Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Lord of the Ring
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: sebe_i_MS

Re: Formula 1 team - Ferrari

Post Postao/la Lord of the Ring »

ide polako prema KKP (katastrofa kolosalnih proporcija) ovo sve sa nasim cavallinom-moraju se skockat, pa koji im je? pa oni su konstruktorski prvaci...a danas....ajme majko pa ko ovcice bez pastira, svi pogubljeni, sam zuje okolo, ko amateri teski-pa kaj je to s Massom bilo,ono prolazi Q2 i ja gledam ajde Massa idemo po jos jedan krug-panika je...a ono nista oni fino u boksu ono leggero - valjda su mislili da ce upravo tad meteor past tam kod onih palmi i prekinut ce se kvale...morat ce spartance (nijemce) opet izgleda dovest da malo porade na disciplini!
slika
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FELIPE MASSA
Kontakt:

Post Postao/la edo »

Ja kad sam vidjeo da je ostao na 16 mjestu lagano sam ugasio telku,zapalio i radije otisao po autu
nesti ceprkati oko motora i servo pumpu zamijenio,nego sto sam gledao ostatak,pa brate dragi,haj
pocetak sezone,ovo,ono,ali misa mu imao je brzine za top 10 siguran sam,al eto po tezinama bolida
on je najtezi,tako da se nadam dobrom startu,pokojem preticanju,jednom odlasku u box i eventualno 2 ili
3 boda,naravno to je predvidjanje da ne bude kise i da sve bude ok,al ako bude kise sve je moguce,al et
ako Jenson uzme trku imat ce 20 bodova,a massa tek mozda 2 ili 3...jadno,ustvari nesto bas razmisljam
moje navijacke strasti upucene su prema Felipeu,dok mi oni zabari u boxu bas idu na nerve,prvo se kimi
jucer zapusi ko u sauni,a danas podcijene brzu konkurenciju!!!
BH FORD KLUB-FORZA FELIPE...
garx
Početnik
Početnik

Post Postao/la garx »

@ edo
mislim da su i ferrari i mclaren, i donekle renault totalno iznenadjeni i zbunjeni sadasnjim stanjem stvari, tj svojim tenutnim rezultatima i formom....i ovakve stvari su rezultat toga...
uz to, mislim da je ferrari samo malo ispred mclarena, ali dosta daleko iza BGP, RBR i Toyote, ali nisu ni sami sebi priznali to, za razliku od McM-a, koji je priznao banana stanje
Pavka
Početnik
Početnik
Navijam za: Alonso

Post Postao/la Pavka »

garx je napisao/la:@ edo
mislim da su i ferrari i mclaren, i donekle renault totalno iznenadjeni i zbunjeni sadasnjim stanjem stvari, tj svojim tenutnim rezultatima i formom....i ovakve stvari su rezultat toga...
uz to, mislim da je ferrari samo malo ispred mclarena, ali dosta daleko iza BGP, RBR i Toyote, ali nisu ni sami sebi priznali to, za razliku od McM-a, koji je priznao banana stanje
I Williamsa,dodao bih...
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

Pavka je napisao/la:
garx je napisao/la:@ edo
I Williamsa,dodao bih...
Pa williams i nije u tako lošoj formi, naravno, gledajući prošlu sezonu.
slika
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Ferrari - Massa

Post Postao/la Ferrari4ever »

Domenicalli djelomično ima pravo za razvoj bolida 2008 , ali ovo sa Massom danas sigurno nema veze s tim ... što nisu brzi kao i BGP ok , ali ostavit vozača u boksu dok se drugi vozaju na pisti neozbiljno ! Zašto se Kimi nije prošetao ... nadam se da ne postoje " borbice " između tima 1 i 2 jer samo im još to fali !
... Forza Massa ...
jaki
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la jaki »

Samo najveći ignoranti mogu podcijeniti Ferrari. Ovo je tek početak teške, ali i dovoljno dugačke sezone u kojoj se pogreške i nedostatci itekako mogu ispraviti. Ferrari(Mclaren i Renault također)će se izignuti iz pepela, ne budite nestrpljvi.
zagor
Početnik
Početnik
Navijam za: Iceman

Post Postao/la zagor »

jaki je napisao/la:Samo najveći ignoranti mogu podcijeniti Ferrari. Ovo je tek početak teške, ali i dovoljno dugačke sezone u kojoj se pogreške i nedostatci itekako mogu ispraviti. Ferrari(Mclaren i Renault također)će se izignuti iz pepela, ne budite nestrpljvi.
yeah right... Ferrari i da napravi brz bolid, treba srediti glupe odluke... Ja mislim da je ovo pocetak kraja... Oni koji to ignoriraju su ignoranti...
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Opet suho. 0. bodova->2. utrke.

Kimija u boks po gume za kisu, kada nitko drugi to ne radi... :roll: :|
No dobro...

EDIt. ALi kao sto neki ljudi govore, tek je pocetak sezone, pa si smijemo dopustiti bilo kakve greske :lol: :roll:
Zadnja izmjena: Scuderia, dana/u 05 tra 2009, 13:06, ukupno mijenjano 2 puta.
slika
Krscho
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1HR TMNF Team

Post Postao/la Krscho »

Jel ima koje peticija za svrgavanje Stefana Dominchelija i povratak Todta?
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Crvenog Baruna

Post Postao/la Icy »

Scuderia je napisao/la:Opet suho. 0. bodova->2. utrke.

Kimija u boks po gume za kisu, kada nitko drugi to ne radi... :roll: :|
No dobro...
Da...velika greška je bila to što je Massa išao 2 kruga zaredom u box, prvo na wet pa sljedeći krug na full wet kad je počelo jače padat. :doubt: Da su tu dobro procjenili, bio bi u bodovima.
A nisam sigurna dal sam dobro shvatila, ali čini mi se da je Schumacher savjetovao da Kimiju stave wet gume pri prvom ulasku.
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre
slika
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FELIPE MASSA
Kontakt:

Post Postao/la edo »

crveni cirkusanti na djelu!!!
BH FORD KLUB-FORZA FELIPE...
XTRage
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari - Massa

Post Postao/la XTRage »

Ovi takticki retardi u Ferrariju su opet bili u elementu.
Prvo Kimija na full wet 4 kruga prije kise pa 2 nepotrebna zaustavljanja Masse, Heidfeld koji je bio iza njega lijepo ostao na full wetu i uzeo drugo mjesto, a mogla su oba Ferrarija u prva 3-4 zavrsiti, sranje zivo :(
ivan599
Početnik
Početnik
Navijam za: Michaela Schumachera

Post Postao/la ivan599 »

Ah zaredalo se ono što se nije smjelo.
Ali bude šef Ferrarija Lukica naš dobri sad malo posjeo sve te stratege za stol i malo ih informirao u kakvim se problemu nalaze.
Jer sezona je pocela a zaostatak nasrecu ( kolkoa god to sreca bila ) nije velik s ovom podjelom bodova kakva je danas bila i da ovo jedino može krenut na bolje jer niže se past nemože.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Jbg, da je kiša počela krug-2 prije sad bi svi hvalili taktiku i slavili bi Kimija na prvoj stepenici. Ali kiša je malo još pričekala i ispostavilo se krivom taktikom.
Scuderia
Moderator
Moderator

Icy je napisao/la: Da...velika greška je bila to što je Massa išao 2 kruga zaredom u box, prvo na wet pa sljedeći krug na full wet kad je počelo jače padat. :doubt: Da su tu dobro procjenili, bio bi u bodovima.
A nisam sigurna dal sam dobro shvatila, ali čini mi se da je Schumacher savjetovao da Kimiju stave wet gume pri prvom ulasku.
Ne znam... Mislis da je to Schumi rekao? Ne vjerujem. Jednostavno razloga nemam ( jedino ako ne vidim negdje sluzbenu izjavu).Da, Massa je mogao doci do lijepih bodova, no opet nase vodstvo je pokazalo da su odlicni po tom pitanju. ( ne brini se, tek je pocetak sezone :lol: )....
ivan599 je napisao/la: Jer sezona je pocela a zaostatak nasrecu ( kolkoa god to sreca bila ) nije velik s ovom podjelom bodova kakva je danas bila i da ovo jedino može krenut na bolje jer niže se past nemože.
Nije???

Nasi vozaci zaostaju 15. bodova za vodecim, 15.bodova je velika stvar, pogotovo kada znas da vodeci ima odlican auto. Da ne govorimo o konstruktorima... :roll:
slika
almeida
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Za ulizivanje..
Kontakt:

Post Postao/la almeida »

što se događa u ovoj momčadi?
slika
"..lipi moj grade uvik te se sitin.."
Krscho
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1HR TMNF Team

Post Postao/la Krscho »

almeida je napisao/la:što se događa u ovoj momčadi?
Talijani i talijanska šlampavost.
Stefano nogom bi m udao da sam Di Montezemelo
Schumy.d
Legenda
Legenda

@Scuderia:
Mogao je Massa i preteći nekoga na stazi pa bi možda i ušao u bodove!
Ne mora samo boks raditi svoje da bi ovaj došao u bodove! ;)
ttco
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari + Vettel

Post Postao/la ttco »

Istina, da su pogodili s kimijem možda bi bili "genijalci". Ali kad se malo pogleda u globalu prošla sezona i početak ove, onda se ne može reći nakon barem jedne katastrofalne greške u svakoj utrci da je to samo bad luck ili greška u procjeni. Onda je to malo veći problem. Ipak - Todt, Brown i Schumi together su neponovljivi.
Here’s To The Crazy Ones ... The ones who see things differently... >YT Link<
Scuderia
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la:@Scuderia:
Mogao je Massa i preteći nekoga na stazi pa bi možda i ušao u bodove!
Ne mora samo boks raditi svoje da bi ovaj došao u bodove! ;)
Jesi vidio mozda koliko je imao Massa goriva? Bio je tezak kao brod. Ostalo je sve povijest .Shebali smo se kako god okrenes. A sada prije nego sto pocnemo s daljnom raspravom, idem zapaliti ponosnog naseg sponzora.... :roll: :D
Zadnja izmjena: Scuderia, dana/u 05 tra 2009, 13:18, ukupno mijenjano 2 puta.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la: Jesi vidio mozda koliko je imao Massa goriva? Shebali smo se kako god okrenes.
Jesi ti vidio koliko je Alonso imao goriva, pa je u jednom trenutku bio 3. ;)
Ne mora se samo čekati učinak boksa za bodove...
Scuderia
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la: Jesi ti vidio koliko je Alonso imao goriva, pa je u jednom trenutku bio 3. ;)
Ne mora se samo čekati učinak boksa za bodove...
Je,imao je dosta problema, no dobro... Danas Felipe obisao Hamiltona... i to je to. No sta mu to vrijedi...

Kolega, gle, mi smo u krizi, i to je to. Pod hitno se trebaju desavati nekakve promjene. (Wind of change).
slika
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FERRARI

Post Postao/la nikolaa »

Stefano Domenicalli,Luca Baldiserri i ostala ***** sve do onog sto nosi kisobrane i suncobrane treba poslati kuci..Pa nema smisla vise ovoliko grijesiti...Pa nije ovo Force India,pa da je tolika neprofesionalnost u pitanju...Ovo je sramotno i ovo treba sto prije rijesiti...A sad neka neko kaze kako je Massa jedina zrtva..Ne navijam za vozace,nego za tim,ali mogu reci da su najkrivlji oni na pitwallu i za ono sranje od juce,kao i ovo sranje danas..Jednostavno ne mogu da se sastave pa ga jebi...Nisam ocekivao da ce ovoliko faliti Jean Todt.Sve sam ih branio..pa nije bilo srece ovo ono..ali poslije ovoga stvarno vise nema smisla..Dokle misle ovako samo me interesuje...Nadam se da ce ih Luca postrojiti i reci im kakva je situacija...Volio bih da se Jean vrati jer ovako ne ide...Treba postaviti sve kako je bilo,odnosno izvesti ih na pravi put,a onda je lako...
Ako u Kini ne uzmu bodove mogu se pozdraviti sa ovim prvenstvom..
FORZA FERRARI!!!
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren - Mercedes

Post Postao/la MP4don »

Što reći, McLaren radi s*anja, ali ovo što pak radi Ferrari je katastrofalno... od kvalifikaicija pa do same utrke...
...::: // Hamilton United \\ :::...

Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!

DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:

http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;

LOL
Odgovori