A nije ni čudo da su blijede boje kad je sunce prštalo dok sam slikala47 je napisao/la:i da, Icy, dobra je kompozicija, samo bi trebalo možda zasičenost pojačati jer su boje malo blijede

A nije ni čudo da su blijede boje kad je sunce prštalo dok sam slikala47 je napisao/la:i da, Icy, dobra je kompozicija, samo bi trebalo možda zasičenost pojačati jer su boje malo blijede
Da ali kad ukljucim na aparatu fotografiranje u raw i takvu datoteku prebacim na komp nece da mi je otvori.Zweki je napisao/la:I još možda spomenuti da je RAW ne obrađena fotka, tj ne procesirana pa bi to bilo kao ne razvijeni film i zato se raw ne da otvarati u preglednicima. No ono kako se RAW da obraditi je strava. Jedini minus je veličina, no nema veze.
Ponavljam, morao si sa foticem dobiti program za otvaranje RAW fotki...A.Senna je napisao/la:Da ali kad ukljucim na aparatu fotografiranje u raw i takvu datoteku prebacim na komp nece da mi je otvori.Zweki je napisao/la:I još možda spomenuti da je RAW ne obrađena fotka, tj ne procesirana pa bi to bilo kao ne razvijeni film i zato se raw ne da otvarati u preglednicima. No ono kako se RAW da obraditi je strava. Jedini minus je veličina, no nema veze.
Maknuo bi onih par grana od drveta koje nije u kadru sa lijeve strane.47 je napisao/la:nisam baš neki korisnik fotošopa, i uvijek pokušavam ufotkati da što manje moram šopati
ovje je korišten polarizator i malo sam samo zasićenost digao.
A šta bi ti mjenjao?
hehe...ko kaze da nijeZweki je napisao/la:Nije ni proljeće, a ti spominješ ljeto.