Ja jesam, a jesi li ti?zagor je napisao/la:Konacno su ga se rijesili... Procitajte...
http://www.autoklub.hr/sport/formula1/c ... ,4433.auto

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Ja jesam, a jesi li ti?zagor je napisao/la:Konacno su ga se rijesili... Procitajte...
http://www.autoklub.hr/sport/formula1/c ... ,4433.auto
Vođa momčadi Ferrari, Stefano Domenicali, zaključio je da Scuderia treba razmotriti korištenje semafora. FIA navodno ima najozbiljniju namjeru zabraniti ovaj sustav iz sigurnosnih razloga, ukoliko iz Ferrarija uskoro ne pronađu rješenje problema. Neimenovani izvor iz FIA-e za The Times je izjavio: 'Ili radi ili ne radi'. A u Ferrarijevom slučaju očigledno - ne radi.gringo73 je napisao/la:Ja jesam, a jesi li ti?zagor je napisao/la:Konacno su ga se rijesili... Procitajte...
http://www.autoklub.hr/sport/formula1/c ... ,4433.autoTekst počinje sa: "FIA razmatra zabranu ..."
J*beno... Uživah svake sekunde...Lucky je napisao/la:Ako je ovo bilo neka me netko upozori!![]()
http://www.carandgarage.com/watch.php?v_id=959
Lucky je napisao/la:Ako je ovo bilo neka me netko upozori!![]()
http://www.carandgarage.com/watch.php?v_id=959
Ma stvarno si smiješangringo73 je napisao/la:Pa i njegovi mehaničari uvijek pruže dobru zabavu F1 gledateljstvu...Walter je napisao/la:...
"Nažalost, svašta se može dogoditi kada se utrkujemo na cirkusantskim stazama jer nam spektakl garantira sigurnosni automobil."...
Nisam smiješan nego sam reagirao na identičan način kao što mu je i Bernie kasnije odgovorio. Jel ti i on smiješan?majstor iz maranella je napisao/la:Ma stvarno si smiješangringo73 je napisao/la:Pa i njegovi mehaničari uvijek pruže dobru zabavu F1 gledateljstvu...Walter je napisao/la:...
"Nažalost, svašta se može dogoditi kada se utrkujemo na cirkusantskim stazama jer nam spektakl garantira sigurnosni automobil."...
MP4don je napisao/la:Ferrari mi je drag što se tiče cestovnih automobila, ali ovo što rade u F1, te njihove spletke su takva gadost kakve nema...
Opet Ferrarijeva spletka... odnosno osvajanje konstruktorskog naslova na zelenom stolu...Scuderia je napisao/la:MP4don je napisao/la:Ferrari mi je drag što se tiče cestovnih automobila, ali ovo što rade u F1, te njihove spletke su takva gadost kakve nema...
Jao javio se McLarenov navijac. Svi znamo sta je bilo 2007.
Tak ste si vi zamislili.MP4don je napisao/la:
Opet Ferrarijeva spletka... odnosno osvajanje konstruktorskog naslova na zelenom stolu...
MP4don je napisao/la:Ferrari mi je drag što se tiče cestovnih automobila, ali ovo što rade u F1, te njihove spletke su takva gadost kakve nema... Stvarno, žalim ih... To im ne treba i varaju se ako misle da su nevidljivi... i njihovi fanovi to znaju... provode tako prljavu politiku kakve nema, pogotovo zadnjih par godina... brutalno loše... baš iz svake situacije izvuku neku dobit na ovaj ili onaj način... ne biraju sredstva... Mogu samo zamisliti kako će tek biti kad na mjesto Maxa sjedne onaj francuski patuljak Jean...
Da, neka zaposli lojalnije radnike da im ne dijele papirologiju okolo....Schumy.d je napisao/la:MP4don je napisao/la:Ferrari mi je drag što se tiče cestovnih automobila, ali ovo što rade u F1, te njihove spletke su takva gadost kakve nema... Stvarno, žalim ih... To im ne treba i varaju se ako misle da su nevidljivi... i njihovi fanovi to znaju... provode tako prljavu politiku kakve nema, pogotovo zadnjih par godina... brutalno loše... baš iz svake situacije izvuku neku dobit na ovaj ili onaj način... ne biraju sredstva... Mogu samo zamisliti kako će tek biti kad na mjesto Maxa sjedne onaj francuski patuljak Jean...![]()
![]()
![]()
Koje su ovo izjave!!
Ferrari barem nije krao nikave papire!!![]()
Toliko o poštenju...
Pa ne mora ni McM imati lopove u momčadi!!MP4don je napisao/la: Da, neka zaposli lojalnije radnike da im ne dijele papirologiju okolo....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Oni nisu ništa ukrali... ovaj mu je to poslao...Schumy.d je napisao/la:Pa ne mora ni McM imati lopove u momčadi!!MP4don je napisao/la: Da, neka zaposli lojalnije radnike da im ne dijele papirologiju okolo....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i to govori navijač momčadi koja je prošle sezone optužena i kažnjena zbog špijunaže........čiji se šef pravio blesav da o ničemu ništa ne zna i da ništa nisu napravili..........uopće nebitno koliku su korist time dobili, ali sama činjenica da nešto negiraš, a nakon toga pojedeš govno jer si uhvaćen u laži bi trebala biti dovoljna da navijaču takve momčadi nikada ne padne napisati ovakvo što........imaš putra na glavi?.........ok, nema veze, al onda bar budi tiho.......MP4don je napisao/la:Ferrari mi je drag što se tiče cestovnih automobila, ali ovo što rade u F1, te njihove spletke su takva gadost kakve nema... Stvarno, žalim ih... To im ne treba i varaju se ako misle da su nevidljivi... i njihovi fanovi to znaju... provode tako prljavu politiku kakve nema, pogotovo zadnjih par godina... brutalno loše... baš iz svake situacije izvuku neku dobit na ovaj ili onaj način... ne biraju sredstva... Mogu samo zamisliti kako će tek biti kad na mjesto Maxa sjedne onaj francuski patuljak Jean...