Strasno.
A ovo je jos strasnije
haha"Prava je sreća što nismo bili u jumbo jetu, već u avionu koji je težak samo 20 tona", rekao je jedan član posade nakon okončanja akcije.

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
WTF? Koje ideje ljudi imaju,a pazi šta piše: muž je svoju polovicu odnio sa sobom! LOLschuey je napisao/la:Prepilili kuću na pola
Danas nam rekao prof. sa FER-a! Tip je pred nekoliko godina za diplomski rad napravio mp3 player, tj. prvi je osmislio takav način komprimiranja informacija i onda taj patent prodao Amerima!!Adriana Lima fan je napisao/la:Odakle ti to? Nemoj zajebavat? Imas pricu oko toga na comp da se nađe?
A jbg onda, pa nebi nam prof. lagao za to! Čak nam je rekao i ime prof kod kojeg je taj diplomski napravljen, ali svatko ima pravo na svoje mišljenje!!Sanel je napisao/la:Ma ne vjerujem u to baš
On je prvi izmislio komprimiranje informacija u mp3 zapis!Molly je napisao/la:Koliko je meni poznato a i koliko sam pročitala na ovom linku, dotični Tomislav Uzelac nije napravio mp3 player kakve mi danas imamo. On je zapravo napravio WINAMP što je program za slušanje glazbe koji je vjerovatno kasnije poslužio za stvaranje mp3 playera kakvog poznajemo