Dani je napisao/la:Pogledaj na eurosportu ili eurosportu 2. tamo bi trebalo biti.
Ti i tvoji eurosportovi xD
nemam nikakve programe osim domaćih, nedam pare maxtv i te glupsoti kad ima net sam treba nać

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Dani je napisao/la:Pogledaj na eurosportu ili eurosportu 2. tamo bi trebalo biti.
startao je 2.Armanini je napisao/la:12 mjesto prva utrka? to nesto po kisi ili?
a u drugoj nekakva standardna pozicija, iako bi rekao da ni to nije lose..
piva se smije reklamirat jer se broji pod prehranu dok se ovo ostalo ne smijeFerrari-BiH je napisao/la:@Armanini
Nije mu SEAT nasao kantu od auta, on je sam sebi nasao auto. On je privatni vozac, sto znaci koliko para toliko muzike.
a za sve ostalo se slazem. To je bila odlicna prilika za reklamu, ali svi Hrvatski brendovi su Pivo i cigarete (bar ovi mocniji koji non stop reklamiraju) osim naravno raznoraznih telecom operatera.
Uglavnom, duhanski proizvodi se ne smiju reklamirati, a za alkohol nisam siguran.
Nisam siguran, ali mislim da je on bio našao stari auto, a Seat Hrvatska (ili kako se več zove) mu je kupio novu šasiju, a motor je ostao isti, iz starog modela.Armanini je napisao/la:ma pisalo je nesto o tome da mu je seat nasao taj krs negdje, on ga je naravno sam platio..
ne vjerujem da se piva moze reklamirat jer po nasem zakonu da, ali tko zna kako je u svim zemljama gdje se vozi.. vidis da nema nigdje pive kao sponzora jel tako?
Da, samo je sasija nova (i to nisam siguran koliko nova), a sve ostalo je specifikacija SEAT koji je bio u WTCC 2008130R je napisao/la:Nisam siguran, ali mislim da je on bio našao stari auto, a Seat Hrvatska (ili kako se več zove) mu je kupio novu šasiju, a motor je ostao isti, iz starog modela.Armanini je napisao/la:ma pisalo je nesto o tome da mu je seat nasao taj krs negdje, on ga je naravno sam platio..
ne vjerujem da se piva moze reklamirat jer po nasem zakonu da, ali tko zna kako je u svim zemljama gdje se vozi.. vidis da nema nigdje pive kao sponzora jel tako?
Armanini je napisao/la:ma pisalo je nesto o tome da mu je seat nasao taj krs negdje, on ga je naravno sam platio..
kao što rekoh smije vino,a imamo dobre vinarije,jedini problem kod tih oglašivača kao i ostalih telekomunikacijskih pa i drugih da masovno posluju sa gubitkom,a onaj dio koji se reklamiraju ionako otpada na prebijanje davanja poreza državi,a kada bi dodali takav jedan trošak izlazili bi iz udjela koji imaju za potrošiti pa tako i troše gdje je sigurno,na našim televizijamalux007 je napisao/la:
piva se smije reklamirat jer se broji pod prehranu dok se ovo ostalo ne smije
Ako misliš na sadašnje vrijeme; Budweiser u Nascaru. Piva je bilo u F1, žestokog pića ima i danas na bolidima...i u navijačima.Armanini je napisao/la:ima li na kojem autu/bolidu/motoru sponzorstvo neke pive?
Mislim da je JohnnieDani je napisao/la:Pa pogle tko je sponzor Mclarenu - Johhnie Walker.
Kako su meni depresivna ta odlaženja iz auto - moto sporta. Užas..........Ćale od Lewisa je napisao/la:Seat odlazi iz WTCC-a -autosport.hr