih izgubljena i da se neisplati više ulagati u bolid..
Očekujem iduće sezone odličan bolid i borba za sam vrh, povratak Ferrarija, baš kao nekada..
Tako je.
Ako je za uspješan bolid iduće sezone cijena nerazvijanje sadašnjeg modela, onda prihvaćam jer je tako i tako sezona izgubljena za borbu za naslov.

Ali ako iduće sezone bolid bude kao i ove, onda ću im :cenzura: sve po spisku.
Isto tako sam uvjeren da će bolid biti odličan.
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FERRARI

Post Postao/la nikolaa »

Frozen project F60..To je problem!!! Kako su se ostali poboljsali za ovu utrku,tako je Ferrari ostao na istom nivou i pao u poretku.A i sama staza ne odgovara F60,pa se sve sastalo i dalo ovakav rezultat.

Ja se samo plasim da sljedece sezone ne bude kao sa BMW-om ove sezone.I oni su rano prekinuli razvijati F1.08,prebacili se na F1.09 i stigli tu gdje su sada.Samo da to ne bude,a ja se nadam da nece jer Ferrari ima mnogo fantasticnih ljudi koji ce vjerujem konstruirati odlican bolid za 2010..

A sto se tice odluke o zamrzavanju F60,ja je prihvacam kao i vecina navijaca Ferrari-ja.Ako nije borba za naslov onda je to za Ferrari propala sezona i treba je sto prije zaboraviti.To je danasnji Ferrari.Oni su ispunili svoj cilj.Ostvarili su pobjedu i sada se mogu sroz okrenuti projektu F2010(ili kako ce se vec zvati bolid za sljedecu sezonu)..
FORZA FERRARI!!!
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

nikolaa je napisao/la:Frozen project F60..To je problem!!! Kako su se ostali poboljsali za ovu utrku,tako je Ferrari ostao na istom nivou i pao u poretku.A i sama staza ne odgovara F60,pa se sve sastalo i dalo ovakav rezultat.

Ja se samo plasim da sljedece sezone ne bude kao sa BMW-om ove sezone.I oni su rano prekinuli razvijati F1.08,prebacili se na F1.09 i stigli tu gdje su sada.Samo da to ne bude,a ja se nadam da nece jer Ferrari ima mnogo fantasticnih ljudi koji ce vjerujem konstruirati odlican bolid za 2010..

A sto se tice odluke o zamrzavanju F60,ja je prihvacam kao i vecina navijaca Ferrari-ja.Ako nije borba za naslov onda je to za Ferrari propala sezona i treba je sto prije zaboraviti.To je danasnji Ferrari.Oni su ispunili svoj cilj.Ostvarili su pobjedu i sada se mogu sroz okrenuti projektu F2010(ili kako ce se vec zvati bolid za sljedecu sezonu)..
Možda bude kao Brawn GP. :biggrin:
Lorenzo cro
Mlada nada
Mlada nada

Post Postao/la Lorenzo cro »

Po meni je to dobra ideja jer iovako nisu mogli ništa značajno napraviti ove sezone i vjerojatno uštedili milijune eura
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la nikolaa »

Schumy.d je napisao/la:
nikolaa je napisao/la:Frozen project F60..To je problem!!! Kako su se ostali poboljsali za ovu utrku,tako je Ferrari ostao na istom nivou i pao u poretku.A i sama staza ne odgovara F60,pa se sve sastalo i dalo ovakav rezultat.

Možda bude kao Brawn GP. :biggrin:
Molim se da tako bude... :amen:
FORZA FERRARI!!!
tomidix
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Alonsa i RF1Team

Post Postao/la tomidix »

Ja apsolutno odobravam ferrarijevu odluku... Koriste ovogodisnji proracun za izgradnju novog bolida... Jako pametno jer se ne bore za nesto pretjerano veliko... Je, velika lova je u igri ali mislim da je njima ipak vrijeme ovaj puta dragocjenije od novaca... Ako me itko kuzi...
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

Ono što je zanimljivo da Ferrari ne donosi nikakve dijelove za F60 što znači da za narednu sezonu rade potpuno nov bolid, a ne evoluciju F60. U protivnom bi kao i ostali donosili neka poboljšanja na svaku utrku.
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
mmilo42
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi Raikkonen

Post Postao/la mmilo42 »

GT-R je napisao/la:
mmilo42 je napisao/la:Nisu trebali zaustaviti razvoj bolida, drugi svoje razvijaju i sa manje love, nije fer prema navijacima
zaustaviti razvoj na pola sezone.
Zaključili su da je ova sezona za njih izgubljena i da se neisplati više ulagati u bolid..
Očekujem iduće sezone odličan bolid i borba za sam vrh, povratak Ferrarija, baš kao nekada..
Po meni su se trebali boriti do kraja, meni je kao navijacu muka gledati Ferrari kako se blamira.
Pa i drugi razvijaju bolid za drugu sezonu a nisu stali sa razvojem ovogodišnjeg.
Nece MCM druge godine voziti karijolu. [-X
GT-R
Početnik
Početnik
Navijam za: Schumacher i Massa

Post Postao/la GT-R »

Link za skidanje slika sa VN Singapura?
Baš bih volio vidjet kak izgleda na tim profi slikama Ferrari obasjan svjetlima.
slika
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la nikolaa »

Vec u Japanu je moguca objava Alonsovog dolaska u Ferrari...(by Stefano Domenicalli).
Izgleda da je sve skoro pa gotovo.

Kubica u Renault-u( vrlo velika vjerojatnost)..

http://www.autosport.com/news/report.php/id/78995
FORZA FERRARI!!!
I C E
Navijam za: Msc

Post Postao/la I C E »

Jeli ovo moguce http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... &Itemid=86" onclick="window.open(this.href);return false; ili nece da vozi zato sto mozda ide iz ferrarija
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la nikolaa »

I C E je napisao/la:Jeli ovo moguce http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... &Itemid=86" onclick="window.open(this.href);return false; ili nece da vozi zato sto mozda ide iz ferrarija
Ovo smo vec apsolvirali.Kimi i jeste u pravu.Suzuka zahtijeva jaku aerodinamiku,a tu je Ferrari najtanji.Pa i sefa aerodinamike suotpustili zbog tih problema...
FORZA FERRARI!!!
I C E

Post Postao/la I C E »

nikolaa je napisao/la:
I C E je napisao/la:Jeli ovo moguce http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... &Itemid=86" onclick="window.open(this.href);return false; ili nece da vozi zato sto mozda ide iz ferrarija
Ovo smo vec apsolvirali.Kimi i jeste u pravu.Suzuka zahtijeva jaku aerodinamiku,a tu je Ferrari najtanji.Pa i sefa aerodinamike suotpustili zbog tih problema...
Sory nisam znao
mmilo42
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi Raikkonen

Post Postao/la mmilo42 »

Sto posto namjerno ne vozi, ali sreca da je tu Fisico pa kad on stisne. :biggrin: :biggrin: :biggrin:
I C E

Post Postao/la I C E »

mmilo42 je napisao/la:

Sto posto namjerno ne vozi, ali sreca da je tu Fisico pa kad on stisne. :biggrin: :biggrin: :biggrin:
Fisica kocnice zezajune moze da navikne na Ferrarijeve
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

I C E je napisao/la:
mmilo42 je napisao/la:

Fisica kocnice zezajune moze da navikne na Ferrarijeve
vidjet ćemo šta ga zeza u Japanu? njemu uvjek nešto smeta.... sad vidite kako je nama McLarenovcima već dvije godine s ovim zgubidanom Heikkiem u momčadi, jeste da je pomogao 2 puta prošle sezone Hamiltonu kad je bilo potrebno ali sve ovo ostalo je za plakat. Jednostavno ne zaslužuje bolid koji vozi i vadi mi nerve svojim vožnjama. Trebao bi i vama jedan takav par sezona da smanji prosjek ;)
slika
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Crvenog Baruna

Post Postao/la Icy »

Schumy.d je napisao/la:
GT-R je napisao/la: Zaključili su da je ova sezona za njih izgubljena i da se neisplati više ulagati u bolid..
Tako je.
Ako je za uspješan bolid iduće sezone cijena nerazvijanje sadašnjeg modela, onda prihvaćam jer je tako i tako sezona izgubljena za borbu za naslov.

Ali ako iduće sezone bolid bude kao i ove, onda ću im :cenzura: sve po spisku.
Isto tako sam uvjeren da će bolid biti odličan.
Slažem se s vama, pošto ove godine nemaju šanse, to je generalno dobra odluka s njihove strane.
Ali ono čega se najviše bojim je da ne završimo ko BMW. Prošle godine na pola sezone su prestali s razvojem bolida, koncentrirali se na ovogodišnji, a gdi su sad? To me jedino zabrinjava, nadam se da do toga neće doći.
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre
slika
tomidix
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Alonsa i RF1Team

Post Postao/la tomidix »

Ma kaki... Sljedece godine Massa izvlaci maksimum iz bolida i postaje prvak, Alonso pokusava ali se jos prilagodava i puno pridonosi razvoju... A onda 2011 svi znamo tko je prvak... Lalalalala :P
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
decori

Post Postao/la decori »

jacques villneuve?
FICHO
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari Marlboro
Kontakt:

Post Postao/la FICHO »

Pozdrav svima, evo i mene nakon duže ljetne stanke.
Pročačkao sam temu i vidio da nema HQ fotki sa nekih utrka pa to očekujte kroz ovaj tjedan. slika

Stay tuned...
slika
>>>>>>>>>>> Forza Ferrari! ~ Sempre Ferrari! <<<<<<<<<<
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Vidim po promjenama avatara da je na ovom forumu bilo dosta "pravih" navijaca Ferrarija :biggrin:
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Ferrari-BiH je napisao/la:Vidim po promjenama avatara da je na ovom forumu bilo dosta "pravih" navijaca Ferrarija :biggrin:
hehehe. Dobro si vidio.

U cetvrtak bi Ferrari trebao objaviti vozacku postavu za 2010.
tomidix je napisao/la:Ma kaki... Sljedece godine Massa izvlaci maksimum iz bolida i postaje prvak, Alonso pokusava ali se jos prilagodava i puno pridonosi razvoju... A onda 2011 svi znamo tko je prvak... Lalalalala :P

Moze, zasto ne? Dominacija crvenih. :)
slika
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Ferrari-BiH je napisao/la:Vidim po promjenama avatara da je na ovom forumu bilo dosta "pravih" navijaca Ferrarija :biggrin:
ak misliš na mene, promijenio sam avatar zbog kimija, najvažnije mi je da njega imam na avataru, a šta sada, za ferrari i dalje navijam, ako napišem u rubrici navijam za:kimi raikkonen-mclaren, to znači da navijam za čovjeka koji vozi u ekipi mclaren, a ne za kimija i mclaren...I dalje ću navijati za ferrari jer će oni uvijek biti moja najdraža ekipa, to što donose po meni sumnjive odluke(i ne mislim pritom na dovođenje alonsa i teranje kimija da ne bi bilo zabune)ostavimo po strani...i evo sad ću maknuti ovo mclaren i malo izmjeniti da ne bi ponavljam bilo zabune i ovakvih postova da sam izdajica :biggrin:
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

luka_kimi je napisao/la:
ak misliš na mene, promijenio sam avatar zbog kimija, najvažnije mi je da njega imam na avataru, a šta sada, za ferrari i dalje navijam, ako napišem u rubrici navijam za:kimi raikkonen-mclaren, to znači da navijam za čovjeka koji vozi u ekipi mclaren, a ne za kimija i mclaren...I dalje ću navijati za ferrari jer će oni uvijek biti moja najdraža ekipa, to što donose po meni sumnjive odluke(i ne mislim pritom na dovođenje alonsa i teranje kimija da ne bi bilo zabune)ostavimo po strani...i evo sad ću maknuti ovo mclaren i malo izmjeniti da ne bi ponavljam bilo zabune i ovakvih postova da sam izdajica :biggrin:
Ne mislim samo na tebe ;)
Ti si OK sto ostajes pri svom, uostalom i ja navijam za vozaca koji ne vozi za Ferrari.
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Ferrari-BiH je napisao/la:
luka_kimi je napisao/la:
Ne mislim samo na tebe ;)
Ti si OK sto ostajes pri svom, uostalom i ja navijam za vozaca koji ne vozi za Ferrari.
sa naglaskom na samo, što znači da se odnosi i na mene, pa da rasčistimo i to :biggrin:
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Odgovori