Kolega Kimi je te godine imao 6 pobjeda za razliku od Fernanda Alonsa i Lewisa Miljenika Tvojeg koji su imali 4 pobjede...Ne slažem se sa kolegom da je Lewisov naslov nezaslužen, ali da je Massa bio prvak to bi također bilo potpuno zasluženo...Pa eto kad smo već počeli samo neka znaš da ne pišeš gluposti jer ako je itko trebao bit prvak to je trebao bit Kimi jer je imao najviše pobjeda, a i bio je nakon što je prošla polovica sezone najbolji vozač sa najviše bodova.LEWIS HAMILTON McM je napisao/la:Da ono ja sam frustriran kad kažem svoje mišljenje,a ti se tu nekaj živciraš zbog toga,a kad ste vi vrijeđali Hailtona kad je osvoji naslov da je crnjo i budala i tatin sinek ,onda je to ok,daj molim te.GT-R je napisao/la:PotpisujemLEWIS HAMILTON McM je napisao/la:meni je baš drago da se šumi vratio zbog toga da vidim da ga mailton derke ko beba zvačku,i da se jednom za svagda dokaže da šumi NIJE največi ,več da je bio 5 puta za redom prvak jer je imao svemirski bolid,u kojem da sam ja došo vozit bio bi prvak isto ko i on,i jer je imao vodonošu i pomoč fia kad je ferrari bio povlašten,kad se samo sjetim belgije 2000 kad ga je hakinen opro ko šmrkavca....to se najboljem u povjesti nikad nebi desilo
Tu klinci dolaze pa daju svoje neke glupe izjave, neznajući ni šta govore.
Ajde onda reci, ako je imao 5 godina svemirski bolid, zašto Barichello nije tada bio najbolji, a imao je isti bolid ko i Schumi?? Neradi se samo o bolidu, radi se i o vještini za volanom.
I da, Hamilton je prošle godine potpuno nezasluženo uzeo titulu svjetskog prvaka, za samo jedan bod, a Massa je imao pobjedu više od njega u 2008 sezoni. Svarno jadna titula. Spusti se na zemlju i razmisli o onome što pričaš.
A ako je Hamiltonova titula nezaslužena kaj je onda ona od Raikkonena??? I da to nije vrijeđanje Kimija ko čovjeka nego samo kažem pod kakvim je okolnostima njegova titula osvojena,da se nebi opet neki rekli da vrijeđam