Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Ma tko to ?Kimi the best je napisao/la:I posle neko krivi Masu kad se okrece po stazi i Kimija kad udara u zidove......
Vjeruj mi to mi je trenutno jedina utjehaNitrous Oxide Systems je napisao/la:ajde nije sve tako crno, barem smo brzi od mclarena
I ja isto mislim da je Kimi dobro natankan.Schumy.d je napisao/la:Šta se tiče Masse, loše, a mislim da bi Kimi mogao startati dosta težak.
Hm...da, lose, ali nema veze...Schumy.d je napisao/la:Šta se tiče Masse, loše, a mislim da bi Kimi mogao startati dosta težak.
Jenson Button (Brawn GP) 625kgScuderia je napisao/la:Hm...da, lose, ali nema veze...Schumy.d je napisao/la:Šta se tiče Masse, loše, a mislim da bi Kimi mogao startati dosta težak.Pocetak je sezone, jel tako? Kimi da je tezak? Ne bi rekao... da je silno tezak...jedva je usao u Q2... no dobro...
Zezaš ili je stvarno nešto u ovom stilu bilo , ako da netko treba visit na stupu srama ? Kimi očito nije nešto previše krcat , a ne bi mu ni valjalo jer mi se čini da ove godine ponovo bolid i gume baš ne rade u istom smjeru ... čini mi se predprošle godine gume su se nemilice trošile i nisu baš funkcionirale sa bolidom kako spada ne kužim se previše , ali tako nešto je bilo . Svakako držim im fige bar za koji bod treba nam .Pero Perilica je napisao/la:šlamperaj, šlamperaj, šlamperaj.....
Massa: Dečki, ja sam spreman, kad ima najmanje gužve na stazi?
Pit-Wall: pa kaj se sekiraš Massa, pa 11. si, valjda ne buš ispal iz 15 naboljih?
Massa: ne znam baš, svi su na stazi, samo smo mi u boksu, da ipak probam?
Pit-Wall: Ma ne brini, sami luzeri su na stazi, nema te ko skinuti, eventualno
jedan ili dvojica...
Massa: Mislim da bu naknap, evo, hamilton me skinul, sad sam 12.....ja bi
još jedan brzi krug, taman imamo vremena...
Pit-Wall: Ajde, Massa, ne jebi...vidiš da su si dečki baš legli, ko ti bu prišrafil
kotače....a i čistačice su baš pobrisale ove fleke od guma i ulja...opet
buš sve zamusikal...
Piquet20 je napisao/la:Razlog zbog kojeg su odlucili da Massa ne izade u drugom stintu u q1:
U prvom stintu Massa je koristio Soft gume. E sad, da je ponovno koristio Soft gume za drugi stint, onda mu za trku nebi ostale nekoristene Soft gume (pod uvjetom da ude u q3). Posto sa Hard nema sansi da bi usao u q2, odlucili su riskirati i zadrzali ga u boxu.
Stvarno odlicna odluka!Sada imaju tri kompleta nekoristenih Soft guma.
Kao da je to neki problemNitrous Oxide Systems je napisao/la:ajde nije sve tako crno, barem smo brzi od mclarena
gringo73 je napisao/la:Kao da je to neki problemNitrous Oxide Systems je napisao/la:ajde nije sve tako crno, barem smo brzi od mclarena![]()
Kod nas je bilo otkaza, a mislim da bi i u Ferrariju trebalo nešto slično napraviti. I opet će Massa ispaštat njihove pokuse.
A ja mislio...na greskama se uci... Ocito da to nije slucaj kod Ferrarija.gringo73 je napisao/la: Kod nas je bilo otkaza, a mislim da bi i u Ferrariju trebalo nešto slično napraviti. I opet će Massa ispaštat njihove pokuse.
schuey je napisao/la:[
otkazi su u Ferrariju trebali biti još prošle godine sad je kasno,niti Brawn sam sa Todtom ih nebi uveo nazad na pravi put da imaju 4 Schumachera,očita je šlampavost i loše vodstvo,dok se samo to ispravi razlika će biti ogromna,a za ovakav Brawn stić trebaju napravit duplo bolji posao nego brawn do sada da bi mogli nekaj,al nije ni Brawn stao sa svojim razvojem,jednako kako nije ni Toyota niti ikoja druga momčad
to i ja velim kad izgubim na kladionici,i nikad ništa,rekli su i nakon australije,ne volim takve izjave... reci loši smo i dobro,al reci od srca ne ovakWalter je napisao/la:Raikkonen kaže da Ferrari danas nije imao brzinu ali je optimističan za sutra
Heh, budeš vidio sutra Hamiltona, još pogotovo ak bu padala kiša, laganini bude naravno nekoga prestigel, par polomljenih ispred njega i evo šaka bodova:)Nitrous Oxide Systems je napisao/la:ajde nije sve tako crno, barem smo brzi od mclarena
Mislim da on malo gubi iz ruku uzde propetog konjića. Treba jedan dobar reset u svim strukturama momčadi.Scuderia je napisao/la:Evo sta kaze Domenicalli
KLIK
Al ga i on sercuka... Pitam se, da li ovo danas s Massom isto do prosle godine ili do neceg drugoga?
Treba, to stoji, ali... koga dovuci na odredjena mjesta? To je pitanje... Ne mislim, dovuci i to je to, vec tu mislim na osob(e)u koj(e)a ce znati raditi kako spada...One and only je napisao/la: Mislim da on malo gubi iz ruku uzde propetog konjića. Treba jedan dobar reset u svim strukturama momčadi.
Dovesti Schumachera na mjesto šefa momčadi. I kao vozač je sriktao momčad. Kakvi bi tek bili da im je šef.Scuderia je napisao/la:Treba, to stoji, ali... koga dovuci na odredjena mjesta? To je pitanje... Ne mislim, dovuci i to je to, vec tu mislim na osob(e)u koj(e)a ce znati raditi kako spada...One and only je napisao/la: Mislim da on malo gubi iz ruku uzde propetog konjića. Treba jedan dobar reset u svim strukturama momčadi.
Dugo mi nece biti jasno, zasto Ferrari nije htio Brawnu ponuditi ugovor..
Ugovor je bio ponudjen,medjutim u ugovoru nije stajalo da ce biti sef momcadi sto je on trazio od Ferrari-ja.Zato se i nije vratio u Ferrari vec je otisao u Hondu.Valjda su mislili,da kad su osvojili prvenstvo 2007 bez njega onda ce moci i ostalo.Medjutim razlika sto je 2007 bio Jean Todt tu na celu momcadi,a 2008 je bio CEO Ferrari-ja.A vec kako se on skroz povukao iz Ferrari-ja sve je krenulo nizbrdo.Ipak je to mali Napoleon.Scuderia je napisao/la:Treba, to stoji, ali... koga dovuci na odredjena mjesta? To je pitanje... Ne mislim, dovuci i to je to, vec tu mislim na osob(e)u koj(e)a ce znati raditi kako spada...One and only je napisao/la: Mislim da on malo gubi iz ruku uzde propetog konjića. Treba jedan dobar reset u svim strukturama momčadi.
Dugo mi nece biti jasno, zasto Ferrari nije htio Brawnu ponuditi ugovor..