Audi ili Peugeot?

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Nude pescarola, courage sa judd motorima, a mogla bi biti zanimljiva i lola - aston martin. Koliko sam skužio, riječ je o motoru čije porijeklo vuče od serijskog modela i samim tim restriktor na usisu je manje "restriktivan" tj dopušta veći protok zraka. Porsche za sad ostaje samo u ALMS-u (jedini benzinac koji je dobio dizela r-10 u zadnje vrijeme)Maher je napisao/la:Hm po ovoj europskoj seriji le mansa rekao bi da peugeot ima malo više "brzine" al to često nije dovoljno da se pobjedi u le mansu...ne znam gusto...btw šta benzinci nude u top klasi?
Pa izjava ima dobro uporište jer 908-ice su stvarno brze ali Le Manes je stvarno nepredvidljiv. Do sad je bilo imati Toma Kristensena u timu nešta kao zečija šapa (6 puta za redom u pobjedničkoj ekipi) jedino zadnje dvije godine banana!Walter je napisao/la:Villeneuve:Spreman sam da pobijedim na Le Mansu
http://www.autosport.com/news/report.php/id/68186
Graham Hill je jedini čovjek koji je pobijedio na 500 milja Indianapolisa,bio prvak Formule 1 i pobjednik Le Mansa.
Pa postoje mnoge kategorije koje su svaka posebna za sebe.Toyota fan-girl je napisao/la:koji su sve timovi?
Istina. Razlika u odnosu na najbrži audi je oko 5 sec. No ne znači da je audi u podređenom položaju jer utrka traje 24 sata i sama taktika (osim izdržljivosti i sreće) će jako puno značiti jer ako je audi sračunato sporiji, jer su svjesni da ne mogu parirati peugeotu po čistoj brzini, već se koncentriraju na stint u kojem će potrošit manje goriva ili bolje sačuvati gume pa mjenjati rijeđe (kraće zaustavljanje) i na taj način probati doskočiti.Maher je napisao/la:Očekivano manje više...malo ipak prevelika razlika ali 3:18 je stvarno brzo,strašno
Prošle godine je motorstv pratio cijelu utrku, dok sad vidim jedino na esp2 (sad sam došao doma) i trenutni poredak kod velikih dečki je: peugeot, audi, audi, peugeot... (na blic vidio)...Maher je napisao/la:Daj walter ili zvjerko neki recap nisam stigao gledat...da li možda postoji neki program na tv kaj prati kroz cijelu noć utrku
Sad voze Kristensen za audi i Gene za peugeot i vrte slična vremena (Gene brži manje od sec po krugu ali šta to znači kad je krug preko 3 i pol minute). Do sad je najbrži audi bio u boxu 28 min ukupno, a peugeot 36 što bi moglo značit (ali nemora) da će audi stati jedanput manje od peugeota do kraja utrke i samo trebaju držati taj krug plus zbog eventualnog izlaska SC-a jer onda su u banani. Peugeot je čisto brži.Maher je napisao/la:Hm bit će dobro između Audia(2) i Peugeota(7) mogao bi ga uhvatit ak neće problema bit