Pitanja članova u vezi funkcioniranja foruma
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- schuey
- Počasni član
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
a da se sad stvarno zaključa pitajte jergovića,sad je već 3 mjeseca od početka sezone,7 koliko s3e ne javlja,on je mod,ako ikad odluči se vratit zna će i sam stisnut tipku otključaj
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- Piquet20
- Svjetski prvak
Da se malo nadodam: vidio sam da je Jergovic danas bio logiran...necu reci da ga obozavam, ali posebnu dimenziju forumu daje upravo on stoga se nadam da ce se ipak vratiti i opet nam posvetiti dio svoga vremena.schuey je napisao/la:a da se sad stvarno zaključa pitajte jergovića,sad je već 3 mjeseca od početka sezone,7 koliko s3e ne javlja,on je mod,ako ikad odluči se vratit zna će i sam stisnut tipku otključaj

- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
e,pitanje za sašu! dakle,svi imamo neke titule ili pak nemamo ovisi po zaslugama,ali ja imam jednu specijalnu molbu
,htjeo bih kako nekima piše moderator,saletu site admin,tako da i meni piše site bucko!
plizzzzzzz,pliz,pliz, jeli to izvedivo
hvala na odgovoru

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- sale
- Site Admin
- Navijam za: F1
- Kontakt:
Bilo je već takvog pitanja i objasnio sam da je to moguće, ali da se ne želim upuštati u to jer:schuey je napisao/la:e,pitanje za sašu! dakle,svi imamo neke titule ili pak nemamo ovisi po zaslugama,ali ja imam jednu specijalnu molbu,htjeo bih kako nekima piše moderator,saletu site admin,tako da i meni piše site bucko!
plizzzzzzz,pliz,pliz, jeli to izvedivo
hvala na odgovoru
a) ako posebnu titulu dam tebi, onda će mi se javiti još pola foruma da i njima promijenim
b) zamisli kada bi se pola članova s posebnim titulama odlučilo na promjenu titule jer su se sjetili neke bolje fore...
Mislim da i sam možeš zaključiti koliko posla pada na moja leđa (i to samo moja jer ovakve ovlasti ima samo administrator).

$@Ł€: Tražite prije postanja 

- Dr. DJ
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari-Massa
- red_devil
- Veteran
- Navijam za: Schumacher - Ferrari
Idem članu dati rep up i izbaci ovo: "Potrebno je 1440 minuta između davanja reputacije od strane istog korisnika."
EDIT: Kome god želim dat reputaciju izbacuje istu poruku
Jel ima još tko ovakvih problema?

EDIT: Kome god želim dat reputaciju izbacuje istu poruku

Zadnja izmjena: red_devil, dana/u 13 lip 2008, 12:35, ukupno mijenjano 1 put.
.
- Icy
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Crvenog Baruna
- Zweki
- Gerijatrija foruma
Ne morate se ništa brinuti. Sve je to tu da bi obuzdalo silno razmjenjivanje reputacije između članova u svrhu povećanja iste. Primjećeni su neki slučaji pa je to ovdije da bi se sankcioniralo. Ukoliko se ponovi, moglo bi doći do toga da se reputacija vrati natrag pa čak ode u minus. Dakle bez brige i samo polako. 

"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
- sale
- Site Admin
- Navijam za: F1
- Kontakt:
Schumy.d je u pravu.Schumy.d je napisao/la:Moraš pričekati 24 h da možeš dat novu rep!
Do nedavno si bila moderatorica pa se to ograničenje nije odnosilo na tebeIcy je napisao/la:Da, to sam i ja primjetila...samo neznam kad se to promijenilo jer se sjećam da je prije trebalo pričekat 30 min!

$@Ł€: Tražite prije postanja 

- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
Kak je ovo moguće,meni piše da je gost i da je postano u 4.mjesecu,kaj nisu gosti davnih,davnih dana ukinuti??????
i na tražilici nemrem pronač tog člana niti ijedan post njegov?

- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
da,meni je nick kao takav poznat pa je to moguće al čudno mi je da je brisan,makar se to događalo prije,netko je to već tražio ak se ne varam al da promjeni nekaj.Zweki je napisao/la:Vjerojatno je account izbrisan.
al nadam se da nije se i sale igro sa onim delete tipkama ko tex pa je zbrisal jadnog čovjeka

- 47
- Moderator
- Navijam za: Crveno
- Kontakt:
- Friga
- Navijam za: Kimi Raikkonen
Iako sem već PPal i obavestil numera 47. Da bude i oćito(transparentno), da to sum jas.. Nis jadan, stoga me ni Ale ni zbrisal. Ipak je TEXter jedini, bar trenutno masovni deliter..
I da odmah pitam. Jel se u zadnjih par dana, možda prije prošlog vikenda menjalo kaj, u smislu vizualnog prikaza foruma? Nekakvi novi okvirići ovo ono, il je to sam kod mene!!
TF110 - Toyota F1 '10
"

- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
ja tebe niš nisam skužil kaj velišMr. Spinx je napisao/la:
Iako sem već PPal i obavestil numera 47. Da bude i oćito(transparentno), da to sum jas.. Nis jadan, stoga me ni Ale ni zbrisal. Ipak je TEXter jedini, bar trenutno masovni deliter..
I da odmah pitam. Jel se u zadnjih par dana, možda prije prošlog vikenda menjalo kaj, u smislu vizualnog prikaza foruma? Nekakvi novi okvirići ovo ono, il je to sam kod mene!!

- Friga
- Navijam za: Kimi Raikkonen
Kako to misliš?schuey je napisao/la:ja tebe niš nisam skužil kaj veliš
Preko PP-a sam obavijestio 47 da sam ja taj ESpinxL. Da me Sale nije izbrisao i da je Tex trenutno jedini masovni brisać!
Jel kaj jasnejše, il zde pak moram objašnjavati!
Dečko, a kaj ti misliš zašto imamo lijep jezik!

TF110 - Toyota F1 '10
"

- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
- Icy
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Crvenog Baruna
Da, u pravu si!sale je napisao/la:Do nedavno si bila moderatorica pa se to ograničenje nije odnosilo na tebe

Ali zapravo sam mislila na vrijeme kad sam se tek bila registrirala na forum....sjećam se da je onda trebalo pola sata do davanja sljedeće reputacije!

A mene zanima jedna stvar: kad prijavljujemo post, dal ga prijavljujemo modovima ili isključivo Saletu?
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre

- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
i modovima i saletuIcy je napisao/la:
A mene zanima jedna stvar: kad prijavljujemo post, dal ga prijavljujemo modovima ili isključivo Saletu?

- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
Pitanje za Vladu foruma
Maloprije htjedoh dati jednom članu malo reputacije i pritiskom na + izbacilo mi prozorčić s tekstom tipa; "Nema kontrolnog koda, ako opet pokušaš dobit ćeš reputaciju -500" I čini mi se da je još nešto pisalo, ali sam na brzinu izašao. Jesam li ja šta krivo napravio, ili je neka greška...pokušao bih ja opet, ali s - 500 bit ću gori nego Dijaković da je ovdje 
I da, šta je u stvari taj kontrolni kod?!

I da, šta je u stvari taj kontrolni kod?!