Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
tomidix
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: Alonsa i RF1Team

Re: Formula 1 team - Ferrari

Post Postao/la tomidix »

Evo nesto za vas iz McMa... Klik
Alonso nije izdao momcad, nego je dennis izdao njega i nemojte brkat kruske i jabuke... Donio je broj 1 u Mclaren i naravno da je htio biti prvi vozac tima kao svjetski prvak pored jednog rookija... Ono sto se dogadalo je da je oni nisu bili niti jednaki... A alonso je slanjem papira stitio sebe kad je vidio da hamilton ima vecu podrsku tima od njega...
@ kimi#1
Nisi shvatio poantu posta, a ta je da Alonso kad ima bolid za naslov on se za njega i bori... 2007 Massa je ranije ispao iz borbe a 2008 kimi je pokazao kako se ne smije vozit auto koji je sposoban pobjedivat... Alonso je s kantom od Renaulta na kraju sezone imao vise pobjeda od kimija... Govori li ti to nesto...??? A da stavis Takumu u Brawn nisam siguran da bi pobijedio zato ne pretjeruj...
Ne znam sto pokusavas reci ovime "ali da Massa bude PODRŠKA Fernandu Alonsu?"??? Da je Massa bolji vozac od Alonsa ili sto??
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
mmilo42
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi Raikkonen

Post Postao/la mmilo42 »

Alonso je štitio sebe od koga od svog tima, kome ce slati papire iz ferrarija kad ga operu kimi ili massa ako im bude dozvoljeno .
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

tomidix je napisao/la:Evo nesto za vas iz McMa... Klik
Alonso nije izdao momcad, nego je dennis izdao njega i nemojte brkat kruske i jabuke... Donio je broj 1 u Mclaren i naravno da je htio biti prvi vozac tima kao svjetski prvak pored jednog rookija... Ono sto se dogadalo je da je oni nisu bili niti jednaki... A alonso je slanjem papira stitio sebe kad je vidio da hamilton ima vecu podrsku tima od njega...
@ kimi#1
Nisi shvatio poantu posta, a ta je da Alonso kad ima bolid za naslov on se za njega i bori... 2007 Massa je ranije ispao iz borbe a 2008 kimi je pokazao kako se ne smije vozit auto koji je sposoban pobjedivat... Alonso je s kantom od Renaulta na kraju sezone imao vise pobjeda od kimija... Govori li ti to nesto...??? A da stavis Takumu u Brawn nisam siguran da bi pobijedio zato ne pretjeruj...
Ne znam sto pokusavas reci ovime "ali da Massa bude PODRŠKA Fernandu Alonsu?"??? Da je Massa bolji vozac od Alonsa ili sto??
1.Alonso nije imao više pobjeda od Kimija
2.Nemam apsolutno ništa protiv njega, dapače, želio bih da dođe u ferrari, ali tek 2011.godine iliti ga sezonu nakon iduće, kad Kimiju istekne ugovor
3.Alonso je 2006.imao najbolji bolid i otišao je u McM, imao je potpisan predugovor, ali sve se može kad se hoće, tako je i on mogao ostat u Renaultu
4.Kad govorite o favoriziranju Lewisa sjetite se samo Monaca kad je mogao pobijediti, međutim nije
5.I na kraju ono što mu nikad neću oprostiti i njegova najveća mrlja u njegovoj karijeri i zbog čega je maksimalno pao u mojim očima-Mađarska 2007.Svi navijači Ferrarija bi željeli takvog vozača u timu, ali takav karakter ne.Što god da kažeš, opravdanja za to nema, i to je case closed for me.
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
tomidix
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la tomidix »

stitio je sebe od eventualne zabrane voznje radi poricanja istine... stitio se od FIAe... Za razliku od hamiltona koji je radio ove sezone kako su mu rekli pa skoro na*ebo... S tim da je spijunaza puno veca stvar od nekakvog propustanja u utrci... No daj ontopic... Alonso kad dode u Ferrari bit ce repriza schumijeve ere svidalo se to vama ili ne...
edit:
@luka_kimi,
1. sry imali su isto pobjeda no svejedno sramota za kimija...
2. alonso je 2005. potpisao UGOVOR, ne preduguvor sa Mclarenom iz jednostavnog razloga sto renault nije predstavio projekte za buducnost i nije se znalo oce li nakon 2006. uopce ostati u f1 a kamoli sto ce sa bolidom za 2007...
3. to sto navodis u madarskoj da je napravio, ja ne znam jel nisi cuo da je u momcadi dogovoreno da alonso krene prvi u q3 ali hamilton nije ispostovao dogovor i oglusio se na odredbe momcadi i izasao prvi van iz boksa... znaci alonsov postupak je samo reakcija na nesto sto je hamilton napravio...
4. u drugoj polovici 2006. f2006 bio je bolji od r26
5. vecinu 2005. MP4-20 bio je bolji od r25 jedini je problem bio sto je kimi takav vozac da mu se taj motor kvario stalno...
Zadnja izmjena: tomidix, dana/u 23 kol 2009, 11:02, ukupno mijenjano 2 puta.
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Špijunaža je uf1 normalna stvar. Pogle samo Reanault. Posjeduju dokumente McLarena. Kaj je to nego špijunaža? Kaj će im to inače?
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

tomidix je napisao/la:stitio je sebe od eventualne zabrane voznje radi poricanja istine... stitio se od FIAe... Za razliku od hamiltona koji je radio ove sezone kako su mu rekli pa skoro na*ebo... S tim da je spijunaza puno veca stvar od nekakvog propustanja u utrci... No daj ontopic... Alonso kad dode u Ferrari bit ce repriza schumijeve ere svidalo se to vama ili ne...
edit:
@luka_kimi,
2. alonso je 2005. potpisao UGOVOR, ne preduguvor sa Mclarenom iz jednostavnog razloga sto renault nije predstavio projekte za buducnost i nije se znalo oce li nakon 2006. uopce ostati u f1 a kamoli sto ce sa bolidom za 2007...
3. to sto navodis u madarskoj da je napravio, ja ne znam jel nisi cuo da je u momcadi dogovoreno da alonso krene prvi u q3 ali hamilton nije ispostovao dogovor i oglusio se na odredbe momcadi i izasao prvi van iz boksa... znaci alonsov postupak je samo reakcija na nesto sto je hamilton napravio...
5. vecinu 2005. MP4-20 bio je bolji od r25 jedini je problem bio sto je kimi takav vozac da mu se taj motor kvario stalno...
A dali je potrebno spominjat Kimijeve PEHOVE?Ako ih ne znaš, odi u temu Raikkonen vs. Massa, i tamo ih pročitaj, dok je Alonso i sam znaš imao poprilično sreće u obje njegove pobjede...I više neću na ovu temu pisati postove, jer ću opet ispast luđak i debil što stalno tražim opravdanja za njega...Kimi je vozio lošu sezonu, ali što je je, imao je pehova ,dok ove sezone vozi i više nego pristojno, dva postolja sa onom kantom je vrlo dobar uspjeh...
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

tomidix je napisao/la:stitio je sebe od eventualne zabrane voznje radi poricanja istine... stitio se od FIAe... Za razliku od hamiltona koji je radio ove sezone kako su mu rekli pa skoro na*ebo... S tim da je spijunaza puno veca stvar od nekakvog propustanja u utrci... No daj ontopic... Alonso kad dode u Ferrari bit ce repriza schumijeve ere svidalo se to vama ili ne...
edit:
@luka_kimi,
Vidiš, na ovom trećem dijelu (crvenom) ti sam sebe demantiraš... Favorizirali su Lewisa, a Alonso je trebao prvi krenuti u Q3...
Ko tu koga favorizira... :roll:

Vidjet ćemo što će se dogoditi kad Alonso prijeđe u Ferrari...
slika
tomidix
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la tomidix »

Kakva je to momcad koja ne kazni vozaca za nepostivanje odredbi!!!?? Eto ti koga su favorizirali... Kimijevi pehovi... Pa pehovi su opet rezultat njegove nezainteresiranosti i losih voznji od kojih nemozes pobjec... Alonso je imao srece to je istina, pobjede su takve kakve jesu ali broj pobjeda je jednak kimijevim koji je vozio bolid sposoban za naslov... Vozio ga je cijelu sezonu (18 utrka) i vozio je lose...
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FERRARI

Post Postao/la nikolaa »

Ma Alonso je karakter poput Schumachera.Tako nesto.Prilicno su slicni.Jednostavno idu prema cilju i vode se po filozofiji "Cilj opravdava sredstvo".Meni je bilo totalno smijesno od McLarena sto su favorizirali Hamiltona(rookey-a) pored Alonsa koji je te sezone bio dvostruki uzastopni prvak.Dennis je tu ispao nefer i to je izjavio i Whitmarsh..

Ferrari zna sta hoce sa dovodjenjem Alonsa i to je to.Samo bi bila gotiva kad bi se 3 bolida po momcadi utrkivala.Onda bi bila gotiva da voze Alonso,Massa,Raikkonen u Ferrari-ju.Imali bi najjacu postavu u F1..
FORZA FERRARI!!!
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

ferrari i sad ima najjaču postavu u f1 :)
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
indy500
Navijam za: Kubica i Schumacher
Kontakt:

Post Postao/la indy500 »

Slažem se. Super vozači, međusobno se ne pod.ebavaju i nije mi jasno kaj će im Alonso.
Ako on stigne opet bude sra... ko i u McLarenu 2007
tomidix
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la tomidix »

Prije ce bit mir kao od 2000. do 2004. jer ce se sve jasno znat u momcadi...
kimi#1
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi MS

Post Postao/la kimi#1 »

@ kimi#1
pa i Button se bori za naslov(90% ga već i ima) sad kad ima najbolji bolid,a gdje je bio dosad?još najbolje da nakon ove dvije vrijedne sezone Massa bude podrška Alonsu..Massa se također borio do zadnjeg zavoja za naslov,a nije vozio u zadnjoj utrci za onoliko koliko mu je trebalo bodova(kao i Alonso i Hamilton)
Hvala Lewis Hamilton! Dao si mi najveći dar za rođendan te užitak da doživim što znači biti ispod podija Monze kad je Kimi gore!!!
slika
tomidix
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la tomidix »

Borio se (Massa) za naslov u svojoj 4. sezoni u Ferrariju... Od toga je 3 sezone Ferrari imao konkurentan bolid... Massa ima 0 naslova, alonso je dvostruki svjetski prvak... A to sto je Alonso svoje naslove osvojio prije zadnje utrke samo ide njemu u prilog...
kimi#1
Početnik
Početnik

Post Postao/la kimi#1 »

tomidix je napisao/la:Borio se (Massa) za naslov u svojoj 4. sezoni u Ferrariju... Od toga je 3 sezone Ferrari imao konkurentan bolid... Massa ima 0 naslova, alonso je dvostruki svjetski prvak... A to sto je Alonso svoje naslove osvojio prije zadnje utrke samo ide njemu u prilog...
A u kojoj se sezoni u Renaultu Alonso borio za naslov????trećoj ili četvrtoj????
Hvala Lewis Hamilton! Dao si mi najveći dar za rođendan te užitak da doživim što znači biti ispod podija Monze kad je Kimi gore!!!
slika
tomidix
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la tomidix »

Cim je renault bio konkurentan za naslov... ;)
kimi#1
Početnik
Početnik

Post Postao/la kimi#1 »

pa nije ni Ferrari konkurentan ove sezone pa ne može onda zbog toga Massa biti podrška Alonsu
slika
tomidix
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la tomidix »

Naporan si brate mili... Vidi se da ne zelis shvatit... Ovo je massi 5. sezona u ferrariju... od toga je ferrrari u 3 sezone bio konkurentan i osvojio 0 naslova... a renault je bio u 2 sezone i alonso ima 2 naslova... Sto ti jos treba objasnit?
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

tomidix je napisao/la:Naporan si brate mili... Vidi se da ne zelis shvatit... Ovo je massi 5. sezona u ferrariju... od toga je ferrrari u 3 sezone bio konkurentan i osvojio 0 naslova... a renault je bio u 2 sezone i alonso ima 2 naslova... Sto ti jos treba objasnit?

:lol: :lol: ma kakvi peta. Sesta... :lol: :roll: Sta ovdje sve covjek nece cuti.... :lol:

:thumbdown:
Ako mu se desi (Alonsu) ista situacija kao i u McLarenu onda ce biti: " Favorizirali su drugog vozaca" :roll:
-------------------------------------------------------
Hoce li Badoer voziti u Belgiji, veliko je pitanje... Sumnnjam da ce mu dati priliku, kao sto su komentatori rekli... Preveliki su novci u igri.
slika
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Utrka za k ali Badoer svaki dan iznenađuje,danas je dao novi smisao uzrečici:
Pretjecanje kroz boksove! :smijeh:
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Scuderia je napisao/la: :lol: :lol: ma kakvi peta. Sesta... :lol: :roll: Sta ovdje sve covjek nece cuti.... :lol:
Ako uzmeš sezonu kad je bio test vozač, onda mu je 5. sezona. ;)

Bravo Kimi!! Danas sjajno obavljen posao! =D> =D>
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Schumy.d je napisao/la: Ako uzmeš sezonu kad je bio test vozač, onda mu je 5. sezona. ;)

Bravo Kimi!! Danas sjajno obavljen posao! =D> =D>
:biggrin: pa koliko onda Badoer ima? :biggrin: Ne stoji to bas na mjestu.

Sve u svemu, bolidu F60 je ovo vec cetvrto postolje. Bilo bi i vise, da nije bilo nekih situacija, no dobro.
schuey je napisao/la:Utrka za k ali Badoer svaki dan iznenađuje,danas je dao novi smisao uzrečici:
Pretjecanje kroz boksove! :smijeh:
:biggrin: prvo izadje prije onog Francuza, pa ga lijepo propusti :D
Zadnja izmjena: Scuderia, dana/u 23 kol 2009, 16:15, ukupno mijenjano 1 put.
slika
Nives_esdm
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Nives_esdm »

kimi#1 je napisao/la:
@ kimi#1
pa i Button se bori za naslov(90% ga već i ima) sad kad ima najbolji bolid,a gdje je bio dosad?još najbolje da nakon ove dvije vrijedne sezone Massa bude podrška Alonsu..Massa se također borio do zadnjeg zavoja za naslov,a nije vozio u zadnjoj utrci za onoliko koliko mu je trebalo bodova(kao i Alonso i Hamilton)
kolko se sjećam Alonso je prije VN Brazila prošle godine rekao da će pomoći Massi, svi smo se pitali kako, a on mu je pomogao tako što ga nije napadao za 1 mjesto, bar prema mom mišljenju
Senna
Veteran
Veteran
Navijam za: Minardi _ Alonso
Kontakt:

Post Postao/la Senna »

Dobro pa nije baš tako kritična situacija za vas Ferrarijevce s tim što je Badoer vozio Ferrarija kao i Forti Corse :biggrin: Ugledajte se u Renault i Williams, oni cijelu sezonu imaju drugog vozača isto kao da ga i nemaju :biggrin: neka malo kimi riješava stvari, evo odlično mu je krenulo :)
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FERRARI

Post Postao/la nikolaa »

Kimi odradio odlican posao.Covjek je izvukao sta se moglo iz bolida.Na startu dobio 2 pozicije,kasnije i Kovalainena kroz bokseve presao i stigao do postolja.U nekoliko zadnjih utrka je postao zaista konstantan i ja sam jako zadovoljan njegovim voznjama.
Za Badoer-a..suvisno je komentirati.Veoma su mu male sanse da vozi i u Belgiji.Visi im to 3. mjesto u zraku i nece se zeljeti igrati sa tim.

Ferrari je,bar sa Kimijem,odradio odlican posao.F60 je cak sta vise dobar na long run distancama gdje je za McLarenom kasnio 0.2 sec po krugu.Takticki dobar posao,nije bilo nikakvih blamaza,rutinski boksevi..Cestitke!!!
FORZA FERRARI!!!
Odgovori