Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Mislim da su sve uložili za sljedeću sezonu, vidli su što su dobro napravili a što loše ove sezone, najbolje napreduju sa KERS sustavom tako da mislim da su pred kraj ove sezone sve uložili u bolide za slijedeću sezonu. Ako ništa ne naprave slijedeće sezone mislim da će biti još jedna ispod prosječna momčad ali to mi zvući nevjerojatno tako da od njih očekujem da se umješaju u borbu za konstruktorski naslov.Kenny je napisao/la:Po meni su oni najveće razočaranje sezone, jer su na kraju 2007-e sezone najavljivali kako će biti među najboljima, ali nisu to napravili nego su među najslabijima završili. Mislim da im se sve teže i teže nositi sa konkurencijom jer u F1 dolazi sve više tvorničkih momčadi koje imaju puno više novca. Primjetio sam uvjek da na prvih par utka imaju dobar auto, ali kako prolazi sezona, tako su oni sve slabiji jer nemaju novca za razvijanje auta kao konkurencija, a ni neki posebno dobar motor. Možda bi im bilo bolje da probaju od nekog drugog kupovati motore, ili da su ostali još 1 sezonu sa Cosworth-om, jer 2006-e kada su bili sa njihovim motorima vidjeli smo da su se popravljali kako je sezona odmicala, a sada bi vjerojatno bili puno bolji.