kolega to ti baš realan moderator govori jer kako si vidio po nekim reakcijama ti si onaj nerealan,tražiš nekaj čeg se sam ne pridržavaš,nonstop provociranje smanjuje kvalitetu foruma izaziva svađe i još na sve to samo zatrpava forum nepotrebnim postovima,na tebe se žalilo preko nekoliko ljudi em meni privatno em nekim drugim,dapače ne smao iz kakti klana ferrarista nego i ostalih,od prvog dana s tobom su samo problemi,pljuvanje na pp nekim osobama ti je oprošteno ali kasniji postupci neće bit.. imaš do sad skupljenu hrpu opomena,a one se ne djele samo tako,nije ni slično ko reputacija i zamolio bih te da prestaneš s takvim ponašanjem,što treba svakih 5 postova pljuvat po nekom u iščekivanju svađe jer je onaj za kog ti navijaš pobjedio? pa na kraju krajeva ne znaš ni sam kako bi se izvuko nego anti-Massa fanu govoriš kako njemu smeta što ti po njemu pljuješMP4don je napisao/la:
To je osobno obraćanje prema članu foruma jednog moderatora koji bi trebao raditi svoj posao... to što se tebi ne sviđa što ja ne volim Massu nema potrebe za osobnim vrijeđanjem... a to je osobno vrijeđanje... ako mi postovi ne valjaju gdje si da radiš svoj posao i brišeš moje gluposti? Po tvome je forum gdje si mod pun gluposti? Vjerujem da je po tome kriteriju svaki tvoj post najkvalitetniji... Očito se briše ono što se pojedincima u datom trenutku ne sviđa (kosi sa njihovim mišljenjem)... a što je s ovima što odgovaraju na provokacije i potiču daljnju svađu? Vidim da pojedinci grubo odgovaraju i modovi ostavljaju samo ono što se njima sviđa...
...moj savjet, potrebno je malo više objektivnosti i sve će biti ok... ako se briše, neka se briše sve, a ne samo pojedinačno... svaka čast pojedincima...

p.s.to što sam moderator znači da za postupke brisanja odgovaram i vođenja reda a no mojih postova tako da

pozzz