Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
racer@work
Ja sam: Vozač
Navijam za: Kubica

Re: Formula 1 team - Ferrari

Post Postao/la racer@work »

tomidix je napisao/la:A ja moram odgovorit da r28 nije otpocetka razvijao Alonso, a napredak na kraju sezone se vidio na bolidu.. Isto tako Renault je shvatio gdje gubi performanse s Bridgestoneom prosle godine ali promjenom pravila ocito su izgubili smjernice... Takoder pokusali su uvesti KERS, pa onda i one stvari sa dd difuzorima... Sve to je narusilo ne samo Renault nego i Ferrari, i Mcm... A svi se polako vracaju... S tim da si dobro rekao, Ferrari razvijaju 2 vozaca, r29 razvijan je manje vise samo s Alonsove strane jer je piruet, pardon piquet takav vozac da od njega mozes samo saznat kako da ti se bolid sto vise okrece na stazi... A ne znam zasto spominjes novac (renault trosi puno manje od ferrarija), Symondsa(on je covjek zaduzen za razradu taktike - ne za razvoj bolida), najkompletniji vozac (oni ljudi koji su tu, ocito nisu bili dovoljno dobri da naprave bolid za vece poduhvate, a alonso svoj posao jako dobro radi sto se vidi iz prilozenog da su svi renaultovi bodovi njegovi)... A Fernando, iako to mozda ne zeli priznat, vjerojatno vise nema motiva unaprijedivati renaultove bolide, mislim da ih nebi nitko imao da se spominje njegov prelazak u ferrari... Ono sto bi ja volio, al sad je malo vjerojatno, je da Alonso i Kimi zamijene mjesta... Kimi bi tako dosao u moju najdrazu momcad koja bi opet imala odlicnog vozaca, a najdrazi vozac ce voziti za ferrari...
Da se razumijemo, ja navijam za Kimija, ali smatram da je Nando sigurno predaniji vozač i da će biti veliki dobitak za Ferrari. Ali ovako izgleda da Kimi (i Massa) nisu ništa radili ovih godina i da su loši u razvoju bolida pa eto Alonso će im pokazati kako se to radi. Renaultu novac nije nikakav problem (iako sigurno troše manje od Ferrarija, ali nisu "sirotinja" kao FI ili STR), imaju dovoljno dobrih inžinjera i iskusnih ljudi (Symondsa je šef inžinjerskog odjela, a u Benettonu je bio šef razvoja tako da sigurno sudjeluje u razvoju bolida a ne samo taktiku) i sve ostalo pa su rezultati (veći i konstantniji) izostali (posebno u ovoj sezoni, kada su veliki imali isti početak a do sada su McM i Ferrari napredovali a Renault ostao na mjestu). Motiv za razvoj? Time rušiš ugled svom vozaču, koji tako ispada gotovan koji sada samo čeka da se riješi lošeg bolida i uskoči u nešto bolji (na kojem su uključeni drugi). A to sigurno nije točno i vjerujem da on itekako pošteno obavlja posao u momčadi koja mu je omogućila 2 naslova prvaka.
All warfare is based on deception - Sun Tzu "The art of war"
mmilo42
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi Raikkonen

Post Postao/la mmilo42 »

O moj bože Alonsovi bi navijaci voljeli viditi Kimija u Renaultu.
Vidiš Kimijevi navijaci bi da on ostane u Ferrariju ako može a ako ne onda MCM ili Brawn,
pa neka boj pocne. Usput ja bi volio viditi Alonsa u Toyoti ili nek ostane u Renaultu.
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

racer@work, ne bih se složio s tobom da Ferrari namjerno odugovlači. Trebao si uzeti i u obzir aferu s Renaultom zbog koje Ferrari mora čekati da najprije vidi hoće li i šta će biti s Alonsom na kraju iz svega toga. A drugo, nije istina da novci nisu problem jer je ipak Kimi najplaćeniji vozač u formuli 1 i on ima jako bogata primanja i dobar ugovor, tako da nije samo mačji kašalj platiti tolike novce za vozača koji će voziti u drugom timu. ;)
A o motivu da ne govorim, ako će imati Kimi zbog Ferrarija, mislim da će i Alonso imati motiv postati prvakom u najvećem timu u formuli 1 (naravno, ako uopće dođe).
racer@work

Schumy, vjerujem da ne postoj realna osoba koja prati F1 koja je vjerovala da će Nando biti kažnjen, pa tako ni Ferrari. A između ostalog, prošlo je već tri dana, novi je vikend pred nama i još nema ništa. Za takvu vijest ne treba više čekat neki poseban trenutak (Monza je prošla), tako da je svaki dan više odugovlačenje.
Ako želiš dovesti drugog vozača za kojeg smatraš da će timu donijeti više uspjeha a samim time i više novaca, onda ćeš, doduše uz cijenkanje, ali ipak prihvatiti isplatu onog vozača kojeg se želiš riješiti. Kimi ne traži ništa drugo nego ono što mu ugovor jamči, a Ferrariju nije nitko kriv što su mu ugovor produžili do kraja 2010. iako se već prošle godine šuškalo o istim stvarima. Novac nije problem, nego kako izvući/zadržati što je više moguće.
Ja sam govorio o motivu onoga koji izvisi, normalno je da će onaj koji dobije mjesto u Ferrariju imati motiv više da dokaže da ga je i zaslužio.

Najveći tim F1 je Lotus! :D :D :D ;) :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin:
fenomeno
Početnik
Početnik

Post Postao/la fenomeno »

mmilo42 je napisao/la:O moj bože Alonsovi bi navijaci voljeli viditi Kimija u Renaultu.
Vidiš Kimijevi navijaci bi da on ostane u Ferrariju ako može a ako ne onda MCM ili Brawn,
pa neka boj pocne. Usput ja bi volio viditi Alonsa u Toyoti ili nek ostane u Renaultu.
To kralju slažem se u potpunosti.Mislim da Raikkonen zaslužuje bolje od Renaulta.
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

racer@work je napisao/la:Schumy, vjerujem da ne postoj realna osoba koja prati F1 koja je vjerovala da će Nando biti kažnjen, pa tako ni Ferrari. A između ostalog, prošlo je već tri dana, novi je vikend pred nama i još nema ništa. Za takvu vijest ne treba više čekat neki poseban trenutak (Monza je prošla), tako da je svaki dan više odugovlačenje.
Ako želiš dovesti drugog vozača za kojeg smatraš da će timu donijeti više uspjeha a samim time i više novaca, onda ćeš, doduše uz cijenkanje, ali ipak prihvatiti isplatu onog vozača kojeg se želiš riješiti. Kimi ne traži ništa drugo nego ono što mu ugovor jamči, a Ferrariju nije nitko kriv što su mu ugovor produžili do kraja 2010. iako se već prošle godine šuškalo o istim stvarima. Novac nije problem, nego kako izvući/zadržati što je više moguće.
Ja sam govorio o motivu onoga koji izvisi, normalno je da će onaj koji dobije mjesto u Ferrariju imati motiv više da dokaže da ga je i zaslužio.

Najveći tim F1 je Lotus! :D :D :D ;) :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin:
kimiju ferrari nije ništa produžio, već je kimi aktivirao opciju produljenja ugovora koju mu je omogućavala klauzula ukoliko osvoji naslov prvaka, koji je i osvojio

kimijev ugovor s ferrarijem je 2+2, sa ferrarijevom opcijom produljenja, odnosno klauzulom osvajanja prvenstva. ferrari nije htio iskoristiti opciju i onda je kimi sam iskoristio klauzulu na koju je dobio pravo.

zato je i bilo govorkanja i špekulacija da alonso ide u ferrari već ove sezone, naravno tada je sve propalo, ali sada se u priču upetljao santander i sad je priča bitno drugačija.....
tomidix
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Alonsa i RF1Team

Post Postao/la tomidix »

Nebi ja volio da kimi ode u renault kao alonsov navijac, nego kao renaultov... razlika je ogromna... dakle ako alonso ode u ferrari, volio bi kimija u renaultu jer vjerujem da bi mogao biti odlican tamo ako mu ovi pruze bolid kao sto su imali 2005. i 2006....

@racer@work
-kimi i massa su napravili ogroman posao u napretku bolida ove godine... zajedno cak i veci posao od alonsa samog...
-nije istina da se renault nije mrdnuo od pocetka sezone... stovise, uopce nisu daleko iza ferrarija, pa cak i brawna na zadnjim utrkama
-motiv za razvoj... alonso sigurno obavlja svoj posao casno i bez prigovora, ali ono sto sam htio naglasiti je da mu je vjerojatno puna kapa poboljsavanja "nicega"... jer tako je ispalo... da nisu promijenjena pravila, renault bi vjerojatno danas bio konkurentan... ovako alonso ima 2 promasene sezone za koje on doduse kaze da su mu dobro dosle da se makne malo od napetosti i pritiska u kojem mora zavrsiti svaku utrku...
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
mmilo42
Početnik
Početnik

Post Postao/la mmilo42 »

tomidix je napisao/la:Nebi ja volio da kimi ode u renault kao alonsov navijac, nego kao renaultov... razlika je ogromna... dakle ako alonso ode u ferrari, volio bi kimija u renaultu jer vjerujem da bi mogao biti odlican tamo ako mu ovi pruze bolid kao sto su imali 2005. i 2006....

@racer@work
-kimi i massa su napravili ogroman posao u napretku bolida ove godine... zajedno cak i veci posao od alonsa samog...
-nije istina da se renault nije mrdnuo od pocetka sezone... stovise, uopce nisu daleko iza ferrarija, pa cak i brawna na zadnjim utrkama
-motiv za razvoj... alonso sigurno obavlja svoj posao casno i bez prigovora, ali ono sto sam htio naglasiti je da mu je vjerojatno puna kapa poboljsavanja "nicega"... jer tako je ispalo... da nisu promijenjena pravila, renault bi vjerojatno danas bio konkurentan... ovako alonso ima 2 promasene sezone za koje on doduse kaze da su mu dobro dosle da se makne malo od napetosti i pritiska u kojem mora zavrsiti svaku utrku...
Tebi kao Alonsovom i Renaultovom navijacu je idealno da Alonso ostane di je a mi Kimijevi
navijaci necemo imati ništa protiv. Možda tako i bude tko zna. :biggrin:
racer@work

Malo krećemo off topic, pa da stanem. Ono što sam želio reći je da meni osobno ta konstantna priča da će se Ferrari uzdignuti toliko više nego je sad kad je Kimi tu zbog Nandovog dolaska ne drži vodu. I oko jednog i oko drugog se pričaju priče koje imaju puno subjektivnosti. Ja sam samo pokušao ukazati da ta razlika oko doprinosa razvoju bolida nije "drrrrast'čna" kako se često naglašava, a nisam ni želio obezvrijediti ni umanjiti Nandovo znanje.
Nives_esdm
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Nives_esdm »

možda danas saznamo nešto više, ako se ne varam Luca di Montezemolo danas u 19:00 odgovara na pitanja koja postavljaju čitatelji Marca-e...tak da...
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

Raskid ugovora Alonsovog sponzora s Renaultom : http://www.autosport.com/news/report.php/id/78827

Razlog što stavljam ovdje je taj da je i ovo možda pokazatelj vozačke postave Ferrarija za 2010.
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FERRARI

Post Postao/la nikolaa »

One and only je napisao/la:Raskid ugovora Alonsovog sponzora s Renaultom : http://www.autosport.com/news/report.php/id/78827

Razlog što stavljam ovdje je taj da je i ovo možda pokazatelj vozačke postave Ferrarija za 2010.
Ma ne mora nista znaciti.Mozda se Mutua Madrilena skroz povuce iz F1.A i Renault sam vise nije privlacan poslije ovih sranja,tako da se ne moze nista sigurno reci..Ali mislim da se blizi dan odluke..Imam takav osjecaj...
FORZA FERRARI!!!
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

nikolaa je napisao/la:
One and only je napisao/la:Raskid ugovora Alonsovog sponzora s Renaultom : http://www.autosport.com/news/report.php/id/78827

Ma ne mora nista znaciti.Mozda se Mutua Madrilena skroz povuce iz F1.A i Renault sam vise nije privlacan poslije ovih sranja,tako da se ne moze nista sigurno reci..Ali mislim da se blizi dan odluke..Imam takav osjecaj...
Ako si pročitao vijest do kraja onda si sigurno spazio ovo:
The company, however, said it would continue its sponsoring of Alonso.
Dakle ne povlače se, osim ako se sam Alonso ne povuče iz F1 :)
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

nikolaa je napisao/la: Ma ne mora nista znaciti.Mozda se Mutua Madrilena skroz povuce iz F1.A i Renault sam vise nije privlacan poslije ovih sranja,tako da se ne moze nista sigurno reci..Ali mislim da se blizi dan odluke..Imam takav osjecaj...
dan odluke je daleko iza nas...
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FERRARI

Post Postao/la nikolaa »

sunseeker je napisao/la:
nikolaa je napisao/la: Ma ne mora nista znaciti.Mozda se Mutua Madrilena skroz povuce iz F1.A i Renault sam vise nije privlacan poslije ovih sranja,tako da se ne moze nista sigurno reci..Ali mislim da se blizi dan odluke..Imam takav osjecaj...
dan odluke je daleko iza nas...
ma mislio sam vise na dan objave,ali eto u stilu dragog nam markiza Lukaca sam prethodno napisao.. :biggrin:
FORZA FERRARI!!!
racer@work

mislim da je ovime svaka sumnja otklonjena:

http://www.tv3.cat/videos/1505649/Lapsus-revelador

"tanti tifosi en Espana...con Alonso..."

prijevod:

"...drago nam je jer u Španjolskoj imamo mnogo navijača i sada s Alonsom...uhmm...hehe"

i jedna Lucina izjava (mislim Marca):

"Kimi es un personaje único. Es muy simpático, pero nunca habla, gane o pierda. Es un gran piloto, leal y fiel. Además fue el primero en ganar el mundial en su primer año con Ferrari. Eso sí, los pilotos pasan pero Ferrari queda. Lo que está claro es que en Ferrari se conduce para Ferrari. Si quieres conducir para ti mismo es mejor que te marches a otra escudería".

eng. prijevod:

"Kimi, is a very unique character, but the hardly speaks, win or loose. He's a great driver, loyal and faithful. On top of that, he was the first to win a World Championship in his first year with Ferrari. Eventually, drivers pass, but Ferrari remains. What must be clear is that at Ferrari, you drive for Ferrari. If you wish to drive for yourself, it's better that you move to another team"
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Žalosno...

EDIT:Priprema se teren...Priprema se, ide Kimi u McLaren, jedva čekam 8)
Neka pokaže uvijek elegantnom kakva je zapravo budala...Joj, kako će to izgledati iduće sezone...

Alonso i Massa(marioneta)-Kimi, Lewis...Uhhhhhhh
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

luka_kimi je napisao/la:Žalosno...

Neka pokaže uvijek elegantnom kakva je zapravo budala...Joj, kako će to izgledati iduće sezone...

A ja bih volio da Alonso dođe, osvoji prvenstvo, a Massa bude drugi u ukupnom poretku! :roll:
Već ste dosadni s tim. Neka ode pa neka vam bude lakše na duši. Sve Ferrarijevci u duši jedan do drugog. :x #-o
Baš me zanima šta ćete pričati ako Lewis kao timski kolega bude, ne daj Bože, bolji od Kimija!!! :roll:

P.S.
Daj si obrišite da navijate za Ferrari, molim vas. ;)
mmilo42
Početnik
Početnik

Post Postao/la mmilo42 »

Znaš volio bi da Kimi ostane u Ferrariju imam osjecaj da ga je krenulo i da bi napravio puno,
a ovako može izvisiti i ne naci dobru ekipu. #-o
mmilo42
Početnik
Početnik

Post Postao/la mmilo42 »

Schumy.d je napisao/la:

A ja bih volio da Alonso dođe, osvoji prvenstvo, a Massa bude drugi u ukupnom poretku! :roll:
Već ste dosadni s tim. Neka ode pa neka vam bude lakše na duši. Sve Ferrarijevci u duši jedan do drugog. :x #-o
Baš me zanima šta ćete pričati ako Lewis kao timski kolega bude, ne daj Bože, bolji od Kimija!!! :roll:

P.S.
Daj si obrišite da navijate za Ferrari, molim vas. ;)
A ti si jak Ferrarijevac imaš momka koji grize 4 godine i gine za Ferrari a ti bi da on bude drugi a
Alonso prvi bolje obrisi ovo Ferrari stavi Alonso. [-X
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

ja razumijem kimijevce da im teško pada što je ovaj dobio košaricu, ali činjenica je da je kimi u ferrariju podbacio i nije opravdao očekivanja. ne očekivanja navijača, već očekivanja ferrarija. jergović je još 2007. pričao kako u ferrariju nisu najsretniji kimijevom suradnjom, često je govorio da kimi rađe "vozi oko problema" nego ga pokuša riješiti....

kimi je individualac, soler i jedan od posljednjih vozača sa karakternim osobinama koje su bile prihvatljive do početka '90-ih, sada su nažalost korporacijski moguli daleko zahtjevniji, kapitalizam je postao nemilosrdniji nego ikad, traži se maksimalna profesionalnost i suradnja, timski rad.

kimi nije timski igrač i to je sigurno prevaga koja čini razliku, dodajte tu i objektivno loše kimijeve rezultate 2008 i sve do posljednje 2 - 3 utrke, zbrojite lovu koju takvom vozaču plaćate i ne trebate biti suviše pametni povući sljedeći potez....

da je u ferrariju enzo i da enzo voli kimija baš takvog kakav je i da natjera svoje inžinjere da se maksimalno podrede shvaćanju finčevog uma nebi nikakav alonso imao šanse....ili bilo tko drugi....

ja sam zapravo siguran da je kimi najbrži vozač današnjice, ali postići simbiozu da njegova brzina dođe do izražaja i da se u konačnici materijalizira je vrlo teško, jer kimi jednostavno nije čovjek koji će sebe pretrgnuti da postavi taj bolid kako njemu odgovara.....i zato je ferrariju jednostavno prekipjelo.....

jer kako je luca rekao, vozač mora voziti za ferrari, a ne za sebe..........

ja mogu samo reći da mi je žao što se kimi nije rodio 20 godina ranije i da ga nismo gledali u vrijeme senne i prosta......
mmilo42
Početnik
Početnik

Post Postao/la mmilo42 »

sunseeker je napisao/la:ja razumijem kimijevce da im teško pada što je ovaj dobio košaricu, ali činjenica je da je kimi u ferrariju podbacio i nije opravdao očekivanja. ne očekivanja navijača, već očekivanja ferrarija. jergović je još 2007. pričao kako u ferrariju nisu najsretniji kimijevom suradnjom, često je govorio da kimi rađe "vozi oko problema" nego ga pokuša riješiti....

kimi je individualac, soler i jedan od posljednjih vozača sa karakternim osobinama koje su bile prihvatljive do početka '90-ih, sada su nažalost korporacijski moguli daleko zahtjevniji, kapitalizam je postao nemilosrdniji nego ikad, traži se maksimalna profesionalnost i suradnja, timski rad.

kimi nije timski igrač i to je sigurno prevaga koja čini razliku, dodajte tu i objektivno loše kimijeve rezultate 2008 i sve do posljednje 2 - 3 utrke, zbrojite lovu koju takvom vozaču plaćate i ne trebate biti suviše pametni povući sljedeći potez....

da je u ferrariju enzo i da enzo voli kimija baš takvog kakav je i da natjera svoje inžinjere da se maksimalno podrede shvaćanju finčevog uma nebi nikakav alonso imao šanse....ili bilo tko drugi....

ja sam zapravo siguran da je kimi najbrži vozač današnjice, ali postići simbiozu da njegova brzina dođe do izražaja i da se u konačnici materijalizira je vrlo teško, jer kimi jednostavno nije čovjek koji će sebe pretrgnuti da postavi taj bolid kako njemu odgovara.....i zato je ferrariju jednostavno prekipjelo.....

jer kako je luca rekao, vozač mora voziti za ferrari, a ne za sebe..........

ja mogu samo reći da mi je žao što se kimi nije rodio 20 godina ranije i da ga nismo gledali u vrijeme senne i prosta......
Sve je to ljepo ali ipak je taj vuk smotnjak covik koji vozi sam za sebe koji ne šljivi momcad pijanac itd.
izdržao u MCM 5 god.pod najstrožim šefom F1 Ron Dennisom dali bi to bilo moguce kad bi to sve bila istina
vidili smo koliko su drugi izdržali -par trka.
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

mmilo42 je napisao/la: Sve je to ljepo ali ipak je taj vuk smotnjak covik koji vozi sam za sebe koji ne šljivi momcad pijanac itd.
izdržao u MCM 5 god.pod najstrožim šefom F1 Ron Dennisom dali bi to bilo moguce kad bi to sve bila istina
kimi je otišao iz mclarena u dosta nategnutim odnosima......osim toga, dennis je jedini imao pravu priliku dobiti kimija kakav on može biti, pa je opet odlučio da mu se ne da s njim zaj......

to ti sve govori....kimi je ko dijamant kojeg nemreš obraditi, lijep, krasan i sve ali....praktiči beskoristan
mmilo42
Početnik
Početnik

Post Postao/la mmilo42 »

sunseeker je napisao/la:
mmilo42 je napisao/la: Sve je to ljepo ali ipak je taj vuk smotnjak covik koji vozi sam za sebe koji ne šljivi momcad pijanac itd.
kimi je otišao iz mclarena u dosta nategnutim odnosima......osim toga, dennis je jedini imao pravu priliku dobiti kimija kakav on može biti, pa je opet odlučio da mu se ne da s njim zaj......

to ti sve govori....kimi je ko dijamant kojeg nemreš obraditi, lijep, krasan i sve ali....praktiči beskoristan
Odlucio poslije 5 godina i molio ga da neide u Ferrari. Nemoj biti smišan nemožeš za Kimija reci da je beskorisan
pa Dennis je Alonsa tog korisnog bisera potira za 15 dana. [-X
padobranac
Početnik
Početnik

Post Postao/la padobranac »

mislim da se vi zapravo svađate oko toga, je li cilj opravdava sredstvo.

oni koji žele da alonso dođe, a da pritom sumnjaju u njegove karakterne osobine, misle da da.
oni koji ne žele da alonso dođe zbog navedenog, misle da ne.

to ti je ono "krao je, al je i nama dao vs. krao je i ne treba nam"

naravno, ovo je samo primjer. alonso je možda dobra osoba možda nije, to sam spomenuo radi ilustracije.

oni koji žele da alonso dođe, a boli ih k. za njegove karakterne osobine trebao bi ih i boliti k. za ovu raspravu.

onima koji navijaju i za ferrari i za kimija su u problematičnoj situaciji i nemojte ih toliko kritizirati.

probajte shvatiti da ima raznih navijača i svaki od njih može imati razloge da prestane biti navijač.

1. navijač ferrarija kad im ide
2. kad im ide i kad ne ide
3. kojem nije bitno tko vozi i da se ponašaju uzorno samo da ostvaruju bolje rezultate
4. kojeem je bitno tko vozi jer neke vozače ne može smislit, ili jer obožava neke druge
5. kojem je bitno da razmjena vozača bude "poštena i fer"
6. koji navija za momčad samo dok je vozač za kojeg navija tamo
7. koji navija za vozača, a boli ga za momčad
8...
9..........

budite tolerantniji jedni prema drugima, rijetko je što crno bijelo i pokušajte shvatit tuđe stajališta
Odgovori