Kritike na rad moderatora

Izrazite svoje prijedloge i kritike o našoj web stranici, pitajte što vam nije jasno...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
bugatti1001
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Safety Car

Re: Kritike na rad moderatora

Post Postao/la bugatti1001 »

Ne kažem da napadaš. :) I meni je nestalo 4-5 postova pa se ne bunim. ;)
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Meni je nestalo 1000!! :lol:
Ali sve u svrhu poboljšanja foruma!! :D
bugatti1001
Test vozač
Test vozač

Zato ja imam potpuno povjerenje u naše moderator(ic)e!
slika
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Crvenog Baruna

Post Postao/la Icy »

Cool Finn je napisao/la:Ma nikog ja ne napadam, samo sam se šokirala kad sam vidjela da mi fale postovi...mislila sam da su zabunom rooky moderatori izbrisali...a pošto sam matematičar, nevolim kad mi netko prčka po brojevima!
Je, rooky moderator je kriv (ja). ;) Ništa nije zabunom izbrisano, dobila sam zeleno svjetlo za čišćenje teme "Smiješne slike" koja je bila prepuna komentara, zato vam fale postovi. ;) Ustvari najviše je izbrisanih postova od reda jer linkovi na neke slike više nisu valjali.
bugatti1001 je napisao/la:Zato ja imam potpuno povjerenje u naše moderator(ic)e!
Puno ti hvala! Nadam se da vas rookyji neće razočarati! ;)
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre
slika
sale
Site Admin
Site Admin
Navijam za: F1
Kontakt:

Post Postao/la sale »

Kao što je schuey rekao, bila je čistka u temi "Smješne slike F1". Obrisani su suvišni komentari i vjerojatno poneki post u kojemu slike više nisu vidljive. Ako se pitate zašto, odgovor je preglednosti radi - sada se nećete morati "provlačiti" kroz šumu komentara da bi pogledali sve slike ;)

btw. komentiranje slika je i dalje dozvoljeno samo bi bilo poželjno da izbjegavate citiranje slika i slanja odgovora tipa "koja dobra slika", "kako smješno" i sl.

Nepotrebni komentari će se svejedno brisati (istog trena), dok će svi ostali komentari biti brisani cca. svakih mjesec dana (takav je plan, ali nemojte nas držati za riječ :D )
$@Ł€: Tražite prije postanja slika
bugatti1001
Test vozač
Test vozač

Sale, tako treba! Reci ti njima! :D
slika
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FELIPE MASSA
Kontakt:

Post Postao/la edo »

Stvarno ovo nema smisla,zasto se podnosi ova djecurlija koja prati F1 godinu dana,ja koji je pratim od 1996 ne mogu
posta napisati da ga se ne obrise,kao zadnji u temi o Felipeu koji nije bio off topic...nema smisla stvarno vise...
Zasto njih niko ne upozori da su tek dosli na sajt i dati im pravila neka citaju i neka postuju clanove koji su tu duze
vrijeme,a ne odmah ulijecu sa provokacijama i klizecim startovima...
BH FORD KLUB-FORZA FELIPE...
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

edo je napisao/la:Stvarno ovo nema smisla,zasto se podnosi ova djecurlija koja prati F1 godinu dana,ja koji je pratim od 1996 ne mogu
posta napisati da ga se ne obrise,kao zadnji u temi o Felipeu koji nije bio off topic...nema smisla stvarno vise...
Zasto njih niko ne upozori da su tek dosli na sajt i dati im pravila neka citaju i neka postuju clanove koji su tu duze
vrijeme,a ne odmah ulijecu sa provokacijama i klizecim startovima...

zadnji post nije imao veze sa temom i odnosio se na člana kojemu se obračaš da ti je samo njegovo podbadanje trebalo,samim time post je u OT i nema ama baš nikakve veze sa raspravom i zato je obrisan.

na ovo drugo,akko sam ti i rekao imaš demokratsko pravo žalit se na pp na određenbi postupak nekog člana nekom od modova ili klikneš malu ikonu "prijavi" i objasniš čemu prijava,ukoliko je razlog opravdan prijava će biti procesirana prema postojećim pravilima. :amen:
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la edo »

Kako nema veze sa temom on je rekao nesto o kimiu i massi prosle sezone,ja sam se nadovezao na to
i odgovorio mu vezano za kimia i massu u temi FELIPE MASSA i kako onda nema veze sa temom???
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

edo je napisao/la:Kako nema veze sa temom on je rekao nesto o kimiu i massi prosle sezone,ja sam se nadovezao na to
i odgovorio mu vezano za kimia i massu u temi FELIPE MASSA i kako onda nema veze sa temom???
gle nema veze sa temom ako ti nekom kažeš da je njegov komentar samo potreban,kako je to imalo vezano uz raspravu? zašto em nebi dečko komentiro,i zašto se ti obračaš njemu kao komentatoru a ne njegovu komentaru. točka

EDIT:i zadnji post ti je opet OT,ovo je zadnja usmena opomena,pročitaj pravila
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la edo »

Ma radite sta hocete,sta mislite da intelektualci,cast izuzetcima,dolaze na ovaj sajt,pa ocekujete da u postu
svaka rijec bude u skladu sa temom,schuey de mi prikazi taj obrisani post jer ovaj koji mi je obrisan tice se kimia
i masse i veze nema sa offtopicom,da nije neka greska...
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

edo je napisao/la:Ma radite sta hocete,sta mislite da intelektualci,cast izuzetcima,dolaze na ovaj sajt,pa ocekujete da u postu
svaka rijec bude u skladu sa temom,schuey de mi prikazi taj obrisani post jer ovaj koji mi je obrisan tice se kimia
najzadnji ili predzanji kolega?
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la edo »

schuey je napisao/la:
edo je napisao/la:Ma radite sta hocete,sta mislite da intelektualci,cast izuzetcima,dolaze na ovaj sajt,pa ocekujete da u postu
najzadnji ili predzanji kolega?
Post gdje govorim o kimiu i massi prosle sezone,spominje se monza prosle godine!!!
Taj post je bio replika na mclaremov post kako je kimi sve rasturio prosle godine...
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Icy »

Konkretno zadnji post na temi Massa sam ti ja obrisala jer su počele svađe na toj temi (ne samo tvoj nego i ostale postove koji su krenuli krivim smjerom). Schuey je već upozorio da se smire strasti, ali tenzije samo rastu i događa se to što se događa. Slažem se da neki ljudi na forum dolaze samo provocirati i pljuvati, ali se na njih ne treba obazirati jer će oni biti sankcionirani.
slika
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

edo je napisao/la:
Post gdje govorim o kimiu i massi prosle sezone,spominje se monza prosle godine!!!
Taj post je bio replika na mclaremov post kako je kimi sve rasturio prosle godine...
gle,zar fakat moram crtat i prepucavat se,očito je da ne razumiješ što je OT i puštam te da razmisliš do navečer malo i pročitaš pravila,googlaš mali i kaj ti ja znam,a zakaj,zato jer ti se neke stvari pomućuju,taj post koji spominješ je OT kolega jer je u temi o Hamiltonu a nema veze i btw nije još izbrisan,i daj malo stani na loptu,gubiš mi se malo ;) btw naravno da će bit izbrisan al samo pogledaj di ti je post prvo ;)
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la edo »

Icy je napisao/la:
Konkretno zadnji post sam ti ja obrisala jer su počele svađe na toj temi (ne samo tvoj nego i ostali postovi koji su krenuli krivim smjerom). Schuey je već upozorio da se smire strasti, ali tenzije samo rastu i događa se to što se događa. Slažem se da neki ljudi na forum dolaze samo provocirati i pljuvati, ali se na njih ne treba obazirati jer će oni biti sankcionirani.
E draga administratorice,kad se vec obrise post na kojem se sve lomi,onda se obrisu i ostali postovi i meni se posalje pm
da tema ide od pocetka u krivom smijeru i da mi je post obrisan iz tog razloga,znaci problem je offtopica zadnjih
10/20 postova,a ne samo moj post koji sam ja samo nadovezao na Mclaremov,iako ne vidim kako rasprava
koja se tice Felipea Masse u njegovoj temi moze da bude off topic???
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

edo je napisao/la:
E draga administratorice,kad se vec obrise post na kojem se sve lomi,onda se obrisu i ostali postovi i meni se posalje pm
da tema ide od pocetka u krivom smijeru i da mi je post obrisan iz tog razloga,znaci problem je offtopica zadnjih
10/20 postova,a ne samo moj post koji sam ja samo nadovezao na Mclaremov,iako ne vidim kako rasprava
edo je napisao/la:KIMI ubio prosle godine sve na stazi,Mclarem jesi ti dobar momak???jesi ti svjestan da su on i Massa bili skoro
poravnati do Monze kada crkava massin ferrari,jesi ti svjestan da su felipeu u kljucnom trenutku na kvalama
zaboravili nasuti gorivo,jesi ti svjestan da felipe nije odradio fantastican start utrke u brazilu i da kasnije nicim
izazvan covjek izlijece sa staze i pusta kimia naprijed prema tituli,to su facte odnosno cinjenice...i jesi li
svjestan da obojica imaju po 8 pobijeda u ferrariju u zadnje dvije sezone...i ko je koga razbio???

http://forum.f1-hr.com/posting.php?mode ... 1&p=136538

dakle ispravak,tema je Heikki i to je tvoj post,rasprava riješena,ako i dalje smatraš da si u pravu obarti se na pp. Dakle em je OT em nije još izbrisan,em si pomutio lončiće,em nemožeš toi govorit nekom kako kaj da radi,za to su pravila tu,a već si trebao do sada bit na hlađenju jedno 5 mjeseci zbog toga.... nema više zajebancije,gotovo je.
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Icy »

edo je napisao/la:E draga administratorice,kad se vec obrise post na kojem se sve lomi,onda se obrisu i ostali postovi i meni se posalje pm
Nisam ti ja administratorica, samo moderatorica! ;)

Ja sam obrisala zadnja 3 posta od schueyevog upozorenja, koja nisu imala veze s Massom, nego se osvrću na kvalitetu foruma. ;)
slika
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la edo »

schuey je napisao/la:
edo je napisao/la:
edo je napisao/la:KIMI ubio prosle godine sve na stazi,Mclarem jesi ti dobar momak???jesi ti svjestan da su on i Massa bili skoro
poravnati do Monze kada crkava massin ferrari,jesi ti svjestan da su felipeu u kljucnom trenutku na kvalama
zaboravili nasuti gorivo,jesi ti svjestan da felipe nije odradio fantastican start utrke u brazilu i da kasnije nicim
izazvan covjek izlijece sa staze i pusta kimia naprijed prema tituli,to su facte odnosno cinjenice...i jesi li
svjestan da obojica imaju po 8 pobijeda u ferrariju u zadnje dvije sezone...i ko je koga razbio???

http://forum.f1-hr.com/posting.php?mode ... 1&p=136538

dakle ispravak,tema je Heikki i to je tvoj post,rasprava riješena,ako i dalje smatraš da si u pravu obarti se na pp. Dakle em je OT em nije još izbrisan,em si pomutio lončiće,em nemožeš toi govorit nekom kako kaj da radi,za to su pravila tu,a već si trebao do sada bit na hlađenju jedno 5 mjeseci zbog toga.... nema više zajebancije,gotovo je.
ok,schuey pa vidis da ne znam ni ko brise postove,ali taj moj post je samo bio replika na MCLAREMOV post,dakle
izbrisite sve i gotova prica...pozzz i ja se fakat malo gubim...ali zato aplauz za nasu fer i korektnu raspravu...
=D> :biggrin:
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Adriana Lima fan »

Mislimd a bi se trebali navodit bannirani korisnici,vrijeme banna i razlog radi transparentnosti.....
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren - Mercedes

Post Postao/la MP4don »

Bilo bi dobro da se brišu i nebuloze, a ne samo provokacije... ovako nestaju postovi na osnovu stava samog moderatora, a kako nema objektivnosti briše se sve što se dotičnom pojedincu kosi s njegovim mišljenjem... ;)

jbga, tko jači taj tlači...
...::: // Hamilton United \\ :::...

Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!

DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:

http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;

LOL
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

MP4don je napisao/la:Bilo bi dobro da se brišu i nebuloze, a ne samo provokacije... ovako nestaju postovi na osnovu stava samog moderatora, a kako nema objektivnosti briše se sve što se dotičnom pojedincu kosi s njegovim mišljenjem... ;)

jbga, tko jači taj tlači...
kolega,da se brišu nebuloze ti bi imao 13 postova od čega 10 upitne kvalitete,tako da ne briše se što se nekom ne sviđa kod posta nego ako se kosi s pravilima. sva eventualna provokacija i poticanje na svađu što je recimo kod tebe iznimno čest slučaj,zato ti je pobrisan post i moj skup s njim te si zato i dobio upozorenje,sve ti je lijepo objašnjeno,mislim da je podosta bilo strpljenja i puštanja kroz preste kod nekih članova,svemu dođe kraj pa tako i tome,ili normalno postajte il nemojte uopće. Točka
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren - Mercedes

Post Postao/la MP4don »

Da, ali ista je stvar kao i s onim bodovima prije... samo što se sad šalju upozorenja... i to kako se kome sviđa... razumijem da je ovo forum na kojem ima jako puno strasti, modovi su isto ljudi i oni su se sigurno iz početka pojavili ovdje s nekim svojim favoritom i imaju ga i dan danas... to je očito po načinu njihovog moderiranja...

I da, kakav je to mod koji piše ovo:
schuey je napisao/la: kolega,da se brišu nebuloze ti bi imao 13 postova od čega 10 upitne kvalitete
To je osobno obraćanje prema članu foruma jednog moderatora koji bi trebao raditi svoj posao... to što se tebi ne sviđa što ja ne volim Massu nema potrebe za osobnim vrijeđanjem... a to je osobno vrijeđanje... ako mi postovi ne valjaju gdje si da radiš svoj posao i brišeš moje gluposti? Po tvome je forum gdje si mod pun gluposti? Vjerujem da je po tome kriteriju svaki tvoj post najkvalitetniji... Očito se briše ono što se pojedincima u datom trenutku ne sviđa (kosi sa njihovim mišljenjem)... a što je s ovima što odgovaraju na provokacije i potiču daljnju svađu? Vidim da pojedinci grubo odgovaraju i modovi ostavljaju samo ono što se njima sviđa... =D>

...moj savjet, potrebno je malo više objektivnosti i sve će biti ok... ako se briše, neka se briše sve, a ne samo pojedinačno... svaka čast pojedincima... ;)
...::: // Hamilton United \\ :::...

Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!

DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:

http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;

LOL
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Da se mi razumijemo. Ne brisu se samo tvoji postovi. Brisu se i moji. Jednom sam bi na hladjenju 3 dana. Nije to toliko bitno, zelim reci ovo: Kada neki clanovi pisu nesto o Massi, ti uletis i pises: Belgija, FiA, te tako non stop. Ok ne volis Massu. Zasto onda svaki puta skoro isto pises? Rekao si; ne volis ga i to je to. Za to ti nitko post nece brisati, niti ce te tko prijaviti.

Ovo nije nikakvo ulizivanje moderatorima, da se mi razumijemo. Vec sam samo iznio svoj stav o tome. Toliko.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

MP4don je napisao/la: ...moj savjet, potrebno je malo više objektivnosti i sve će biti ok... ako se briše, neka se briše sve, a ne samo pojedinačno... svaka čast pojedincima... ;)
Voliš tu s*ati po moderatorima i govoriti im da nisu objektivni, a pravi se javlja. :roll:
Tebi prvom fali objektivnosti, a moderatori sigurno neće sjediti cijeli dan samo da dočekaju neki tvoj post pa da čiste ako treba...
I moderatori imaju pravo navijati za koga hoće, zašto ne bi? A Sale je procijenio da su oni najbolji ljudi za moderatore, mi se nismo bunili, a ti si tek došao na forum i već si počeo prigovarati o njima... #-o
Odgovori