Super fotka! Nego, to je led ili voda u tekućem stanju (ne mogu baš procijeniti)?Lucky je napisao/la:[ [url=http://slike.hr/slika/kristaliparttwo20.jpg] ][/url]
Foto kutak
- sale
- Site Admin

- Ja sam: Vozač
- Navijam za: F1
- Kontakt:
Re: Foto kutak
$@Ł€: Tražite prije postanja 

- A.Senna
- Početnik

- Zweki
- Gerijatrija foruma

Ili je do pile ili do mene? 

"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
- 47
- Moderator

- Navijam za: Crveno
- Kontakt:
ha, znaš kak su meni govorili, to je zbog fotića 
dobra fotkica, šteta što je vrijeme tak blijedo. A taj čovjek vozi i po snijegu,a?
dobra fotkica, šteta što je vrijeme tak blijedo. A taj čovjek vozi i po snijegu,a?
- Zweki
- Gerijatrija foruma

Sky is the limit. Vrijeme mu ne igra neku ulogu. 
A vrijeme je takvo kakvo je i mislim da prolazi s obzirom da se na slici vidi snijeg. Ne bi baš bilo normalno da prži sunce i da bude ko da je proljeće.
BTW. Dobih akreditaciju za koncert Olivera Dragojevića, koji će biti 13.02. u Karlovcu.

A vrijeme je takvo kakvo je i mislim da prolazi s obzirom da se na slici vidi snijeg. Ne bi baš bilo normalno da prži sunce i da bude ko da je proljeće.
BTW. Dobih akreditaciju za koncert Olivera Dragojevića, koji će biti 13.02. u Karlovcu.

"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
-
keexx
- Profesionalni vozač

- Navijam za: McLaren-Mercedes
Evo jedne slike ovako usput... Jučer bio pun mjesec, i za divno čudo nije bilo oblaka, pa evo... Sasvim solidno se može slikat mjesec sa običnim aparatom...

- 47
- Moderator

- Kontakt:
Dobra fotka keexx...možda jednog dana i ja budem imao teleskop na Nikonu pa ću i ja moći takve snimati!!
Koji fotić imaš?
btw. dobar avatar LOL
Koji fotić imaš?
btw. dobar avatar LOL
-
keexx
- Profesionalni vozač

- Navijam za: McLaren-Mercedes
Imam Canon PowerShot SX100 IS, ima optički zoom 10x, ali ovo sam slikao sa digitalnim 40x... Isprobao sam sa različitim zoomovima i ne gubi se puno na kvaliteti... Malo na oštrini ali ne strašno...47 je napisao/la:Dobra fotka keexx...možda jednog dana i ja budem imao teleskop na Nikonu pa ću i ja moći takve snimati!!
Koji fotić imaš?
btw. dobar avatar LOL
Hvala...

- Zweki
- Gerijatrija foruma

Sinoć sa koncerta (Vjeruj u Ljubav)
Upoznao Majstora... . otkud ono? Iz Modene?
Čovijek uživo uopće nije brbljav kao što je na forumu!

- 47
- Moderator

- Kontakt:
- Kenny
- Legenda

- Navijam za: Williams i MS
Zweki dobra je

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja
- 47
- Moderator

- Kontakt:
- Zweki
- Gerijatrija foruma

Na koncertu je bilo ok, s obzirom da se nisam morao gužvati sa ljudima, pošto sam mogao biti u onom ograđenom dijelu ispred same bine pa je to bio veliki plus. Opalio sam 396 slika u raw-u i sviđa mi se koliko je taj raw moćan. Fotić ne da se pokazao odličnim, nego puno boljim nego što sam očekivao. Toliko boljim da nisam ni jednu jedinu sliku opalio sa blicom. Moram priznati da se još upoznajemo no sve je to dio koji me veseli. 
Sa ovom gore slikom sam se malo poigrao u PS-u no sada vidim neke nedostatke koji se vide na laptopu... . budem ja ponovio i ispravio greške. (što volim ove ne kalibrirane monitore)
Neke od slika sa koncerta možeš viditi na ptičici. A u toku dana stavim neku sliku od jučer iz Opatije.
Sa ovom gore slikom sam se malo poigrao u PS-u no sada vidim neke nedostatke koji se vide na laptopu... . budem ja ponovio i ispravio greške. (što volim ove ne kalibrirane monitore)
Neke od slika sa koncerta možeš viditi na ptičici. A u toku dana stavim neku sliku od jučer iz Opatije.

- Kenny
- Legenda

- majstor iz maranella
- Profesionalni vozač

- Navijam za: Ferrari i Schumachera
Pa nisam ni na forumu brbljav višeZweki je napisao/la: Upoznao Majstora... . otkud ono? Iz Modene?Šala!
Čovijek uživo uopće nije brbljav kao što je na forumu!
- 47
- Moderator

- Kontakt:
- Kenny
- Legenda

To sam u petak slučajno vidio na ulici bačen film, a imo sam fotić kod mene i odma sam pomislio da može biti dobro.

- A.Senna
- Početnik

Zweki imam raw format na mom aparatu,pa kad prebacim u komp nemogu ga otvoriti da vidim sliku,reci mi kojim programom se otvara
Usput,zanimljiv efekat se dobije kad sa blicom slikas nocno nebo dok pada snjeg.

Usput,zanimljiv efekat se dobije kad sa blicom slikas nocno nebo dok pada snjeg.

Biti drugi znaci biti prvi medju gubitnicima....A.Senna
- almeida
- Profesionalni vozač

- Navijam za: Za ulizivanje..
- Kontakt:
ja sam dobia istu takvu sliku noćas budem posto ako nađem vrimena ivolje

"..lipi moj grade uvik te se sitin.."
- Icy
- Svjetski prvak

- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Crvenog Baruna
Nešto sam bila kopala po kompu i naišla na par dobrih slikica...evo jedne slikane na Trakošćanu..

F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre

- Scorpyo
- Rezervni vozač

- Navijam za: Dobre utrke
Smijem ja odgovoriti? ;o)A.Senna je napisao/la:Zweki imam raw format na mom aparatu,pa kad prebacim u komp nemogu ga otvoriti da vidim sliku,reci mi kojim programom se otvara
Obicno se sa aparatom dobije program koji se koristi za "razvijanje" fotki slikanih u RAW formatu, a postoji i plugin za Photoshop koji omogucuje otvaranje RAW formata.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
@ Icy
Nije losa slika ali je malo mutnjikava i boje djeluju isprano...
- 47
- Moderator

- Kontakt:
pa jel ne otvara PS sam po sebi RAW...ja neam nikakav plugin...
i da, Icy, dobra je kompozicija, samo bi trebalo možda zasičenost pojačati jer su boje malo blijede
i da, Icy, dobra je kompozicija, samo bi trebalo možda zasičenost pojačati jer su boje malo blijede
- Scorpyo
- Rezervni vozač

Zavisi koji RAW, starije da, novije ne...47 je napisao/la:pa jel ne otvara PS sam po sebi RAW...ja neam nikakav plugin...
- Zweki
- Gerijatrija foruma

I još možda spomenuti da je RAW ne obrađena fotka, tj ne procesirana pa bi to bilo kao ne razvijeni film i zato se raw ne da otvarati u preglednicima. No ono kako se RAW da obraditi je strava. Jedini minus je veličina, no nema veze. 

- Scorpyo
- Rezervni vozač

Upravo tako. Ja ga koristim svaki put kada uvjeti za slikanje nisu idealni a vazno mi je da slika ispadne dobro. Poanta RAW formata je u tome sto je u njemu zapisano tocno ono sto je doslo na senzor, a obrada se onda radi na kompu pri cemu se moze detaljno podesavati sve a ne da se obrada prepusti foticu...Zweki je napisao/la:I još možda spomenuti da je RAW ne obrađena fotka, tj ne procesirana pa bi to bilo kao ne razvijeni film i zato se raw ne da otvarati u preglednicima. No ono kako se RAW da obraditi je strava. Jedini minus je veličina, no nema veze.