Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Formula 1 team - Ferrari

Post Postao/la Ferrari-BiH »

rnrboi je napisao/la:Sramota, ne znam što da kažem. 2 amaterske greške za 1 vikend, ne znam jesam li ikad vidio na f1 da netko ostane bez goriva.
nisi gledao Hakkinena ;)
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
McLarem
Test vozač
Test vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la McLarem »

tomidix je napisao/la:Hahaha... Bernie ima besplatne klaune unutar svoga cirkusa... hahahaha... ovo je stvarno smijesno...

Dali ces imati takvo misljenje i sledece godine, ti izgelda da zaboravljas dje ce ti ljubimac ici. Hoceli onda imati klovnaove sa Alonsom :biggrin: :biggrin:

Ljudi nemoj te pocjenivati nikaoga jer bi se to moglo vatiti vama to jest nama McLarenu, zato sto vidim da fanovi McM i Renauta imaju istu pricu. To sto se deslio je svarno bahato i ne profesijalno.
LEWIS HAMILTON SVETSKI PRVAK OD 2008 DO 2020! ZA REDOM samo za majstor iz maranella
slika
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

I kad pomisliš da ne mogu ništa zabrljat, Ferrari uvijek nađe načina da te iznenadi...žalosno.
A što se tiče ovog vikenda, Ferrari je pokazao da je unaprijedio bolid, i to poprilično. Najvidljiviji napredak je upravo kod njih.
slika
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FERRARI

Post Postao/la nikolaa »

Kimi the best je napisao/la:Raikkonenu otkazala hydraulica.
Hidraulicki sistem su i redizajnirali...Ja nzm kako ne uspijevaju 2 godine da rijese taj problem sa hidraulikom.U zadnje 2-3 sezone na Ferrari-jevim bolidima od kvarova skoro redovno su se desavali kvarovi hidraulike i elektronike...
FORZA FERRARI!!!
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

meni je u cijeloj toj priči najviše žao kimija i felipea...pogotovo kimija i to ne samo zato što za njega navijam...imao je fantastičen start te bi sigurno prošao do 5.mjesta ispred alonsa jer je i bio ispred i prije nego mu je hidraulika crkla...još da mu nisu u ferrariju kvale shebali, ko zna gdje bi došo...možda je i bolje ovako, jer bi mi bilo još više žao da je ispao s neke više pozicije...i stvarno, nikak s tom hidraulikom na kraj izać...kimi odkad je došao u ferrari imao je 3 odustajanja zbog hidraulike ako se ne varam:španja 2007, nurburgring 2007. i danas, a mislim i još negdje, al neću pisat ako nisam siguran...testiranja da ne spominjemo...samo da se ovakvi gafovi što rjeđe dešavaju...
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Ferrari - Massa

Post Postao/la Ferrari4ever »

Iako je prekasno ( sutra se radi ) nisam mogla da ne napišem bar koju riječ , a za ovaj vikend mislim da je SRAMOTA najbolja riječ
Ok, popravili su brzinu , prva sam se tome obradovala , ali ni najgori amateri ne bi napravili šta talijani Kimiju u subotu , pa Massi danas ... kad sam čula:nismo sigurni da možeš do kraja i njegasiročića koji pita i šta sad ??? mislim da na benzinske pare bolid ne ide ! #-o
Schumi je učinio da zavolim f1 i smatram da je jedinstven vozač , ali bojim se da u ovim eksperimentima taktika , guma , ima on prste , ako je tako bolje da sjedne u vip ložu i uživa u utrci ! sorry but jeb...
... Forza Massa ...
rnrboi
Početnik
Početnik

Post Postao/la rnrboi »

Buba je napisao/la:
rnrboi je napisao/la:Sramota, ne znam što da kažem. 2 amaterske greške za 1 vikend, ne znam jesam li ikad vidio na f1 da netko ostane bez goriva.
jeste Hakkinen 2001. isto u Barceloni u zadnjem krugu,stao 300 metara prije cilja,a do tada vodio utrku ispred Schumachera sa 40 sekundi prednosti...utrka za ne povjerovati
Premlad sam bio tada ;)
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

rnrboi je napisao/la:
Buba je napisao/la:
jeste Hakkinen 2001. isto u Barceloni u zadnjem krugu,stao 300 metara prije cilja,a do tada vodio utrku ispred Schumachera sa 40 sekundi prednosti...utrka za ne povjerovati
Premlad sam bio tada ;)
:D znaci sada si samo mlad :biggrin:
imas u temi Povijest sezone za download pa skini sebi i pogledaj
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
ivan šimić
Navijam za: kimi raikkonen

Post Postao/la ivan šimić »

neznam,ja mislim da jednostavno nemoguća misija za kimija ako će bolid ferraria namještat massi,kimi i massa-2 potpuno drukčija vozača,a kimi je bolji.
Nitrous Oxide Systems
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Nitrous Oxide Systems »

Buba je napisao/la:jeste Hakkinen 2001. isto u Barceloni u zadnjem krugu,stao 300 metara prije cilja,a do tada vodio utrku ispred Schumachera sa 40 sekundi prednosti...utrka za ne povjerovati
tada je hakkinenu motor puko, a cini mi se da je kubica 2007. u kini ostao bez goriva dok je vodio u utrci ;)
slika
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Prebacio sam ovo iz teme : Felipe Massa
Schumy.d je napisao/la:
Mislim da bi oni voljeli tandem Alonso-Vettel. A iskreno, sve više i ja.
A ako Massi produže ugovor, onda jedan otpada.
Nesto sam ja drugo nasao...
KLIK/NJEMACKI

Ukratko: Navodno su odbrojani dani Kimiju u Ferrariju.Domenicaliu je pun kufer Kimija i njegovog ne zanimanja za F1. Navodno bi mu dao otkaz, odmah, vozac bi bio ( trenutni test vozac) Marc Gene.

Razlog: Vise od godinu dana, on ceka na pobjedu.
Govori se da bi Alonso mogao zamjeniti Kimija, iduce sezone.
Zadnja izmjena: Scuderia, dana/u 11 svi 2009, 13:29, ukupno mijenjano 2 puta.
slika
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

Scuderia je napisao/la:Prebacio sam ovo iz tene : Felipe Massa
Schumy.d je napisao/la:
KLIK/NJEMACKI

Ukratko: Navodno su odbrojani dani Kimiju u Ferrariju.Domenicaliu je pun kufer Kimija i njegove ne zanimanja za F1. Navodno bi mu dao otkaz, odmah, vozac bi bio ( trenutni test vozac) Marc Gene.

Govori se da bi Alonso mogao zamjeniti Kimija, iduce sezone.[/quote]
imo je kimi prilika koje je ferrari zezno a sad kako da pobijedi kad mu bolid krepava...
McLaren u <3
luka_kimi
Moderator
Moderator

Post Postao/la luka_kimi »

Scuderia je napisao/la:Prebacio sam ovo iz teme : Felipe Massa
Schumy.d je napisao/la:
KLIK/NJEMACKI

Ukratko: Navodno su odbrojani dani Kimiju u Ferrariju.Domenicaliu je pun kufer Kimija i njegovog ne zanimanja za F1. Navodno bi mu dao otkaz, odmah, vozac bi bio ( trenutni test vozac) Marc Gene.

Govori se da bi Alonso mogao zamjeniti Kimija, iduce sezone.
ako to naprave onda je domenicali jako jadan čovjek.mislim da su to ipak samo glasine...ili se nadam...
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

"Kimi Raikkonen could be booted out of Ferrari"
U utrci je bio o.k do problema s hidraulikom,ali svejedno...
"Fernando Alonso is on his way to the Italian team"
I Santander naravno.
Zadnja izmjena: King iCool, dana/u 11 svi 2009, 13:55, ukupno mijenjano 1 put.
mmilo42
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi Raikkonen

Post Postao/la mmilo42 »

kimi je najbolje što se dogodilo ferrariju i massi -naslov prve godine massa je ućio od najboljeg vidi se po tome koliko je napredovao u dvije godine. kimi nikad nije tražio status prvog vozaća a ako dođe alonso massa će biti vodonoša koji neće smijeti pobijediti -vidjeli smo alonso - hamilton koliki je kolega alonso zato neka massa moli boga za ostanak kimija jer ako ode kimi ode i massa -ps.već je nekoliko momčadi zainteresirano za kimija neke stare-bivše finac za finca a i neke nove.
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

KIMI AM BESTEN je napisao/la: ako to naprave onda je domenicali jako jadan čovjek.mislim da su to ipak samo glasine...ili se nadam...
Ja Kimija ne vidim u formuli 1 iduće sezone. I on sam je sve više zagrijan za WRC i druge auto sportove, tako da mu slabi interes za F1. A u Ferrariju se spremaju promjene, tako da vjerujem da on odlazi iz formule 1 iduće sezone.
A Massa... On je već dugo u Ferrariju, nije osvojio niti jedan naslov, a uz to, u prilog mu ne ide ni činjenica da će Alonso vjerojatno doći u Ferrari slijedeće sezone. Zato smatram da će u Ferrariju dogodine vjerojatno htjeti sebi osigurati Vettela za tandem Alonso-Vettel, tako da i njega (Massu) još vidim u Ferrariju maksimalno jednu sezonu.
zvjerko
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Pirelli i DRS

Post Postao/la zvjerko »

Par stvari koje su "isplivale" što se tiče F60(B) i "taktike" -
Uspoređujući mase bolida prije utrke (Massa 655, Vettel 651,5) i odlaske na "tankanje"...
Ukupno vrijeme stajanja u boxu - 1.pit Massa 25,072 Vettel 24,897 ... 2.pit Massa 24,392 (49,464) Vettel 25,099 (49,996) ... moglo bi se zaključiti da Ferrariev motor ipak nije žedniji jer nakon prvog tankanja odvezli su isti broj krugova i natočili približno istu količinu goriva, na drugom tankanju su bili 0,7 sec kraće (???kvar na benzinskoj pa ga pustili ranije???) ali bi moglo značiti da F60B suh sa vozačem je teži od minimalnih 605kg, a to znači je Raikkonen još uvijek u "banani" sa rasporedom balasta i da bi Massi itekako dobro došla nova lakša šasija.
Druga stvar koju sam primjetio je top speed - nisu bili najsporiji ali su na ciljnoj ravnini redovito "udarili limitator" (posebno Raikkonen) što opet može govoriti da nije žrtvovan zbog downforcea već da su jednostavno promašili sa prijenosnim odnosom za zadnji stupanj ... defanzivno razmišljanje ili manjak vjere u vozače da su u stanju preticati pa nije ni važno što im smanjuju šanse ako eventualno dođu u situaciju. Za boga miloga pa KERS može služiti i za to, a ne samo za bolje vrijeme po krugu i odbranu od tuđeg napada!
Ima toga još ali ovo je na prvi "blic" pogled statistike utrke i nekih izjava, posebno ove zadnje vijesti jer razlog je preproziran. BrownGP je dokaz da se pobjeđuje kad se ima čime i ako ti je dopušteno...
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la nikolaa »

zvjerko je napisao/la:Par stvari koje su "isplivale" što se tiče F60(B) i "taktike" -
Uspoređujući mase bolida prije utrke (Massa 655, Vettel 651,5) i odlaske na "tankanje"...
Ukupno vrijeme stajanja u boxu - 1.pit Massa 25,072 Vettel 24,897 ... 2.pit Massa 24,392 (49,464) Vettel 25,099 (49,996) ... moglo bi se zaključiti da Ferrariev motor ipak nije žedniji jer nakon prvog tankanja odvezli su isti broj krugova i natočili približno istu količinu goriva, na drugom tankanju su bili 0,7 sec kraće (???kvar na benzinskoj pa ga pustili ranije???) ali bi moglo značiti da F60B suh sa vozačem je teži od minimalnih 605kg, a to znači je Raikkonen još uvijek u "banani" sa rasporedom balasta i da bi Massi itekako dobro došla nova lakša šasija.

Druga stvar koju sam primjetio je top speed - nisu bili najsporiji ali su na ciljnoj ravnini redovito "udarili limitator" (posebno Raikkonen) što opet može govoriti da nije žrtvovan zbog downforcea već da su jednostavno promašili sa prijenosnim odnosom za zadnji stupanj ... defanzivno razmišljanje ili manjak vjere u vozače da su u stanju preticati pa nije ni važno što im smanjuju šanse ako eventualno dođu u situaciju. Za boga miloga pa KERS može služiti i za to, a ne samo za bolje vrijeme po krugu i odbranu od tuđeg napada!
Ima toga još ali ovo je na prvi "blic" pogled statistike utrke i nekih izjava, posebno ove zadnje vijesti jer razlog je preproziran. BrownGP je dokaz da se pobjeđuje kad se ima čime i ako ti je dopušteno...
Mislim da je Massa povlacen sa staze u boksove iz cistih strateskih razloga.Naime,pratili su kada Red Bull izvodi svoje mehanicare na stazu te i oni pozivali odmah Massu u boks.Razlog je jer su racunali da ako ostave Massu jos na stazi mogu izgubiti poziciju poslije ulaska u boks jer bi Vettel imao nove gume i cistu stazu,dok bi Massa te krugove vozio na prilicno istrosenim gumama.I onda su ga pozvali u boks ne bi li onemogucili Vettel-u da ih prodje kroz bokseve.Nesreca je u tome sto se radilo sa pokvarenim uredjajem za nadoljevanje goriva te su premalo goriva nasuli u bolid.Inace strateski su ovo dobro radili,ali su pogrijesili na drugoj strani.Oni su se previse fokusirali na Vettel-a i pratili sto on radi,a izgubili su iz vida Webera koji je jurcao stazom i prestigao i Vettel-a i Massu kroz bokseve.Tu su napravili propust.
Mislim da je razlog ukljucivanja limitatora cisto zbog motora.Raikkonen je zaista puno bio u zavjetrini Heidfield-a i nisu htjeli rizikovati sa tim.Inace je staza jako teska za pretjecanje pa su mozda i zbog toga to nastimali.Uglavnom,realno nijedan vozac se nije dokazao u pretjecanju(sto zbog nemogucnosti ove sezone) tako da su vjerovatno i to uracunali..
Inace,zaista se moze jako puno o ovome komentarisati,jer je Ferrari postao pravi izvor misterija.Donose se odluke koje ne bi dijete od 10 godina donijelo.Desavaju se kvarovi kao da su sve komponente iz Kine..
Domenicali redovno politicki sere i prica iste recenice.Postao je stvarno smijesan.
Treba Ferrari-ju ozbiljna reorganizacija kako bi se sve sredilo.Od skidanja Domenicali-ja pa nadalje.Domenicali zaista ne moze da odrzi tu radnu etiku u timu i uspio je u dvije godine sjebati sve sto je stvarano do tada(pocev od '93)...
Trenutno se radi cisto Italijanski,ono samo ga stavi da se moze kotrljati pa kako god...
Tako je i FIAT radio dok im nije dosao Sergio Marchione ( italijan,ali kao da je nijemac ) koji je poslozio neke stvari i FIAT je ostvario ogroman napredak u kvaliteti,a odmah i na trzistu kroz 3 godine.E takav treba i Ferrari-ju...
FORZA FERRARI!!!
zvjerko
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la zvjerko »

@ nikolaa - mogao bih se složiti sa Massinom situacijom da nije izjave o kvaru na uređaju za nadolijevanje goriva prilikom oba pitstopa - dakle ili ne govore istinu ili su napravili grešku koju ni početnik ne bi napravio jer ako su znali za problem zašto je bio 0,7 sec kraće na drugom nadolijevanju.
Limitator - 18000 o/min (kako pravilnik nalaže) u 7. stupnju prijenosa nije zbog zaštite motora već prekratkog prijenosnog odnosa jer morali su uzeti u obzir da će se naći iza nekoga koga bi valjalo i prestići ako ništa drugo zbog toga što sada nemaju najbrži bolid da mogu računati na čistu situaciju ispred - sad imaju bolid sa kojim se treba boriti za bodove dakle i napasti radi preticanja kad se nađe u zavjetrini...
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la nikolaa »

zvjerko je napisao/la:@ nikolaa - mogao bih se složiti sa Massinom situacijom da nije izjave o kvaru na uređaju za nadolijevanje goriva prilikom oba pitstopa - dakle ili ne govore istinu ili su napravili grešku koju ni početnik ne bi napravio jer ako su znali za problem zašto je bio 0,7 sec kraće na drugom nadolijevanju.
Limitator - 18000 o/min (kako pravilnik nalaže) u 7. stupnju prijenosa nije zbog zaštite motora već prekratkog prijenosnog odnosa jer morali su uzeti u obzir da će se naći iza nekoga koga bi valjalo i prestići ako ništa drugo zbog toga što sada nemaju najbrži bolid da mogu računati na čistu situaciju ispred - sad imaju bolid sa kojim se treba boriti za bodove dakle i napasti radi preticanja kad se nađe u zavjetrini...
Nisam konkretno znao o cemu govoris.Limitator od 18 000 okretaja je stavljen na motor u svakom rezimu njegova rada.P bio to 1 ili 7 stupanj prenosa,te je 18 000 kod svih limitirano.Moguce da su prijenosni odnos promasili..ali to nije to...bar tako mislim...

Ovo sa Massom.Mislim da oni tu malo i lage kako bi skinuli pritisak sa sebe.Ili se problem sa uredjajem za nadoljevanje goriva povecao i slao jos cudnije podatke,odnosno jos cudnije kolicine goriva unosio.Mozda jednostavno nisu imali kontrole nad tim problemom...
ma ima tu teorija tisucu,kazem ti ja...mozemo pricati satima,ali opet nece biti jasno sta je,jer to ustvari nije ni njima jasno sto je jos zalosnije...
FORZA FERRARI!!!
zvjerko
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la zvjerko »

nikolaa je napisao/la: Nisam konkretno znao o cemu govoris.Limitator od 18 000 okretaja je stavljen na motor u svakom rezimu njegova rada.P bio to 1 ili 7 stupanj prenosa,te je 18 000 kod svih limitirano.Moguce da su prijenosni odnos promasili..ali to nije to...bar tako mislim...

Ovo sa Massom.Mislim da oni tu malo i lage kako bi skinuli pritisak sa sebe.Ili se problem sa uredjajem za nadoljevanje goriva povecao i slao jos cudnije podatke,odnosno jos cudnije kolicine goriva unosio.Mozda jednostavno nisu imali kontrole nad tim problemom...
ma ima tu teorija tisucu,kazem ti ja...mozemo pricati satima,ali opet nece biti jasno sta je,jer to ustvari nije ni njima jasno sto je jos zalosnije...
U pravu si samo utoliko što si tolerantnija osoba od mene. Nisam za "lov na vještice" i moj stav je da traženje krivaca u ovakvim situacijama ne smije biti na prvom mjestu već popravljanje štete i rad na uklanjanju uzroka bez padanja nečijih glava jer vjerujem u drugu šansu ali ovo je otišlo predaleko. Iskreno, najviše me smeta Domenicalieva izjava kako "to neće tolerirati"(!!!!!) opet (!???!) ako ništa drugo zbog kvara na Raikkonenovom bolidu - pedala gasa je prestala reagirati, a gle vraga, i Massi se to desilo u Kini... o situaciji sa Massom - kako su si mogli dopustiti situaciju da mu ništa ne kažu odmah po izlasku sa drugog točenja i puste ga da vozi normalnim režimom rada motora znajući da je za krug prekratak?

PS - za limitator - ipak to smatram pogreškom jer je samo 7. stupanj prijenosa trebao biti malo duži - kao da se o setupu odlučivalo na temelju najbržeg vremena po krugu (po prikupljenim podacima sa treninga) ne uzimajući u obzir situaciju da nije sam na pisti i da se ne utrkuju protiv vremena već drugih vozača i njihovih bolida...to su mogli raditi prijašnjih godina kada su imali jedan od najbržih bolida, ali sada ne!
Lord of the Ring
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: sebe_i_MS

Post Postao/la Lord of the Ring »

@zvjerko-da to sam i ja primjetio kako u sedmoj lupa kimi u limit...ma mislim ono kao mi bi trebali bit laici i trube a ispada da bi mi mozda cak i bolje to od njih ovako slampavih odradili...pa kimi je skoro na pola ravnine vec dosao do max RPM...ko je tu lud...meni to nije jasno...pa mozes razvuc tu sedmu brzinu i onda okinut kers...nemam pojma vise, al Ferrarijevo vodstvo meni vise ne ulijeva povjerenje!
slika
zvjerko
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la zvjerko »

Lord of the Ring je napisao/la:@zvjerko-da to sam i ja primjetio kako u sedmoj lupa kimi u limit...ma mislim ono kao mi bi trebali bit laici i trube a ispada da bi mi mozda cak i bolje to od njih ovako slampavih odradili...pa kimi je skoro na pola ravnine vec dosao do max RPM...ko je tu lud...meni to nije jasno...pa mozes razvuc tu sedmu brzinu i onda okinut kers...nemam pojma vise, al Ferrarijevo vodstvo meni vise ne ulijeva povjerenje!
Ak` se sjećaš - jednodomenzionalno razmišljanje... a na autosportovom forumu sam naletio na ideju o zamjeni Domenicalia (ne znam zašto pišem njegovo ime sa velikim slovom) nekim diktatorom (spominju arijevce :biggrin: ) koji nema pojma o tehnici ali zna organizirati ljude i izvući od njih ono najbolje...
Lord of the Ring
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: sebe_i_MS

Post Postao/la Lord of the Ring »

zvjerko je napisao/la:
Ak` se sjećaš - jednodomenzionalno razmišljanje... a na autosportovom forumu sam naletio na ideju o zamjeni Domenicalia (ne znam zašto pišem njegovo ime sa velikim slovom) nekim diktatorom (spominju arijevce :biggrin: ) koji nema pojma o tehnici ali zna organizirati ljude i izvući od njih ono najbolje...
...hahaha jesi me opet...ma znam al nije mi jasno opet zasto nisu iskoristili tu ravninu i kers-njihove neke ideje valjda kako bi trebalo i sta bi trebalo...
ove sve iz ferrarija bi trebalo u Spartu poslat i tamo na discipliniranje i obuku...da ponovo budu stroj-pobjednicki stroj ali opet treba postojati kralj Leonida koji ce biti na vrhu i voditi taj ljudski stroj...da ono kad udjes u box Ferrarija svi u glas "This iiiss Feeerrrraaarrriiiii!!!" :biggrin:
al ono stvarno-najtuznije je sto bolid nije i tako los (sad s ovim upgradeom) ali ljudski faktor je varijabilno-ambivalentno-suficijelno kompetentan :doubt:
slika
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

Ferrari je donio odluku da će se povući iz F12010. ako se ne promjene pravila. Svaka im čast! =D> Nadam se da će i ostali slijediti njihov primjer.
slika
Odgovori