A mozda hvali Massu jer je jedno 5-6 krugova redao najbrze krugove....borio se sa Vetellom, napadao..dok je Kimi samo vozio utrku, niti je napadao, niti branio poziciju....kazem MOZDA...luka_kimi je napisao/la:sad mi nije jasno uopće...čitam na službenoj stranici f1racinga citirana je izjava domenicalija koji kaže da je felipe odvozio fantastičnu vožnju, a da je i kimi bio dobar...sad uopće ne razumijem...kimi ispred felipea, a ovaj priča kako je felipe vozio sjajno, a da je kimi bio dobar...nadalje, još govori kako je felipeova sjajna vožnja produkt sjajnog rada u ferrariju(to što ima najbrži krug), dok kimija ni ne spominje...u redu, kimi je izgubio jednu poziciju u odnosu na kvale, a massa dobio(zbog vettelovog problema), ali ipak nije u redu da kimi osvoji prvo postolje, a on veli :ma bio je dobar, a massa slabije plasiran i veli kako je sjajan, uzdiže ga...meni se čini da domenicali želi pod svaku cijenu smjenit kimija...stvarno je kimi fantastično vozio danas, poziciju na startu je nemoguće obranit(čak je ni veliki felipe ne bi mogo obranit), ali je vozio brzo bez greške, da ga nisu zeznuli u boksu i oduzeli mu 2-3 sekunde možda bi se vratio ispred rubensa, a najvažnije da je držao korak sa brawnom...sad vas molim ako mi netko zna i može objasnit takvu izjavu jer se stvarno bojim i ne razumijem takvu izjavu
P.S:možda su kimija namjerno sabotirali u boksu da se massa vrati ispred
Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Ferrari-BiH
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Formula 1 team - Ferrari
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
- luka_kimi
- Moderator
- Navijam za: Kimi
a šta će kimi kad ima ispred sebe brže bolide...massa je imao sporije bolide od sebe pa je mogao napadat...i rezao je šikane...čim su mu rekli nemoj više više nije imao najbrže krugove...a kimi je bio možda koju stotinku sporiji u tim krugovima kad je massa bio najbrži...Ferrari-BiH je napisao/la:A mozda hvali Massu jer je jedno 5-6 krugova redao najbrze krugove....borio se sa Vetellom, napadao..dok je Kimi samo vozio utrku, niti je napadao, niti branio poziciju....kazem MOZDA...luka_kimi je napisao/la:sad mi nije jasno uopće...čitam na službenoj stranici f1racinga citirana je izjava domenicalija koji kaže da je felipe odvozio fantastičnu vožnju, a da je i kimi bio dobar...sad uopće ne razumijem...kimi ispred felipea, a ovaj priča kako je felipe vozio sjajno, a da je kimi bio dobar...nadalje, još govori kako je felipeova sjajna vožnja produkt sjajnog rada u ferrariju(to što ima najbrži krug), dok kimija ni ne spominje...u redu, kimi je izgubio jednu poziciju u odnosu na kvale, a massa dobio(zbog vettelovog problema), ali ipak nije u redu da kimi osvoji prvo postolje, a on veli :ma bio je dobar, a massa slabije plasiran i veli kako je sjajan, uzdiže ga...meni se čini da domenicali želi pod svaku cijenu smjenit kimija...stvarno je kimi fantastično vozio danas, poziciju na startu je nemoguće obranit(čak je ni veliki felipe ne bi mogo obranit), ali je vozio brzo bez greške, da ga nisu zeznuli u boksu i oduzeli mu 2-3 sekunde možda bi se vratio ispred rubensa, a najvažnije da je držao korak sa brawnom...sad vas molim ako mi netko zna i može objasnit takvu izjavu jer se stvarno bojim i ne razumijem takvu izjavu
P.S:možda su kimija namjerno sabotirali u boksu da se massa vrati ispred

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
A možda su ovi s f1racing.hr malo promašili kontekst kad su to prevodili.

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- Kimi the best
- Početnik
- Navijam za: F1
Jedan clan mislim da sam to procitao na autospotovom forumu je dao najlogicnije resenje zasto Domenicali uvek vise hvali Masu nego Kimija vec celu sezonu.
-Kaze da je Masi verovatno potrebna takva vrsta podrske i da se to odrzava na njegovu voznju pozitivno, dok je Kimiju sasvim sve jedno sta pricaju o njemu.
-Kaze da je Masi verovatno potrebna takva vrsta podrske i da se to odrzava na njegovu voznju pozitivno, dok je Kimiju sasvim sve jedno sta pricaju o njemu.
KR Spa 2008: I wanted to win - or nothing. It is always easy to say that by playing safe I would have probably ended in second place, but that is not the right way to win.
- Scuderia
- Moderator
luka_kimi je napisao/la: a šta će kimi kad ima ispred sebe brže bolide...massa je imao sporije bolide od sebe pa je mogao napadat...i rezao je šikane...čim su mu rekli nemoj više više nije imao najbrže krugove...a kimi je bio možda koju stotinku sporiji u tim krugovima kad je massa bio najbrži...
Nisi u pravu ( ovo boldano). Rezao je, kada je preko team radia dobio informaciju da je dobio upozorenje od FiA-e on to nije radio vise. Samo sto je u onom krugu kada je Webber napravio najbrzi krug, on ( Massa) je bio iza Force Indie koja je zaostajala cijeli krug. Zato je Felipe u tom krugu imao 0.700 zaostatka za Kimijem.
No svejedno, najbrzi krug je od Felipea, i to kada je vozio cisto.

- luka_kimi
- Moderator
- Navijam za: Kimi
@scuderia-nemoj mislit da ja pljujem massu...nego znam da kad su mu rekli da više ne reže šikane, da nije bio na razini svojih prijašnjih krugova...no dobro, ti kao navijač masse vjerojatno si bolje informiran pa se neću prepirat jer nisam ni siguran
bravo dečki, postolje u turskoj za obojicu...
@kimi the best-ima smisla što govoriš, ali ispada da je massa mentalno nestabilan kad mu stalno treba poticaj
šala

@kimi the best-ima smisla što govoriš, ali ispada da je massa mentalno nestabilan kad mu stalno treba poticaj

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
Mislim da je upozorenje glasilo nešto kao u stilu opet nas upozoravaju da ne smiješ više tako kroz šikane... naglasak na opet...što bih ja preveo ipak da su ga i prije upozoravali na naćin prolaska... a kako ga nisu kaznili (a mogli su) već opetovano upozoravali ćini mi se da se vraća "ljubav" između crvenih i FIA!-znači vidimo ih i slijedeće godine!Scuderia je napisao/la: kada je preko team radia dobio informaciju da je dobio upozorenje od FiA-e on to nije radio vise.
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- Ferrari4ever
- Test vozač
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Ferrari - Massa
Ovaj Ferrari mi se već više sviđa , ali oćalinko bi ipak trebao skočit pa reći hop jer nije dobro davati preuranjene izjave , napredak je tu , ali ipak nije to još to ! I dalje sam strahovala pri svakom pit stopu i nadala se da neće pametovati sa taktikama ! Kimi je odlično odvozio i kvale i utrku , završio na postolju
, ali drugu polovicu utrke Massa je bio brži i napaljeniji od njega sve do samog kraja je gazio , nije ga skinuo kroz boksove , ali ipak impozantnija - agresivnija voznja
Napokon , nakon dugo vremena dobar vikend za Ferrari , bravo momci 

... Forza Massa ...
- Scuderia
- Moderator
Mislis?Toon Army je napisao/la: Mislim da je upozorenje glasilo nešto kao u stilu opet nas upozoravaju da ne smiješ više tako kroz šikane... naglasak na opet...što bih ja preveo ipak da su ga i prije upozoravali na naćin prolaska... a kako ga nisu kaznili (a mogli su) već opetovano upozoravali ćini mi se da se vraća "ljubav" između crvenih i FIA!-znači vidimo ih i slijedeće godine!
Ne znam...ne bi sada ulazio u to, jer sam bio skroz izgubljen kada sam to cuo.

@kimi_luka
Trebam li sta reci za ono?

- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Baš sam se pitao kada će neko od "vas" povući i to pitanje. Mislio sam da bi Massa mogao popiti kaznu, ali fer je da te prvo upozore.Toon Army je napisao/la:Mislim da je upozorenje glasilo nešto kao u stilu opet nas upozoravaju da ne smiješ više tako kroz šikane... naglasak na opet...što bih ja preveo ipak da su ga i prije upozoravali na naćin prolaska... a kako ga nisu kaznili (a mogli su) već opetovano upozoravali ćini mi se da se vraća "ljubav" između crvenih i FIA!-znači vidimo ih i slijedeće godine!Scuderia je napisao/la: kada je preko team radia dobio informaciju da je dobio upozorenje od FiA-e on to nije radio vise.
Btw. sijekli su i drugi na nekim drugim mjestima pa nikom ništa. Glupo bi bilo da vozača kazne jer je najahao pasicu malo više 2-3 puta u utrci. Da je sastavio seriju krugova tako onda bi kazna bila opravdana s obzirom da su suci prije utrke upozorili vozače.

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- mmilo42
- Početnik
- Navijam za: Kimi Raikkonen
Kimi je vozio bolji vikend od masse(kvalifikacije-trku),na startu prljava strana i brown na mekim gumama gubi poziciju.Brownu od 10.kruga gume rikavaju i rubens štopa kimija(vrti krugove 1:20)kimi 1:15 to omogućava massi da nadoknadi u par krugova 15 sekundi.Kimi ide u box 6 krugova prije nego je trebao.Kod drugih ulazaka u box rubens ulazi prije kimija kimi vrti par odlićnih krugova ulazi u box. U box ga zadržavaju 3-4 sekunde više i upropaštavaju drugo mjesto o tome šefovi šute,massa odlićan,kimi dobar.Bolji je onaj ko osvoji više bodova ostalo su navijaćke strasti.A šefovi navijaju za dolazak alonsa.Za mene osobno loš potez i nimalo korektan tako da nije lako biti dio takve momćadi.
- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
Toon Army je napisao/la: Mislim da je upozorenje glasilo nešto kao u stilu opet nas upozoravaju da ne smiješ više tako kroz šikane... naglasak na opet...što bih ja preveo ipak da su ga i prije upozoravali na naćin prolaska... a kako ga nisu kaznili (a mogli su) već opetovano upozoravali ćini mi se da se vraća "ljubav" između crvenih i FIA!-znači vidimo ih i slijedeće godine!

Ti to za ozbiljno??

-
- Početnik
- Navijam za: Alonso
Ma svi su gazili pasicu, i to par puta ali da je netko pretjerao, ne brinite se,bio bi sigurno kažnjen!
- STEFAN BELLOF
- Navijam za: Schumachera i MercedesGP
Ferrari-BiH je napisao/la:tamo je pobjeda zagarantirana, tak da se to niti ne računaSTEFAN BELLOF je napisao/la:idemo dalje(![]()
) prema Turskoj.
bolje je reči idemo prema Velikoj Britaniji
[/quote]e tu bi trebalo Jensonu zagorcati sezonu
bez brige massa zna kak se tam pobjeđuje

- Scuderia
- Moderator
Domenicali želi nova poboljšanja na F60
KLIK
To je sve ok, no medjutim imam pitanje. Sjeca li se tko od vas, da li je Todt bio ovakav kao ovaj Domenicalli? ( u smislu, svako malo da prica s medijima). Ne sjecam se bas da je bio.
Ovom je samo izgleda vazno, kako da dodje u novine.
KLIK
To je sve ok, no medjutim imam pitanje. Sjeca li se tko od vas, da li je Todt bio ovakav kao ovaj Domenicalli? ( u smislu, svako malo da prica s medijima). Ne sjecam se bas da je bio.

- 130R
- Svjetski prvak
- Navijam za: sve i nikog
Todt je mrzio biti medijski eksponiran, nikad nije išao namjerno davati takve izjave. On je izjave davao samo ako su ga novinari uspijeli nešto upitati.Scuderia je napisao/la:Domenicali želi nova poboljšanja na F60
KLIK
To je sve ok, no medjutim imam pitanje. Sjeca li se tko od vas, da li je Todt bio ovakav kao ovaj Domenicalli? ( u smislu, svako malo da prica s medijima). Ne sjecam se bas da je bio.![]()

"U moje vrijeme gume su bile tanke, a vozači debeli." J.M.Fangio
- nikolaa
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FERRARI
Tacno.Bio je takav tip.Izjave je davao samo na FIA-inim pressicama cetvrtkom i poslije utrke u nedjelju.U vrijeme izmedju dva GP vikenda nije se mogla naci skoro nijedna njegova izjava.Schumacher je mnogo vise pricao po medijima,kao i Ross Brawn,dok je Todt bio drugaciji tip.130R je napisao/la:Todt je mrzio biti medijski eksponiran, nikad nije išao namjerno davati takve izjave. On je izjave davao samo ako su ga novinari uspijeli nešto upitati.Scuderia je napisao/la:Domenicali želi nova poboljšanja na F60
KLIK
To je sve ok, no medjutim imam pitanje. Sjeca li se tko od vas, da li je Todt bio ovakav kao ovaj Domenicalli? ( u smislu, svako malo da prica s medijima). Ne sjecam se bas da je bio.![]()
Domenicalli svaki dan ima po 2 izjave.Mislim da je previse,ili sam se ja navikao na Todt-a..
FORZA FERRARI!!!
- 130R
- Svjetski prvak
- Navijam za: sve i nikog
Todt je stvarno bio iznimka po tome, i neki drugi šefovi momčadi daju malo izjava, ali on je baš mrzio biti u medijima. Domenicalli je druga krajnost, on kao da obožava kad ima priliku davati razne izjave i biti po novinama. A ako bi gledao kako je bilo prije Todta, to je bila sasvim druga momčad nego danas. Enzo Ferrari i Jean Todt su vjerojatno dvije najrazličitije osobe u povijesti Formule 1.nikolaa je napisao/la:Tacno.Bio je takav tip.Izjave je davao samo na FIA-inim pressicama cetvrtkom i poslije utrke u nedjelju.U vrijeme izmedju dva GP vikenda nije se mogla naci skoro nijedna njegova izjava.Schumacher je mnogo vise pricao po medijima,kao i Ross Brawn,dok je Todt bio drugaciji tip.
Domenicalli svaki dan ima po 2 izjave.Mislim da je previse,ili sam se ja navikao na Todt-a..

"U moje vrijeme gume su bile tanke, a vozači debeli." J.M.Fangio
- Ferrari4ever
- Test vozač
- Ja sam: Vozačica
Talijan pa hoće samo parlare , parlare , parlare ... mogao bi manje pričat a više radit ( puno zuji , malo meda daje ) !
... Forza Massa ...
- ivan599
- Početnik
- Navijam za: Michaela Schumachera
- Scuderia
- Moderator
- McLarem
- Test vozač
- Navijam za: McLaren-Mercedes
Cestitke sa malim zakasnjenjem na zadnjoj utrci, sta reci i vise od ocekivanog, sve u svemu veliko poboljsanje i odlicni rezultati.
- nikolaa
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FERRARI
Ferrari zeli Ascanelli-ja???
http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... &Itemid=54
Ferrari izgleda okuplja kvalitetne ljude sa strane(iz drugih timova).Pocetkom ove sezone je dosao i Masimo Rivola iz Toro Rossa...
http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... &Itemid=54
Ferrari izgleda okuplja kvalitetne ljude sa strane(iz drugih timova).Pocetkom ove sezone je dosao i Masimo Rivola iz Toro Rossa...
FORZA FERRARI!!!
- XTRage
- Početnik