Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren - Mercedes

Re: Formula 1 team - Ferrari

Post Postao/la MP4don »

sunseeker je napisao/la:
MP4don je napisao/la:Ferrari mi je drag što se tiče cestovnih automobila, ali ovo što rade u F1, te njihove spletke su takva gadost kakve nema... Stvarno, žalim ih... To im ne treba i varaju se ako misle da su nevidljivi... i njihovi fanovi to znaju... provode tako prljavu politiku kakve nema, pogotovo zadnjih par godina... brutalno loše... baš iz svake situacije izvuku neku dobit na ovaj ili onaj način... ne biraju sredstva... Mogu samo zamisliti kako će tek biti kad na mjesto Maxa sjedne onaj francuski patuljak Jean... :(
i to govori navijač momčadi koja je prošle sezone optužena i kažnjena zbog špijunaže........čiji se šef pravio blesav da o ničemu ništa ne zna i da ništa nisu napravili..........uopće nebitno koliku su korist time dobili, ali sama činjenica da nešto negiraš, a nakon toga pojedeš govno jer si uhvaćen u laži bi trebala biti dovoljna da navijaču takve momčadi nikada ne padne napisati ovakvo što........imaš putra na glavi?.........ok, nema veze, al onda bar budi tiho.......
Slični materijali su nađeni i u aferi Ferrari - Toyota i McLaren - Renault, pa nikome ništa... sve se riješilo ispod stola... FIA-u tada nije zanimalo... zašto? McLarenov inženjer nije išao u Ferrari i u stili Jamesa Bonda ukrao skiptu već je nelojalan i nezadovoljan visoko pozicionirani Ferrarijev čovjek sam poslao materijal u McLaren... zašto? Taj materijal je nađen kod McLarenovog čovjeka, ali ništa nije iskorišteno iz toga... pitam se da li bi bilo kazne da je Ferrari trenutno bio regulano prvi u konstruktorskom prvenstvu, a ne da mu je na ovaj način dodjeljena titula... I to je žalosno... ;)
...::: // Hamilton United \\ :::...

Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!

DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:

http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;

LOL
F1-Champ
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari-MSC

Post Postao/la F1-Champ »

MP4don je napisao/la:
sunseeker je napisao/la:
MP4don je napisao/la:Ferrari mi je drag što se tiče cestovnih automobila, ali ovo što rade u F1, te njihove spletke su takva gadost kakve nema... Stvarno, žalim ih... To im ne treba i varaju se ako misle da su nevidljivi... i njihovi fanovi to znaju... provode tako prljavu politiku kakve nema, pogotovo zadnjih par godina... brutalno loše... baš iz svake situacije izvuku neku dobit na ovaj ili onaj način... ne biraju sredstva... Mogu samo zamisliti kako će tek biti kad na mjesto Maxa sjedne onaj francuski patuljak Jean... :(
i to govori navijač momčadi koja je prošle sezone optužena i kažnjena zbog špijunaže........čiji se šef pravio blesav da o ničemu ništa ne zna i da ništa nisu napravili..........uopće nebitno koliku su korist time dobili, ali sama činjenica da nešto negiraš, a nakon toga pojedeš govno jer si uhvaćen u laži bi trebala biti dovoljna da navijaču takve momčadi nikada ne padne napisati ovakvo što........imaš putra na glavi?.........ok, nema veze, al onda bar budi tiho.......
Slični materijali su nađeni i u aferi Ferrari - Toyota i McLaren - Renault, pa nikome ništa... sve se riješilo ispod stola... FIA-u tada nije zanimalo... zašto? McLarenov inženjer nije išao u Ferrari i u stili Jamesa Bonda ukrao skiptu već je nelojalan i nezadovoljan visoko pozicionirani Ferrarijev čovjek sam poslao materijal u McLaren... zašto? Taj materijal je nađen kod McLarenovog čovjeka, ali ništa nije iskorišteno iz toga... pitam se da li bi bilo kazne da je Ferrari trenutno bio regulano prvi u konstruktorskom prvenstvu, a ne da mu je na ovaj način dodjeljena titula... I to je žalosno... ;)
ferrari b ii bez da su mcm oduzeti svi bodovi bio 1 ukonstruktorskom poretku za 1 bod ;)
slikaslika
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la MP4don »

F1-Champ je napisao/la: ferrari b ii bez da su mcm oduzeti svi bodovi bio 1 ukonstruktorskom poretku za 1 bod ;)
Na kraju bi, da... ali već se prije završnice znalo što će se desiti pa se više nisu usmjeravali na osvajanje konstruktorskog prvenstva... ;)

http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;

LOL
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Adriana Lima fan »

Cek kako bi Ferrari bio 1. u konstruktorima kad su Ham i Alonos bili 2. i 3. vozac na kraju poretka. Ili sam ja nes zaboravio..
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Adriana Lima fan je napisao/la:Cek kako bi Ferrari bio 1. u konstruktorima kad su Ham i Alonos bili 2. i 3. vozac na kraju poretka. Ili sam ja nes zaboravio..
U Mađarskoj su im oduzeti svi konstruktorski bodovi ;) .
Ferrari u onom imaginarnom poretku svejedno ima bod više od McLarena. ;)
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

MP4don je napisao/la:
ništa nije iskorišteno? ne, mclaren je čudotvorno prešao na bridgestone bez ikakvih problema....
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la MP4don »

sunseeker je napisao/la:ništa nije iskorišteno? ne, mclaren je čudotvorno prešao na bridgestone bez ikakvih problema....
Čekaj malo, ovom tvrdnjom potvrđuješ to da su FIA i Ferrari kumovali zajedno o izbacivanju Michellina kako bi samo oni (Ferrari) bili konkurentni, a svi ostali su budale i ne znaju podesiti bolid...??? =D> :lol:

LOL
Točak
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la Točak »

Slash je napisao/la:
Adriana Lima fan je napisao/la:Cek kako bi Ferrari bio 1. u konstruktorima kad su Ham i Alonos bili 2. i 3. vozac na kraju poretka. Ili sam ja nes zaboravio..
U Mađarskoj su im oduzeti svi konstruktorski bodovi ;) .
Ferrari u onom imaginarnom poretku svejedno ima bod više od McLarena. ;)
kako covjece?

1. K. Räikkönen Ferrari 110
2. L. Hamilton McLaren 109
3. F. Alonso McLaren 109
4. F. Massa Ferrari 94

Zbroji
Honda will rise again!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=1gDbK0uz" onclick="window.open(this.href);return false; ... ed&search=
Dago
Kontakt:

Post Postao/la Dago »

ovom izjavom ne potvrđuje ništa, jer je ovo uistinu glupa izjava, ali baš uistinu, uza sve poštovanje prema sunseekeru, ali je mogao malo promisliti prije nego što napiše ovako nešto #-o
te informacije je ferrarijev čovjek (znači koji radi za ferrari, odnosno radio) prokrijumčario tamo negdje u 4-5 mjesecu 2007 g., a tada je mclaren, kao i većina momčadi počeo radit bolid za 2008. sezonu, a nema neke vidljive razlike u korištenju guma između mp4-22 i mp4-23 [-X
to što su neke momčadi (kao renault) imale problema sa iskorištavanjem guma je njihov problem

ali valjda piše jako puno postova, pa onda mu se i potkrade ovakva izjava :biggrin:
Dago
Kontakt:

Post Postao/la Dago »

službeno je za to kriva FIA
ona je naravno pomogla ferrariju, pa sad je li za to kriv ferrari; teško pitanje, ne znam :?
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

MP4don je napisao/la:
sunseeker je napisao/la:ništa nije iskorišteno? ne, mclaren je čudotvorno prešao na bridgestone bez ikakvih problema....
Čekaj malo, ovom tvrdnjom potvrđuješ to da su FIA i Ferrari kumovali zajedno o izbacivanju Michellina kako bi samo oni (Ferrari) bili konkurentni, a svi ostali su budale i ne znaju podesiti bolid...??? =D> :lol:
svi ostali osim mclarena....... :lol:

ja ništa ne tvrdim već primjećujem
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Dago je napisao/la:trebao si odgovoriti na moj odgovor, a ne mp4dona
osjećaš se zapostavljenim :biggrin: ? ne brini se, znam ja da ti čitaš i ostale postove
don_vicenzo
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Renault_Alonso
Kontakt:

Post Postao/la don_vicenzo »

Michelin nije izbačen iz Formule 1, nego je pravilo za sezonu 2007. nalagalo da bude samo jedan gumar.Pošto Michelinu nije bilo u interesu da budu samo oni nego je njima u interesu natjecanje tj. da bude više gumara oni su se odlučili povući, a tome je malo pridonio i onaj debakl na V.N. Amerike 2005. kada su šest bolida na Bridgestoneu kružila stazom..... :D
Zadnja izmjena: don_vicenzo, dana/u 14 lis 2008, 22:45, ukupno mijenjano 1 put.
RENAULT F1 EQUIPE
Ante sexy
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: M.Schumachera

Post Postao/la Ante sexy »

don_vicenzo je napisao/la:Michelin nije izbačen iz Formule 1, nego je pravilo za sezonu 2007. nalagalo da bude samo jedan gumar.Pošto Michelinu nije bilo u interesu da budu samo oni nego je njima u interesu natjecanje tj. da bude više gumara oni su se odlučili povući, a tome je malo pridonio i onaj debakl na V.N. Amerike 2005. kada su četiri bolida na Bridgestoneu kružila stazom.....
6 bolida
Ferrari , Jordan , Minardi
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

don_vicenzo je napisao/la:Michelin nije izbačen iz Formule 1, nego je pravilo za sezonu 2007. nalagalo da bude samo jedan gumar.Pošto Michelinu nije bilo u interesu da budu samo oni nego je njima u interesu natjecanje tj. da bude više gumara oni su se odlučili povući, a tome je malo pridonio i onaj debakl na V.N. Amerike 2005. kada su šest bolida na Bridgestoneu kružila stazom..... :D
pošto se nedirektno tiče guma Ferrarija moram te podsjetit da su upravo iz Michelina vodili žestoku kampanju kako bi preuzeli monopol i imali reklamu,bridgestone je bio iznimno protiv njihovog ulaska a kasnije nakon što su prevladali su oni njih pokušali izbacit,natjecanje je jedno a ipak je veća reklama ako si sam nego ako nisi uopće u njemu ;) a i jako veliki doprinos samostalnom povlačenju je bila smrt big bossa i rezanje troškova kasnije,naravno kako i veliš veliki minus je bio debakal u onakvoj sezoni sa praktički svim pobjedama napravit gumu nekompetentnu jednoj stazi ;) tak da misim da nit je izbačen (jer su se sami povukli i nisu se javili na natječaj) nit im je bilo u cilju izać iz formule prijevremeno,jednostavno splet okolnosti...
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Jedne ugledne njemačke novine spominju skandal.LOL

http://www.bild.de/BILD/sport/motorspor ... andal.html
GT-R
Početnik
Početnik
Navijam za: Schumacher i Massa

Post Postao/la GT-R »

don_vicenzo je napisao/la:Michelin nije izbačen iz Formule 1, nego je pravilo za sezonu 2007. nalagalo da bude samo jedan gumar.Pošto Michelinu nije bilo u interesu da budu samo oni nego je njima u interesu natjecanje tj. da bude više gumara oni su se odlučili povući, a tome je malo pridonio i onaj debakl na V.N. Amerike 2005. kada su šest bolida na Bridgestoneu kružila stazom..... :D

Joooj sjećam se te utrke.. Kad je M Schumacheru bila loša sezona, i u toj je utrci pobjedio! Baš se sjećam, samo 6 vozača koji su imali Bridgestone gume su vozili utrku. Ovi svi ostali na Michelinu su morali odustat, iako se nesjećam zašto.
slika
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Zato što Michelinove gume nisu mogle izdržati napore koje su trpile na ovalu.Ralf Schumacher je doživio težak udes prije trke.
slika
cezar
Navijam za: Kimi

Post Postao/la cezar »

King iCool je napisao/la:Jedne ugledne njemačke novine spominju skandal.LOL

http://www.bild.de/BILD/sport/motorspor ... andal.html
A za one koji ne znaju nemacki?
Kimi je najbolji
mclaren 07
Navijam za: mercedes

Post Postao/la mclaren 07 »

zanimljivo,ali niš od toga,bilo pa prošlo,zaboravite moguće kazne.
mclaren mercedes fan
nakon 9 godina čekanja...go mcm
sale
Site Admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la sale »

cezar je napisao/la:A za one koji ne znaju nemacki?
Za takve postoji Google translate ;)

Njemački tekst preveden na engleski - CLICK - stavio bih hrvatski prijevod da nije bio toliko loš ;)
$@Ł€: Tražite prije postanja slika
Dago
Kontakt:

Post Postao/la Dago »

2005 sve michelinove momčadi su se povukle radi solidarnosti, a i samo je toyoti pucala guma
a michelin je se povukao, zato što njih zanima konkurencija, a i povlači se sad iz moto gp-a radi istog razloga
FICHO
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari Marlboro
Kontakt:

Post Postao/la FICHO »

Hi-Res slike, Shanghai. slika

slika
slika

DOWNLOAD!
slika
>>>>>>>>>>> Forza Ferrari! ~ Sempre Ferrari! <<<<<<<<<<
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Crvenog Baruna

Post Postao/la Icy »

Sud u Modeni potvrdio je da je prošle godine u Monte Carlu Ferrari bio sabotiran, i da je Stepney najizgledniji krivac za to. Također je izvješteno da je bijeli prah nađen u spremniku mogao uzrokovati kvar motora.
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre
slika
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

Icy je napisao/la:Sud u Modeni potvrdio je da je prošle godine u Monte Carlu Ferrari bio sabotiran, i da je Stepney najizgledniji krivac za to. Također je izvješteno da je bijeli prah nađen u spremniku mogao uzrokovati kvar motora.
Zanimljiva će biti pozadina svega toga. Vjerovatno ćemo saznati postoje li nalogodavci toga svega ili ne, za par godina kad Stepney odluči unovčiti svoju priču u obliku knjige. Da se to desilo na nekoj stazi koja odgovara Ferrariju shvatio bih, ali u Monacu ne znam. Znalo se da će McM biti mnogo brži od ostalih, jer im staza odgovara, tako da oni nisu imali interesa od toga. Opet s druge strane zar je Stepney toliko mrzio Ferrari da ih odluči tako opako kazniti?
Mišljenja sam da je najvjervatniji scenario taj da McM do nogu potuče Ferrari i da se tako pokrene novi kadrovski "kuršlus" u Ferrariju u kojem bi Stepney vjerovatno bolje prošao nego u kadrovskim promjenama pred sezonu 2007. Hebena je stvar ta ljudska sujeta.
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
Odgovori