Heikki Kovalainen
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- hamiltongirl
- Test vozač
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: McLaren Mercedes
- Walter
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
- Kontakt:
- p@rtibrejker
- Veteran
- Navijam za: Hrvatsku Kunu
Mnogo žešće mislim. Uletio je pod gume i pretpostavljam da je ovaj dio bolida iza glave (ajmo reć naslon za glavu) puknuo pod udarcem guma u kacigu koja je prenijela energiju na bolid? Čini mi se da je to moglo i mnogo opasnije završiti.
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
- brz i zestok
- Početnik
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
- hamiltongirl
- Test vozač
- Navijam za: McLaren Mercedes
- Cool Finn
- Rezervni vozač
- Navijam za: Kimi ynna Heikki
- Kontakt:
Naravno da je ovo katastrofa, ali bolje i takva ograda nego udarit u zid ili...ko Kubica u Kanadi! Koma!
A sve to je trajalo gotovo 10 minuta!

A sve to je trajalo gotovo 10 minuta!

Zadnja izmjena: Cool Finn, dana/u 28 tra 2008, 17:57, ukupno mijenjano 1 put.

Liata kanssa se parhain, arpanoppa kaltainen se huilata!
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
LINK za questbook na Heikkijevoj stranici, pa tko je raspoložen, može mu poslati i poruku! Drago mi je da je OK! Čitao sam onaj kratki intervju na Mclarenovim stranicama; još malo ga boli glava i zateže vrat, ali to je sitnica.

- Cool Finn
- Rezervni vozač
- Kontakt:
Obavljeno!gringo73 je napisao/la:LINK za questbook na Heikkijevoj stranici, pa tko je raspoložen, može mu poslati i poruku! Drago mi je da je OK! Čitao sam onaj kratki intervju na Mclarenovim stranicama; još malo ga boli glava i zateže vrat, ali to je sitnica.

- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
Cool Finn je napisao/la:Obavljeno!gringo73 je napisao/la:LINK za questbook na Heikkijevoj stranici, pa tko je raspoložen, može mu poslati i poruku! Drago mi je da je OK! Čitao sam onaj kratki intervju na Mclarenovim stranicama; još malo ga boli glava i zateže vrat, ali to je sitnica.

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- gringo73
MARCA je objavila kako je Paco Mora (organizator trke) za ovu trku postavio, na onom mjestu gdje je Heikki izletio, 5 redova zaštitnih guma umjesto dotadašnjih 3, s tim da ih je ukopao u zemlju nekih 15 cm, a promjenio je i raspored slaganja guma tako da bi se otežalo "probijanje" nosa bolida kroz tu zaštitu. Moguće je da je baš ta promjena Heikkiju spasila život!

- Caldor
- Profesionalni vozač
I jaschuey je napisao/la:Cool Finn je napisao/la:Obavljeno!gringo73 je napisao/la:LINK za questbook na Heikkijevoj stranici, pa tko je raspoložen, može mu poslati i poruku! Drago mi je da je OK! Čitao sam onaj kratki intervju na Mclarenovim stranicama; još malo ga boli glava i zateže vrat, ali to je sitnica.me too

- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
- brz i zestok
- Početnik
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
Nažalost je tako, kad god se desi neko izljetanje tek onda se tu nešto mijenja.brz i zestok je napisao/la:Al kaj se uvijek treba dogodit neka nesrća prije nek se nešto poduzme!!!!!
Ali već je sigurnost na visokom nivou to pokazuje i nesreća Hamiltona, Kubice i Kovalainena.Nakon tih nesreća oni su prošli samo sa slabijim ozljedama.
Heikki će biti pušten iz bolnice u ponedeljak
http://www.formula1.com/news/headlines/2008/4/7705.html
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
- Kontakt:
'Doctor: Heikki may not race in Turkey'
Friday 2nd May 2008
McLaren driver Heikki Kovalainen could miss next weekend's Turkish GP on advise from his personal doctor.
During last Sunday's Spanish GP, the Finn suffered a huge shunt, which saw him hit a tyre wall head-on while traveling at 140mph. Kovalainen was knocked unconscious in the accident and kept in hospital overnight as a precautionary measure.
It later emerged that he had suffered nothing more than a concussion with McLaren declaring that he should be fit to race in next weekend's Turkish GP.
However, according to Spanish newspaper Marca, Kovalainen's personal doctor Aki Hintsa believes McLaren may have been premature in announcing that the Finn will race next weekend.
The recovery time for a concussion varies depending on the severity, however, the fear is that a second knock could result in irreparable brain damage or even death.
Based on that Kovalainen will have to pass a FIA medical test on the Thursday prior to the Turkish GP before being cleared to race.
And should he not be allowed to race McLaren will most likely call up Pedro de la Rosa as his replacement.
A ma daj...
Friday 2nd May 2008
McLaren driver Heikki Kovalainen could miss next weekend's Turkish GP on advise from his personal doctor.
During last Sunday's Spanish GP, the Finn suffered a huge shunt, which saw him hit a tyre wall head-on while traveling at 140mph. Kovalainen was knocked unconscious in the accident and kept in hospital overnight as a precautionary measure.
It later emerged that he had suffered nothing more than a concussion with McLaren declaring that he should be fit to race in next weekend's Turkish GP.
However, according to Spanish newspaper Marca, Kovalainen's personal doctor Aki Hintsa believes McLaren may have been premature in announcing that the Finn will race next weekend.
The recovery time for a concussion varies depending on the severity, however, the fear is that a second knock could result in irreparable brain damage or even death.
Based on that Kovalainen will have to pass a FIA medical test on the Thursday prior to the Turkish GP before being cleared to race.
And should he not be allowed to race McLaren will most likely call up Pedro de la Rosa as his replacement.
A ma daj...

kakav potpis staviti???
- gringo73
Heikki je već počeo s laganim treninzima, prije nego što krene s punim programom. Još ima problema s vratom, ali i to je bitno smanjeno. Mclarenov doktor i doktori u Finskoj nisu primjetili nikakve sekundarne simptome nakon udarca. Još će obaviti potpune neurološke pretrage u Finskoj prije puta za 'Stanbul grad. A tamo će FIa-ina ekipa odrediti hoće li voziti ili ne. Naravno, ako mu ne bude dozvoljeno, vozit će Pedro.Maestro je napisao/la:'Doctor: Heikki may not race in Turkey'
Friday 2nd May 2008
A ma daj...

- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
al je montoya isčašio rame,dok heikki navodno nema niti veće istegnuće,osim ovo u vratu no to će se mišići opustit do tadWalter je napisao/la:Ja ne vjerujem da će nastupiti u Turskoj, pa Montoya je pao sa motora(igrao tenis) pa je propustio dvije trke!
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- Cool Finn
- Rezervni vozač
- Kontakt:
Stvar je u tome da bi ako mu se neš dogodi u Turskoj, recimo ovakva nesreća ili bilo kakvo teže izlijetanje, a pogodi glavu, došlo bi do teškog oštećenja mozga ili čak smrti!!
Koma! Sam nek se on oporavi i posjeti par psihića, pa će lako nastavit sa utrkama!
Koma! Sam nek se on oporavi i posjeti par psihića, pa će lako nastavit sa utrkama!

-
- Početnik
- Navijam za: Ferrari-MSC
ja mislim da ce mu dat da nastupi na vn turske....odnosno da ce proc lijecnicki i dobit zeleno svijetlo.....i vratit ce se jos jaci nego prije.....tu se vide pravi sampioni i "neustrasivi vitezovi" koji se nakon nesrece vrate jos jaci i brzi i bez kompleksa nastave s utrkivanjem jos bolji no sto su bili dotad 

- zvjerko
- Svjetski prvak
- Navijam za: Pirelli i DRS
Svi vozači su svjesni rizika, oni koji su doživjeli gadan unfall i oni koji su vidjeli šta se desilo sa "radnim kolegom".Cool Finn je napisao/la:Stvar je u tome da bi ako mu se neš dogodi u Turskoj, recimo ovakva nesreća ili bilo kakvo teže izlijetanje, a pogodi glavu, došlo bi do teškog oštećenja mozga ili čak smrti!!
I oni su ljudi, a kako će se nositi s tim - od čovjeka do čovjeka je razlika.
- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt: