Ferrari-BiH je napisao/la:Ah kakav start, i onda unatos svim naporima nisam stigao postati listic za ovo kolo....evo Schuey prilika da me preteknes...pustam ti kolo prednosti
ako niste stigli za jednu utakmicu,slobodne možete odigrati ostale parove,ali držite se onog pravila 30 minuta prije utakmice,tako da stigneš još!!!!!!
Ferrari-BiH je napisao/la:Ah kakav start, i onda unatos svim naporima nisam stigao postati listic za ovo kolo....evo Schuey prilika da me preteknes...pustam ti kolo prednosti
ako niste stigli za jednu utakmicu,slobodne možete odigrati ostale parove,ali držite se onog pravila 30 minuta prije utakmice,tako da stigneš još!!!!!!
Hvala na podsjetniku.
Stvarno mi je zao sto jucer nisam stigao, dosao sam u stan u trenutku kada je pocela prva utakmica. A 7 dana nisam bio kod kuce.
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...
NESLUZBENI rezultati su tu., cestitke pobjedniku. Sve znate, kako funkcionira, da se ne ponavljam. Ocekujemo vas u iducem kolu, u jos vecem broju. Postovanje.
Kako je lijepo biti vodeći!
Samo sad moram održati dobru formu iako znam da će biti teško ostati na ovom mjestu...
EDIT
Može prijedlog za almeidu?
Bilo bi možda dobro da napišeš do kada je rok za izradu listića, npr. petak, 18:00h ili da bar napišeš kad se igra prva tekma, jer se sad igra petkom i subotom i nedjeljom... Više ni sam ne znam kad se šta igra.
Zadnja izmjena: Scuderia, dana/u 30 srp 2010, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.
Razlog:Spajanje posta
Schumy.d je napisao/la:Može prijedlog za almeidu?
Bilo bi možda dobro da napišeš do kada je rok za izradu listića, npr. petak, 18:00h ili da bar napišeš kad se igra prva tekma, jer se sad igra petkom i subotom i nedjeljom... Više ni sam ne znam kad se šta igra.
Zmago_Ferrari je napisao/la:Prije pocetka sam rekao da ce najvaznija biti konstantnost igraca.
Prvo kolo: 10 bodova
Drugo kolo: 10 bodova
Trece kolo: 10 bodova
Prema svemu sudeci ovosezonski pobjednik ce imati 300 bodova.
A zašto si ti prvi??
Trebalo bi pisati uza prvu trojicu broj 1.
Pa daj kolega, nemoj mi zadovoljstvo uništavati ovom trojkom
Nebi,ja nisam zaslužio br 1 kad još nemam pobjedu Ak se ne varam vas oba dva imate po jednu pa dalje tko je bolje plasirani bio trebao bi biti drugi itd ...
ali svakak mnogo zanimljivo ovo
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
A zašto si ti prvi??
Trebalo bi pisati uza prvu trojicu broj 1.
Pa daj kolega, nemoj mi zadovoljstvo uništavati ovom trojkom
Ti ko ovca. Non stop se bunis nesto, u vezi ove kladionice. Pa jebemu...
Zasto sam ja prvi, a ne ti?
-Odgovor glasi... Bio sam bolji u ovom kolu....(21) a ti (9), i zato je to tako-kako je.
Schumy.d je napisao/la:Trebalo bi pisati uza prvu trojicu broj 1.
To kod nas ne vrijedi. i tocka.
Schumy.d je napisao/la:Pa daj kolega, nemoj mi zadovoljstvo uništavati ovom trojkom
Vise srece drugi puta.
------------
Skoro sam zaboravio... Iduce kolo je vec u petak, 14-tog... valjda ce almeida sastaviti do cetvrtka.
ja bih samo htio reć za ovaj post odnosno prognozu za 4.kolo...evo ja vam iskreno kažem da ja uopće ne pratim nogomet nego je to prognoza mog brata, iskreno velim, on bi postao ali se ne može sjetit zaporke, kliknuo je i ono zaboravio sam zaporku, no odgovor mu ne dolazi, tako da je on trenutno u outu...dakle samo bih rekao da ne razumijem zašto bi ja dobivao bodove ako je to prognoza moga brata koji trenutno nije u stanju postati svoju prognozu...e sad ne znam kakva su pravila, ali vjerujem da ukoliko čllan nije baanan, a nije u mogunosti ostat prognozu da smije preko nekog drugog, u ovom slučaju mene...pa eto pribrojite njemu ove bodove molim vas , jer velim da je to njegova prognoza, ja uopće ne prati nogomet, samo površno...