lux007 je napisao/la:ja mislim da je prezentacija sutra u 9 ujutro tako piše na službenim stranicama ferrarija
A evo, da cini se da je u 9. Trazim po netu, hoce li bit sta nekakav " prijenos " za sada nema nista.
EDIT. ali odbrojavanje je pocelo

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
lux007 je napisao/la:ja mislim da je prezentacija sutra u 9 ujutro tako piše na službenim stranicama ferrarija
Ma i ne izgleda toliko loše... Nema silnih ferrarista (počela škola) da čujemo i subjektivna gledišta-Briatore- je napisao/la:Sve je super osim ralice, iskreno sam se nadao da se neće toliko isticati...
Dobro pitanje, to sam i ja primjetil.zbhc je napisao/la:Nije loš..BMW-ov 08/09 hibrid nas je dobro pripremil za sva iznenađenja!nego, nije mi jasno, kaj pokušavaju isfurat ova krilca sa strane na šemu da im trebaju kao držači retrovizora? kaj nije to zabranjeno u nadolazećoj sezoni?
Cemu to? Kao prvo. Meni nije pocela skola, ja sam je zavrsio.gringo73 je napisao/la:Ma i ne izgleda toliko loše... Nema silnih ferrarista (počela škola) da čujemo i subjektivna gledištagringo73 je napisao/la:
Blago se nama starijimaScuderia je napisao/la:Cemu to? Kao prvo. Meni nije pocela skola, ja sam je zavrsio.gringo73 je napisao/la:Ma i ne izgleda toliko loše... Nema silnih ferrarista (počela škola) da čujemo i subjektivna gledištagringo73 je napisao/la:![]()
Pa ja i nisam rekao da je ružan, kao što se i može pročitati u prvom dijelu koji si citiraoScuderia je napisao/la:Kao drugo, nisam nista drugo ocekivao od navijaca Mclarena., nego da govore kako je ruzan bolid itd... Nista novo.![]()