Mislim da je stvar u tome da se vozi na asfaltu, a Citroen je tu ipak puno jaci. A i imaju Loeba.Walter je napisao/la:Citroen je dosta ojačao u odnosu na Ford.

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
puno je slabija.nekad se 4-5 vozača borilo za naslov(makkinen,pok.colin,pok.burns,sainz pa grpnhočm i marttin) a sad se loeb bori samo s fordovimaLucky je napisao/la:A čuj,Gronholm je gotovo uvijek gubio od Loeba.mkomlj38 je napisao/la:kad loeb nama konkurenta pravog.hirvonen i latvala su dobri al ne dovoljno za naslov kao gronholm koji se klao s loebom stalno(i nažalost izgubio)
Konkurencija?
Ne mislim da je ništa slabija nego prije,jednostavno je Loeb izvanserijski vozač.
A i stvarno rijetko griješi ne samo na asvaltu! Ali nekako je i logično da su francuzi jaki na asvaltu jer, koliko ja znam, u njihovom nacionalnom rally prvenstvu postoje samo asvaltni što njegovu vožnju na ostalim podlogama čini još briljantnijom.Lucky je napisao/la:Bravo za Loeba,strašan je na asfaltu,gotovo nepobjediv ako sam ne napravi pogrešku.
ma kakvi,solberg nije tak dobar.za njegov naslov je zaslužna jaka imprezaDani je napisao/la:A kad se samo sjetim prve sezone, kada su neki "stručnjaci" govorili da ne zna voziti po makadamu i snijegu. Ford bi trebao pokušati dovesti Solberga, mislim da ga jedino on može pobijediti.
Drito u koljena, ali slažem se... Ako Impreza izdrži onda Solberg napravi grešku i obrnuto... Čovjek dosta griješi... Prošle sezone je tamo negdje u sredini sezone Impreza proradila, Solberg je imao par grešaka dok se Atkinson pokazao puno bolji...mkomlj38 je napisao/la:ma kakvi,solberg nije tak dobar.za njegov naslov je zaslužna jaka imprezaDani je napisao/la:A kad se samo sjetim prve sezone, kada su neki "stručnjaci" govorili da ne zna voziti po makadamu i snijegu. Ford bi trebao pokušati dovesti Solberga, mislim da ga jedino on može pobijediti.
Skoro sigurno sa bilo čim drugim, a ne samo sa citroenom no i Tomi Makinen je harao sa mitsubishiem tako da citroen stvarno može "stvarati razliku" ali - seb je vanserijski...Frane je napisao/la:Svaka čast Loebu, čovjek je nevjerovatan stroj koji je rođen da pobjeđuje s CItroenom