Renault - Singapur 2008 - namještanje rezultata

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
tomidix
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: Alonsa i RF1Team

Re: Renault - Singapur 2008 - namještanje rezultata

Post Postao/la tomidix »

cini se da mali vise ne misli vozit u f1... a od ljudi su jad i bijeda... ispada prejadan s komentarima znao je ovaj znao je onaj sad kad je osto bez posla... to si sinek moj trebo stisnut i rec prije godinu dana, odmah nakon gp-a... a ne sad kad si radi svojih pirueta dobio otkaz... govno malo... sad me zanima sta ce sljedece bit... vec vidim kako alonso plasira slike mladog piqea u nekom gay odnosu s njegovim 50-godisnjim prijateljem
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

FIA je ponudila imunitet Pat Symondsu u slučaju "Crashgate".
Link donosi i dio intervjua (ispitivanja) za vrijeme VN Belgije, od kojih dosta rečnica ima odgovor: Ne želim odgovoriti na to pitanje. Ali i rečenica: “I have no intention of lying to you. I have not lied to you, but I have reserved my position just a little. Pristane li na imunitet, tad će moći sve otvoreno reći, ne misleći na svoju poziciju.
slika
p@rtibrejker
Veteran
Veteran
Navijam za: Hrvatsku Kunu

Post Postao/la p@rtibrejker »

Čini mi se da se cilj ove afere polako kristalizira i da ima samo jedan cilj - skidanje skalpa Briatoreu.
Sad se uopće ne bih čudio da je i Flavio tražio od Piqueta da se zabije, ali se apsolutno ne bih čudio da je Piquet samoinicijativno napravio sranje da jednom u budućnosti, kada ga šutnu, može raditi ovo što radi. I da tata Piquet dođe opet u centar pažnje.
Sad uopće ne bih isključio Maxovu upletenost u sve ovo. Ili nekog drugog. Teorija dobre zavjere.

Ali kako sada stvari stoje, s obzirom na šture informacije koje dolaze iz Renaulta, još uvijek je riječ fameje Piquet protiv riječi Flavia / Pata.
Ako je Piquet to predložio, i napravio bez obzira tražili ovi to ili branili, stvara se ozračje da se znalo da će to napraviti i to šteti Renaultu.
Općenito se stvara negativno ozračje oko Renaulta i Flavia Briatorea.
Ipak, tko zna što se tu izdogađalo.

* a ovo za Piqueta i Alonsa... na kraju utrke se vidjelo na Nelsinhovoj faci da nešto ne štima, dok je Alonso bio potpuno euforičan kao i cijeli RF1 tim... dobri glumci ha?
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
Nives_esdm
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Nives_esdm »

http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... &Itemid=86" onclick="window.open(this.href);return false;

uopće me nebi čudilo da je Piquet stariji smislio kak će se njegov sinek zabiti u zid kako bi imao nešt protiv Renaulta, a za Alonsa sam sve sigurnija da nije znao ništa...
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

p@rtibrejker je napisao/la:Čini mi se da se cilj ove afere polako kristalizira i da ima samo jedan cilj - skidanje skalpa Briatoreu.
Sad uopće ne bih isključio Maxovu upletenost u sve ovo. Ili nekog drugog.
...i nakon svega može miru napustiti "bojište" jer je u svim bitkama na kraju pobjedio na ovaj ili onaj način...misija završena GAME OVER!
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Maestro je napisao/la: Reći ću samo da su Piquetovi jedni obični smradovi od ljudi. Ako je već mali govnar tolika poštenjačina zašto je uopće pristao na sve to.
a zašto je alonso prisato na sve to? to se ne pitaš? jasno je da je i alonso znao za taj plan i sudjelovao u njemu, pa zašto onda alonso kad je tolika poštenjačina, nije rekao da ne želi na takav prljav način pobjedit u namještenoj utrci??
i zanimljivo kako sad najviše alonsovi navijači seru po piquetu... po meni jednako su krivi svi u renaultu: briatore i symonds koji su sve smislili, piquet koji je pristao zabit se u zid i alonso koji je pristao pobijedit tu namještenu utrku bez da se usprotivio i išta rekao.....
slika
cro_blue
Navijam za: Renault
Kontakt:

Post Postao/la cro_blue »

Mislim da ovdje nije riječ niti o hajci protiv Renaulta niti o hajci protiv Alonsa. Ovdje je, prema svemu sudeći, cilj maknuti Briatorea i kako sada stvari stoje, to će i napraviti.

Odavno je poznata stvar da ga ne vole ni Mosley ni Ecclestone, a cijela ova afera s Piquetom je samo paravan za njihov "pakleni plan".

Dakle, po meni, jedini ishod ove afere je micanje Briatorea iz Formule 1.

BTW... Dokaz za to je nuđenje imuniteta Symondsu.
slika
mmilo42
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi Raikkonen

Post Postao/la mmilo42 »

Veliko je pitanje koga ce sve uvuci u pricu zašticeni svjedoci,mozda cilj nije samo Briatore.
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

K1M1 je napisao/la:
Maestro je napisao/la: Reći ću samo da su Piquetovi jedni obični smradovi od ljudi. Ako je već mali govnar tolika poštenjačina zašto je uopće pristao na sve to.
a zašto je alonso prisato na sve to? to se ne pitaš? jasno je da je i alonso znao za taj plan i sudjelovao u njemu, pa zašto onda alonso kad je tolika poštenjačina, nije rekao da ne želi na takav prljav način pobjedit u namještenoj utrci??
i zanimljivo kako sad najviše alonsovi navijači seru po piquetu... po meni jednako su krivi svi u renaultu: briatore i symonds koji su sve smislili, piquet koji je pristao zabit se u zid i alonso koji je pristao pobijedit tu namještenu utrku bez da se usprotivio i išta rekao.....
odakle je jasno da je alonso išta znao? prejudiciraš......
mmilo42
Početnik
Početnik

Post Postao/la mmilo42 »

Zašto bi Piquet stariji rekao da je Alonso znao za citav plan ako nije. To nema logike.
Ricxpa
Test vozač
Test vozač
Navijam za: [Alonso] [Ferrari]

Post Postao/la Ricxpa »

mmilo42 je napisao/la:Zašto bi Piquet stariji rekao da je Alonso znao za citav plan ako nije. To nema logike.
Mozda zato sto je redovito njegovog sincica deplasirao
mmilo42
Početnik
Početnik

Post Postao/la mmilo42 »

Ricxpa je napisao/la:
mmilo42 je napisao/la:Zašto bi Piquet stariji rekao da je Alonso znao za citav plan ako nije. To nema logike.
Mozda zato sto je redovito njegovog sincica deplasirao
Ne vjerujem da bi vozac lagao protiv vozaca bez ikakve osnove a moze ga duboko uvaliti.
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

Stvarno je Piquet Sr. (ovo Sr. može stajati komotno i za Senior, ali i za Seronja) ličnost sa kredibilitetom pa ćemo njemu vjerovati kad optuži Alonsa. Pa isti taj Alonso je sezonu i pol činio njegovog sina da izgleda kao petorazredni vozač koji je zalutao u F1 (što i nije daleko od istine). Poštenjačine obitelji Piquet su šutili dok je sinček imao osigurano mjesto u F1. Kad je nestalo mjesto onda odjednom osjetili potrebu da budu pošteni i priznaju sve. Obojica su na nivou poštenja Flavia Briatorea i od F1 prave cirkus, al ne oktanski nego Colorado. Sve skupa ih treba protjerati iz sporta generalno. Samo ne znam otkud Alonsa u priči odjednom kad se do sada nije spominjao, a nije se spominjao jer vjerovatno nije postojao ni razlog za to.
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
Ricxpa
Test vozač
Test vozač
Navijam za: [Alonso] [Ferrari]

Post Postao/la Ricxpa »

One and only je napisao/la:Samo ne znam otkud Alonsa u priči odjednom kad se do sada nije spominjao, a nije se spominjao jer vjerovatno nije postojao ni razlog za to.
Spominje se od strane ljudi koji ga ne vole, sto je logicno, mada sam ja uvjeren da Alonso nece dobiti nikakvu kaznu bez obzira znao za cijeli slucaj ili ne. A i u opciji da je znao, on nista nije mogao, osim opet ispasti ''tuzibaba i lajavac''.
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

K1M1 je napisao/la: a zašto je alonso prisato na sve to? to se ne pitaš? jasno je da je i alonso znao za taj plan i sudjelovao u njemu, pa zašto onda alonso kad je tolika poštenjačina, nije rekao da ne želi na takav prljav način pobjedit u namještenoj utrci??
Alonso nije morao znati za to. ;)
I pitanje je da li je on uopće znao što se događa.
tomidix
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Alonsa i RF1Team

Post Postao/la tomidix »

A da je i znao sta bi trebao? reci ovima dajte se nemojte sudarit, sve ce izac na vidjelo... ko da bi ga poslusali... Ili je trebao cinkat momcad, cujte ljudi flavio zeli da se piqe razbije da ja pobijedim... ne valja sta god da napravi a nikakav utjecaj na piqeov sudar nemoze imat...
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
mmilo42
Početnik
Početnik

Post Postao/la mmilo42 »

Što se tice cinkanja tu se snalazi ko riba u vodi. =P~
Bernardinac
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la Bernardinac »

Schumy.d je napisao/la:
K1M1 je napisao/la: a zašto je alonso prisato na sve to? to se ne pitaš? jasno je da je i alonso znao za taj plan i sudjelovao u njemu, pa zašto onda alonso kad je tolika poštenjačina, nije rekao da ne želi na takav prljav način pobjedit u namještenoj utrci??
Alonso nije morao znati za to. ;)
I pitanje je da li je on uopće znao što se događa.
I da je nešto znao, mislim da se to svelo na npr. ovo:
Flvio- "Sutra imamo strašnu strategiju, pravo iznenđenje, a ti samo treba da radiš što ti kažemo i da uđeš u box kad ti jave".
Aloso -" Kakvu, kakvu,...reci Flavio,....kaži, kaži,... please, please !!!!
Flavio- " Eee.. Jbga, ako ti kažem onda to nije surprise" :lol: :lol: :lol:
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

da pročitaš pažljivije što je piquet stariji rekao, ne bi tako brzopleto zaključivao............osim toga, taj isti piquet je sennu javno proglasio pederom.......
mmilo42 je napisao/la:Što se tice cinkanja tu se snalazi ko riba u vodi. =P~
a što se cinkanja tiče.......prvo se otišao tužakati dennis, alonso je samo vratio istom mjerom, alonso je čovjek koji neće pojesti tuđe govno, za razliku od nekih...
mmilo42
Početnik
Početnik

Post Postao/la mmilo42 »

Da se razumimo Alonso je odlican vozac, ali ove mrlje nece biti lako oprati.
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Post Postao/la Chuck Norris »

mmilo42 je napisao/la:Da se razumimo Alonso je odlican vozac, ali ove mrlje nece biti lako oprati.
Ma koje mrlje,to što pričaju oba piqueta koji su seronje,ako je bio u stanju zabit se u zid da kupi mjesto u momčadi onda je u stanju i lagati.Ma da ga je Briatore s pištoljem natjerao da se zabije u zid on to nije smio napravit(nijedan vozač to garantiram nebi napravio).I još pri tome šutit godinu dana pa sada lajati.Ko god da je naredio to zabijanje,najveću kaznu zaslužuje Nelsinho,pa onda tek ostali

Ono što ja ne mogu vjerovat da jedan iskusni lisac Briatore je bio toliko naivan da to naredi,pa znao je da će ga Piquet moći vječno ucjenjivat.

A tu neki sad kritiziraju Alonsa,po čemu je on to morao znat,njemu je moglo bit sumnjivo al šta je trebao? Je l možda trebao reć ja mislim da je se piquet namjerno zabio u zid(i tko bi od nas svih mogao pomislit da se jedan vozač može tako nisko spustit da namjerno udari u zid u nekoj utrci koja opće nije presudna za Renault),ma dajte ljudi
...put u raj nije posut ružama...
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la keexx »

Gledajte ovako, ja mislim da je neshto morao znat, jer startat 15. sa gorivom za samo 12 krugova, nema nikakve logike tu.... Sigurno je pitao nekog zašto takva strategija, jer da nije bilo tog sudara, završio bi na dnu poretka.... Pa makar da mu je Flavio rekao: "Ništa ti ne brini, odlična je ovo strategija, vidjet ćeš..." Ali tu nishta ne okrivljujem Alonsa, ako se ispostavi da je sve ovo istina, onda su krivci jednostavni, nalogodavac i izvršitelj.... ;)
slika slika
Maestro
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Maestro »

mmilo42 je napisao/la:Da se razumimo Alonso je odlican vozac, ali ove mrlje nece biti lako oprati.
Koje mrlje brate??? Pročitaj pažljivije šta ondje piše. Ako ja kažem u novinama da je mmilo42 serijski ubojica i silovatelj (a hvala Bogu to nisi) hoćeš li ti biti pun mrlja ako se dokaže da nisi (kao što i nisi)...???

Za K1M1: Ti si bio sa Alonsom pa znaš iz prve ruke da je on znao za to??? Ja isto mislim da nema logike u tome da nije znao, ali se NE SMIJE i NE MOŽE tako kao ti sa sigurnošću reći... Razumiješ brate???
kakav potpis staviti???
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Post Postao/la Chuck Norris »

@keexx
Ja se tu slažem s tobom,njemu je moglo bit sumnjivo kad se Piquet zabio al njemu kao istinskom profesionalcu vjerovatno je teško bilo povjerovat u mogućnost da jedan današnji vozač formule 1 može pristati da se namjerno zabije u zid(kao što sam već gore naveo Alonso ne bi namjerno odustao od utrke da mu neko pištolj prisloni na čelo)
...put u raj nije posut ružama...
mmilo42
Početnik
Početnik

Post Postao/la mmilo42 »

Decki moji dragi ljepo je to gledati kroz navijacke naocale, ali nije ljepo vrijeđati druge.
Nelson Piquet Souto Maior je trostruki prvak svjeta a ne neka kumica s pijace.
Ja neznam što je tu istina, i teško osim aktera iko zna, ali da smrdi na prevaru smrdi. [-X
Odgovori