Istina, nemaju definirano kada ce ga staviti.Pavka je napisao/la:Koliko sam ja čuo,mislim da za Španjolsku još neće biti DD diuzora. Nažalost...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Istina, nemaju definirano kada ce ga staviti.Pavka je napisao/la:Koliko sam ja čuo,mislim da za Španjolsku još neće biti DD diuzora. Nažalost...
Zavlače kao i na svakim kvalifikacijama gdje redovno izlaze posljednji na stazu i redovno su na 10+ mjestu... isto kao i prošle godine kad se moralo progurati Kubicu, ali se netko sjetio da je produktivnije održati testiranja samo za Nicka kako bi mu se pomoglo shvatiti bolid...Scuderia je napisao/la:Istina, nemaju definirano kada ce ga staviti.Pavka je napisao/la:Koliko sam ja čuo,mislim da za Španjolsku još neće biti DD diuzora. Nažalost...
Dennis lover je napisao/la:Koje desno? Ovo sto pise certina?To je lolipop jel ja zbilja envidim sta je to denso osim njega
Mislim da ovo lijevo nije poklopac za gorivo, nego da su to nekakva krilca...Arai je napisao/la: Ne, ne lolipop.![]()
Na gornjoj slici desno, onu koju je jaki postavio!
Ma mislim da je nemoguće da je to poklopac...Arai je napisao/la:@ Schumy.d
Kak nije, pogledaj onda ovu sliku...
Pa trenutno ulazi/izlazi iz bokseva. Evo LINKA s kojeg sam uzeo sliku.Schumy.d je napisao/la:Ma mislim da je nemoguće da je to poklopac...Arai je napisao/la:@ Schumy.d
Kak nije, pogledaj onda ovu sliku...
Pa nebi se vozili onda sa otvorenim poklopcem.
Mislim da i je to poklopac goriva jer na nekim utrkama je boks s lijeve strane.(Monaco, Turska.....)Schumy.d je napisao/la:Arai, izgleda da si bio u pravu!![]()
To je poklopac!
http://www.imagesforme.com/out.php/i482879_bmw.JPG
Onda stvarno sad ni ja ne kužim šta je ono s desne strane...![]()
Jedino ako namjeravaju ulaz za rezervoar staviti s lijeve strane bolida, pa isprobavaju aerodinamiku!