je, mogu nabaviti sve, no isto kao i ficho uglavnom samo ferrari nabavljam. počeo sam stavljati i druge slike na teme VN, i slike pit babesica, no vidjet ću koliko je potražnja za tim velika, jer vidim zasada se ne skida se puno, niti komentira (ono... hvala, slike su cool, vidjeli smo i bolje, malo ih je, itd.)FICHO je napisao/la:Trenutno nemam, možda kolega natural iskopa nešto, a ja HQ fotke skupljam samo od Ferraria...mkomlj38 je napisao/la:e imaš možda kojim slučajem takve slike drugih bolida,prvenstveno mclarenaFICHO je napisao/la:Hi-Res slike, Marina Bay.
Te slike su iz Ferrarievog Media Centra, potraži na samoj stranici od McMa ili probaj sa Torrentima/P2P...
Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- natural
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari Marlboro

-
Baba Kulašuša
- Navijam za: Ferrari pa sta bude
- natural
- Pero Perilica
- Rezervni vozač

- Navijam za: Ferrari
...joj, molim te......ja nemam pojma.......nekom drugom maži oči....očito da od šume ne vidiš stablo....natural je napisao/la:uz dužno poštovanje, nemaš pojma o čemu govoriš, da ne upotrijebim neke druge riječi...Pero Perilica je napisao/la:postoji samo jedan krivac za ovakve stvari koje se događaju....a to je onaj debil Luca di Montezemolo, idiot koji samo misli na novac.....![]()
Anything you can do, I can do better!
- Piquet20
- Svjetski prvak

Neznam sto si se tako okomio na Montezemola. Pa on je najzasluzniji za Ferrarijeve trijumfe danas, ali i u 70-ima. U sveukupno 21 godinu, koliko je na celnim pozicijama u Ferrariju, je momcad osvojila 10 momcadskih i 8 vozackih naslova! Zar je to mala stvar???Pero Perilica je napisao/la:postoji samo jedan krivac za ovakve stvari koje se događaju....a to je onaj debil Luca di Montezemolo, idiot koji samo misli na novac.....![]()

- Pero Perilica
- Rezervni vozač

...je...ali isto je sad maksimalno odgovoran i kriv za ovakvu situaciju u Ferrariju..a najviše mu zamjeram kaj steral kralja s prijestolja.....Piquet20 je napisao/la:Neznam sto si se tako okomio na Montezemola. Pa on je najzasluzniji za Ferrarijeve trijumfe danas, ali i u 70-ima. U sveukupno 21 godinu, koliko je na celnim pozicijama u Ferrariju, je momcad osvojila 10 momcadskih i 8 vozackih naslova! Zar je to mala stvar???Pero Perilica je napisao/la:postoji samo jedan krivac za ovakve stvari koje se događaju....a to je onaj debil Luca di Montezemolo, idiot koji samo misli na novac.....![]()
Anything you can do, I can do better!
- Ferrari4ever
- Test vozač

- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Ferrari - Massa
Ljudi moji koje je sve autiće " sredio " Kimi , ja sam mislila da ima nešto protiv Ferrarija , kad ono dečko je i drugima gulio zidove
Kao što rekoh prije APP - ako prođe prošlo je
Nemojte samo krivit Lucu , možda je cijeli dream team bio umoran svega i otišao ( Todt , Brown ... etc ) , a što su na njihovo mjesto došli još neiskusni ljudi , ma naučit će se mladi su , ne gubite nadu
Nemojte samo krivit Lucu , možda je cijeli dream team bio umoran svega i otišao ( Todt , Brown ... etc ) , a što su na njihovo mjesto došli još neiskusni ljudi , ma naučit će se mladi su , ne gubite nadu
... Forza Massa ...
- natural
evo malo proširene verzije hi. res slika (izostavio sam službene, jer ih je Ficho već stavio) + filmići iz Marina Bay-a /Singapore/
~300MB materijala...

>>> DOWNLOAD 1 <<<
>>> DOWNLOAD 2 <<<
>>> DOWNLOAD 3 <<<
~300MB materijala...

>>> DOWNLOAD 1 <<<
>>> DOWNLOAD 2 <<<
>>> DOWNLOAD 3 <<<

- Icy
- Svjetski prvak

- Navijam za: Crvenog Baruna
Smislila sam rješenja za sve Ferrarijeve probleme. 
Ova svjetla su, najblaže rečeno, katastrofa! Još bi to nekako i funkcioniralo ali se vidi da uopće nije izvježbano kako treba. E pa baš sam razmišljala i postoji rješenje da ostave svjetla a da više nema incidenata. Znači, na cijev kojom se nadolijeva gorivo trebao bi se ugraditi nekakav senzor koji bi osigurao da se zeleno svjetlo nikako nemože upaliti ako crijevo nije izvađeno. A lolipop man bi stajao tamo gdje i sad stoji i pazio bi da nema prometa kad bolid kreće iz boxa. Znači tek dok senzor javi da je crijevo vani, i dok lolipop man stisne gumb da je izlaz siguran, tek onda se pale zelena svjetla i tek onda vozač može krenut iz boxa.
Pitam se koliko bi mi u Ferrariju platili za tu moju ideju.
Ova svjetla su, najblaže rečeno, katastrofa! Još bi to nekako i funkcioniralo ali se vidi da uopće nije izvježbano kako treba. E pa baš sam razmišljala i postoji rješenje da ostave svjetla a da više nema incidenata. Znači, na cijev kojom se nadolijeva gorivo trebao bi se ugraditi nekakav senzor koji bi osigurao da se zeleno svjetlo nikako nemože upaliti ako crijevo nije izvađeno. A lolipop man bi stajao tamo gdje i sad stoji i pazio bi da nema prometa kad bolid kreće iz boxa. Znači tek dok senzor javi da je crijevo vani, i dok lolipop man stisne gumb da je izlaz siguran, tek onda se pale zelena svjetla i tek onda vozač može krenut iz boxa.
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre

- vidc
- Veteran

- Navijam za: Scuderia Ferrari
hehe,to je i meni palo na pamet...pošalji im programsko i sklopovsko rješenje,autorski zaštiti i zaradiIcy je napisao/la:Smislila sam rješenja za sve Ferrarijeve probleme.
Ova svjetla su, najblaže rečeno, katastrofa! Još bi to nekako i funkcioniralo ali se vidi da uopće nije izvježbano kako treba. E pa baš sam razmišljala i postoji rješenje da ostave svjetla a da više nema incidenata. Znači, na cijev kojom se nadolijeva gorivo trebao bi se ugraditi nekakav senzor koji bi osigurao da se zeleno svjetlo nikako nemože upaliti ako crijevo nije izvađeno. A lolipop man bi stajao tamo gdje i sad stoji i pazio bi da nema prometa kad bolid kreće iz boxa. Znači tek dok senzor javi da je crijevo vani, i dok lolipop stisne gumb da je izlaz siguran, tek onda se pale zelena svjetla i tek onda vozač može krenut iz boxa.
- K1M1
- HNL kladionica majstor

- Navijam za: Kimi i Frijns
ponovno ozlijeđen ferrarijev mehaničar http://f1.gpupdate.net/en/news/2008/09/ ... al-centre/
Ako pod hitno ne promjene ovaj semafor ponestat će im mehaničara, di montezemolo i schumcher će morat dolje ić pomagat mijenjat gume i nadolijevat gorivo
Ma ne stvarno ovo je već zbilja postalo preopasno...
Ako pod hitno ne promjene ovaj semafor ponestat će im mehaničara, di montezemolo i schumcher će morat dolje ić pomagat mijenjat gume i nadolijevat gorivo
Ma ne stvarno ovo je već zbilja postalo preopasno...
- Kimi the best
- Početnik

- Navijam za: F1
-
keexx
- Profesionalni vozač

- Navijam za: McLaren-Mercedes
- schuey
- Počasni član

- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
a kaj ako kotač ne pričvrste što se znalo događat,senzor se uključi i nema nikog i eto opet sranjeIcy je napisao/la:Smislila sam rješenja za sve Ferrarijeve probleme.
eto,pa kad prodaš u Ferrari,javi se da počastiš,sve zasluge prepuštam tebi a samo se opit moramo dobro u to ime
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- MP4don
- Profesionalni vozač

- Navijam za: McLaren - Mercedes
Ali ga komplicirate...
Ferrarijev sustav je dobar isto kao i lolipop men, samo treba naći inteligentniju osobu da pritišće gumbiće ili diže lizaljku...
Ferrarijev sustav je dobar isto kao i lolipop men, samo treba naći inteligentniju osobu da pritišće gumbiće ili diže lizaljku...
...::: // Hamilton United \\ :::...
Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!
DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:
http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;
LOL
Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!
DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:
http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;
LOL
- mkomlj38
- Početnik

- Navijam za: Mclaren i Lewis Hamilton
- Kontakt:
- Schumy.d
- Legenda

A šta ako npr. onda nešto zašteka s gumom i sbjetla su zelena, prometa kroz boks nema, a ono krene bolid sa 3 kotača??Icy je napisao/la:Smislila sam rješenja za sve Ferrarijeve probleme.
-
Ante sexy
- Profesionalni vozač

- Navijam za: M.Schumachera
Od toga im je Schumacher osvojia 6 momčadskih i 5 vozačkih naslova kojeg je dotični gospodin Luca di Montezemolo potjerao radi Ferrarijeve budućnosti (Kimija) eto možda smo neki zato ljuti na njegaPiquet20 je napisao/la:Neznam sto si se tako okomio na Montezemola. Pa on je najzasluzniji za Ferrarijeve trijumfe danas, ali i u 70-ima. U sveukupno 21 godinu, koliko je na celnim pozicijama u Ferrariju, je momcad osvojila 10 momcadskih i 8 vozackih naslova! Zar je to mala stvar???Pero Perilica je napisao/la:postoji samo jedan krivac za ovakve stvari koje se događaju....a to je onaj debil Luca di Montezemolo, idiot koji samo misli na novac.....![]()
- Icy
- Svjetski prvak

- Navijam za: Crvenog Baruna
Tražite dlaku u jajetu. 
Pa gume se obično pričvrste puno prije nego se završi dolijevati gorivo tak da mislim da nebi trebalo biti problema. A ukoliko bi i bilo problema s gumama, mehaničari javljaju lolipop manu da nešto nije u redu i on ne pali zeleno svjetlo. Ali kažem, takvih problema s gumama nije bilo već neko vrijeme pa mislim da se taj detalj može izostavit.
@schuey: deal, ali samo nakon kaj počastiš zbog izgubljene oklade
Pa gume se obično pričvrste puno prije nego se završi dolijevati gorivo tak da mislim da nebi trebalo biti problema. A ukoliko bi i bilo problema s gumama, mehaničari javljaju lolipop manu da nešto nije u redu i on ne pali zeleno svjetlo. Ali kažem, takvih problema s gumama nije bilo već neko vrijeme pa mislim da se taj detalj može izostavit.
@schuey: deal, ali samo nakon kaj počastiš zbog izgubljene oklade
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre

- Piquet20
- Svjetski prvak

Znam da ste zbog toga ljuti, ali svemu dode kraj. Osim toga, bez uvrede, ali mislim da je cista glupost da ga je Montezemolo potjerao.Ante sexy je napisao/la:Od toga im je Schumacher osvojia 6 momčadskih i 5 vozačkih naslova kojeg je dotični gospodin Luca di Montezemolo potjerao radi Ferrarijeve budućnosti (Kimija) eto možda smo neki zato ljuti na njega

- zvjerko
- Svjetski prvak

- Navijam za: Pirelli i DRS
Meni smeta samo što još uvijek trpi Domenicallia i Baldiseria - organizacija i taktike utrke. Sve je u redu ako nema nešta nepredviđeno, ali kada treba brzo odlučiti - katastrofa i dobro poznati "talijanski šarm" u izvedbi.Piquet20 je napisao/la:Znam da ste zbog toga ljuti, ali svemu dode kraj. Osim toga, bez uvrede, ali mislim da je cista glupost da ga je Montezemolo potjerao.Ante sexy je napisao/la:Od toga im je Schumacher osvojia 6 momčadskih i 5 vozačkih naslova kojeg je dotični gospodin Luca di Montezemolo potjerao radi Ferrarijeve budućnosti (Kimija) eto možda smo neki zato ljuti na njega
- Scuderia
- Moderator

- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
- zagor
- Početnik

- Navijam za: Iceman