Pitanja, komentari, kritike

Arhiva od 1300+ zanimljivih F1 pitanja i odgovora.
Zaključano
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač

Post Postao/la Piquet20 »

K1M1 je napisao/la:
piquet je napisao/la: malo mi je problem vrijeme kada se kviz održava....mislim da bi bilo bolje ako je već vezan uz dan kada se održava utrka da je recimo u 13h prije utrke ili odmah poslije utrke oko 16h jer smo tada većina doma i uz komp zbog utrke...ili ako je navečer da je kasnije oko 21 ili 22h...
Slažem se. Baš sam i ja to htio predložiti, jer ni meni također ne paše u 19:00, a vjerujem ni mnogim drugima. Mislim da bi puno više ljudi nastupilo kad bi to bilo u 13h ili 16h i da bi mnogima to više pasalo. Evo, danas sam se vratio kući negdje oko 8 i eto, zakasnio. a baš sam se veselio sudjelovanju u kvizu. A niš, nadam se da ću u 6. napokon nastupati.
Ok, primljeno na znanje. Kada se schuey vrati ćemo se dogovoriti. Ustvari problem je u tome što schuey radi nedjeljom navečer iza 20h, a mislim da ipak nedjeljom popodne nije najsretnije riješenje. No dobro, možda se ja varam stoga kad on dođe ćemo se dogovoriti i pravovremeno vas obavijestiti. ;-)
slika
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la keexx »

Čestitam svima...
Pa i nije nas bilo bash tako malo... 8 je sasvim solidna brojka... ;)
Ja rješio kviz standardno... Ko po dobrom starom običaju. 2 pitanja koja sam znao sam zeznuo, i jedno pogodio na blef... :D
slika slika
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Ja sam na četvrtom mjestu i pomalo sam razočaran ali vidim da nas je bilo osam, a prvih pet je u 20 bodova.
Što se tiče održavanja kviza mislim da bi bilo najbolje negdje sat vremena nakon trke, znači oko 16.00 ili 16.30.
slika
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Walter je napisao/la:...vidim da nas je bilo osam, a prvih pet je u 20 bodova...
Neznam da li je kviz bio prelagan ili je bilo previse vremena na raspolaganju, ali ako za slijedeci kviz ulovim vise vremena mogao bi uslijediti puno puno tezi kviz. ;-)
Senna
Veteran
Veteran
Navijam za: Minardi _ Alonso
Kontakt:

Post Postao/la Senna »

Piquet20 je napisao/la:
Walter je napisao/la:...vidim da nas je bilo osam, a prvih pet je u 20 bodova...
Neznam da li je kviz bio prelagan ili je bilo previse vremena na raspolaganju, ali ako za slijedeci kviz ulovim vise vremena mogao bi uslijediti puno puno tezi kviz. ;-)
Kviz je bio čitavo lakši nego prošli, baš sam mislio da će poslije onog prošlog uslijedit još gori za kojeg će mozak trebat fest radit ;) ovaj se je mogao komotno riješit u 20 min.

Ustvari zašto mi opće pričamo o težini :p pa trebali bi bit sretni da nam je što lakše :D
Jackie Stewart
F1-HR kviz champion
F1-HR kviz champion

Post Postao/la Jackie Stewart »

Čestitam na pobjedi Senna!!! =D>
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Crvenog Baruna

Post Postao/la Icy »

Pridružujem se čestitkama! :thumbup:

Meni je prošli bil lakši...dosta sam razmišljala u vezi Trullija, pa Ferrarijevih vozača... :-k još sam na kraju dobro i prošla. Sve više volim slikice, sad sam se istrenirala i tu rasturam (naravno, ne ko moj dragi koji sve zna i već mi je dosadan :p )! :D

Ja sam isto za da se skrati vrijeme, ipak mislim da je 25 min previše vremena.
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre
slika
Senna
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la Senna »

Jackie Stewart je napisao/la:Čestitam na pobjedi Senna!!! =D>
fala :D eto da nas je bilo više možda bi netko imal i 25 bodova pa nebi pobijedio :)

Vidim ti se čvrsto držiš visoko, ako ti koji put ne otakže motor na tvom Tyrrellu neće te više nitko stić do kraja kviza :D
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Senna je napisao/la:
fala :D eto da nas je bilo više možda bi netko imal i 25 bodova pa nebi pobijedio :)

Vidim ti se čvrsto držiš visoko, ako ti koji put ne otakže motor na tvom Tyrrellu neće te više nitko stić do kraja kviza :D
...u suprotnom vam je jedina nada da ce se oprostiti na vrhuncu slave kao i sam Jackie. :-)

I ja cestitam Senni, ali i svim ostalim sudionicima! =D>

Icy je napisao/la:...naravno, ne ko moj dragi koji sve zna i već mi je dosadan :p ! :D ...
Napokon da se nemoram sam hvaliti. :lol:
Zadnja izmjena: Piquet20, dana/u 25 kol 2008, 22:40, ukupno mijenjano 1 put.
Jackie Stewart
F1-HR kviz champion
F1-HR kviz champion

Senna je napisao/la:

Nadam se da neće! :)
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Eto mene na četvrtom mjestu iako nisam učestvovao na prva dva kviza zadovoljan sam plasmanom.
slika
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

evo mene nazad,sljedeći kviz će bit zasigurno puno teži. Od novosti je jedan special edition kviz koji će bit ekstra težak ali neće se bodovati za prvenstvo jer će bit nekoliko dana na raspolaganju,tek toliko za vašu zabavu ;)
nadalje,kviz od slijedećeg poredu,dakle 6. vraća se na prvobitno vrijeme od 20 minuta trajanja,kako bismo ipak uspjeli malo iskontrolirat i opteretit one koji odgovaraju da imaju manje vremea za eventulno iskorištavanje ;)
sve pohvale na organizaciji i vođenju kviza kolegi piquetu20,svaka čast majstore ;)
čestitke pobjednicima i sve zahvale svima koji su sudjelovali,već ko papiga ponavljam ali ovo je stvarno jedna mala uspješna zajednica koja po meni jako dobro funkcionira i 8 natjecatelja je solidan broj,negdje u prosjeku :D

što se tiče vremena održavanja kviza,dogovorit ćemo se eventualnom prebacivanju,no mislim da nema smisla prije F1 iz razloga što mnogi natjecatelji gledaju uvodne emisije na tv kako na našoj tv,tako i na stranim te inernet stranicama ;) eventualno oko 16:00 no bit ćete informirani na vrijeme ;)
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

tex je napisao/la:kao što rakoh, ako u zadnji čas ne zaboravim ja jesam ovdje. a to se u zadnje vrijeme često dešava, pa onda zna se kaj bu se desilo :lol:

@schuey: neke si pričal da me budeš dal po posebnom programu. jel to ide od ovog kviza ili moram čekati sljedeću sezonu :-k
dogovorit ćemo se,ovisno kak riješiš ovaj kviz :D :D :D

samo nemoj zaboravit biz u pola 8 tu ;)
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Ja neći biti prisutan za vrijeme kviza!
slika
gattuso87
Početnik
Početnik
Navijam za: Jarna Trullija i Ferrari

Post Postao/la gattuso87 »

dal je 17. nigel mensel 1995. u mcm mercedesu?
drugi puta sudjelujem u kvizu i drugi puta sam zakasnil na početak
ovaj puta samo 5 minuta(prošli puta bilo je duplo više zaostatka)
BRAVO JARNO!
Senna
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la Senna »

imam problem nisam mogao poslati odgovore, pa sam ih morao kopirati u novu poruku, otišlo je nekoliko dragocijenih sekundi i piše mi da je poruka poslana u 19.51, mada sam je štraknuo kada je u mom kompjuteru pisalo 19. 49 odnosno 19.50 kada sam ju kopirao i poslo ponovno.

A vidim da je schuiev post zadnji napisan u 19.50

Zani ma me što će biti sa mnom! :?
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Senna je napisao/la:imam problem nisam mogao poslati odgovore, pa sam ih morao kopirati u novu poruku, otišlo je nekoliko dragocijenih sekundi i piše mi da je poruka poslana u 19.51, mada sam je štraknuo kada je u mom kompjuteru pisalo 19. 49 odnosno 19.50 kada sam ju kopirao i poslo ponovno.

vidjet ćemo :D :D :D mislim da ćemo priznat jer minuta je malo no moram sa kolegom raspravit,rezultati sutra kad stignem ;)
nadam se da vam se svidio kviz
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la keexx »

Uuuu... Svaka čast, ovaj put kviz extra težak... Što će se i vidjeti na mojem rezultatu...A jbg... Kad ima ponuđeno više odgovora onda se i sjetim nečega, ovako kad nema ponuđenih odgovora je puno teže...

EDIt: Sad sam pogledao odgovore i vidim da sam dosta toga i pogodio.
Moram priznat da , koliko god bodova osvojio ovaj put, da će dosta od tih bodova bit rezultat sreće, a ne toliko znanja... ;)
slika slika
Senna
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la Senna »

schuey je napisao/la:
Senna je napisao/la:imam problem nisam mogao poslati odgovore, pa sam ih morao kopirati u novu poruku, otišlo je nekoliko dragocijenih sekundi i piše mi da je poruka poslana u 19.51, mada sam je štraknuo kada je u mom kompjuteru pisalo 19. 49 odnosno 19.50 kada sam ju kopirao i poslo ponovno.

vidjet ćemo :D :D :D mislim da ćemo priznat jer minuta je malo no moram sa kolegom raspravit,rezultati sutra kad stignem ;)
Kviz je bil super svaka čast! :) one slike su super jako je teško sve stvari povezat! ako se zna djelomično

Evo stvarno nisam imao nikakvu namjeru zloupotrijebit ili nedaj bože tražit odgovore negdi po netu. ;) Odlučio sam predati odgovore u zadnji čas, i to me koštalo, potpuno sam zaboravio da bi me moglo ovako nešto doćekat i da neću moći poslati ;)
zvjerko
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Pirelli i DRS

Post Postao/la zvjerko »

Senna je napisao/la:
schuey je napisao/la:

Kviz je bil super svaka čast! :) one slike su super jako je teško sve stvari povezat! ako se zna djelomično

Evo stvarno nisam imao nikakvu namjeru zloupotrijebit ili nedaj bože tražit odgovore negdi po netu. ;) Odlučio sam predati odgovore u zadnji čas, i to me koštalo, potpuno sam zaboravio da bi me moglo ovako nešto doćekat i da neću moći poslati ;)
Mene je koštalo što sam zaboravio da kviz traje 20 min tako da sam kasnio 4 minute sa slanjem. U zadnje vrijeme imam problema sa kantom (smrzava mi se wireless) tako da nisam na vrijeme upalio laptop i poslao odgovore sa njega.
Jackie Stewart
F1-HR kviz champion
F1-HR kviz champion

Kviz ide sve bolji i bolji, ali teži i teži!!! Svaka čast!! Nisam baš sve znal, ali nema veze.
gattuso87
Početnik
Početnik
Navijam za: Jarna Trullija i Ferrari

Post Postao/la gattuso87 »

ako vodeći u prvenstvu to kaže onda mora da je tako...
BRAVO JARNO!
almeida
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Za ulizivanje..
Kontakt:

Post Postao/la almeida »

evo mali osvrt na kviz,kviz je odličan sve bolji i bolji sve teži ali nema veze drago mi je što je toako mada ću svaki put završiti zadnji no nema veze draže mi je bilo provesti 30 minuta uz kviz a ne se svađati jeli odluka ispravna ili ne ili koji vozać nema pojma,ovako barem naućim nešto o voljenom sportu
slika
"..lipi moj grade uvik te se sitin.."
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Crvenog Baruna

Post Postao/la Icy »

Meni je ovaj kviz bio odličan, mogu reći čak i najbolji do sad. Sviđa mi se da je manje a, b, c pitanja, i više slika...i naravno više bodova za osvojit. Nije mi bio najteži kviz, u zadnje vrijeme čitam dosta knjiga o F1 pa mi je i znanje veće. Sve u svemu: dečki, samo tako nastavite! :thumbup:
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre
slika
zvjerko
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Pirelli i DRS

Post Postao/la zvjerko »

Sad sam pogledao rezultate - ak me kaznite skinite mi vrijeme ali novčanik ne dirajte! :D
Zaključano