Nađi jeda post gdje sam ja to napisao!!!luka_kimi je napisao/la:
To pišete vi-Alonsovi navijači...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Nađi jeda post gdje sam ja to napisao!!!luka_kimi je napisao/la:
Ja to nigdje nisam pročitao,a ja bi baš volio da Kimi i Alonso voze za istu momčad pa da vidimo ko je bolji,i nadam se da će dogodine biti ta postava u ferrariuluka_kimi je napisao/la:
Ne znam, ja sam zakljkučio iz nekih vaših postova(ne nužno tvojih Chuck ili Maestro, ne znam kako si se ti našao prozvan)da vi želite da Massa i Alonso voze za Ferrari 2010...Isprika ako sam krivo zaključio...Chuck Norris je napisao/la:Ja to nigdje nisam pročitao,a ja bi baš volio da Kimi i Alonso voze za istu momčad pa da vidimo ko je bolji,i nadam se da će dogodine biti ta postava u ferrariuluka_kimi je napisao/la:
sto se tice tri bolida ferrari tu ima nesto cim je uporan da budu tei bolida sledece sezoneFerrari4ever je napisao/la:Priča o tri bolida mi je bez veze i mislim da pretjeruju , a u 2010 očekujem Massu natrag , a uz njega tko god , mislim da je dovoljno pokazao do sada da me ne brine da će ga netko lako izgurat ! malo OT idu mi na živce sa tim taticama u boksevima ( Hami je počeo tu modu , pa je prihvatio Felipe sad i Jenson - bez veze) , šta im moraju nos brisat !
od kud si ti paoivanpetka je napisao/la:Budući da je relativno da Alonso dolazi u Ferrari sljedeće sezone, što će biti s Kimijem onda? Neće valjda napustit F1?
A otkud ti znaš da neće?kimi#1 je napisao/la:Neznam samo šta oni misle u Ferrariju(Montezemolo),da će ih Alonso preporodit?
Što ne preporodi Renault nego se vuku po sudovima.Schumy.d je napisao/la:A otkud ti znaš da neće?kimi#1 je napisao/la:Neznam samo šta oni misle u Ferrariju(Montezemolo),da će ih Alonso preporodit?
Ja mislim da on radi odličan posao u Renaultu.mmilo42 je napisao/la: Što ne preporodi Renault nego se vuku po sudovima.
isto kao i kimi u ferrariju.Schumy.d je napisao/la: Ja mislim da on radi odličan posao u Renaultu.
Točno,obojica ove godine izvlače maximum iz bolida i svaka im čast.I bilo bi ih lijepo viditi u istom bolidu.K1M1 je napisao/la:isto kao i kimi u ferrariju.Schumy.d je napisao/la: Ja mislim da on radi odličan posao u Renaultu.
u potpunosti se slažem, to je i moja velika želja.Chuck Norris je napisao/la: Točno,obojica ove godine izvlače maximum iz bolida i svaka im čast.I bilo bi ih lijepo viditi u istom bolidu.
Bila bi to paklena kombinacija.Previse i rizicna..Ali sta mislite kad bi bilo pravilo sa 3 bolida i tu da budu u Ferrari-ju Alonso/Raikkonen/Massa..Pa tu bi na kraju sezone Ferrari imao 350 bodova,a drugi u poretku 50 bodova..Chuck Norris je napisao/la:Točno,obojica ove godine izvlače maximum iz bolida i svaka im čast.I bilo bi ih lijepo viditi u istom bolidu.K1M1 je napisao/la:isto kao i kimi u ferrariju.Schumy.d je napisao/la: Ja mislim da on radi odličan posao u Renaultu.
To je istina i slažem se s tim.K1M1 je napisao/la:isto kao i kimi u ferrariju.Schumy.d je napisao/la: Ja mislim da on radi odličan posao u Renaultu.
Uhhhhhhhhh...Stvari se lagano zakuhavaju...Za Ferrari bi bila grehota da opuste Kimstera, ako to naprave, zauvijek su izgubili moju, a vjerujem i naklonost nekih drugih ljudi.Kimi nije zaslužio, pogotovo ovim zadnjim vožnjama da ga tako sele svugdje samo ne u Ferrari.Žalosno.Schumy.d je napisao/la:To je istina i slažem se s tim.K1M1 je napisao/la:isto kao i kimi u ferrariju.Schumy.d je napisao/la: Ja mislim da on radi odličan posao u Renaultu.
Kažete da bi bila rizična kombinacija Kimi - Alonso. Možda i bi, ali imati takva 2 vozača u timu je privilegija za momčad.
A šta mislite kako bi rizična postava recimo bila u Mclarenu da Kimi ode tamo? Kimi - Hamilton??