pojest cemo se do onda

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Njegova izjava:Schumy.d je napisao/la: Tako je!
Ajd onda ga jedva čekam ponovno gledati. Imam osjećaj da će sad "divljati" s tim autom jer je sigurno željan utrkivanja!
+ ovo"Als Wettkämpfer freue ich mich auf diese Herausforderung"
Car, ostaje car.Schumacher selbst bestätigt: "Obwohl das Thema Formel 1 für mich seit langem und komplett abgeschlossen war, kann ich aus Verbundenheit zum Team diese unglückliche Situation nicht ignorieren. Als Wettkämpfer, der ich nun mal bin, freue ich mich aber auch auf diese Herausforderung."
Htio sam, no prije nego sam se logirao na pocetnoj stranici, dali su si truda i preveli ovo.Armanini je napisao/la:kuzim samo da se ne boji
daj si malo truda pa prevedi nama nelingvistima
naravno da je največi, on i senna su legendeivan599 je napisao/la:Vraca se najveci od najvecih
Da mi je znati kako.mmilo42 je napisao/la:Ako šumi i kimmi odvezu par dobrih utrka mogu lako biti par za novu sezonu sponzori bi poludili .
E za to NEMA ŠANSE, ali nikakve.edo je napisao/la:Postoji opcija Schumi ostane,Massa ostane,kimi sayonara...
Isto ko što nije bilo nikakve šanse da Schumi sjedne ponovo u bolid na GP utrci. Kako je krenulo s njim ništa više nije nemogućeSchumy.d je napisao/la:E za to NEMA ŠANSE, ali nikakve.edo je napisao/la:Postoji opcija Schumi ostane,Massa ostane,kimi sayonara...
Grdno se varaš!hamilton_legenda je napisao/la:šta se on više tu pojavljuje...ionako ovo radi zbog novaca kao da mu je nestalo....
Pa da, baš se pitam zašto si protiv njegovog povratka...hamilton_legenda je napisao/la:nikad nisam volio ferrari a pogotovo šumija i massu...massu mrzim uiz dna duše....najdraži mi je mclaren...a kao vozač hamilton....
Nije lako pomirit se s cinjenocom da mclaren nema takve vozace među svojim redovima pa onda njihovi navijaci izražavaju svu silu gnjeva i grubih rjeci protiv Ferrarija i njihoviv vozaca.hamilton_legenda je napisao/la:iskreno da vam kažem..nevolim što se šumi vratio u f1 jer mislim da on tu više nema šta tražiti..otišao je i gotovo...šta se on više tu pojavljuje...ionako ovo radi zbog novaca kao da mu je nestalo....mislin da on nebih trbao sad voziti umjesto masse....ali eto njegova odluka...nikad nisam volio ferrari a pogotovo šumija i massu...massu mrzim uiz dna duše....najdraži mi je mclaren...a kao vozač hamilton....
Mislim da ovo uopće netreba komentirati...hamilton_legenda je napisao/la:iskreno da vam kažem..nevolim što se šumi vratio u f1 jer mislim da on tu više nema šta tražiti..otišao je i gotovo...šta se on više tu pojavljuje...ionako ovo radi zbog novaca kao da mu je nestalo....mislin da on nebih trbao sad voziti umjesto masse....ali eto njegova odluka...nikad nisam volio ferrari a pogotovo šumija i massu...massu mrzim uiz dna duše....najdraži mi je mclaren...a kao vozač hamilton....