To mi je bilo najjače..........red_devil je napisao/la:I te 2001. je i nakon odustajanja ostao pored staze i na radio slušao prijenos nogometne utakmice![]()
Nadam se da nisam falio

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
imaš možda neke njegove statistike,kakav je točno jer ne pratim gp2sepulctor je napisao/la:"Onaj" Pavlović čini mi se ima prilično dobar lobi iza sebe. Eno ga u GP2 i ne ističe se baš pretjerano...Walter je napisao/la:Tako je bila priča i za onog Pavlovića iz Srbije što je čak razgovarao i sa Bernijem, pa od toga još ništa, potrebni su jaki sponzori koji na Balkanu nisu voljni za takvo nešto.
ne da ne raspravljate o Schumacheru nego raspravljate o nekom srbinu koji oće u F1red_devil je napisao/la: Zamolio bih Vas da u ovoj temi stavljate najbolje njegove slike, video clipove, a posebno Vas molim da ne razvijate nikakvu raspravu koja će završiti kao OT. Ako imate nekakve stvari za raspravljat o njemu (kontroverze osobito), otvorite neku drugu temu i tamo se prepucavajte.
Jesi ti možda bila Marina?Toyota fan-girl je napisao/la:Bio je u Monaku . Živo me zanima dal je on preporućio Kimiju da se riješi protivnika ispred.![]()
Hehe , šalu na stranu , smatram da je dobar posao napravio i Massu podučio da ipak massa ne izgleda ko neki jadnik u ferrariju.
ma i jedno drugo je čisti offside,pogotovo ovo drugo
jesam . pa sve sam ostavila isto , i potpis i avatar tako da ne vidim u čemu je frkared_devil je napisao/la:
Jesi ti možda bila Marina?
Daj ljudi kad promjenite nick onda barem napravite ko Keith pa to fino napišite u potpis!
Ja nisam bio 100% siguran pa sam pitaoToyota fan-girl je napisao/la:jesam . pa sve sam ostavila isto , i potpis i avatar tako da ne vidim u čemu je frkared_devil je napisao/la:
Jesi ti možda bila Marina?
Daj ljudi kad promjenite nick onda barem napravite ko Keith pa to fino napišite u potpis!
Žalosno što mu je Luca di Montezemolo složio taj scenari al etogringo73 je napisao/la:Povukao sam se jer nisam htio da moj prijatelj Massa ostane bez vozačkog mjesta - izjava Michaela Schumachera za Blick. Znam da će ova izjava izazvati dosta reakcije, ali ako dijareja potraje duže od 3 dana obratiti se doktoru opće prakse