Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
tvojnov2
Početnik
Početnik
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari i Gazdu

Re: Formula 1 team - Ferrari

Post Postao/la tvojnov2 »

K1M1 je napisao/la:Potvrđeno je da će u Valenciji voziti Badoer. :arrow: http://en.f1-live.com/f1/en/headlines/n ... 3756.shtml
Dakle tu se spominje da će vozit samo u valenciji, a ne dok se massa ne oporavi. Onda možda ipak postoji šansa da Šumi vozi od Belgije nadalje, ako mu vrat bude bolje.. :-k

Ne znam baš, teško da će se Šumi oporavit do Spa ili monze ako nije do sada.Prije će se massa oporavit nego Šumi.
Go reds!!!!!! Go Schumi!!!
Ferraristica
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Ferrari-Massa

Post Postao/la Ferraristica »

Ma, na kraju krajeva,mozda je za Ferrari najbolja varijanta da se Massa oporavi i vrati na stazu .

Ipak,žao mi je Schumija, bio bi veliki dozivljaj za sve nas da se on vrati,makar jednu utrku.Medjutim,ako čovjek ima zdravstvenih problema,bolje mu je da zaboravi na povratak ...
rnrboi
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi

Post Postao/la rnrboi »

Bilo bi fora kad bi došao Montoya :biggrin:
Tommy
Početnik
Početnik
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Tommy »

,a dok su Hakkinen i Alonso osvajali svoje naslove nisu se baš nešto mijenjala pravila(koliko se sjećam),
Odmah nakon prve (tj. druge) utrke '98. A sam 98 je pocela sa mnogim izmjenama u odnosu na proslu. A i minjali su i za vrime Alonsa, sjecas se velike promjene motora? (doduse Renault nije zasluzan za ovu promjenu)
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Otkud sad odjednom ako da će(možda)od sljedeće sezone biti tri vozača u timu?!
slika
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

Walter je napisao/la:Otkud sad odjednom ako da će(možda)od sljedeće sezone biti tri vozača u timu?!
Čuo sam za mogućnost tri vozača već i prije... Mislim da se onda kao treći vozač spominjao Rossi, ali takve ideje su se javile, čini mi se
početkom sezone...
slika
I C E
Navijam za: Msc

Post Postao/la I C E »

Massa se nece zadugo oporaviti ipak je oko u ptanju nije nesto drugo shumy ce imati misli operaciju zbog vrata da bi se sto prije vratio ferrarijev bolid jer luca nije dovoljno iskusan vozac da bi mogao zamjniti massu
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

I C E je napisao/la:Massa se nece zadugo oporaviti ipak je oko u ptanju nije nesto drugo shumy ce imati misli operaciju zbog vrata da bi se sto prije vratio ferrarijev bolid jer luca nije dovoljno iskusan vozac da bi mogao zamjniti massu
Former team boss Eddie Jordan however has other plans for the Italian Grand Prix. "Massa has, thank goodness, made a huge recovery," the Ulsterman told BBC radio's TalkSport programme. "Don't be surprised if he returns at Monza.”
slika
kimi#1
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi MS

Post Postao/la kimi#1 »

što bi sada tek dali za Massu,pogotovo mi koji idemo u Monzu...:(
Hvala Lewis Hamilton! Dao si mi najveći dar za rođendan te užitak da doživim što znači biti ispod podija Monze kad je Kimi gore!!!
slika
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Ferrari - Massa

Post Postao/la Ferrari4ever »

kimi#1 je napisao/la:što bi sada tek dali za Massu,pogotovo mi koji idemo u Monzu...:(
Ja se u sebi tome toplo nadam [-o< Sigurno je puno ekipe razočarano jer smo se nadali majstoru , ali nema veze to ne znači da će biti dosadno !
... Forza Massa ...
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

Tommy je napisao/la:
,a dok su Hakkinen i Alonso osvajali svoje naslove nisu se baš nešto mijenjala pravila(koliko se sjećam),
Odmah nakon prve (tj. druge) utrke '98. A sam 98 je pocela sa mnogim izmjenama u odnosu na proslu. A i minjali su i za vrime Alonsa, sjecas se velike promjene motora? (doduse Renault nije zasluzan za ovu promjenu)
98' je McLarenu bio zabranjen sistem kočenja svakog točka zasebno, a pravila se nisu mijenjala. I bez toga bili su gotovo jednako jaki i brzi.
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

Ferrari, navodno, nudi Kimiju 25 miliona £ kao odštetu za raskid ugovora za 2010. Time bi se otvorilo mjesto Alonsu. Link
slika
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FERRARI

Post Postao/la nikolaa »

Ma Kimi ce ostati u kuci FIAT,to je sasvim sigurno.Vjerojatno ce sljedece godite debitovati u WRC-u sa FIAT-om,jer FIAT vec 2 godine priprema automobile po specifikaciji S2000 upravo kako bi docekali 2010 sto spremnije i usli u sampionat.Inace su se pokazali impresivni na finskom reliju gdje su bez turbo punjaca,sa vidno slabijom specifikacijom Grande Punta nego kod ostalih WRC automobila zauzeli 15 mjesto.Kimi ima brzinu i mislim da ako napusti F1,bice u WRC-u sa FIAT-om.
Alonso je sigurno u Ferrari-ju i ja smijem reci da ce on sljedece sezone 90% voziti u crvenom bolidu.
FORZA FERRARI!!!
mmilo42
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi Raikkonen

Post Postao/la mmilo42 »

KImi ode alonso dolazi sa konja na magarca.
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

mmilo42 je napisao/la:KImi ode alonso dolazi sa konja na magarca.

po čemu je to sa konja na magarca?????
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
mmilo42
Početnik
Početnik

Post Postao/la mmilo42 »

kimi i alonso su za mene dva podjednaka majstora,osobno više preferiram kimija jer je manje svadljiv i ne forsira ga nijedna banka a i ne uništava drugog vozaca u timu , zato je to za mene loša zamjena iako mislim da kimi nece napustiti f1 .
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

mmilo42 je napisao/la:kimi i alonso su za mene dva podjednaka majstora,osobno više preferiram kimija jer je manje svadljiv i ne forsira ga nijedna banka a i ne uništava drugog vozaca u timu , zato je to za mene loša zamjena iako mislim da kimi nece napustiti f1 .

pa al to za Alonsa nije s konja na magarca niti može ikako biti
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
mmilo42
Početnik
Početnik

Post Postao/la mmilo42 »

schuey je napisao/la:
mmilo42 je napisao/la:kimi i alonso su za mene dva podjednaka majstora,osobno više preferiram kimija jer je manje svadljiv i ne forsira ga nijedna banka a i ne uništava drugog vozaca u timu , zato je to za mene loša zamjena iako mislim da kimi nece napustiti f1 .

za mene je a mislim i za ferrari.
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

mmilo42 je napisao/la:
schuey je napisao/la:

za mene je

fraza s konja na magarca je da onaj koji taj potez napravi je zapravo nazadovao sa bolje pozicije,a sada mi po 3. put kako te pitam,reci,na koju foru je to tako :roll: za mene je nije odgovor
mmilo42
Početnik
Početnik

Post Postao/la mmilo42 »

MIslim da je to za ferrari sa konja na magarca ,za alonsa sigurno nije .
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

mmilo42 je napisao/la:MIslim da je to za ferrari sa konja na magarca ,za alonsa sigurno nije .

i opet,kako? dvostruki prvak prema jednostrukom? Kimi ruku na srce već godinu i pol ne pokazuje ama baš nikaj,Alonso nije imao lošu sezonu 6 godina,i kako je to s konja na magarca?
mmilo42
Početnik
Početnik

Post Postao/la mmilo42 »

Možda alonso nije imao loših sezona ali svi koji su vozili s njim jesu ,on bi trebao momcad koja ima samo jedan bolid jer ovaj drugi nece dobro proci a što se tice kimija ja sam malo subjektivan pa cu reci da je mogao vise ali ne puno .
kimi#1
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi MS

Post Postao/la kimi#1 »

ako je istina ovo za nuđenje Kimiju novca od strane Ferrarija,ja se ostavljam ne samo F1 već i Ferrarija jer mislim da bi to bila sramota,preizgledno tjeranje vozača,ali ako se i to dogodi,velika je i vjerojatnost da će nogirati i Massu,ovaj Ferrari je stvarno cirkus otkad nema Jeana Todta
Hvala Lewis Hamilton! Dao si mi najveći dar za rođendan te užitak da doživim što znači biti ispod podija Monze kad je Kimi gore!!!
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

mmilo42 je napisao/la:Možda alonso nije imao loših sezona ali svi koji su vozili s njim jesu ,on bi trebao momcad koja ima samo jedan bolid jer ovaj drugi nece dobro proci
Da, baš...
Vozio je sa Fisicom, on je otišao i nije pokazao ništa više od Sutila, znači moglo bi se reći da je i tamo 2. vozač.
Vozio je s Heikkijem, on je otišao u McM i tamo je uvjerljivo drugi vozač.
Znači, baš nije bila neka kvaliteta od vozača...
Kimi the best
Početnik
Početnik
Navijam za: F1

Post Postao/la Kimi the best »

Ja nisam navijac Ferrarija vec Raikkonena ali su mi cudne zelje navijaca Ferrarija koji zele da se po svaku cenu otarase Kimija, mislim koliko je neozbiljno zeleti da iz tima ode vozac koji je osvojio jedinu vozacku titulu u poslednjih 5 godina, i jos dve konstruktorske, i to sve zbog par trka od prosle godine. Njegov najveci problem bilo je zagrevanje guma u kvalifikacijama, sto je uzrokovalo i los rezultat u trkama, ali i pored toga i milion drugih pehova zavrsio je kao 3 u ukupnom poretku i osvojio konstruktorski naslov.

Ove godine ne znam sta moze da mu se zameri, vozi sasvim solidno, zameran mu je los rezultat na Silverstonu, a jedino sto je lose uradio u toj trci je sto je izvezao odlican krug u Q2 i isao u Q3, i pored toga je napredovao jedno mesto u trci dok je Alonso nazadovao 4, ali u njegovom slucaju to nije bila losa voznja vec losa taktika. Kad Alonso uradi nesto dobro onda je to zbog Alonsa, a kad uradi nesto lose onda je to do bolida, taktike,itd, dok je kod Kimija obrnuto. Sta Alonso radi ove godine,sto ne rade KImi i Masa,cak sta vise vozi i losije nogo oni, nije taj Renault bas toliko los bolid, u Nemackoj je imao najbrzi krug u trci, jos dva starta iz prvog reda ali opet jos nije plasiran vise od 5 mesta u trci.

Ove glasine da je Ferrari spreman da odplati Raikkonena poticu od engleskih novina Sun (ne vredi komentarisati), koliko je neozbiljno platiti vozacu 20miliona da ne vozi za vas :D , bar je Ferrari poznat po postovanju ugovora, ako se ne varam jedini vozac koji je dobio otkaz je Prost, i to zato sto je javno kritikovao njihov bolid iz 1991.

I ne znam zasto svi povezuju Santander sa dolaskom Alonsa, ako Alonso dodje u Ferrari bice to zbog odluke Ferrarija a ne Santandera. Da li Ferrariju treba Santander-manje-vise NE, Ferrari uvek moze da nadje jakog sponzora, da li je Santanderu potreban Ferrari- DA, jer nema bolje reklame od te, a oni su tu zbog reklame, i koliko je sad nerealno da sponzor u prvoj godini ugovora sa timom kao sto je Ferrari zahteva svog vozaca :? .

Ja bih prvi voleo da Raikkonen ode iz Ferrarija, ali mislim da cudo treba da se desi pa da ne vozi i sledecu sezonu za njih.
KR Spa 2008: I wanted to win - or nothing. It is always easy to say that by playing safe I would have probably ended in second place, but that is not the right way to win.
Odgovori