Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Ricxpa
- Test vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: [Alonso] [Ferrari]
Re: Formula 1 team - Ferrari
Bravo za Ferrari, Redbull, Torro Rosso i Toyotu. Cekamo samo ostale tvornicke momcadi da se zajedno sloze i da stanu na kraj Mosleyevim izdrk.......
- nikolaa
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FERRARI
- zvjerko
- Svjetski prvak
- Navijam za: Pirelli i DRS
Nisam siguran da li je Max potcjenio situaciju ili nije bio svjestan činjenice da se nije zakvačio samo sa Ferrariem već i Philip Morrisom (Marlboro), a Ferrari opet nije mogao baš lako donijeti odluku bez savjetovanja sa njima zbog ogromne odštete... dakle, stoje iza njih!
- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Ferrari (FIAT) odnosno čitava talijanska autoindustrija izlazi iz F1, Toyota kao najveći japanski auto-gigant i Red Bull i svi njihovi sponzori izlaze.
Kakav debil čovjek mora biti da natjera ovoliko ljudi da odu iz sporta.
Po meni momčadi FOTA-e trebaju postaviti ultimatum, ne samo o izmjeni pravila, nego i o smjeni Maxa Mosleya. U protivnom novo takmičenje koje već potencijalno broji 4 ekipe.
Kakav debil čovjek mora biti da natjera ovoliko ljudi da odu iz sporta.
Po meni momčadi FOTA-e trebaju postaviti ultimatum, ne samo o izmjeni pravila, nego i o smjeni Maxa Mosleya. U protivnom novo takmičenje koje već potencijalno broji 4 ekipe.

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- Dero
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari
Ohoho kako sam čekao ovaj trenutak od početka sezone, mislim da ovo danas definitivno mozemo nazvat prekretnicom F1, manje ili više sve je ovisilo o odluci ferrarija, sad ce najvjerojatnije i Mcm odluciti isto ( mislim da su oni morali cekati da Ferrari ovo prvo napravi, jer znamo u kakvom su odnosu sa fiom).
Renault i BMW do kraja dana ili sutra objavljuju svoje istupanje garant.
Renault i BMW do kraja dana ili sutra objavljuju svoje istupanje garant.
- Schumy.d
- Legenda
Bravo Ferrari! Stvarno, ovo je udarac za FIA-u!!
Sad se nadam da će ih i ostali timovi podržati i priključiti se tome.
Sad se nadam da će ih i ostali timovi podržati i priključiti se tome.
- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
Ako je Ferrari pružio otpor Mosleyu onda će i ostali pratiti njihov primjer.
- Arai
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Bravo za FerrariWalter je napisao/la:Ako je Ferrari pružio otpor Mosleyu onda će i ostali pratiti njihov primjer.

- luka_kimi
- Moderator
- Navijam za: Kimi
nažalost niti jedna privatna ekipa neće poduprijet ferrari, McM i ostale u namjeri da potkopaju suluda mosleyeva pravila...ako nisu u formuli, onda više ne postoje...takav rizik niti frank niti ross niti mallaya ne mogu prihvatiti...preveliki je money u pitanju...Arai je napisao/la:Bravo za FerrariWalter je napisao/la:Ako je Ferrari pružio otpor Mosleyu onda će i ostali pratiti njihov primjer., ali čini se da Frak Williams ne želi slijediti taj primjer...

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
svaka cast ferrariu i konacno da se netko nasao usprotiviti onim debilima koji f1 cine smjesnom jer od 2003 god svake sezone ulaze nova pravila... f1 je glamur i u njemu treba sudjelovat samo onaj ko ima pare a ovi koji si to nemogu priustit neka gledaju kako drugi voze... koje gluposti rade doce do toga da za 5 god budem i ja mogo ekipu napravit....
McLaren u <3
- kimi#1
- Početnik
- Navijam za: Kimi MS
Ne mogu nikako skužit zašto je uvijek kriv čovjek zvan Kimi Raikkonen?Pa on više od silnih problema Ferrarija i preuzima krivnju onako kako je to napravio za kvale.Mislim za mene nema ni smisla ovo više pisat,jer kako sam već rekao,ako ode Kimi već ove godine,onda i meni F1 odlazi iz repertoara....ali uvijek je on kriv,i uvijek njega prvog izbacuju iz tima.........pa od 2007. meni su baš dobar par Kimi i Felipe,a ako Kimi stvarno ode,neznam baš kako će Massi bit......
Iskreno,fan sam Ferrarija otkad pratim,od 1997. ali ovakvi kvarovi i gluposti itd. mi već donose neke lude zamisli.........kad je Kimi odustao i kad su 20-tak minuta kasnije rekli Massi ovo za gorivo....pa dođe mi na misli sabotaža ili tako nešto....možda čak Ferrari i želi istjerati obojicu van....a tek 2006. nikad nitko nije pričao o tom kvaru u motoru Michaela Schumachera u Japanu,predzadnjoj utrci a ja još uvijek vjerujem onome tko je rekao,da su tada FIA-ini čelnici pljeskali,jer su uspješno istjerali M.S. iz F1......
Iskreno,fan sam Ferrarija otkad pratim,od 1997. ali ovakvi kvarovi i gluposti itd. mi već donose neke lude zamisli.........kad je Kimi odustao i kad su 20-tak minuta kasnije rekli Massi ovo za gorivo....pa dođe mi na misli sabotaža ili tako nešto....možda čak Ferrari i želi istjerati obojicu van....a tek 2006. nikad nitko nije pričao o tom kvaru u motoru Michaela Schumachera u Japanu,predzadnjoj utrci a ja još uvijek vjerujem onome tko je rekao,da su tada FIA-ini čelnici pljeskali,jer su uspješno istjerali M.S. iz F1......
Hvala Lewis Hamilton! Dao si mi najveći dar za rođendan te užitak da doživim što znači biti ispod podija Monze kad je Kimi gore!!!

-
- Navijam za: Kubica i Kimi
oni namjerno kimiju nesto spizdu tako da massa bude vozac br.1,da im se ne desi kao lani,mora se znati u timu tko je prvi vozackimi#1 je napisao/la:Ne mogu nikako skužit zašto je uvijek kriv čovjek zvan Kimi Raikkonen?Pa on više od silnih problema Ferrarija i preuzima krivnju onako kako je to napravio za kvale.Mislim za mene nema ni smisla ovo više pisat,jer kako sam već rekao,ako ode Kimi već ove godine,onda i meni F1 odlazi iz repertoara....ali uvijek je on kriv,i uvijek njega prvog izbacuju iz tima.........pa od 2007. meni su baš dobar par Kimi i Felipe,a ako Kimi stvarno ode,neznam baš kako će Massi bit......

- The Greatest
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Alonsa
Ma dajte ljudi... Sve te priče o sabotaži ili ne znam čemu ne mogu bit' istinite. Zašto bi čovjeka kojeg toliko plaćaju namjerno sabotirali... Činjenica je da je Kimi malo lijen i čitavu stvar previše olako shvaća. A i Ferrari se malo ulijenio u zadnje vrijeme.
Avanti FER, Avanti!!!
- MP4don
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren - Mercedes
To su čak i nešto više od samo luđih zamisli... da momčad sabotira vozače koje plaća desetke miljuna jer njih drugačije ne može izbaciti van iz momčadi...kimi#1 je napisao/la: Iskreno,fan sam Ferrarija otkad pratim,od 1997. ali ovakvi kvarovi i gluposti itd. mi već donose neke lude zamisli.........kad je Kimi odustao i kad su 20-tak minuta kasnije rekli Massi ovo za gorivo....pa dođe mi na misli sabotaža ili tako nešto....možda čak Ferrari i želi istjerati obojicu van....a tek 2006. nikad nitko nije pričao o tom kvaru u motoru Michaela Schumachera u Japanu,predzadnjoj utrci a ja još uvijek vjerujem onome tko je rekao,da su tada FIA-ini čelnici pljeskali,jer su uspješno istjerali M.S. iz F1......

BTW, podržavam izglasanu uredbu na sastaku odbora jučer... i ostale momčadi bi morale reagirati na taj način... hm, samo me zanima kako će sad teći stvari s onih dodatnih nekoliko desetaka milijuna eura koje dobiva samo Ferrari, a ne i ostale momčadi...

Možda Luca na privatnome sastanku sa Maxom dogovori još neku lovicu čak i od njega, a ne samo o Bernija... btw, ne bi bilo prvi put da za lovu skidaju gaće pred drugima, a i da su olako spremni okrenuti leđa ostatku grida...

...::: // Hamilton United \\ :::...
Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!
DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:
http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;
LOL
http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;
LOL
- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
ajde navedi primjere toga da nije ovo prvi puta,facoooo :8 al očita je stvar da taj salary cap svojevrsni ti ni najmanje nisi razumio no ni bilo ni očekivat da bušMP4don je napisao/la:
To su čak i nešto više od samo luđih zamisli... da momčad sabotira vozače koje plaća desetke miljuna jer njih drugačije ne može izbaciti van iz momčadi...![]()
![]()
BTW, podržavam izglasanu uredbu na sastaku odbora jučer... i ostale momčadi bi morale reagirati na taj način... hm, samo me zanima kako će sad teći stvari s onih dodatnih nekoliko desetaka milijuna eura koje dobiva samo Ferrari, a ne i ostale momčadi...
Možda Luca na privatnome sastanku sa Maxom dogovori još neku lovicu čak i od njega, a ne samo o Bernija... btw, ne bi bilo prvi put da za lovu skidaju gaće pred drugima, a i da su olako spremni okrenuti leđa ostatku grida...

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- Arai
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Neka on prica samo... Ne promjeni mu njegov prijatelj pravila, Ferrari-ja nema iduce sezone.
Ekonomska kriza Ferrarija zaobilazi u širokom luku
KLIK

- MP4don
- Profesionalni vozač
schuey je napisao/la: ajde navedi primjere toga da nije ovo prvi puta,facoooo :8 al očita je stvar da taj salary cap svojevrsni ti ni najmanje nisi razumio no ni bilo ni očekivat da buš

...famozni Concorde, kad se htjelo pobjeći od lopova, ali su crveni ostatku grida okrenuli leđa... tu im je sad... vjerojatno ljubavnica nije više toliko zanimljiva...

BTW, ako ćeš ikad ući u bilo kakav posao sa digićima, tek ćeš onda znati kako je s njima pregovarati i poslovati, a ne sanjariti i fantazirati... lako pisati hvalospjeve bez ikakvog iskustva...

EDIT: please ignoriraj me šuji kad te već nije moguće staviti na ingnore listu...

LOL
LOL
- Fiorano04
Hajde Don stani već jednom svoje frustracije izazvane lošim iskustvima lječiti ovdje. Ferrari nije nikog prisilio da potpiše Concorde ugovor, što znači da su svi drugi mogli odustati ako su htjeli.MP4don je napisao/la:schuey je napisao/la: ajde navedi primjere toga da nije ovo prvi puta,facoooo :8 al očita je stvar da taj salary cap svojevrsni ti ni najmanje nisi razumio no ni bilo ni očekivat da bušSvakom loncu poklopac...
![]()
...famozni Concorde, kad se htjelo pobjeći od lopova, ali su crveni ostatku grida okrenuli leđa... tu im je sad... vjerojatno ljubavnica nije više toliko zanimljiva...... ne sumnjam da opet neće nešto izmust...
BTW, ako ćeš ikad ući u bilo kakav posao sa digićima, tek ćeš onda znati kako je s njima pregovarati i poslovati, a ne sanjariti i fantazirati... lako pisati hvalospjeve bez ikakvog iskustva...Ima vas previše takvih...
EDIT: please ignoriraj me šuji kad te već nije moguće staviti na ingnore listu...![]()
A kad se već hvališeš svojim poslovima onda bi trebao i znati da je talijanska industrija jedna od najjačih na svijetu, prvo se informiraj o talijanskoj ekonomiji prije nego sve talijane proglašavaš lopovima.
- Lord of the Ring
- Rezervni vozač
- Navijam za: sebe_i_MS
...pa da kad su poceli politiku ko Volkswagen vodit...svaka baba i kamatar moze imat jednog...nije Ferrari vise ekskluziva-odabrali su put profita i ok, neka zaradjuju ali naravno dok ce bit bogatih seika i ostalog jet-seta nemaju se oni sta bojati...samo ime Ferrari je dovoljno da proda!
...al bas me zanima kako ce se sve ovo rasplesti s FIA-om?

- MP4don
- Profesionalni vozač
Ja to nisam nigdje napisao...Fiorano04 je napisao/la: sve talijane proglašavaš lopovima.

BTW, što se tiče FIA-e, uvjeren sam da će popustiti, sad nemaju nikakvu alternativu...
Nije točno, ili izlaze svi ili nitko!!! Tako je ugovorom određeno!!!Fiorano04 je napisao/la:Ferrari nije nikog prisilio da potpiše Concorde ugovor, što znači da su svi drugi mogli odustati ako su htjeli.

LOL
LOL
- Fiorano04
"BTW, ako ćeš ikad ući u bilo kakav posao sa digićima, tek ćeš onda znati kako je s njima pregovarati i poslovati"MP4don je napisao/la:Ja to nisam nigdje napisao...Fiorano04 je napisao/la: sve talijane proglašavaš lopovima.![]()
BTW, što se tiče FIA-e, uvjeren sam da će popustiti, sad nemaju nikakvu alternativu...
Nije točno, ili izlaze svi ili nitko!!! Tako je ugovorom određeno!!!Fiorano04 je napisao/la:Ferrari nije nikog prisilio da potpiše Concorde ugovor, što znači da su svi drugi mogli odustati ako su htjeli.
Sorry ako sam krivo shvatio, možda si ovim riječima htio reći da su talijani poštenjačine

Izlaze svi ili nitko? O čemu ti to? Pa Honda je izašla i svatko može izaći iz Formule 1kad god poželi
- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
naravno da ne možešMP4don je napisao/la:schuey je napisao/la: ajde navedi primjere toga da nije ovo prvi puta,facoooo :8 al očita je stvar da taj salary cap svojevrsni ti ni najmanje nisi razumio no ni bilo ni očekivat da bušSvakom loncu poklopac...
![]()
...famozni Concorde, kad se htjelo pobjeći od lopova, ali su crveni ostatku grida okrenuli leđa... tu im je sad... vjerojatno ljubavnica nije više toliko zanimljiva...... ne sumnjam da opet neće nešto izmust...
BTW, ako ćeš ikad ući u bilo kakav posao sa digićima, tek ćeš onda znati kako je s njima pregovarati i poslovati, a ne sanjariti i fantazirati... lako pisati hvalospjeve bez ikakvog iskustva...Ima vas previše takvih...
EDIT: please ignoriraj me šuji kad te već nije moguće staviti na ingnore listu...![]()

Zanimljiva stvar da nakon što su Toyota i Red Bull objavili prvi tu vijest opet je glavna krivica na Ferrariju

Tvoje fantazije iz tvog iskustva su stravične,ma stari moj,probaj ti pregovarat sa Bosancem,Hercegovcem il Hrvatom pa da te onda vidim

p.s.najtoplija preporuka,daj se okani samo svog mišljenja i probaj debatirat jedanput u životu,možda nekaj naučiš a s druge strane možda nekoga naučiš.,nije ti to loše

istina,ali to je svojevoljno,mislim da je htio reći da su u svim prijetnjama oko ovakvih stvari pretežito kao kolektiv htjeli svi masovno izaći,naravno uvijek je netko sa strane ostajao neodlučan ali kada se većina zaprijeti onda jednostavno FIA napravi po njihovom (ovdje mislim na one prijetnje osnivanjem svoga prvenstva prizvođača,paralelnog sa f1)Fiorano04 je napisao/la:
Izlaze svi ili nitko? O čemu ti to? Pa Honda je izašla i svatko može izaći iz Formule 1kad god poželi
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- jaki
- Rezervni vozač
Ferrari F2010 za sljedeću sezonu

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Lagano bi ih Audi rasturio.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.