Koja lista

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Ovaj dio je najjači!
Before anyone feels offended we want to underline that we have the highest respect for all of these drivers and we apologise also in the name of those who brought up their names to those who haven’t been mentioned, like Lewis Hamilton or Jenson Button, but there’s always time for some fresh ideas.
Sato hahaahahhahaNe znam je li neko postao OVO
Koja lista
Ma kolega, ovo su ironično listu napravili koliko su novinari vozača ubacili u priču za vozača umjesto Masse.130R je napisao/la:Verstappen?Coulthard i Davidson su dosta visoko na listi, bilo bi zanimljivo vidjeti neke od ovih sa liste na stazi.
Znam, samo na prvi pogled me je začudilo, zašto bi Verstappena stavili. Zato sam ja i napisao da bi bilo zanimljivo neke vidjeti na stazi u Ferrariju, recimo Coultharda ili Sata. Njih nikako ne mogu zamisliti u Ferrariju.Schumy.d je napisao/la:Ma kolega, ovo su ironično listu napravili koliko su novinari vozača ubacili u priču za vozača umjesto Masse.130R je napisao/la:Verstappen?Coulthard i Davidson su dosta visoko na listi, bilo bi zanimljivo vidjeti neke od ovih sa liste na stazi.
![]()
Pa pročitaj u zadnjem odlomku da se ispričavaju svima koje su izostavili sa popisa, uključujući Lewisa i Buttona.
Možda nije dobio ulaznicu, ali je zato predao prijavnicunikolaa je napisao/la:Izgleda da je tako..Prema kvalifikacijama mislim da je Fisico dobio direktnu ulaznicu u Ferrari..Schumy.d je napisao/la:Trulli i Fisico si kupuju ulaznicu za Monzu u Ferrariju!
keexx je napisao/la: Možda nije dobio ulaznicu, ali je zato predao prijavnicu![]()
![]()
Chaotic je napisao/la:Nadam se samo da Ferrari neće izgubiti treće mjesto u poretku zbog lošeg izbora drugog vozača (Luca Badoer).
Vjerovatno ga više nećemo nikad vidjet! Žao mi je što nije uspio, čovjek se popravlja ali da dostigne ostale trebat će mu cijeli ostatak sezone, tako da šanse su mu nikakveChaotic je napisao/la:Nadam se samo da Ferrari neće izgubiti treće mjesto u poretku zbog lošeg izbora drugog vozača (Luca Badoer).
Senna je napisao/la: Vjerovatno ga više nećemo nikad vidjet! Žao mi je što nije uspio, čovjek se popravlja ali da dostigne ostale trebat će mu cijeli ostatak sezone, tako da šanse su mu nikakveMože se lijepo zahvalit šefovima u Ferrariju koji su mu pružili ovu priliku, i klanjat im se što je baš on imao tu čast
desetki drugih vozača bi to željeli i vjerovatno se bolje snašli od njega.
ja bi iskreno volio vidjeti Sata u Ferrariju....žao mi je što nikad nije imao MALO BOLJI bolid130R je napisao/la:Da ne otvaram novu temu tu ću postaviti pitanje:
Koga biste voljeli vidjet u drugom Ferrariju umjesto Badoera (ili šta mislite tko će doći)?
Montoyu130R je napisao/la:Da ne otvaram novu temu tu ću postaviti pitanje:
Koga biste voljeli vidjet u drugom Ferrariju umjesto Badoera (ili šta mislite tko će doći)?
it is said in Italy that on tuesday Ferrari will announce Alonso for the Italian Grand Prix
...i tko će sad dočekat utorak?with all the coments from domenicalli saying the future choice would not be a short time replacement
bruna sennu definitivno. dva moja najdraža vozača kao timski kolege u ferrariju. to bi bilo savršeno.130R je napisao/la:Da ne otvaram novu temu tu ću postaviti pitanje:
e to bi bilo lijepo,K1M1 je napisao/la:bruna sennu definitivno. dva moja najdraža vozača kao timski kolege u ferrariju. to bi bilo savršeno.130R je napisao/la:Da ne otvaram novu temu tu ću postaviti pitanje:
Koga biste voljeli vidjet u drugom Ferrariju umjesto Badoera (ili šta mislite tko će doći)?![]()
isto nebi bilo loše vidjet hulkenberga, taj dečko će bit nova velika zvijezda f1, i bilo bi ga zanimljivo vidjet kako bi se snašao.
Felipea.130R je napisao/la:Da ne otvaram novu temu tu ću postaviti pitanje: