Odabirom subsilver2 izgled je drugačiji (avy ... je lijevo) samo to radi tek kad se logiraš...Krscho je napisao/la:Poptpisujem, vidio sam tonu foruma s ovakvim stilom i niti jedan mi se nije svidio, prošle je bilo puno bolje, jednostavno uz loši skin neprirodno je danas nekak imat na desnoj strani avy i to ostalo.
prijedlozi za poboljšanje foruma
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- zvjerko
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Pirelli i DRS
Re: prijedlozi za poboljšanje foruma
- sale
- Site Admin
- Navijam za: F1
- Kontakt:
MP4don je napisao/la:Nisam dugo ovdje, ali mogu reći da mi sad nakon poboljšanja foruma ove slike i animacije u potpisu izgledaju brutalno loše i zbog toga sve izgleda jako nepregledno...
Hvala
Iste stvari smo slušali kad smo stari forum prvi put predstavili. Onda je bila pobuna što smo avatar stavili iznad posta, a ne pored s lijeve strane, i što je font autora bio gigantski u odnosu na stari...Krscho je napisao/la:Poptpisujem, vidio sam tonu foruma s ovakvim stilom i niti jedan mi se nije svidio, prošle je bilo puno bolje, jednostavno uz loši skin neprirodno je danas nekak imat na desnoj strani avy i to ostalo.
Vjerujte mi, nakon tjedan dana ćete se naviknuti. Ako ne, za svaki slučaj smo ostavili klasični subsilver2 dizajn, kojeg možete odabrati u postavkama profila

U svakom slučaju, nastojat ćemo pripremiti još jedan dizajn, čiji će izgled biti nešto manje radikalan u odnosu na stari forum

$@Ł€: Tražite prije postanja 

- Zweki
- Gerijatrija foruma
Eto pala mi je na pamet još jedna ideja. Umjesto Pridružen/a: da bude recimo Dobio/la super licencu: ???

"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Super ideja, i ja bi toZweki je napisao/la:Eto pala mi je na pamet još jedna ideja. Umjesto Pridružen/a: da bude recimo Dobio/la super licencu: ???

Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Mislim da bi bilo dobro da se pored avatara stavi da vidimo msn, icq od članova foruma ako su stavili, da se vrati spol i za koga navijamo u avataru.
Jel ja nisam vidio ili nema onog upozorenja za ban što je Schuy dao prjedlog da se napravi?
Jel ja nisam vidio ili nema onog upozorenja za ban što je Schuy dao prjedlog da se napravi?
Na šta ti misliš pridružen/a?Zweki je napisao/la:Eto pala mi je na pamet još jedna ideja. Umjesto Pridružen/a: da bude recimo Dobio/la super licencu: ???

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- sale
- Site Admin
- Kontakt:
Sve što si nabrojao ima. Ikonice MSN-a, ICQ-a, Jabbera... se vide ispod avatara, a ona upozorenja također postoje (ne bi škodilo da baciš oko na pravila foruma (link ti je gore, u crvenom pravokutniku, obrati pozornost na zadnji članak)Kenny je napisao/la:Mislim da bi bilo dobro da se pored avatara stavi da vidimo msn, icq od članova foruma ako su stavili, da se vrati spol i za koga navijamo u avataru.

Pa, misli na datum pridruženja forumu. To se također vidi ispod avataraKenny je napisao/la:Na šta ti misliš pridružen/a?Zweki je napisao/la:Eto pala mi je na pamet još jedna ideja. Umjesto Pridružen/a: da bude recimo Dobio/la super licencu: ???

- rnrboi
- Početnik
- Navijam za: Kimi
A možete li staviti da se ovo "navijam za:" vidi i u postovima, a ne samo na profilu? I možda malu ikonicu ekipe za koju navijamo, npr. 

- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
To se na subsilver2 nevidi nego se vidi samo na prosilver.sale je napisao/la:Sve što si nabrojao ima. Ikonice MSN-a, ICQ-a, Jabbera... se vide ispod avatara, a ona upozorenja također postoje (ne bi škodilo da baciš oko na pravila foruma (link ti je gore, u crvenom pravokutniku, obrati pozornost na zadnji članak)Kenny je napisao/la:Mislim da bi bilo dobro da se pored avatara stavi da vidimo msn, icq od članova foruma ako su stavili, da se vrati spol i za koga navijamo u avataru.
Jel ja nisam vidio ili nema onog upozorenja za ban što je Schuy dao prjedlog da se napravi?![]()
Kada sam ja metio na prosilver meni se nije vidio msn nego sam samo drugim članovima vidio pored avatara.

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- sale
- Site Admin
- Kontakt:
Kao što sam već rekao, pokušavam to riješiti. Do nedavno je to bilo izvedivo, ali s izlaskom malo novije inačice phpBB3 foruma došlo je do preinake izvornog kôda...rnrboi je napisao/la:A možete li staviti da se ovo "navijam za:" vidi i u postovima, a ne samo na profilu? I možda malu ikonicu ekipe za koju navijamo, npr.
Gle stvarno! Upravo sam provjerio i čini se da su iz subsilver2 teme u izbacili takav način prikaza.Kenny je napisao/la:To se na subsilver2 nevidi nego se vidi samo na prosilver.
Kada sam ja metio na prosilver meni se nije vidio msn nego sam samo drugim članovima vidio pored avatara.

- mkomlj38
- Početnik
- Navijam za: Mclaren i Lewis Hamilton
- Kontakt:
Mogao bi sale stavit ikonice f1 momčadi u smajliće oa da si onda svatko sebi stavi u potpis taj "smajlić" ak nemože ovak kak pokušavatesale je napisao/la:Kao što sam već rekao, pokušavam to riješiti. Do nedavno je to bilo izvedivo, ali s izlaskom malo novije inačice phpBB3 foruma došlo je do preinake izvornog kôda...rnrboi je napisao/la:A možete li staviti da se ovo "navijam za:" vidi i u postovima, a ne samo na profilu? I možda malu ikonicu ekipe za koju navijamo, npr.

- sale
- Site Admin
- Kontakt:
Ako naletite na takve ikonice, možete ih i sami stavitimkomlj38 je napisao/la:Mogao bi sale stavit ikonice f1 momčadi u smajliće oa da si onda svatko sebi stavi u potpis taj "smajlić" ak nemože ovak kak pokušavate

Ako netko ima ikonice svih ekipa, neka ih stavi u jednu temu, pa neka ih svatko tko želi kasnije kopira u potpis

- mkomlj38
- Početnik
- Kontakt:
krećem u potragusale je napisao/la:Ako naletite na takve ikonice, možete ih i sami stavitimkomlj38 je napisao/la:Mogao bi sale stavit ikonice f1 momčadi u smajliće oa da si onda svatko sebi stavi u potpis taj "smajlić" ak nemože ovak kak pokušavate![]()
Ako netko ima ikonice svih ekipa, neka ih stavi u jednu temu, pa neka ih svatko tko želi kasnije kopira u potpis

- mkomlj38
- Početnik
- Kontakt:
Zadnja izmjena: mkomlj38, dana/u 08 lis 2008, 22:17, ukupno mijenjano 1 put.

- mkomlj38
- Početnik
- Kontakt:
Zadnja izmjena: mkomlj38, dana/u 10 lis 2008, 23:40, ukupno mijenjano 1 put.

- mkomlj38
- Početnik
- Kontakt:
- sale
- Site Admin
- Kontakt:
Prevelik ti je potpis! Ili smanji slike ili nešto izbaci, it's your callmkomlj38 je napisao/la:Kaj može tak nekak?

- mkomlj38
- Početnik
- Kontakt:
evo.a komentar na ove logoe?jel tak dobrosale je napisao/la:Prevelik ti je potpis! Ili smanji slike ili nešto izbaci, it's your callmkomlj38 je napisao/la:Kaj može tak nekak?

- sale
- Site Admin
- Kontakt:
Sve je ok, samo bi trebalo za 10px sniziti ovaj logomkomlj38 je napisao/la:evo.a komentar na ove logoe?jel tak dobro

- mkomlj38
- Početnik
- Kontakt:
- Dr. DJ
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari-Massa
Novi stil foruma mi je fora...Iako sam još uvijek malo izgubljen...No trebati će vremena da se priviknem=)
1982 UCV 1919
- Chaotic
- Početnik
- Navijam za: Kimi Raikkonen
Odmah da napomenem da je ovo više zamolba, nego prijedlog.
Ako smijem primijetiti da se u zadnje vrijeme na forumu pojavio ogroman broj trollova, a i kvaliteta postova je prilično opala. Rasprave se većinom svode na Ferrari vs. McLaren i pljuvanje po vozačima. Spam ne trebam ni spominjati...
Postoji li kakav plan da se to sredi i forum dovede koliko toliko u red?
Ako smijem primijetiti da se u zadnje vrijeme na forumu pojavio ogroman broj trollova, a i kvaliteta postova je prilično opala. Rasprave se većinom svode na Ferrari vs. McLaren i pljuvanje po vozačima. Spam ne trebam ni spominjati...
Postoji li kakav plan da se to sredi i forum dovede koliko toliko u red?
- 47
- Moderator
- Navijam za: Crveno
- Kontakt:
Radi se stalno na tome, a ako ti stvarno zasmeta neki post, prijavi ga 

- almeida
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Za ulizivanje..
- Kontakt:
ne želim soliti pamet ali je malo moderatora a sale sve ne može stići a i moderatori ne vise po forumutex je napisao/la:to ja i tvrdim, previše glupih komentara i pljuvanja po svima i njihovi vozači su bogovi, i tako sve u nedogled
pa o tome bi se trebali pobrinuti moderatori, ali oni imaju drugih problema i malo ih je premalo da pokriju cijeli forum i sve glupe postove

"..lipi moj grade uvik te se sitin.."
-
- Navijam za: Ferrari
A jeste li razmisljali o tome da se jednostavno ogranici broj postova npr. po jednon danu?
jel to uopce moguce napravit na forumu?
mislin da bi to naglo povecalo kvalitetu foruma, sami postovi bi bili puno kvalitetniji, argumentiraniji, modovi bi imali puno manje posla...
jel to uopce moguce napravit na forumu?
mislin da bi to naglo povecalo kvalitetu foruma, sami postovi bi bili puno kvalitetniji, argumentiraniji, modovi bi imali puno manje posla...
- Krscho
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1HR TMNF Team
Mislim da bi trebalo par modova više, a i da bi se pravila trebala rigoroznije primjenjivati, pogotovo sta se tice vrijedanja koje se puno pojavljuje
Granica po danu je malo bezveze
Granica po danu je malo bezveze