Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
luka_kimi
Moderator
Moderator
Ja sam: Vozač
Navijam za: Kimi

Re: Formula 1 team - Ferrari

Post Postao/la luka_kimi »

Schumy.d je napisao/la:Hmm... :doubt:
Očekivao sam više od Badoera. :(
Vidi se da se ne može prilagoditi, šteta. Mislim da će morati Gene ili netko drugi voziti iduću trku.
Bolje je da onda Badoer ostane...Ako dođe Gene ponovit će se isto ovo, ako ostane Badoer možemo očekivati ipak malo bolje rezultate od njega, budući da će se već priviknuti na bolid, a i Spa je staza koju poznaje...
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Tommy
Početnik
Početnik
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Tommy »

Badoer je pokazao svoj bezvremenski talenat. Nema F1 fana koji nije ocaran njegovom fenomenalnom voznjom. Nije mi jasna odluka Ferrarija da to mjesto daju starom prdonji mjesto mladom vozacu zeljnom utrka, gore od ovog ne moze biti.

Steta da Piquet nije ostao ni ovo trku, mislim da bi mu bila draga cinjenica da nebi bio najgori vozac.
130R
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: sve i nikog

Post Postao/la 130R »

Ako razmišljaju o trečem mjestu među konstruktorima trebat će zamijeniti Badoera nakon ove utrke. Jer McLaren je jako napredovao i moguće je da će oni preuzeti treče mjesto, a tu je u igri jako puno novca.
slika
"U moje vrijeme gume su bile tanke, a vozači debeli." J.M.Fangio
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

130R je napisao/la:Ako razmišljaju o trečem mjestu među konstruktorima trebat će zamijeniti Badoera nakon ove utrke. Jer McLaren je jako napredovao i moguće je da će oni preuzeti treče mjesto, a tu je u igri jako puno novca.

da,kolega ali tiu po zadnje 3 godine možeš vidjeti da ne da oni jednostavno ne razmišljaju,nego se doslovce ponašaju koda ih briga za išta na svijetu :roll:

ovo kaj oni rade,to nema veze s mozgom
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
mmilo42
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi Raikkonen

Post Postao/la mmilo42 »

Kimi je izvukao maksimum iz ferrarija to je kanta od bolida da ga moram voziti i mene bi ko i šumija zabolija vrat.
tomidix
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Alonsa i RF1Team

Post Postao/la tomidix »

Hm... Kanta od bolida koja je bila 2. na zadnjoj utrci... A Felipe je izjavio da je bio siguran u pobjedu u Mađarskoj... Toliko o kanti koja jos na zadnjoj utrci nije bila kanta...
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
mmilo42
Početnik
Početnik

Post Postao/la mmilo42 »

KImi je bio 2. sumljam da bi iko drugi .
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Od Badoera nisam ni očekivao ništa posebno.
Čovjek ni kad je redovno vozio nije postizao rezultate vrijedne pažnje a kamoli sad nakon toliko godina nevoženja trka.
slika
ice_man
Početnik
Početnik

Post Postao/la ice_man »

Ferrari treba novog vozača za Belgiju, a to što kažete da će se Badoer popraviti i da poznaje stazu sumnjam jer bi to značilo da se po krugu mora popraviti za sekundu i pol samo da ne bude zadnji poslije arguersuarija koji je praktički prije mjesec dana prvi put sjeo u bolid za razliku od Badoera koji ipak ima određenog iskustva i prijeđenih na testovima xxxx kilometara.
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Ma ja sam očekivao ulazak u Q2, ali on kasni puuno... To me još najviše zabrinjava. :(
Pogotovo kad su pokazali onu usporedbu Kimija i njega.
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FERRARI

Post Postao/la nikolaa »

mmilo42 je napisao/la:Kimi je izvukao maksimum iz ferrarija to je kanta od bolida da ga moram voziti i mene bi ko i šumija zabolija vrat.
Ja zaista ne znam sta si ti ocekivao.Ferrari se davno fokusirao na sljedecu godinu i ove utrke koje su preostale koriste samo za testiranje komponenti koje spremaju za F2010.
Kimi se u Madjarskoj kvalifikovao na 7 mjesto,na ovoj utrci na 6 poziciji.Mislim da je ovo standardna pozicija i ja iskreno nista vise nisam ni ocekivao.McLaren se uistinu popravio i oni zaista puno rade da od ovog bolida naprave nesto.
Badoer je istina jako los.Samo razlika izmedju Alquesarija i njega je sto se Alquersari aktivno utrkivao u slabijim serijama kao i Romain Grosjean,dok je Luca samo na simulatoru ili prosle sezone na zimskim testiranjima radio sa bolidom.Ne branim Badoera,ali je njegova situacija prilicno shvatljiva.Samo mislim da Ferrari vec razmislja o promjeni za SpA jer love to 3 mjesto u poretku i ovo ne smiju dozvoliti.Dozvoljavam sebi za reci da bi se Schumi mogao pojaviti za volanom u SpA,a mislim da ce se ici i na opciju sa Bourdais-om koji zna ovogodisnje bolide,a nema angazmana..Gene mislim da sigurno nece voziti,mada je on bio bolja opcija od Badoera jer se trkao na Le Man-u,ako vec nista..
Dakle performanse Ferrari F60 su na ocekivanom nivou i nema razloga da se sad ispisuju ovdje svakojake kritike.

A sto se tice Madjarske,Kimi i Ferrari su sasvim zasluzeno bili na drugoj poziciji i Kimi je konkurisao i za pobjedu do mozda 10-tak krugova prije kraja kad je popustio.
FORZA FERRARI!!!
luka_kimi
Moderator
Moderator

ivan599 je napisao/la:Molim moderatore da na stranici promjene informaciju koja je data za kimija

6. K. Raikkonen Finac Brawn-Mercedes 1:40:144

Hvala
Već ste ga u Brawn preselili 8) :biggrin: Meni odgovara...
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
mmilo42
Početnik
Početnik

Post Postao/la mmilo42 »

nikolaa je napisao/la:
mmilo42 je napisao/la:Kimi je izvukao maksimum iz ferrarija to je kanta od bolida da ga moram voziti i mene bi ko i šumija zabolija vrat.
Ja zaista ne znam sta si ti ocekivao.Ferrari se davno fokusirao na sljedecu godinu i ove utrke koje su preostale koriste samo za testiranje komponenti koje spremaju za F2010.
Kimi se u Madjarskoj kvalifikovao na 7 mjesto,na ovoj utrci na 6 poziciji.Mislim da je ovo standardna pozicija i ja iskreno nista vise nisam ni ocekivao.McLaren se uistinu popravio i oni zaista puno rade da od ovog bolida naprave nesto.
Badoer je istina jako los.Samo razlika izmedju Alquesarija i njega je sto se Alquersari aktivno utrkivao u slabijim serijama kao i Romain Grosjean,dok je Luca samo na simulatoru ili prosle sezone na zimskim testiranjima radio sa bolidom.Ne branim Badoera,ali je njegova situacija prilicno shvatljiva.Samo mislim da Ferrari vec razmislja o promjeni za SpA jer love to 3 mjesto u poretku i ovo ne smiju dozvoliti.Dozvoljavam sebi za reci da bi se Schumi mogao pojaviti za volanom u SpA,a mislim da ce se ici i na opciju sa Bourdais-om koji zna ovogodisnje bolide,a nema angazmana..Gene mislim da sigurno nece voziti,mada je on bio bolja opcija od Badoera jer se trkao na Le Man-u,ako vec nista..
Dakle performanse Ferrari F60 su na ocekivanom nivou i nema razloga da se sad ispisuju ovdje svakojake kritike.

A sto se tice Madjarske,Kimi i Ferrari su sasvim zasluzeno bili na drugoj poziciji i Kimi je konkurisao i za pobjedu do mozda 10-tak krugova prije kraja kad je popustio.

Ovo što je napravio kimi je više od onog što sam oćekivao,ali treba pošteno reci da bolid nije konkurentan za naslov prvaka a ne pricati o kimijevo lošoj sezoni jer sa ovim bolidom teško se može više.
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FERRARI

Post Postao/la nikolaa »

mmilo42 je napisao/la:
nikolaa je napisao/la:

Ovo što je napravio kimi je više od onog što sam oćekivao,ali treba pošteno reci da bolid nije konkurentan za naslov prvaka a ne pricati o kimijevo lošoj sezoni jer sa ovim bolidom teško se može više.
Sto sam ja sad napisao.Upravo to.F60 je koncepcijski prilicno los bolid i oni su odustali od njega i okrenuli se sljedecoj sezoni.Oni su otpustili i dosadasnjeg sefa aerodinamike Illey-a jer kasniji razvojni koraci prvenstveno na aerodinamici nisu bili dovoljno dobri,jer je F60 mogao biti mnogo bolji,poput sada MP4-24...
Pricati sada da je auto tolika kanta ili da je Kimi los je velika glupost..Jednostavno ne ide ove sezone i to je to.Odavno nisam vidio da u jednoj sezoni strefi vise jada jednu momcad kao Ferrari-ja ove godine.Pocetak sezone je bio katastrofalan,krenulo se sa poboljsanjima a onda Massa dozivi nesrecu.Pa dodje Badoer koji se razumljivo ne moze uklopiti jer nema niti vremensku masinu niti nije neki Superman..Stvarnost je takva i mislim da se treba pomiriti sa tim i cekati sljedecu sezonu.Ova sezona je za bacit u vodu u svakom smislu...
FORZA FERRARI!!!
mmilo42
Početnik
Početnik

Post Postao/la mmilo42 »

Sve je u redu samo kimiju prijeti noga iz ferrarija a objašnjenje je loša sezona.
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

mmilo42 je napisao/la:Sve je u redu samo kimiju prijeti noga iz ferrarija a objašnjenje je loša sezona.
pa naravno
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
luka_kimi
Moderator
Moderator

Felipe Massa je napisao/la:
mmilo42 je napisao/la:Sve je u redu samo kimiju prijeti noga iz ferrarija a objašnjenje je loša sezona.
pa naravno
Pa da to i je tako, a ja mislim da je to nepravda i prema Kimiju i prema nama, njegovim navijačima.Da je možda Massa 2007.imao sezonu kakvu je imao 2008.a da je Kimi bio svjetski prvak 2008.tj da se zamijene sezone, Kimi bi bio siguran, a Massa bi dobio nogu, jer je malo i nepravedno da se Kimijev naslov niti ne gleda, s tim da će ga sad kiknut zbog kao ti ga loše sezone, a vozio je kantu od auta...i to nije pravedno...jednostavno nije...Ne kažem ja sada da bi trebalo roknut massu, nego da ne bi trebalo ništa mijenjat, te da se kimiju pruži šansa da se još jednom utrkuje sa bolidom sposobnim za naslov prvaka...
slika
tomidix
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la tomidix »

Ajte ne pretjerujte, obojica su sjebali nesjebivo prosle godine i jedan ce morat letit... Ako ne i obojica... A trebalo bi Alonsu konacno pruziti bolid koji je sposoban za naslov... Ovo mu je vec druga sezona u sredini poretka...
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

tomidix je napisao/la:Ajte ne pretjerujte, obojica su sjebali nesjebivo prosle godine
dobro svi znamo tko je massu sjebo prošle godine, a i za kimija se isto sve lijepo zna :roll:
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
luka_kimi
Moderator
Moderator

tomidix je napisao/la:Ajte ne pretjerujte, obojica su sjebali nesjebivo prosle godine i jedan ce morat letit... Ako ne i obojica... A trebalo bi Alonsu konacno pruziti bolid koji je sposoban za naslov... Ovo mu je vec druga sezona u sredini poretka...
KO mu kriv, imao je bolid za naslov, ali je napravil sranje u McM-u i sad ko mu kriv...i to je dvaput imal najbolji bolid, pa je otišel...
slika
tomidix
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la tomidix »

Kad je to dvaput imao bolid i nije osvojio naslov? Samo u McMu... S tim da je imao jednako bodova kao i Lewis koji je cijelu momcad imao iza sebe... A iz onakvog McMa bi svi vi otisli na alonsovom mjestu... 2-struki svjetski prvak nema sta radit u momcadi koja favorizira drugog vozaca... no ovo nema veze s Ferrarijem pa da malo predem na njih... Massu je sjebala momcad... A kimija (protiv kojeg neam nista) nije nitko dirao i branio mu da odvozi sezonu puno bolje nego li je to uradio... Ta sezona je cista njegova krivica jer on se nije ni borio za naslov a auto je imao u rukama... Massa koji je po meni losiji vozac (navijaci nhf) se borio i pokazao da su talijani imali odlican bolid... Zato bute svi pjevali kad dode Nanni i potrga konkurenciju u bolidu koji se vec sad sastavlja u crvenoj tvornici...
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Armanini »

ja ne smatram da je razlog kimijeve sup karte losa sezona vec sto zele vozaca poput alonsa u svojim redovima sto je ispravna odluka za momcad.. oni "moraju" sljedece godine konkurirati za naslov i valjda misle da kimi nije na toj razini, a masa je tu odlicna "podrska" alonsu..
rFactor F1 HR server Info
slika
kimi#1
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi MS

Post Postao/la kimi#1 »

tomidix je napisao/la:Ajte ne pretjerujte, obojica su sjebali nesjebivo prosle godine i jedan ce morat letit... Ako ne i obojica... A trebalo bi Alonsu konacno pruziti bolid koji je sposoban za naslov... Ovo mu je vec druga sezona u sredini poretka...
A da damo Satu konačno bolid koji je sposoban za naslov?Kakve gluposti pričaš,pa što mu Briatore ne sredi bolid,ionako samo laje okolo,sad ga je čak i Piquet oštracao(Briatorea) a i zašto bi obojica letjela?Neka Kimi ode,ako tako mora biti,ja ću se pomiriti s tim,ali da Massa bude PODRŠKA Fernandu Alonsu? #-o
Hvala Lewis Hamilton! Dao si mi najveći dar za rođendan te užitak da doživim što znači biti ispod podija Monze kad je Kimi gore!!!
slika
mmilo42
Početnik
Početnik

Post Postao/la mmilo42 »

Alonso je zadužio ferrari kad je drukao mclaren u aferi špijunaža slao tajno papire koji su to dokazali ,izdao je svoj tim.
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la darky »

mmilo42 je napisao/la:Alonso je zadužio ferrari kad je drukao mclaren u aferi špijunaža slao tajno papire koji su to dokazali ,izdao je svoj tim.
što znači da ako je jednom izdao momčad, izdati će ponovo :(
ja takvoga ne bi htio u timu nikada. :!:
Prljavi veš iz tima se nikad, ali nikad ne iznosi van.
A alonso nije timski igrač, on je plačljivko i da je iduće sezone postava ferarija
- alonso i badoer i da badoer počne pobjeđivati, vidjeli bi opet sranja u režiji alonsa.
Odgovori